- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.041
burcucum ben dün akşam teyzemdeydim, bir selam deyip hemen kapatmıştım çünküüü ufaklıklardan bilgisayarı alabilmek mümkün değil.. iyi olmana çok sevindim, daha güzel haberler alırız inşallaahh.herkeslere merhaba...aylincim bitek sen varsın galiba...ya bikaç gündür giremedim arıza mı vardı sitede...hamişlerimiz çoğalmışşş....nilaycımmmm sanada hayırlı uğurlu olsun...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı tüm isteyenlerin başına olsun hihoyyyt eee ne var ne yok..fundacım sendende iyi haberler bekliyorum...beni sorarsanız herşey aynı...işten eve evden işe...arada da doktora sırnaşık şey
nilayım iyiyim canım, ben dün akşam teyzeme gittiim. hep evde hep evde geldiler bana. havada çok güzeldi.. aslında boğazdaki ışık gösterileri için ortaköye gidelim dedim benim uyuz kocam götürmedi, teyzene gittiğine şükret diyo bana. iyi ki dr evden çıkma dedi. bi daha tosbaayı götürmicem dr'a kaydirigubbakcemile3kızlar bir türlü denk gelemedik..
aylin,funda canlarım nasılsınız?
hülyayla narende yok bu aralar nasılsınız kızlar nasıl gibiyor hamilelik?
nerimancım kuzenin nasıl oldu canım?
nihalcim eşin çıktımı hastaneden?
tuğbanında kocası dün operasyon geçirmiş geçmiş olsun canım...
burcu,anne funda,yeliz,kadriye,mehtap,Zeytohnm diğer bütün arkadaşlar hepinize selamlar öpüldünüz...
canım beniim,, kuzeninin iyi olmasına sevindim canım...iyi aksamlar benim fistiklarima, nasilsiniz bakim? okudugum kadariyla herkes iyi masallah hep böyle kalalim...
sükür kavusturana ya, bu site niye böyle ikidebir kapaniyo? ne gerek var? niye yapildiginida ögrenmek isteriz, veya kapatmadan bi deseler ya, kapatiyoz diye... ama olsun sonunda yine sizi buluyorum ya ooohh... :))
nilaycim kuzenim bugün eve cikmis, kalin bagirsaginda iltihap varmis, ilac kullaniyo simdi, biz ona zamaninda cok dedik, gögsünn altindaki migde, cöplük degil diye... eline geceni atiyo agzina, doymak bilmiyo oburumuz... :))
ben iyiyim kizlar, yanliz cok yorgunum, is yerinde cok yoruluyorum, evde kaldigim zamanlarimi cok özlüyorum coook... ama isten de cikamam suan.. biraz daha calisayim.. 2 saat önce eve geldim, yemek ye topla et dizi izle kulübü oku anca yazabiliorum..
cuma da dr umu bi arim bakim benim kan tahlilim ne oldu? ben tr deki gibi ayni gün ögrenilebiliyo zannetmistim( ama erken sanirim daha, eger varsa birsey suan 3+2 falan dir herhalde.. ayy insallah allahim insallahhh...belirti melirti de yok, sadece fena kasik agrim var, bicak saplaniyomus gibi, bi de ara ara is yerinde basim dönüyo ama bu cok fildir fildir olmamdan da olabilir.. yani varsa da tek belirtim kasik batmasi..yoksada napalim, birdahaki ay daha yogun calisiriz..biz 20. günden sonra calismalari biraktik kizlar, yorulduk galiba :))
tosbaam benim nasilsin? nasil gidiyo? haziran annelerindeki yemek listeni gördüm gecen gün, baya bi hosuma gitti, cok düzenli cok saglikli gözüküyo.. aferin sana..
