- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.061
canım benimde sabah bulantılarım oluyor kraker yiyorum yataktan kalkmadan..burdayım ben canım
nasılsınız kızlar ben cok iyiyim şimdilik allaha sükür hiç farknda bile değilim hamişliğin cok az sabah bulantı oluyor onun dışında hersey eskisi gbi sizin nasıl gidio hayat
ben iyiyim canım çok giremiyorum artık özlüyorum sizleri..kıslarrr herkese günaydın.
nilaycım aylincim hülyacım narencim güzel hamişlerim benim iyisiniz demi.yok bi yaramazlık
nihalcim siz nasıl oldunuz canım eşinin sağlığı ne durumda.toparlanabildimi biraz
tuğbacım eşin ameliyatını olmuş sanırsam geçmiş olsun.acil şifalar canım.
yelizcim ,anne funda,burcu,mehtap,zeynep ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah.kucak dolusu sevgiler...
kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkür ederim darısı başına...herkese slmlar kızlar,aman da aman her siteye girişimde güzel haberler almak ne güzel yaaa.nilaycım cnm benim ya nasıl sevindim anlatamam gözün aydın arkadaşım.allah sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inşallah.tüm hamişlerimiz rahat sorurunsuz birer gebelik geçirirler inşallah.sıra kimde bu ay bakalım.ah canlarım yaa,herkes mutluluk haberlerini paylaşacak bigün umudumuzu yitirmeyelim hiç.topiğimizin maşallahı var yaniii.
ben arada girebiliyorum siteye.aylincim hamişlik nasıl gidiyo cnm,geçmişi çok okuyamadım da
fundacım sanada geçmiş olsun cnm,aman dikkat et çok fena oluyo o tutulma ağrıları,sıcak havlu koy cnm sürekli biraz rahatlatır.
nihalcim eşine çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.rabbim önce sağlık versin herkese.
tubişim eşin ameliyat olmuş seninde,çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır.
yelizim sen nasılsın arkadaşım,çalışmalar bitti sanırım heyecanlı bekleyiş başladımı,hayırlısı olsun bitanem.allahım isteyen herkese hayırlı zamanda melekler nasib etsin.:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:
bana gelince,ben bir hafta sonra kontrole gidicem kistim yok olduysa ilacı bırakcam inşallah tabii korunmayıdakaydirigubbakcemile2çok dua ediyorum kızlar inşallah küçülmüştür şu illet kist,terketsin beni.o zaman bende tekrar aranıza katılcam heyecanlı bekleyişleri bende yaşayabilcem inşallah.hepinizi öpüyorum.
ha birde en büyük haberi demedim... kizlaaarr SIKI DURUN: BURDA KAR YAGIYOOOOOOOOO...JUPPIIIIIII... isten bi ciktim etraf bembeyazdi, önce güzelcene arabami temizledim :)))
nihalciim hoşgeldin canım..kızlar ben geldim nasılsınız eşim hastaneden çıktı şimdi daha iyi ama tabiki eskisi gibi değil karnında tam 42 dikiş var kocamanda bi delik var içi gözüküyo yaranın kapanması aylar sürer ne diyim allah yardım etsin çok zor şeyler yaşadıkhalada yaşıyoruz tabiki allahıma şükürler olsun en azından yanımızda
özlemcim merhaba hoşgeldinn.ben gayet iyiyim, umarım sende kistinle ilgili güzel haberler alırsınn.
ben yarın gideceğim aylin hanıma, orda karşılaşırız belki birgünn.
merhaba yelizcim. umarım büyümüştür minik tosbaam.slm kızlar nehabersınız
ozlemcım h.g. canım nasılsın ıfazla gormuyoruz senı ınsallah kıstın yokolmustur guzelım
aylıncım yarın guzel haberlerınızı beklıyoruz mınık tosbaanla (senın deyımınle)
nıhalcım sevındem canım eve cıkmanıza sen kocana ıyı bakar cabucak ıyılestırırsın bence acıl sıfalar
kıslarrr herkese günaydın.
nilaycım aylincim hülyacım narencim güzel hamişlerim benim iyisiniz demi.yok bi yaramazlık
nihalcim siz nasıl oldunuz canım eşinin sağlığı ne durumda.toparlanabildimi biraz
tuğbacım eşin ameliyatını olmuş sanırsam geçmiş olsun.acil şifalar canım.
yelizcim ,anne funda,burcu,mehtap,zeynep ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah.kucak dolusu sevgiler...kaydirigubbakcemile3
günaydın kuzucuuum.nabersin.ben pek iyi değilim.tutuldum dün.boynum kolum sırtım kütük gibi oldum .üstümü başımı bile bahadır giydirdi.of ilaçda kullanamıyorum.çok ağrım var ya.
oyy canim benim cok cok gecmis olsun, hareket iyi gelir diye biliyorum bende, birde küvete sicak su doldur uzan icine, hem rahatlatir.. ben bayilirim, su soguyana kadar kitap okurum orda:)) keyif beniiim caniiimsırnaşık şey
günaydıııın nerimancım.nasılsın canım.oynadın mı kartopu bakiiiimsırnaşık şey
kızlar ben geldim nasılsınız eşim hastaneden çıktı şimdi daha iyi ama tabiki eskisi gibi değil karnında tam 42 dikiş var kocamanda bi delik var içi gözüküyo yaranın kapanması aylar sürer ne diyim allah yardım etsin çok zor şeyler yaşadıkhalada yaşıyoruz tabiki allahıma şükürler olsun en azından yanımızda
canım benimde sabah bulantılarım oluyor kraker yiyorum yataktan kalkmadan..
