Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benim çok sağol ne biliyim yinede düşünmeden edemiyorum.yiğenimizin gün gittikçe büyüyor maşallah aman arkadaşım yat dinlen boşver bebeğinden kıymetlimi yemene içmenede dikkat et gerkirsehiç kalkma Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştırsun inşallah. nasıl bulantı durumları falan varmı

Ben düşük yaptıktan sonra dr kontrole gittiğimde hamilelik başlayana kadar devam folik asite demişti düşükten sonra 3 ay korundum yaklaşık 4 aydır da korunmuyorum unuttuğum zamanlar genelde çok olsa da 4 aydır folik asit kullanıyorum.Tabi ki dr a gitmeden kesin bişi sölemek doğru olmaz Ayrıca folik asit yeşilliklerde portakalda cokacimcoook çok bulunuyor bunları ihmal etmeyin arkadaşlar:uhm:

canım ben 4 aydır kullanıyorum folic plus..hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyormuş tatlım istersen sor doktoruna ve başka sende..

canım benim bol bol dinlen uzan dikkat et kendine ve bebeğine...
benimde kasık ağrım var bir an önce p.tesi gelsede doktora gitsem...

merhaba kızlar nezmandır giremiyorum çok migdem bulanıyo sürekli ardada çıkarıyoru am meraketmeyin yemem güzel iyidilekleriziniçin hepinize teşekkür ederim arkadaşalr aylin cim sanada çok sevindim allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

ay canım benim çok sevindim, bebişin yerim ben yaa.allah nazarlardan korusun sizi.dinlen canım hiiiç yorma sen kendini.bir müddet daha böyle devam et bakalım.öpüyorum canım seni kocaman.
sanada hayırlı cumalar canım.bozma morelini canım.daha adet bile olmamışsın.bekle bakalım biraz.stres de yapma kendine.herşeyin hayırlısı canım.

fundacım nasıl oldun canım dikat et kendine ilaç falanda içme sakın belki hamişsindir ..
buğün daha iyiyim canım benim.sabahtan anneme gittim akşamdamda bahadır geldi.az önce geldik eve.sen nasılsın .neler yaptın buğün.kurabiyen güzel oldumuuuu selam hülyacım.tuzlu kreker ye sabahları canım mide bulantısına iyi gelir .öpüyorum kocaman.

canım öncelikle hoşgeldin.buradaki arkadaşlarımın çoğu senin bu durumunla karşı karşıya kaldılar hemde çoğu bir çok kez.çok ama çok kötü bir duygu biliyorum.ama eğer bu dediğin gerçekten olursa ,öncelikle benim için hayırlısı değilmiş diye düşün.zaten sağlıklı bi bebek olsa böyle sonuçlanmaz.umarım denilen gibi bişey yoktur .sen yinede kalbini ferah tut.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Minik_kelebek..............01 kasım
denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm................... 06 kasım
serdi............................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayy..................dördüncü Hamileimiz nilay

kıslaar herkeze iyi geceler.ben galiba adet olucam bu yakınlarda buğün sabah çok belim ağrıdı.suratımdada kocaman bi sivilce çıktı.bu ayda olmadııııııııı.demek ki hayırlsı değilmiş.
ben yatıyorum kıslarrr tekrar iyi geceler.

meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim.sizlerin yazılarını okuyunca yazmak istedim
ben bebegini kaybetmiş biri olarak sizleri anlıyorum ama ben ölü bebegimi 1 ay taşımışım karnımda zor bi durumdu benimkide

benim yüzümde de çıktı sivilce ama yinede umudum var adetim gelmediği için. belli olmaz bu ay belki bebişlerimiz bize sürpriz yapar Allah hayırlısını versin canımızı sıkmayalım

ben bebegini kaybetmiş biri olarak sizleri anlıyorum ama ben ölü bebegimi 1 ay taşımışım karnımda zor bi durumdu benimkide

canım geçmiş olsun bende bebeğimin kalbi durduktan 3 hafta sonra öğrenmiştim Rabbim birdaha yaşatmasın hayırlısını versin

merhana canım hoşgeldin.öncelikle geçmiş olsun sanada.tabi çok zor bir durum bende 15 gün taşımışım karnımda ölü olarak.allah bir daha yaşatmasın bu kötü günleri bizlere.

benim yüzümde de çıktı sivilce ama yinede umudum var adetim gelmediği için. belli olmaz bu ay belki bebişlerimiz bize sürpriz yapar Allah hayırlısını versin canımızı sıkmayalım

evet adetim gelmedi ama akıntım arttı rengide koyu sarı bir hal aldı.benim adet olmadan önce böle olur.yakın yani ben bekliyorum artık ne yapayım.üzülmüyorum çünkü hep hayırlısıysa bu ay bebişim gelsin diye dua ettim hep.hayırlısı değilmiş demekki

canım fıstık ezmem kurabiyem çok güzel oldu bir ara sana benimkinin tarifini veririm:)))
canımcım benimde sivilcelerim çıkmıştı karnım ağet olacakmışım gibi ağrıyordu ve çok sinirli olmuştum hepsi adet belirtisiyken ben hamile olduğumu öğrendim bellimi olur,,,
kırmızı kart gelene kadar umut kesilmez dimi ama...
canım bende perşembe günü test yapmıştım evde ama çıkmamıştı bir kaç saat sonra ikinci çizgi çok silik belirmişti.. hemde tam gününde yapmıştım
sivilcede çıktığı için kesin bişey yok demiştim c.tesi günü yaptırdığım kan tahlilinde belli oldu...daha var seninde bekle bakalım..

Allah bir daha kimseye yaşatmasın bende 2 hafta taşımıştım bebeğimi karnımda öldüğünü bilmedensenağlama

sagolun arkadaşlar aslında birazda doktorların ihmalkarlıgı degil mi daha tehlikeli dönen geçmeden 1 ay bide taili girdi araya 10 da öle bekledik 3 ay bitti zannediyorum ben bi gittim 7 haftalık durmuş kalbi rabbim kimseye yaşatmasın bide bana 6 ay yask verdi ama ben istiyorum şimdi temmuzda kürtaj oldum siz ne kadar beklediniz peki

merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım...(((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok...(( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...

canım benim inan çoooook üzüldüm ya ne diyeceğimi bilemiyorum anlıyorum seni dayanılmaz bi acıdır ama inşallah bir daha yaşamazsın korkun yersiz değil bende aynı korkuyu yaşıyorum aynı şey 8 ay önce benim başımada geldi allah yardımcımız olsun inşallah başka acı yaşatmasın rabbim
allah sabır versin sana ve eşine

çok geçmiş olsun joliefr bende yeni topladım kendimi bende öle hissediyodum düşünmüyodum içim çok acıdı ama allah büyük herşey onun izniyle olur işte beni teselii eden sözler hayırlısıyla gene kalıcaz saglıkla kucaklıcaz inşallah..

Allahım Güzel Rabbim bir daha acı yaşatmasın sağlıklısından ve hayırlısı olandan versin.

:teytey:Beni de listeye ekleyin 7 kasım lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…