aay ne güzeeel kar yağmışş bayıldım şimdii.. bu sene bizde görürüz inşallah, geçen sene 1-2 kere yağdı..ha birde en büyük haberi demedim... kizlaaarr SIKI DURUN: BURDA KAR YAGIYOOOOOOOOO...JUPPIIIIIII... isten bi ciktim etraf bembeyazdi, önce güzelcene arabami temizledim :)))
ay canım beniim, okurken bile kötü oldum, Allah bu gücüne ve sevgi dolu yüreğine bir melek nasip etsin sana canım..canim kadri$cim bak yapma ama böyle, tabiiki duyacaksin öyle haberleri.. bende cok duyuyorum.. birde beni düsün bak anlatim azcik bende rahatlim. ben hamile kaldikdan sonra cevremde (cok yakin arkadaslarimdan) 4-5 tane daha hamis vardi, hepimizin arasi 2-4 hafta falandi herhalde, ilk ben doguracaktim, ama 38+4 haftalikken bebegimi kaybettim, benden sonrakilerin hepsinin saglikli ve cok tatli bebisleri oldu, ben hepsinin dogumuna gittim kendimi okadar cok kötü hissetsemde, ve her hastaneden ayrilisimda arabada hüngür hüngür agladim, cok kötü günler gecirdim, birde cok yakin oldugumuz icin hep birlikteyiz biz, bi gün birinin bebegi emekliyo, bi gün aguu diyo bi gün gülüyo.. cok mutlu oluyorum, bebislerin hepsi cok alisti bana, onlarla oynuyorum koklasiyorum konusuyorum banada sizin gibi güzel bir melek yollayin diyorum sizin bir sürü arkadasiniz var diyorum, uykunuzda sizin yaniniza geldikelrinde neriman teyzemede benim gibi tatli saglikli melek yolla de diyorum gülücükle karsilik veriyolar..ama ben ne kadar üzülsemde aglasamda bebegim geri gelmedi ama yenisi gelcek allahin izniyle.. ben buna coook inaniyorum, bu ay olmazsa birdahaki aylarda elbetteki olacak, cok sükür saglikliyiz, sadece hemen olsun istedigimiz icin olmuyo iste, kafamizda bitiyoruz biz. dün kizimizin mezar tasini siparis ettik, dogum gününde 6.12.08 de getircekler, icimize cok sindi, tasin üstünde ay var ve aya sarilan bi tane ayicik var.. halimize sükredelim kadriyecim nolur yapma böyle.. son günlerde seni cok karamsar görüyorum.. ne yapip ne edip kendine söz gecireceksin.. daha fazla yazip hamis arkadaslarimi üzmek istemiyorum sizleri cok seviyorum arkadslar.. ne kadar sanal alem deselerse desinler, budaki gercek dostluk bence..bu yazimla sizi üzdüysem affedin.. ama kadriye icin yazmak geldi icimden...
herkeze slm ALLAHIN rahmeti üzerinize olsuncanlarım bu aralar canım pek bişe yapmak istemiyo sizin güzel sohpetlerinizi kaçırıyorum nasılsınz nerimancım kuzeninie çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum itap okumaya verdim kendimi
kasımda bakalım ne olcak listeye şöyle bi baktımda bende dahil çogu kişinin altı kasım yani haberleri hep beraber vercez birbirimize RABBİM saglıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize öpüyorumm sizleri canlarım görmedigim tanımadıgım güzel kalpli insanlarr seviyorumm ulenn sizleri:)
burcucum ben dün akşam teyzemdeydim, bir selam deyip hemen kapatmıştım çünküüü ufaklıklardan bilgisayarı alabilmek mümkün değil.. iyi olmana çok sevindim, daha güzel haberler alırız inşallaahh.
nilayım iyiyim canım, ben dün akşam teyzeme gittiim. hep evde hep evde geldiler bana. havada çok güzeldi.. aslında boğazdaki ışık gösterileri için ortaköye gidelim dedim benim uyuz kocam götürmedi, teyzene gittiğine şükret diyo bana. iyi ki dr evden çıkma dedi. bi daha tosbaayı götürmicem dr'a kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımm, bulantılar devam ediyo mu??
