D
denizinsesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.081
herkese iyigünler kızlar, a a a kimsecikler yok.neyse olsun bekliyorum buralardayım ben,siteyi yeni yeni keşfediyorum ya,pc başına bi oturuyorum kalkamıyorum bi daha.eee herkes nasıl bakalım bugün.burda hava müthiş kızlar,ama evden dışarı çıkmak zoruma gidiyo,yalnız hiç takılamam,kocişi beklicez artık.hamişlerim bol bol temiz hava alın,beslenmeye dikkat ediyosunuz dimi sütü de ihmal etmeyin.ya bu arada bişi sorcam folik asite ne zaman başladınız siz bende başlayayım diyorum ama önce dktora gidip sorcam tabi.
canım ben 4 aydır kullanıyorum folic plus..hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyormuş tatlım istersen sor doktoruna ve başka sende..herkese iyigünler kızlar, a a a kimsecikler yok.neyse olsun bekliyorum buralardayım ben,siteyi yeni yeni keşfediyorum ya,pc başına bi oturuyorum kalkamıyorum bi daha.eee herkes nasıl bakalım bugün.burda hava müthiş kızlar,ama evden dışarı çıkmak zoruma gidiyo,yalnız hiç takılamam,kocişi beklicez artık.hamişlerim bol bol temiz hava alın,beslenmeye dikkat ediyosunuz dimi sütü de ihmal etmeyin.ya bu arada bişi sorcam folik asite ne zaman başladınız siz bende başlayayım diyorum ama önce dktora gidip sorcam tabi.
merhabalaarr.
neler var neler yok bakalıımm.
herkesin keyfi yerinde mii??
biraz önce dr'dan geldik, bebişimizin kalp atışları başlamış. pıtır pıtır atıyo tosbaamın kalbi..
Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
rahimin içinde 1-2 damla kan damlası varmış, bebişin yanında duruyo, bebiş yerleşirken kanatmış olabilirmiş. dışarıyada gelebilir dedi dr'um yada orda kuruyup gidebilirde dedi. progestan içiyorum haftaya tekrar bakacağız, bu hafta hep istirahat etmem gerekiyormuşş..
işte böylee, Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
merhabalaarr.
neler var neler yok bakalıımm.
herkesin keyfi yerinde mii??
biraz önce dr'dan geldik, bebişimizin kalp atışları başlamış. pıtır pıtır atıyo tosbaamın kalbi..
Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
rahimin içinde 1-2 damla kan damlası varmış, bebişin yanında duruyo, bebiş yerleşirken kanatmış olabilirmiş. dışarıyada gelebilir dedi dr'um yada orda kuruyup gidebilirde dedi. progestan içiyorum haftaya tekrar bakacağız, bu hafta hep istirahat etmem gerekiyormuşş..
işte böylee, Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
sanada hayırlı cumalar canım.bozma morelini canım.daha adet bile olmamışsın.bekle bakalım biraz.stres de yapma kendine.herşeyin hayırlısı canım.HAYIRLI CUMALAR HERKESE bugün dua edelim birbirimize inşallah.Arkadaşlar adetime daha 3 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım ama moralim bozuldu ya negatif çıktı silik te olsa bişeyler çıkar diye umut ediyordum çıkmadı sıkıntımdan mideme ağrı girdi eşiminde moral gitti ben fazla belli etmek istemiyorum erken ondan çıkmamıştır diyorum ama canım sıkıldı yani şimdi kızıyorum kendime yapmasaydım diye ne biliyim belirtiler var gibiydi ondanda umutlandım ama çıkmadı
buğün daha iyiyim canım benim.sabahtan anneme gittim akşamdamda bahadır geldi.az önce geldik eve.sen nasılsın .neler yaptın buğün.kurabiyen güzel oldumuuuufundacım nasıl oldun canım dikat et kendine ilaç falanda içme sakın belki hamişsindir ..
selam hülyacım.tuzlu kreker ye sabahları canım mide bulantısına iyi gelir .öpüyorum kocaman.merhaba kızlar nezmandır giremiyorum çok migdem bulanıyo sürekli ardada çıkarıyoru am meraketmeyin yemem güzel iyidilekleriziniçin hepinize teşekkür ederim arkadaşalr aylin cim sanada çok sevindim allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
slm herkese; ben yeni katıldım aranıza size iyi haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bugün bebişim kontrolleri vardı durumlar iyi değil çok mutsuzum düşük veya bo gebelik dediler ilk bebeğim olacaktı çok korkuyorum bana bişeyler söylermisiniz
kıslaar herkeze iyi geceler.ben galiba adet olucam bu yakınlarda buğün sabah çok belim ağrıdı.suratımdada kocaman bi sivilce çıktı.bu ayda olmadııııııııı.demek ki hayırlsı değilmiş.
ben yatıyorum kıslarrr tekrar iyi geceler.
meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim.sizlerin yazılarını okuyunca yazmak istedim
ben bebegini kaybetmiş biri olarak sizleri anlıyorum ama ben ölü bebegimi 1 ay taşımışım karnımda zor bi durumdu benimkide
merhana canım hoşgeldin.öncelikle geçmiş olsun sanada.tabi çok zor bir durum bende 15 gün taşımışım karnımda ölü olarak.allah bir daha yaşatmasın bu kötü günleri bizlere.meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim.sizlerin yazılarını okuyunca yazmak istedim
ben bebegini kaybetmiş biri olarak sizleri anlıyorum ama ben ölü bebegimi 1 ay taşımışım karnımda zor bi durumdu benimkide
benim yüzümde de çıktı sivilce ama yinede umudum var adetim gelmediği için. belli olmaz bu ay belki bebişlerimiz bize sürpriz yapar Allah hayırlısını versin canımızı sıkmayalım
canım fıstık ezmem kurabiyem çok güzel oldu bir ara sana benimkinin tarifini veririm:)))kıslaar herkeze iyi geceler.ben galiba adet olucam bu yakınlarda buğün sabah çok belim ağrıdı.suratımdada kocaman bi sivilce çıktı.bu ayda olmadııııııııı.demek ki hayırlsı değilmiş.
ben yatıyorum kıslarrr tekrar iyi geceler.
canım bende perşembe günü test yapmıştım evde ama çıkmamıştı bir kaç saat sonra ikinci çizgi çok silik belirmişti.. hemde tam gününde yapmıştımbenim yüzümde de çıktı sivilce ama yinede umudum var adetim gelmediği için. belli olmaz bu ay belki bebişlerimiz bize sürpriz yapar Allah hayırlısını versin canımızı sıkmayalım
meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim.sizlerin yazılarını okuyunca yazmak istedim
merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım... (((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok... (( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum ((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...
çok geçmiş olsun joliefr bende yeni topladım kendimi bende öle hissediyodum düşünmüyodum içim çok acıdı ama allah büyük herşey onun izniyle olur işte beni teselii eden sözler hayırlısıyla gene kalıcaz saglıkla kucaklıcaz inşallah..merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım... (((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok... (( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum ((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...
çok geçmiş olsun joliefr bende yeni topladım kendimi bende öle hissediyodum düşünmüyodum içim çok acıdı ama allah büyük herşey onun izniyle olur işte beni teselii eden sözler hayırlısıyla gene kalıcaz saglıkla kucaklıcaz inşallah..
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ
Minik_kelebek..............01 kasım
denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm................... 06 kasım
serdi............................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayy..................dördüncü Hamileimiz nilay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?