Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sanada iyi gecelr kadriyeydi galiba dimi resim yani albüm yapmak istiyorum anlatabildimmi bi sen bi ben varız bu saate galiba iyi gecler tekrar

burcucum ben dün akşam teyzemdeydim, bir selam deyip hemen kapatmıştım çünküüü ufaklıklardan bilgisayarı alabilmek mümkün değil.. iyi olmana çok sevindim, daha güzel haberler alırız inşallaahh.
nilayım iyiyim canım, ben dün akşam teyzeme gittiim. hep evde hep evde geldiler bana. havada çok güzeldi.. aslında boğazdaki ışık gösterileri için ortaköye gidelim dedim benim uyuz kocam götürmedi, teyzene gittiğine şükret diyo bana. iyi ki dr evden çıkma dedi. bi daha tosbaayı götürmicem dr'a kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımm, bulantılar devam ediyo mu??

canım beniim,, kuzeninin iyi olmasına sevindim canım...
yemek listesi için aferin bana di mi cokacimcoook inşallah hep uygulayabilirim. en azından şu 3 ayda kilo almamam gerekli. ödem yapmazsa vucudum kilo almam gibi geliyo ama diğer hamileliğimde 10. haftada başlamıştı ayak bileklerim şişmeye. inşallah bu sefer olmaz. a.s.

ha birde en büyük haberi demedim... kizlaaarr SIKI DURUN: BURDA KAR YAGIYOOOOOOOOO...JUPPIIIIIII... isten bi ciktim etraf bembeyazdi, önce güzelcene arabami temizledim :)))
aay ne güzeeel kar yağmışş bayıldım şimdii.. bu sene bizde görürüz inşallah, geçen sene 1-2 kere yağdı..

ay canım beniim, okurken bile kötü oldum, Allah bu gücüne ve sevgi dolu yüreğine bir melek nasip etsin sana canım..
seninle yaşadığımız şeyler çok yakın, Allah bebeklerimizi meleklerinden ayırmasınn..

evet canim kasimda patlama olacak, cocugumuz 6 kasim zaten, tesadüfe bak, insallah hep birlikte güzel haberi veririz burdanhihoyyyt ya ben senin ismini sormusmuydum, bak aklima gelmedi simdi? bizde seni seviyoruz fistik

seni üzmek istememistim canim benim, olanlari geri de biraktik, artik önümüze bakmak zorundayiz.. üzmicez artik kendimizi bitanem. amiiiiiiiinn

günaydın canlarım, herkese güzel bir gün diliyorumm..
günaydiiiiiin canim benim bende herkese cok güzel bir gün diliyorum, ben yemek yapip ise gitcem, aksam gec gelirim, ama site hata vermezse kesin ugrarim... öpüyorum canlarim kendinize iyi bakin

ilk defa böyle coklu msj yaziyorum bakalim olcakmi??

Son düzenleme:
anaaam aylincim sana yazdikilarim o beyaz kutunun icinde kalmis....:roflol::roflol::roflol: acaba niye öyle oldukiCADIARZU neyse aksamabakarim.. sen anladin onu zaten...hadi öptümmmŞeniz

günaydın canlarım, herkese güzel bir gün diliyorumm..
günaydın kuzucuuum.nabersin.ben pek iyi değilim.tutuldum dün.boynum kolum sırtım kütük gibi oldum .üstümü başımı bile bahadır giydirdi.of ilaçda kullanamıyorum.çok ağrım var ya.
Günaydın herkese;

ben Sık giremiyorum.Arasırsıra merhebe derim size bu sitede baya güzel bilgiler varmış baya bi takıldım

günaydın canım.evet canım bu sitede ne ararsan var..iyi gezinmeler sana:))kaydirigubbakcemile2
günaydınlar herkese...

günaydıııın nasılsın ,keyifler nasıl.
anaaam aylincim sana yazdikilarim o beyaz kutunun icinde kalmis....:roflol::roflol::roflol: acaba niye öyle oldukiCADIARZU neyse aksamabakarim.. sen anladin onu zaten...hadi öptümmmŞeniz

günaydıııın nerimancım.nasılsın canım.oynadın mı kartopu bakiiiimsırnaşık şey

kıslarrr herkese günaydın.
nilaycım aylincim hülyacım narencim güzel hamişlerim benim iyisiniz demi.yok bi yaramazlık
nihalcim siz nasıl oldunuz canım eşinin sağlığı ne durumda.toparlanabildimi biraz
tuğbacım eşin ameliyatını olmuş sanırsam geçmiş olsun.acil şifalar canım.
yelizcim ,anne funda,burcu,mehtap,zeynep ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah.kucak dolusu sevgiler...
kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın canım. herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar
günaydın hayatım.iyi sayılırım canım tutulmuş olsamda morelim yine yerindesırnaşık şey
fundişim üzüldüm canım, çok geçmiş olsunn..
bol bol hareket etmeye çalış, ancak öyle açılır..
saol bi tanem benim.ediyorum canım çok şükür dünden daha iyiyim.