canım beniim,, kuzeninin iyi olmasına sevindim canım...
yemek listesi için aferin bana di mi cokacimcoook inşallah hep uygulayabilirim. en azından şu 3 ayda kilo almamam gerekli. ödem yapmazsa vucudum kilo almam gibi geliyo ama diğer hamileliğimde 10. haftada başlamıştı ayak bileklerim şişmeye. inşallah bu sefer olmaz. a.s.
günaydin bitanem, oyy 10.haftami? erken baslamis.. cok cok dikkat et canim bak bu konu cok hassas biliyorsun.. en ufak bi degisiklikte dr una kos.. insallah listeye böyle devam edersin, tabi arada ufak defek yaramazliklar olur hamislik de, onlari söyleme kimseye sırnaşık şeylülülülülülü.. ben eger hamis kalirsam insallah ilk hamileligimdeki gibi kilo alirim, 9 kiloyla doguma gittim, dogumdan 1 hafta sonra yine 69 kiloydumnaniknanik ama sonra bel ameliyati olunca 2-3 kilo aldim malesef ve gitmiyo, iyice yapisti giciklar bana... biz ve bebislerimiz saglikli olalimda geri bos..
aay ne güzeeel kar yağmışş bayıldım şimdii.. bu sene bizde görürüz inşallah, geçen sene 1-2 kere yağdı..
eveet cok güzel suan dinmis ama evlerin catilari arabalarin üstleri ve agaclar bembeyaz, yerler tutmamis.. daha iyi böyle ise gitcem
ay canım beniim, okurken bile kötü oldum, Allah bu gücüne ve sevgi dolu yüreğine bir melek nasip etsin sana canım..
seninle yaşadığımız şeyler çok yakın, Allah bebeklerimizi meleklerinden ayırmasınn..
günaydiiiiiin canim benim bende herkese cok güzel bir gün diliyorum, ben yemek yapip ise gitcem, aksam gec gelirim, ama site hata vermezse kesin ugrarim... öpüyorum canlarim kendinize iyi bakingünaydın canlarım, herkese güzel bir gün diliyorumm..
günaydın kuzucuuum.nabersin.ben pek iyi değilim.tutuldum dün.boynum kolum sırtım kütük gibi oldum .üstümü başımı bile bahadır giydirdi.of ilaçda kullanamıyorum.çok ağrım var ya.günaydın canlarım, herkese güzel bir gün diliyorumm..
Günaydın herkese;
ben Sık giremiyorum.Arasırsıra merhebe derim size bu sitede baya güzel bilgiler varmış baya bi takıldım
günaydınlar herkese...
anaaam aylincim sana yazdikilarim o beyaz kutunun icinde kalmis....:roflol::roflol::roflol: acaba niye öyle oldukiCADIARZU neyse aksamabakarim.. sen anladin onu zaten...hadi öptümmmŞeniz
günaydın hayatım.iyi sayılırım canım tutulmuş olsamda morelim yine yerindesırnaşık şeysanada günaydın canım. herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar
saol bi tanem benim.ediyorum canım çok şükür dünden daha iyiyim.fundişim üzüldüm canım, çok geçmiş olsunn..
bol bol hareket etmeye çalış, ancak öyle açılır..
tanıyoruz tabii ki canımm, biz bayram tatilinde buluştuk bilee:))Ya maşallah nasıl tanımışsınız birbirinizi..Herkes tanıyor..Ben yazdıklarınızı okuyorum ama kim kim tanımadan....yerimseniben,hamilelerde var aramızda onlara hayırlı olsun diyorum Rabbim inş hayırlısıyla sağlıkla veririr bebeciklerinikucaklarına...
