- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.021
bende ösledim kız dün akşamdan beri konuşamadık:))sırnaşık şeykızlar hepinizi çok özledim...
yerim seniii kuzum. bende ösleeeedim ,yoluuuunuuuu gösleeedim....bende özledim bendeee, resmin var şu an elimdeeeeeeeee
herkeslere merhaba...aylincim bitek sen varsın galiba...ya bikaç gündür giremedim arıza mı vardı sitede...hamişlerimiz çoğalmışşş....nilaycımmmm sanada hayırlı uğurlu olsun...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı tüm isteyenlerin başına olsun hihoyyyt eee ne var ne yok..fundacım sendende iyi haberler bekliyorum...beni sorarsanız herşey aynı...işten eve evden işe...arada da doktora sırnaşık şey
selam narencim nasılsın tatlımçok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına allah nazarlardan korusun sizleri.burdayım ben canım
nasılsınız kızlar ben cok iyiyim şimdilik allaha sükür hiç farknda bile değilim hamişliğin cok az sabah bulantı oluyor onun dışında hersey eskisi gbi sizin nasıl gidio hayat
selam nericim.geçmiş olsun kuzenine canım.aman dikkat etsin bundan sonra yediklerine.iyi aksamlar benim fistiklarima, nasilsiniz bakim? okudugum kadariyla herkes iyi masallah hep böyle kalalim...
sükür kavusturana ya, bu site niye böyle ikidebir kapaniyo? ne gerek var? niye yapildiginida ögrenmek isteriz, veya kapatmadan bi deseler ya, kapatiyoz diye... ama olsun sonunda yine sizi buluyorum ya ooohh... :))
nilaycim kuzenim bugün eve cikmis, kalin bagirsaginda iltihap varmis, ilac kullaniyo simdi, biz ona zamaninda cok dedik, gögsünn altindaki migde, cöplük degil diye... eline geceni atiyo agzina, doymak bilmiyo oburumuz... :))
ben iyiyim kizlar, yanliz cok yorgunum, is yerinde cok yoruluyorum, evde kaldigim zamanlarimi cok özlüyorum coook... ama isten de cikamam suan.. biraz daha calisayim.. 2 saat önce eve geldim, yemek ye topla et dizi izle kulübü oku anca yazabiliorum..
cuma da dr umu bi arim bakim benim kan tahlilim ne oldu? ben tr deki gibi ayni gün ögrenilebiliyo zannetmistim( ama erken sanirim daha, eger varsa birsey suan 3+2 falan dir herhalde.. ayy insallah allahim insallahhh...belirti melirti de yok, sadece fena kasik agrim var, bicak saplaniyomus gibi, bi de ara ara is yerinde basim dönüyo ama bu cok fildir fildir olmamdan da olabilir.. yani varsa da tek belirtim kasik batmasi..yoksada napalim, birdahaki ay daha yogun calisiriz..biz 20. günden sonra calismalari biraktik kizlar, yorulduk galiba :))
tosbaam benim nasilsin? nasil gidiyo? haziran annelerindeki yemek listeni gördüm gecen gün, baya bi hosuma gitti, cok düzenli cok saglikli gözüküyo.. aferin sana..
dun bi hamiş haberi daha aldımkzılar halamın kızı 6aylık evlı kazayla hmiş kalmış 2aylık faaln mış snaırm bıraz uzuldum ya eşimede sölemedim ama tıkandı bişiler bogazızma
ona acıklamyapılmışcnaım turkce akrkater kullanınca sanırmole yazıyouş yenı uyelık isteyindiye bişi okudmsanrım yonetıclıerdn bırne sor yonlendıırler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?