Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ayy nilaycim bugün hep aklima geldin, hem calistim hemde aklim burdaydi. inan cok ama cook sevindim arkadasim allahim saglikla vaktinde kucagina verir insallah.. hadi bakalim sira artik bize geliyo, bu topik cok ugurlu bence, herkes cok icten cok cana yakin.. sizi seviyorum..
kendini nasil hissediyorsun nilaycim? ilk soku atlattinmi? kimlere söyledin ?
ya kizlar bide bisey sormak istiyorum ya, aranizda sigara icen varmi? ben dogumdan sonra bi basladim pir basladim, hep diyorum tamam bu yumurtlamadan sonra birakicam diye ama olmuyo bi türlü.. ( kendime cok kiziyorum coookk, aslinda sadece beyinde bitiyo, istesek olur ama acaba birakmak mi istemiyorum, yoo istiyorum aslinda..

Canim benim inş yaa bnde ole umit ediyorum eger pzoitif çikarsa zaten sölemedn size ticketi ekliycm hemen cecik

insallah canim, allahin izniyle hersey olur. benimde leylegim baya bi ilerlemis yahuu, aferin ona dimi ama.
canim bak yanlis anlama ama bence yinede kendini cok kaptirma, cünkü sonra tek cizgi cikinca yada kirmizi kart gelince cok üzülüyo insan. tabiiki hamis olmani cani gönülden istiyorum, hepimiz icin ama biraz kafani dagitmalisin bence, alisverise carsiya bi arkadasa falan gidip vakit gecir sen bence yarin. ben bu ay öyle yapiyorum vallahi. olursa olur diyorum allahim sen hayirlisini ver diyorum... hadi bende yatim bari artik, yarin misafirim gelecek...öpüyorum sizi kizlar tatli balli rüyalar

canım benim tek yürek olduk burda bende büyük bir heyecanla sizlerin güzel haberlerini bekliyorum..hala inanamıyorum..
pek kimseye sölemedim canım abime bile sölemedim daha:))
sadece annem ve kayın validem bide kk ailesikaydirigubbakcemile3
kızlar beni topa tutacaklar ama bende sigara içiyorum canım biliyorum bırakmam lazım ama içen bilir kolay değil..bebişimi düşünüp bırakmak için çabalıyorum..
bunun için lütfen yanlış sakın içme gibi şeyler söylemeyin çünkü ben bunu zaten biliyorum..

ooyy canim benim hic dermiyim öyle seyler, napalim ya.. ben ilkinde haftada 2-3 tane bazen de hic icmiyordum.. kardesim millet sigaranin kokusundan tiksinirdi benim ise canim cekerdi,, esimle cok tartisiyorduk bu konu yüzünden ilk baslarda ama sonra birakti beni kendi halime :)) bebegin icin en iyisini sen bileceksin.. hem ben öyle seylere artik inanmiyorum ya (kizmayin lütfe), bi arkadasim hamisligi boyunca günde 7-8 tane icti, bebegi 3800 gram dogdu, cok cok dah saglikli masallah, emziriyo ama hala iciyo.. ben okadar cok dikkat ettim, ama bir takim seylerin olacagi varsa oluyo iste, önüne gecilmiyo.. dilerimki yinede en yakin zamanda birakabilirsin, yada azaltabilirsin, ama olmuyosada kendini sakin suclama bitanem olurmu...cok cok öpüyorum seni minigini.. ve artik yatiyorum

canım aramıza hoş geldin ve geçmiş olsun.üzülme canım bu topik çok uğurlu sende en kısa zamanda hamiş kalırsın inş.BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ[

bumuyani.....................24 ekim?
lolo..............................24ekım ?
Minik_kelebek..............01kasım
denizinsesi...................03kasım
neriman83.....................06kasım
Prewty woman.............06kasım
Karamelek07...............
mehtapgülü.................03 kasım
serdi..........................
Zeytohnm....................
Bayanmerak................
frabjous......................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamıs hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylın
naren05................üçünçü hamıs naren
nilayy..................dördüncü hamısımız nilay
tubiş canım sende her seferinde listeyi düzenlerken beni unutuyosuun ama yaa.

canım sende hoş geldin ve geçmiş olsun.canım her hamişlikte belirtiler aynı olmayabiliyor inşş sende hamişsindir tatlım.
kıııız neriman sendemi?aaaaahhh aaaahh o illeti bende bir bırakabilsemgünde bir paket.işin kötü tarafı dr hamiş kalmak istiyorsan sigarayı bırakacanklava: dedi.yumoşları çok etkiliyormuş.rahimimin çalışması yavaşlamış öööle dedi.artık nasıl oluyorsa bilmiyorum.ben hamiş kalınca herşeyden tiksindiğim için anında bırakıyorum tabii iki yıl sonra tekrar başlamak olmasa.

günaaayyyddddddııınn...
herkese iyi pazarlar, ben yine uyandım sabahın köründe:)))
öğlen uykusuna alıştım, bu fena olduu..
anneme falan gidincede öğleden sonra hoooop uykum geliyo:))
kadriyecim güzel olmuş takvimin, umarım hamişlik takvimin olur..
nilaycım hiiç öyle bana yazmayın demekle falan olmaz, sigaranın kötü etken maddelerini plesanta bile ayıramıyo biliyosun di mi, o duman olduğu gibi bebeğinde..
bunu düşününce bile hala bırakmıyorum diyosan sana kalmış kuzum, daha doğrusu size kalmış kızlaarr..
mehtapcım, nerimancım ve nilaycıım ooh için için afiyet olsuunnn....

gunaydın tosbaacım sanadaaa
benım 3. gunum hala kırmızı kart yok dun aksam test yaptım ama varla yok arası bısey cıktı ınandımmı desem ınanmadımmı desem bı muallakdayım
bı yandanda adetım cok duzelıdır benım gun gecmez hıc
mutlu olmak ıstıyorum artık bu benım 3. bebegım dıger ıkısını kaybettım dusuk oldular dua edın erkadaslarım olurmu benım ıcınde

canım negatıf olunca kesınlıkle sılıkte olsa cıkmıyor
bence hamıssın sımdıden gozun aydın

aah canım ipekçim..
Allah gönlüne göre versinn.
umarım sonuç güzel çıkar.
banada pozitif gibi geldi. çünkü benimde çok silik çıkmıştıı..
yarın kan vermeye mi gideceksin??
merhabalar. beni de bebeği nazlı olanların listesine eklermisiniz. 6 kasım ı bekliyorum.
merhabalaaaarr.
listeyi funda yada tubiş yeniliyo.
onlar gelince eklerleer tarihini.
inşallah hamiş olanlar listesine eklenirsin canım

malesef guzel haberler veremeyecegım 3 gundur bekledıgım oldu (( malesef adet oldum bu kadar umıtlenmıstım sılık de olsa cızgıde cıkmıstı hıc adetımde aksamazdı 3 gun gecınce evet dedım
ama ne dıyecegımı bılemıyorum herseyın hayırlısı

ay canım beniimm.
hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsunn..
nasıl olsa gelicek bebiş, senin ve eşinin sağlıkları yerinde olsun bak ne güzel gelicek güzel haberr..
öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…