Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

saol yelizcim, inşallah kadıncağıza kötü bişey olmaz. ben size gelişmeleri yazarım. nasılsın canım sen iyisin di mi?
adet oldun mu ilaçlar işe yaradı mı acaba?

saol canım umarım bişeyi yoktur.
bakalım henüz bir gelişme yok, gelmediler..
bi haber olursa yazcam size..

canımcım bence stresten ve üzüntüden öyle bir karışıklık oldu sende.
düzelir canım, merak etme..
çok üzüldüm eşine, yaşadığın korkuyu ve acıyı anlayabiliyorumm.
inşallah en kısa zamanda eski günlerinize dönersiniz canım.
bu kötülüğü yapanlarda Allah'larından bulsunlar..

ooh nerimancım mutluysa bizde mutluyuuzz..
haydi bakalım istanbul seni bekliyo şekerciimm kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım arkadaşım.bu akşam nilaycın istirihatte:)uykusu geldi onun, erken kaldırmış buğün eşi nilaycımı.uyuyamazsam gelirim dedi
yazıyomusun haziran annelerine.nilayda açtı konu.ondan başka sadece 1 kişi var temmuz anne adayı.kıyamam bekliyo gelen olcakmı diye.

aylinim çin takvimine baktım senin erkek görünüyo.nilayın da kız görünüyo.tabi doğru çıkıyomu emin değilim.orasını allah bilir tabi.kız oğlan allah sağlıklı hayırlı evlet versin hepinize

canim hadi hayirlisi olsun, bizde hala calismalarimizi sürdürüyoruz, bugün 20. günüm. bugün yarin bi de carsaMba kafidir herhalde:)))
ya bu konu beni de cok düsündürüyor.. yolculuk 2saat 45 dk falan sürüyo. ve dr lar 28 . haftaya kadar ucak yolculuguna izin veriyorlar. yani burda öyle. ama benim ilk bebisim 9 aylik ken karnimda öldügü icin acaba cok korkulu falan olurmuyum diye düsünmekten alamiyorum kendimi, kendimi 9 ay eve kapatik aman egilmiyim aman gerilmim demek de istemiyorum. esimde ayni fikirde ama kesinlik le dr uma sorucam, hele bi gelsinde bebisim onlar kolay olmazsa da gitmem napim.. ama arkadasim da mart da hamis oldugunu ögrendi ertesi gün tr ye uctu, istanbula gitti ordan eskisehire ordanda trabzona ordanda rizeye ve bütün yol aynen geri.. yani birde olmasi gerekiyorsa önüne gecilmiyo gibime geliyo. bende 24 haftalik hamisken 3 hafta icince 5 kere ucaga binmistim. ve hersey mükemmel di, ama gel görki sonu hüzünlü oldu.. insallah allahim bir daha öyle seyler yasatmaz.. hakkimizda hayirlisi olsun.. ay sayfa verem ettiiiiiiii

canim hadi hayirlisi olsun, bizde hala calismalarimizi sürdürüyoruz, bugün 20. günüm. bugün yarin bi de carsaMba kafidir herhalde:)))
ya bu konu beni de cok düsündürüyor.. yolculuk 2saat 45 dk falan sürüyo. ve dr lar 28 . haftaya kadar ucak yolculuguna izin veriyorlar. yani burda öyle. ama benim ilk bebisim 9 aylik ken karnimda öldügü icin acaba cok korkulu falan olurmuyum diye düsünmekten alamiyorum kendimi, kendimi 9 ay eve kapatik aman egilmiyim aman gerilmim demek de istemiyorum. esimde ayni fikirde ama kesinlik le dr uma sorucam, hele bi gelsinde bebisim onlar kolay olmazsa da gitmem napim.. ama arkadasim da mart da hamis oldugunu ögrendi ertesi gün tr ye uctu, istanbula gitti ordan eskisehire ordanda trabzona ordanda rizeye ve bütün yol aynen geri.. yani birde olmasi gerekiyorsa önüne gecilmiyo gibime geliyo. bende 24 haftalik hamisken 3 hafta icince 5 kere ucaga binmistim. ve hersey mükemmel di, ama gel görki sonu hüzünlü oldu.. insallah allahim bir daha öyle seyler yasatmaz.. hakkimizda hayirlisi olsun.. ay sayfa verem ettiiiiiiii

