- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.981
Yaa eşime çok kizginimmmmmm sinirdne patlamak uzereyimmm
Ben siteye dün üye oldum.Sizleri tanımak adına biraz okudum ama açıkcası çok uzun geldi:1shok:.bende mart başı düşük yaptım 2 ay korun dedi dr ve ben çalışma hayatı yüzünden 3 ay korundum.Şimdi bende sizin gibi melegimin merhaba diyeceği günü
sabırsızlıkla bekliyorum.Sanırım bir liste var benide eklerseniz çok sevinirim.En son regli olduğum gün 10 ekim,Regl olma günüm 7 kasım.Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum :1hug:
canım hoş geldin.Mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.evet stres çok önemli. hamiş kalmadan önce bende kafama çok takıyordum düşüncemi başka şeylere yoğunlaştırınca bi baktımki hamişim.tabi uzun sürmedi on haftalık kalbi durdu.şimdi tekrar çalışmalardayız bakalım artık hayırlısı.kızlar iyi geceler.umarım hepiiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah.ben kendi yaptıgım şeyleri söyleyebilirim.ilişkiden sonra belimin altına hafif bir yastık koyuyordum ama her ilişkiden sonra.duşumu hemen almıyordum.sabah kalkınca alıyordum.4 ay boyunca sürekli bebeği düşündüm.ya hamile kalamassam diye.ve de her ilişkiye bebek için giriliyor psikolojisi vardı sanırsam.ve 1 hafta tatile gittim ailemin yanına eşimden ayrı.ve geri dönerken adetliydim sonra bidaha adet olmadım allahıma şükürler olsun.kızlar kafanıza ne olur takmayın.inanın buna bakın nasıl oluyor.güzel haberlerini bekliyorum kızlar.mutluluklar hepinize
hoş geldin,geçmiş olsun canım.bebişin ne kadarlıktı?Mevlam birdaha böyle acılar yaşatmasın canım.Ben siteye dün üye oldum.Sizleri tanımak adına biraz okudum ama açıkcası çok uzun geldi:1shok:.bende mart başı düşük yaptım 2 ay korun dedi dr ve ben çalışma hayatı yüzünden 3 ay korundum.Şimdi bende sizin gibi melegimin merhaba diyeceği günü
sabırsızlıkla bekliyorum.Sanırım bir liste var benide eklerseniz çok sevinirim.En son regli olduğum gün 10 ekim,Regl olma günüm 7 kasım.Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum :1hug:
hoşgeldin aramıza alacalale canım seninle kaderimiz aynı bende 21 nisanda düşük yaşadım. şimdi istiyoruz kısmetse bende 10 ekimde adet oldum 7 kasım adet tarihim 10 gün kaldı bakalım kısmet Rabbim hayırlısını versin cümlemize...amin
kızlaar merhabalaarrr..
canlarım güzel haberler bekliyorum hepinizdeenn, adet günü yaklaşanlar inşallah müjdeleri verirsiniz, yumurtlama gününde olanlaaar bereketli olsun çalışmalaaarr..
hepinizi çook öpüyorumm.
kadrişcim noldu canım niye kızdın kocişinee??
nilaycım bulantın nasıl??
nerimancım, mehtapcım ve anne fundacım öpüyorum sizi.
özledim yaa şöyle hepimiz denk gelip bir sohbet edemedikk..
aay kızlaaar seviyoruz sizi yaa, fıstıklarım benimm.
bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
umarım güzel haberler alıp verebiliriiz..
süper cenım ya hemöen başla çalışmalara.hemen listeye ekliyorum senidekızlar listeye benide ekleyin.artık doktorum izin verdi hamiş kalbilirmişim.16kasım benimkide.
hoşgeldin ve çok geçmiş olsun.benimde bebeğim kalbi durmuştu.bende düşükten sonra gittim kontrole bi dah gitmedim.bi şikayetimde yok zaten drumuz arkadaşımız bizim.o da gerek görmedi bir daha çağırmaya.benim dr düşüklerden sonra gebe kalmak ilk aylarda daha kolay oluyp demişti tam bilemiyorum canım.ben temmuzun 9 unda kürtaj oldum ama daha bişi yooookMevlam Hepimize nasip etsin inşaallah:Saruboceq: ben düşük yaptığımda 2 ay yeni dolmuştu.Kalp durması dedi doktorum.ben düşükten sonra bir kez kontrol için gittim dr a bir daha gitmedim. Sizce gitmek gereklimi.İnternetten danıştım dr dinçer yıldırım var belki biliyorsunuzdur. 12 ay olmaması normal dedi.off düşündükçe sıkılıyorummm.:çok üzgünüm:
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben de şubat ayında hamile kalmış ve çok sevinmistim ama 8. haftada bebegin kalp atışları durdugu için aldırmak zorunda kaldık benim için çok zor bir gündü çok agladım ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama yine sevincim kısa sürdü çünkü düşük yaptım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırım beklemek çok zor ,her ay hamilemiyim acaba diye umutla yaşamak çooooooook zor arkadaşlar allah hepimiz için hayırlısını versin
aaa hayırdır kadriyecim noldu niye kızdın eşine şimdiiikaydirigubbakcemile3Yaa eşime çok kizginimmmmmm sinirdne patlamak uzereyimmm
selam canım hayırlsı olsun .sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.uyguladığın tekniği bende yapıyorum canım sabaha kadar belimde yastıkla yatıyorum.bakalım bu ay çok iyi çalıştık gerisi allaha kalmış.hakkımızda hayırlsıkızlar iyi geceler.umarım hepiiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah.ben kendi yaptıgım şeyleri söyleyebilirim.ilişkiden sonra belimin altına hafif bir yastık koyuyordum ama her ilişkiden sonra.duşumu hemen almıyordum.sabah kalkınca alıyordum.4 ay boyunca sürekli bebeği düşündüm.ya hamile kalamassam diye.ve de her ilişkiye bebek için giriliyor psikolojisi vardı sanırsam.ve 1 hafta tatile gittim ailemin yanına eşimden ayrı.ve geri dönerken adetliydim sonra bidaha adet olmadım allahıma şükürler olsun.kızlar kafanıza ne olur takmayın.inanın buna bakın nasıl oluyor.güzel haberlerini bekliyorum kızlar.mutluluklar hepinize
amiiiin canım beniiimkızlaar merhabalaarrr..
canlarım güzel haberler bekliyorum hepinizdeenn, adet günü yaklaşanlar inşallah müjdeleri verirsiniz, yumurtlama gününde olanlaaar bereketli olsun çalışmalaaarr..
hepinizi çook öpüyorumm.
kadrişcim noldu canım niye kızdın kocişinee??
nilaycım bulantın nasıl??
nerimancım, mehtapcım ve anne fundacım öpüyorum sizi.
özledim yaa şöyle hepimiz denk gelip bir sohbet edemedikk..
aay kızlaaar seviyoruz sizi yaa, fıstıklarım benimm.
bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
umarım güzel haberler alıp verebiliriiz..
iyim yelizcim sen neler yapıyosun.ben az önce geldim arkadaşıma gitmiştim oturmaya.senin keyifler nasıl.kullandığın hapın bi etkisini görmeye başladın mı hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?