Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nerimancım çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşey çıkmaz,inş kuzeninin hayırlı haberlerini alırsın canım.kan testinde inşallah pozitif çıkar sende nilaycımı yalnız bırakmaz hemen arkandanda bütün kızlar geliriz inşallah ALLAHIMIN İZNIYLE.(tabii temmuz annelerimi yoksa ağustos annelerimi ALLAH bilir yeterki biran evvel gelelim artık hayırlısıyla.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Minik_kelebek..............01 kasım
denizinsesi..................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm................... 06 kasım
Karamelek07...............
mehtapgülü.................
serdi..........................
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayy..................dördüncü hamişimiz nilay

kadriyecim üzülme canım inş önümüzdeki aya hamiş kalırsın tatlım.benimde şimdiden belim ağrımaya başladı artık hayırlısı neyse o olsun.kızlaaaar size birşey soracam canlarım,ya benim bu kasık ağrım niye hala geçmediki acaba üşüttümde iltihap felanmı olduki?hani yumurtluyorum desem bugün 22.günüm ben anlayamadım bilgisi olan varsa lütfen cevaplasıııın.

]BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ[/COLOR]

mehtapgülü.................03 kasım

:CüvCüv:[HAMİŞ LİSTEMİZ[CüvCüv:

canım ben kendimi ekliyorum siz unutuyorsunuz ama yaaaklava:

amanııın bulanmasın miden kuzum yaa..
beyaz leblebi çok iyiymişş, kayınvalidem söyledi..
yaa alıyım yarın yemek yesemde miğdem kazınıyor azda olsa bulantım oluyor..
canım çok geçmiş olsun kuzenine..hadi bakalım hayırlı haber olur inşallah..evet canım dedenin durumu nasıl oldu?
hada az bulantım ama içim kalkıyor sanki önceki hamileliğimde böyle olmamıştım..
o zaman memişlerim bomba gibi olmuştu ama şimdi tık yok..her hamilelik birbirine benzemiyor demekki..

canım aynı şey bendede olmuştu hemde aynı zamanlarda hatta kızlara demiştimki benim idrar yollarımda iltihap var herhalde..inşallah güzel haber vericeksin kıssss...

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

mehtap gülü................03 kasım

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

mehtapcım kusura bakma hayatım ben senin tarihi hiç eklenik görmediğim için geçiyodum .şimdi düzelttim tatlım kızma olurmukaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşamlar.ya benim sol bacağım çok ağrıyo iki gündür. hep adet olmadan 1 gün önce ağrırdı. ya daha 9 gün var. niye böyle.

merhaba! ben ayşe ; cevabın için teşekküe ederim. diğer arkadaşlara da selam! çok kafama takmıyorum bu durumu da çalışmaya başlamak istiyorum. hamilelik konusunda o yüzden acele ediyorum. kürtajdan sonra tamamen doğal korundum hiç ilaç falan almadım ama halk arasında hep öyle şeyler söylenir ya insan ister istemez etkileniyor.

kızlar iyi akşamlar.ya benim sol bacağım çok ağrıyo iki gündür. hep adet olmadan 1 gün önce ağrırdı. ya daha 9 gün var. niye böyle.
adetine daha var canım ya.hem adet belirtisiyle hamilelik belirtileri çok benzer birbiri.kırmızı kart görmeden böyle düşünme.ben ilk hamileliğimde adet olacakmışım gibi kasıl ağrım vardı hatta lekelenmeler de başlamıştı ama hamiş çıktım.yani şimdiden olumsuz düşüncelere yer vermek yooook.

[COLOR="Magenta"]selam ayşecim.benim adımda funda ama ben kaçırdım konuyu galiba.hangi konuda endişelendin.insanlar ne diyolarmış aralarında tamamen fransızım .bilgilendirirdsen memnun olurum[/COLOR]

mehtapcım benimde buğün 24.günüm ama ara ara kasıklarımda iğne batıyomuş gibi ağrılar oluyo.yumurtluyo olabilriz ve sanırım geç yumurtlama oldu hala devam ettiğine göre.

doğru söylüyosun tabi canım.her ay kırmızı kart görmekten artık umudum kalmadı.heralde üşüttüm.karnımda gur gur şiş gaz dolu sanki.ar sıra kasığım geriliyo.

kafamçokkarıştıTekrar merhaba! ben pc kullanımında yeni değilim fakat bu forumda yeniyim ne zormuş bu forumda yazışmak! siz nasıl alıştınız! bu arada benide listeye alırsanız sevinirm

kafamçokkarıştıTekrar merhaba! ben pc kullanımında yeni değilim fakat bu forumda yeniyim ne zormuş bu forumda yazışmak! siz nasıl alıştınız! bu arada benide listeye alırsanız sevinirm
merhaba canım alışırsın zmanla tatlım bu arada beklediğin adet tarihini yazarsan eklerim seni de listeye canım

doğru söylüyosun tabi canım.her ay kırmızı kart görmekten artık umudum kalmadı.heralde üşüttüm.karnımda gur gur şiş gaz dolu sanki.ar sıra kasığım geriliyo.
valla benimde acayip gazım var karnım davul gibi şiş kaç gündür.aynen canım valla.üşüttük herhalde

kıslar ben çıkıyorum artık.hem çok uykum geldi.hemde malum çalışma var:jeyyar:
herkese iyi geceler kıslar.
ayşecim sen tarihin yaz ben yarın sabah eklerim listeye.

kız yerim ben senii :1hug:niye kızayım canım beni unutmayın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…