Ya maşallah nasıl tanımışsınız birbirinizi..Herkes tanıyor..Ben yazdıklarınızı okuyorum ama kim kim tanımadan....yerimseniben,hamilelerde var aramızda onlara hayırlı olsun diyorum Rabbim inş hayırlısıyla sağlıkla veririr bebeciklerini kucaklarına...

herkese slmlar kızlar,aman da aman her siteye girişimde güzel haberler almak ne güzel yaaa.nilaycım cnm benim ya nasıl sevindim anlatamam gözün aydın arkadaşım.allah sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inşallah.tüm hamişlerimiz rahat sorurunsuz birer gebelik geçirirler inşallah.sıra kimde bu ay bakalım.ah canlarım yaa,herkes mutluluk haberlerini paylaşacak bigün umudumuzu yitirmeyelim hiç.topiğimizin maşallahı var yaniii.
ben arada girebiliyorum siteye.aylincim hamişlik nasıl gidiyo cnm,geçmişi çok okuyamadım da
fundacım sanada geçmiş olsun cnm,aman dikkat et çok fena oluyo o tutulma ağrıları,sıcak havlu koy cnm sürekli biraz rahatlatır.
nihalcim eşine çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.rabbim önce sağlık versin herkese.
tubişim eşin ameliyat olmuş seninde,çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır.
yelizim sen nasılsın arkadaşım,çalışmalar bitti sanırım heyecanlı bekleyiş başladımı,hayırlısı olsun bitanem.allahım isteyen herkese hayırlı zamanda melekler nasib etsin.:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:
bana gelince,ben bir hafta sonra kontrole gidicem kistim yok olduysa ilacı bırakcam inşallah tabii korunmayıdakaydirigubbakcemile2çok dua ediyorum kızlar inşallah küçülmüştür şu illet kist,terketsin beni.o zaman bende tekrar aranıza katılcam heyecanlı bekleyişleri bende yaşayabilcem inşallah.hepinizi öpüyorum.

slm arkadaşlar bzımde buay olsaydı 4.evlılık yıldonumzde çok hoş bi heidyemz olcktı bebişin dogumu temmuza denk geliyo hemde 2temmuzdu kızlar ama hayırlıs işte nasıp.. hep söle dua ediyorum zaten LALH IM SİFASI VARSA ŞİFASINI VER YOKSA SABRINI VER DİYE AMİNNN

tanıyoruz tabii ki canımm, biz bayram tatilinde buluştuk bilee:))
birazdaha zaman geçsin sende tanırsın aylin benim ismim.
bu arada amiin, Allah isteyen herkese bebişler nasip etsinn.
özlemcim merhaba hoşgeldinn.ben gayet iyiyim, umarım sende kistinle ilgili güzel haberler alırsınn.
ben yarın gideceğim aylin hanıma, orda karşılaşırız belki birgünn.

kızlar ben geldim nasılsınız eşim hastaneden çıktı şimdi daha iyi ama tabiki eskisi gibi değil karnında tam 42 dikiş var kocamanda bi delik var içi gözüküyo yaranın kapanması aylar sürer ne diyim allah yardım etsin çok zor şeyler yaşadıkhalada yaşıyoruz tabiki allahıma şükürler olsun en azından yanımızda

özlemcim merhaba hoşgeldinn.ben gayet iyiyim, umarım sende kistinle ilgili güzel haberler alırsınn.
ben yarın gideceğim aylin hanıma, orda karşılaşırız belki birgünn.[/QUOTE]

hoşbulduk cnm,inşallah bebişinle ilgili güzel haberler verir aylin hanım yrn,kendinede bebişinede dikkat et arkadaşım.bu arada uzak kaldım ben buluşmalara filan kıskandım valla sizi:)

slm kızlar nehabersınız

ozlemcım h.g. canım nasılsın ıfazla gormuyoruz senı ınsallah kıstın yokolmustur guzelım

aylıncım yarın guzel haberlerınızı beklıyoruz mınık tosbaanla (senın deyımınle)

nıhalcım sevındem canım eve cıkmanıza sen kocana ıyı bakar cabucak ıyılestırırsın bence acıl sıfalar

hoşgeldin özlemcim.umarım gitmiştir kistin de sende bir an önce başlarsın çalışmalarına.hayırlı habnerler verirsin inşallah

buna da şükür nihalcim.allah beterinden korusun.herşey yoluna giricek canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…