özlemcim merhaba hoşgeldinn.ben gayet iyiyim, umarım sende kistinle ilgili güzel haberler alırsınn.herkese slmlar kızlar,aman da aman her siteye girişimde güzel haberler almak ne güzel yaaa.nilaycım cnm benim ya nasıl sevindim anlatamam gözün aydın arkadaşım.allah sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inşallah.tüm hamişlerimiz rahat sorurunsuz birer gebelik geçirirler inşallah.sıra kimde bu ay bakalım.ah canlarım yaa,herkes mutluluk haberlerini paylaşacak bigün umudumuzu yitirmeyelim hiç.topiğimizin maşallahı var yaniii.
ben arada girebiliyorum siteye.aylincim hamişlik nasıl gidiyo cnm,geçmişi çok okuyamadım da
fundacım sanada geçmiş olsun cnm,aman dikkat et çok fena oluyo o tutulma ağrıları,sıcak havlu koy cnm sürekli biraz rahatlatır.
nihalcim eşine çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.rabbim önce sağlık versin herkese.
tubişim eşin ameliyat olmuş seninde,çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır.
yelizim sen nasılsın arkadaşım,çalışmalar bitti sanırım heyecanlı bekleyiş başladımı,hayırlısı olsun bitanem.allahım isteyen herkese hayırlı zamanda melekler nasib etsin.:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:
bana gelince,ben bir hafta sonra kontrole gidicem kistim yok olduysa ilacı bırakcam inşallah tabii korunmayıdakaydirigubbakcemile2çok dua ediyorum kızlar inşallah küçülmüştür şu illet kist,terketsin beni.o zaman bende tekrar aranıza katılcam heyecanlı bekleyişleri bende yaşayabilcem inşallah.hepinizi öpüyorum.
hoşgeldin özlemcim.umarım gitmiştir kistin de sende bir an önce başlarsın çalışmalarına.hayırlı habnerler verirsin inşallahherkese slmlar kızlar,aman da aman her siteye girişimde güzel haberler almak ne güzel yaaa.nilaycım cnm benim ya nasıl sevindim anlatamam gözün aydın arkadaşım.allah sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inşallah.tüm hamişlerimiz rahat sorurunsuz birer gebelik geçirirler inşallah.sıra kimde bu ay bakalım.ah canlarım yaa,herkes mutluluk haberlerini paylaşacak bigün umudumuzu yitirmeyelim hiç.topiğimizin maşallahı var yaniii.
ben arada girebiliyorum siteye.aylincim hamişlik nasıl gidiyo cnm,geçmişi çok okuyamadım da
fundacım sanada geçmiş olsun cnm,aman dikkat et çok fena oluyo o tutulma ağrıları,sıcak havlu koy cnm sürekli biraz rahatlatır.
nihalcim eşine çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.rabbim önce sağlık versin herkese.
tubişim eşin ameliyat olmuş seninde,çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır.
yelizim sen nasılsın arkadaşım,çalışmalar bitti sanırım heyecanlı bekleyiş başladımı,hayırlısı olsun bitanem.allahım isteyen herkese hayırlı zamanda melekler nasib etsin.:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:
bana gelince,ben bir hafta sonra kontrole gidicem kistim yok olduysa ilacı bırakcam inşallah tabii korunmayıdakaydirigubbakcemile2çok dua ediyorum kızlar inşallah küçülmüştür şu illet kist,terketsin beni.o zaman bende tekrar aranıza katılcam heyecanlı bekleyişleri bende yaşayabilcem inşallah.hepinizi öpüyorum.
buna da şükür nihalcim.allah beterinden korusun.herşey yoluna giricek canım .kızlar ben geldim nasılsınız eşim hastaneden çıktı şimdi daha iyi ama tabiki eskisi gibi değil karnında tam 42 dikiş var kocamanda bi delik var içi gözüküyo yaranın kapanması aylar sürer ne diyim allah yardım etsin çok zor şeyler yaşadıkhalada yaşıyoruz tabiki allahıma şükürler olsun en azından yanımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?