tabi canım haklısın nerimancım.olacağın önüne geçilmiyo.inşallah hamişsindirde o günler bi gelsinde dr lada konuşursun.
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.bu ay tutarda nilayı yalnız bırakmayız temmuz annelerinde

merhaba arkadaşlar
bende sizinle aynı üzüntüyü yasayanlardanım
yanlız olmadığımı görünce daha bır umutlandım herkezin basına gelebılıyor böyle talıhsızlıkler inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde bır hamılelığımız olucak diye düşünüyorum ama dr um bana 3 ay hamıle kalmak yok dedi sizinde böyle bir durumunuz varmı mera ettim benım ıknıncı bebeğim olucaktı

hoşgeldin afiko.öncelikle geçmiş olsun canım.herkese farklı uzunlukta korunma zamanı veriliyo .mesela bana dr hiç korunma süresi vermedi.ama çoğu arkadaşımın 3 aylık bi korunma süresi vardı.kişiden kişiye değişiyo sanırsam.hayırlısıyla zamanı gelince çalışmalarına başlarsın canım.hem
ne güsel bi evladın varmış zaten.acele etmene gerek yokmuş.allah evladına ömür versin

kıslar burası beni deli etti data verip duruyo .hem acayip uyku bastırdı ya ben kaçıyorum kıslar.hepinizi öpüyorum .görüşmek üzereee.iyi geceler

kızlar kırmız kartı yedık yıne umidimiz başka bahara kaldı burdakı hamişlerı görunce sıranın bana geldıgını duşunmuştum ama ateşim düşük çıkmıştı paradokstaydım napalım ..

kızlar benım adet daha gelmedı bızım bebısler nazlı dıyoruz da benım adette nazlı bır turlu gelmıyo
ılaca bugun basladım bakalım ne zaman gelecek cok sınır oluyorum
genelde ılac bıtınce hemen oluyormus 6 gunluk bır ılac
zaman kaybından baska bısey yok
herkese ıyı geceler

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Bende 20 şubat 2007 de kürtaj oldum. 13 haftalıkken bebek karnımda öldü fakat benim 16. hafta rutin kontrol için doktora gittiğimde öğrendim. Yani bebek karnımda 3 hafta ölü kalmış. Çok zor bir kürtaj geçirdim.Doktor 4 ay yasak verdi. Bizde 4 ay sonunda hemen bebek istemediğimize karar verdik ve şimdi bebek isitiyoruz. 1,5 aydır korunmuyoruz. geçen ay hamile kalmadım. eşim sağlık sektöründe olduğu için bir takım testler yaptı ve tsh hormonum biraz yüksek çıktı 5.2 falan. dr hamilelik için sorun dedi ve hamile kalsan bile düşk risikin var dedi. aranızda buna benzer sorunları olanlar var mı? Bir de kürtaj ve düşükten sonra uzun müddet korunulduğu zaman çocuk olması zorlaşıyormuş! bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

canım benım 1bucuk ay çok kısa bı zman panık yapma ve sakın ohormon birz yuksek çıktı dıyosun bak.biraz ve sen o bırazı sıresten uzak durarak normole cevirecksın canım

ooyy kadriyecim canim benim üzülme olurmu, demekki öyle olmasi gerekiyormus, ama unutma bir gün gelip minik bebisin seni bulacak.. önemli olan buna SIKI SIKI inanman canim.. bu ay olmazsa diger ay olur insallah... hakkimizda hayirlisi olsun..

ayyy FUNDA canim benim agzindan bal damliyo güzelim, evet haklisin nilaycimiz orda yanliz kaldi insallah allahim nasip ederde ona eslik etmeye giderüüükk bizde... :))

hadi kizlar bende artik cikayim zaten site bugün deli etti.. tam da sohbet modundaydim :))
koci$ bekliyo zaten, mac sonuclarina bakacakmis internet den...

hepinize iyi geceler tatli balli rüyalar

ok canım sğl bn burdayım muahbbet edlim deidm ama bend e yavaş değil site sizde nıye ole acaba.aslınd abnd esohbet etmk istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…