Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben geldiiiim... yeni gelen arkadasim hosgeldiin ve cok cok gecmis olsun.. benimde kizim karnimda öldü fakat 38+4 haftalikken öldü.. bende cok cook zor günler gecirdim ama zamanla insanin acisi hafifliyo.. simdi yine istiyoruz iste bakalim hayirlisi olsun arkadasim hepimiz icin. bence hormonunun yüksek cikmasini kafana fazla takma, allah bilir.. ama bu konuda pek bilgim yok acikcasi bilemicem yani.. ve uzun süre korunuldugu zaman bebegin gelmesinin geciktigine pek inanma gerci nasil korundugun önemli, hormonlarla korunduysan durum degisebilir tabi.. bu arada ismin ne? simdiden memnun oldum güzelim..

kizlar ya bisey sorcam ama gülmeyin olurmu?
simdi benim yarin sabah dr da randevum var genel bir chek-up icin.. kolestroldu seker di, ve dr um dedemin kanser oldugunu ögrendigi icin yapalim bi check - up dedi, üstelik hamile kalmak istedigimi bildigi icin iste demir ime falan bakcakmis... simdi soruma gelinceeee... :)) dr yarin benden kan alcak ya, benimde yarin adetimin üstünden geceli tam 3 hafta oluyo (simdi hesapladim) eger varsa bisey ögrenilebilirmi? cünkü burda cok okudum iste 3 haftalik hamisim erkenden ögrendik falan filan diye.. acaba diyorum) dr umun benden chek - up icin aldigi kanda bu belli olurmu?

sen beta hcg ye de bakalımd e canım doktoruna rica et ozman bakarlar sanırm.vardir inl ve çıkar

ben burdayim kadri$ ufak bi isim vardi geldim :)) ya bende gercekten yavas, yada bana öyle geliyo sürekli error veriyo.. sen nasilsin bakalim? canim ya bak bu ovulasyon testi bende ise yararsa gercekten sende al derim.. herkese al derim vallah :))
ama nolur su benim soruma bi el atin kizlar ya, merak ettim simcik. esime dersem simdi kesin kari kafayi yedi dicek :)) hic aklimda yoktu hee, simdi aklima geliverdi hemen.. yoksa bu ay kafam cok rahat, düsünmüyorum, 1000 lik puzzle imle vakit geciriyorum zaten calisiyorum fazla vaktim olmuyo yanii

ayy ya bak heycan yaptim simdi ama birazcik :))
acaba bakarmi bu güzel bir soruCADIARZU, burda bakmiyolar iste özel bi durum olmadik ca, yani ben öyle biliyorum, giciklar iste:dilcikar: bakmazsa aynen böyle yapcam yarin ona.. yanliz buna sadece kadin dr u bakmiyo dimi? normal dr yani biz burda aile dr umuz diyoruz o da bakabilir herhalde, neyse ya sabah ögrenicem..ama adetime yarindan sonra9 gün kaliyo.. insallah önümüzdeki 9 ay gelmez sunlar yaa, ayy hamileyken ne rahat dim.. sirf bu yüzden hep hamile kalabilirim .. :lepi: bi kere kaldik da hep demeye basladim

evet beni yanlız bırakmazsınız inşallah canımcım hamişsinizdir bunu çooook istiyorum...
ben yeni uyandım fundişcim:))

canım benim 3 hafta 2 günlükken kanda çıkmamıştı hemde hamileydim..
ama yumurtlama erken olduysa çıkar geç olduysa çıkmaz..
sen yinede şansını dene istersen belkide hamişsindir ve çıkar bellimi olur..
üzülme kadriyecim hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallah...

evet nerimancım yanlız kaldım gelin yanıma daha 3 tane temmuz annesiyiz sizde gelin kalabalık olalım inşallah...

ay nilaycimm benim taze annem... insallah bakalim, herseyin hayirlisi ya, gerci ben ovulasyon testine göre 18. günümde yumurtladim, yarin 21. günüm. bencede cikmicak ama ne derler umut yigidin kamcasi dir (bendeki türkce bukadar iste, idare edin artik :)) kamca ne demek onu da bilmiyom ya bosver )

slm kızlarr uzak kaldım sizden unutmadınız beni inşallah kim kim hamilee aylini biliyorum nilay sende hamilemisin inşallah öyledir yanlış anlamadıysamm