olsun bulantı falan önemli değil yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun...
ben iyiyim canım çok giremiyorum artık özlüyorum sizleri..
sen nasılsın şeker topağım:)) naptın kendine sürekli iş yaparsan böyle olur..dikkat et kendine canımcım dinlen acık canına yazık...
canım çok teşekkür ederim darısı başına...
inşallah kistlerin yok olmuşlardır özlemcim..güzel haberlerle gel..
yaaa ne güzel bayılırım ben karlı havaya...keşke burdada yağsa..
nerimamcım nuray benim adım hepimiz birbirimizle konuşunca karışıyo daha önce demiştim ama bende unutuyorum isimleri yazanlar iyi keşke beende ismimle alsaymışım üyelik hatırlarsan uvolasyon testi sormuştum bende sana markaları söylemiştim bide bi jel vardı pree seed diyee sor demiştim ordan hatırlarsın diye yazıyorum ee naptın kullanıyomusun ben bi türlü alamadım bakalım ilk hamileligimde kulanmıştım ama bu ayda olmazsa alcam artık öpüyorum seni kendine çok yi bak inşallahh güzel haberler verirriz zaten ben hamile kalırsam kimselere söylemiycem geçen sefer herekze dedim 5 haftalıktı düşük yapınca bu seferde tekrar tekrar herkeze anlatmak zorunda kaldım oyüzdenn bi tekk eşime VEE TABİKİ SİZLERE söylüycem inşallahhhh RABBİM hepimizin gönlüne göre versin bidaha yaşatmasın aynı şeyleri
ben geldim kimseler yok nerdesiniz kızlar?
ahh canııım ne güzel ya bende bayılırım kara inşş burdadayağar bol bol kar.nerimancım inş bu ay tutturmuşsundur bebişini.ha birde en büyük haberi demedim... kizlaaarr SIKI DURUN: BURDA KAR YAGIYOOOOOOOOO...JUPPIIIIIII... isten bi ciktim etraf bembeyazdi, önce güzelcene arabami temizledim :)))
kadriyecim üzme kendini bu kadar MEVLAM hayırlısıyla sanada verecektir zamanını bekle sabırla canım.elbettekı duyacagım böle haberler insnaalr yaaprkn bnden izn alack değillerya dimi :) ama cevremden olunca bıde bzıdne sonrakı evlleneler bunlar dun toparlayamıaıd knedımı bugn iiyidm çok skurde.kayınvalidem dun yemege cağırdı bende yanlzı takılmk isityorum dedim kırıdm kadıncagızı eşimin kardeşi hanımıda ordaydı.gitmedik biz buugn telde konuştuk kayınvalıdeyle mesafir gelcekmış bnde onalrı cagırcktım oglen caya misafir gelck deyınce benı nıye cagırmadın dedim dunde nkzıgınım dedi.sabah kadr uyuyamaıdm dedı.kadın bana kzıamadan ben başladım agalamya ben sana yapmıyorumkı dun morlaım bozuktu deidm anlattım.tutamadım kendımı aglamya başldım bukezde dedıkı simdi gercktende uzldum diye.onalra karsı hep guclu olmaya guclu görunmeye calışıyorum.diğer topıktende arkadaşlr bilirler hep olumlu düşünmeye calışıyorum ama kımızman kendıme söz geciremiyorum
kızlar ben geldim nasılsınız eşim hastaneden çıktı şimdi daha iyi ama tabiki eskisi gibi değil karnında tam 42 dikiş var kocamanda bi delik var içi gözüküyo yaranın kapanması aylar sürer ne diyim allah yardım etsin çok zor şeyler yaşadıkhalada yaşıyoruz tabiki allahıma şükürler olsun en azından yanımızda
slm herkese; ben yeni katıldım aranıza size iyi haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bugün bebişim kontrolleri vardı durumlar iyi değil çok mutsuzum düşük veya bo gebelik dediler ilk bebeğim olacaktı çok korkuyorum bana bişeyler söylermisiniz
slm herkese; ben yeni katıldım aranıza size iyi haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bugün bebişim kontrolleri vardı durumlar iyi değil çok mutsuzum düşük veya bo gebelik dediler ilk bebeğim olacaktı çok korkuyorum bana bişeyler söylermisiniz
HAYIRLI CUMALAR HERKESE bugün dua edelim birbirimize inşallah.Arkadaşlar adetime daha 3 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım ama moralim bozuldu ya negatif çıktı silik te olsa bişeyler çıkar diye umut ediyordum çıkmadı sıkıntımdan mideme ağrı girdi eşiminde moral gitti ben fazla belli etmek istemiyorum erken ondan çıkmamıştır diyorum ama canım sıkıldı yani şimdi kızıyorum kendime yapmasaydım diye ne biliyim belirtiler var gibiydi ondanda umutlandım ama çıkmadı ya
canım hemen umutsuzluğa kapılma bencede başka bir doktora git inşallah kötü birşey olmaz.Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?