- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.921
saol yelizcim, inşallah kadıncağıza kötü bişey olmaz. ben size gelişmeleri yazarım. nasılsın canım sen iyisin di mi?bızım kızlar neredeymıs
nılaycım aylıncım nasılsınız guzeller herhangı bır belırtı falan varmı
aylınım dıkkat et canım kendıne strese falan gırme olu mu komsunda ınsallah ıyılesır yazık kadıncagıza
fundacım senden ne haber pek gelmıyorsun calısmalar bıttı galıba guzelım mujdelı haberlerını beklıyoruz
ıpekcım hayırlısı olsun canım be gec olsun da guc olmasın saglıklı olsun
saol canım umarım bişeyi yoktur.selam canım geliyorum ama ben geldiğimde sen olmuyosun yelizcim ya.karşılaşamadık bir türlü.nasılsın hayatım.neler yapıyosun.
benim çalışmalar devam canım ya buğün 23.gün bir kaç gün daha devam edelim .çünkü kasıklarımda iğne batarmış gibi ağrılar var.bakalım hayırlısı artık
sen ne yaptın adet olmadın demi.inşallah güzel haberler verelim bizde bu ay
hay allah ya bende mereak ettim şimdi.noldu acaba.şofbenden falan mı zehirlendi ki.inşallah bişeyi yoktur sağlıklı şekilde gelir umarım.hepinize geçmiş olsun.baya korkmuşsundur tahmin edebiliyorum
canımcım bence stresten ve üzüntüden öyle bir karışıklık oldu sende.selam kızlar nasılsınız ben dünden beri evdeyim yarın yokum sizlerden naber yazılarınıza bakarsak hepiniz iyisiniz allah bozmasın kızlar hamişlerimizede çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin
kızlar bide benim adetim bitti yani tam adet olmadımda iki üç gün kahverengi çamur gibi akıntı geldi ve kesildi şimdi ter temiz hiç bişey yok neden acaba bi fikriniz varmı
kizlaaarr nasilsiniz bakalim? neler yapiyorsunuz? nihalcim esine tekrar tekrar coook gecmis olsun.. allahim acil sifa versin..
ayy aylincim okudugumda cok üzüldüm, ne korkmustursun canim ya kiyamam, bende cok korkardim, cocuga da acidim simdi yavrum daha 11 yasinda annesini öyle görmek cok etkilemistir, allahim insallah kadinin sag saglim evine gelmesini nasip eder...
ben iyiyim fistiklar misafirmiz vardi, gittiler biz yemek falan derken anca ugrayabildim.. esim tv ye daldi, gece gündüz varya bende burdayim iste... bu arada sweetbaby cim benim agrilar kayboldu.. bakalim hayirlisiyla 6 kasimi bekliyorum.. 17 kasima da bilet aldi koci$im bana, teyzemde geliyo benimle, istanbula anneannemle dedemin yanina gidicez insallah.. tabiiki halamlar kuzanlerim falan hepsi istanbulda. cok heycanli ve coook mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?