canımm nilaycımm geçmişi okudumm şimdii harika yaaa yüregim yrinen çıkcak yemin ederim çok güzell haberlerr yaaa CANLARIMM RABBİM SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN bizlerede dua edin hamiş duası kabul olurmuşş çok mutluu oldumm yaa nezamandır giremedimm çok güzel haberler varmış yeni haberim oluyo canım yaa

slm kızlar nasılsınz burada güzel haberleri duydukça ben de heyecanlanıyorum valla adetime daha 6 gün var ama dayanamıyorum test alsammı diye oturduğum yerde kan tahlilide yapmıyorlar bazı belirtilerim var ama umutlanmakta istemiyorum test yapsamda erken mecbur bekliycem. hamiş arkadaşlar dua edin bizlere sizlerin duaları kabul olur

günaydııın kadınlar kulubunun fıstıklarıııııııı..
güzel bir hafta olsun, bol hamişli güzel haberli günler olsuunn
öpüyoruuuuuuuummmm..

canım benim çok teşekkür ederim amin Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler versin..
dualarım sizlerle...
canım inşallah sende hamişsindir ama bekle biraz daha erken hamileysen bile negatif çıkar sonra üzülürsün..bekle ve güzel haberlerle gel..
aaaa bütün hatunlar gezmede mi???
ben evde kaldım tabii herkes geziyo:)) benim yerimede gezin olur mu:))

canım burdayım ben gezmeye gitmedim ama baksana fundiş falan gezmede herhalde...
sen nasılsın?varmı sizin komsudan haber..

canım o zaman imkansız çıkmaz ama yinede bende heyecanlandım..
yiğidin kamçısıdır değilmi o kaydirigubbakcemile3 alemsin kız:roflol:

fisfisfis haber yok canım, ama yukardan sesler geliyor. eve geldiler sanırım.
sen nasılsın canım nasıl geçiyor ilk hamilelik günleri :CüvCüv:

selam kiiizzzlaaaaaaaar
ben yeni eve geldim, cok yorgunum coook, kisaca bi günümü özetliyim:
sabah dr a gittim ve tahmin ettigim gibi testi yapmak istemedi ama ikna ettim, daha erken, bekle idrar testi yap daha ucuz dedi. neyse yapti iste ama sonucu cumaya falan anca alirsin dedi, labor a yollicaklarmis kanimi, 6 tüp kan aldilar (( zaten kansizim... neyse sonra tam arabayi park ettim eve cikip islerimi halledecktim, ütü camasir yemek gibi, yengem aradi, kuzenim (erkek, 21 yasinda) is yerinde fenalasmis bayilmis, ambulansla hastaneye kaldirmislar dedi, e tabi dayimda istanbulda dedemin yanina gitti. yengeminde fazla almancasi olmadigindan bende hastaneye gittim.. bekle bekle aksam oldu iste, daha neyi var belli degil, az önce aradim MR dan cikmis, sonuclari bekliyolarmis, muhtemelen apandist diyo dr lar, bakalim hayirlisi olsun.. allahtan daha kötü birsey olmadi.. simdi koci$ de geldi, aciz hemde kurt gibi.. hemen biseyler hazirlim, üzülerimi yapim gelirim yine arkadaslar (tabi koltuk da sizip kalmazsam) hepinizi öpüyorum...
nilaycim ah kiyamam migde bulantisi cok iyi bilirim, ben 5 ayliga kadar hep bulanti hep istifra ... cok kötüydüm.. insallah sen öyle olmazsin. tuzlu kraker falan ye canim benim, kola ic bastirir derler.. cok fena olursa dr unu ara, bana ilac vermisti o bazen iyi geliyodu

okurken yoruldum valla nerinacım.tahlillerini yağtırmışsın hayılı haberler alısın inşallah canım.kuzenine geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur.bu arada deden nasıl oldu tatlım

evet beni yanlız bırakmazsınız inşallah canımcım hamişsinizdir bunu çooook istiyorum...
ben yeni uyandım fundişcim:)
inşallah canım benim.neeee bu saate mi uyandın.:bbo:
benim buğün temizlik günümdü hummalı bi temizlik yaptım.sen beni gezmeye gitti sanmışsın ama nerdeeee.diğer günler gezerim artıksırnaşık şey

aaaa bütün hatunlar gezmede mi???
ben evde kaldım tabii herkes geziyo:)) benim yerimede gezin olur mu:))
buğün gezmede değildim canım ama diğer günler senin içinde gezeriiimsırnaşık şey

kadriyecim kırmızı kart görmüşsün ama üzülme canım.hayırlısı değilmiş demek ki.bi daha aya inşallahkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…