- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.141
canım çok geçmiş olsun hepinize Allah şifa versinherkez burda anlaşılan bi ben eksiktim bende geldim nasılsınız kızlar burnumda tütüyosunuz ya gerçekten size çok alışmışım çok özledim hepinizi eşim daha iyi yaralar çok büyük iyileşmesi aylar alır önemli olan onun kurtulmasıydı fakat acı veriyo yaraları eşime bazen o acıyı bile paylaşim yeterki iyi olsun çabuk toparlasın diyorum haftalardır öyle çok acı çektiki bilemessiniz
ee hamilelerimiz napıyo karnınızın resimlerini çekinde görelim kızlar merak ettim bakın ilk karnınız pıtladığında resimleri istiyorum ona göre bu benim teyzelik hakkım dimi ama
fundacım belin nasıl oldu canım daha iyimisin
bide kızlar yarın doktora gidiyorum benim boğazlarım çok kötü şişmiş tedavi görmem lazım ama önce kanda gebelik testi yaptırcam hamileliği ekarte etmem lazımki ona göre ilaç kullanim
oğluşda hasta çok fazla balgamı var inşallah ciğerlerine inmemiştir onuda götürücem yarın
canım çok geçmiş olsun hepinize dikkat edin kendinize...
ben iyiyim canım yarın dr gidicem bakalım inşallah bebeğimin kesesini görücem..
yelizcim ilaç kullanmaya devam ediyormusun ne zaman gideceksin doktora canım?
boncukçu güzeli nasılsın canımcım..
benimde k.validemle k.pederim gelicekler akşam yemeğine sabahtan beri temizlik yaptım cam sildim sarma sardım yemek falan derken çok yoruldum bir bakıyım dedim fıstıklarım napıyor diye..
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
canim benim, senin ve minik tosbaanin sagliginin iyi olmasina cok cok sevindim.. aman diyim kendine cok dikkat et bitanem..
hülyacim sende cok dikkat et kendine, migden icin de tuzlu seyler yiyebilirsin, kraker, zeytin falan.. bana iyi geliyodu..
aaa fundisim oluyomu ama böyle? hemen bi sivilce cikti diye ümitsizlige kapilmak yok, benim hamilelik boyunc hep cikmisti sivilcelerim tek tük.. insallah bu ay kart yemeyiz tatlim ama allahim hayirlisi neyse onu eylesin..
merhaba canim, aramiza hosgeldin, cok cok gecmis olsun allahim bir daha yasatmasin ve en kisa zamanda seni saglikli bir bebekle mükafatlandirsin..
hosgeldin canim inan cook cook üzüldüm, büyük gecmis olsun. bende yavrumu 38+4 haftalik ken kaybettim bende cok üzüldüm cok agladim ama cabuk toparlandim, kendim icin ailem icin cabuk toparlandim cok sükür. seninde böyle yapman lazim. öncelikle korkularini yenmen lazim. allahim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebekle mükafatlandirir insallah seni ve bizleri tatlim..
anaaam ben bu listeyi yerimmmm.. kizlar bu hafta yogun gececek .. hadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah..
fundacım nasılsın fıstık ezmem...
hülyacım sen nasıl oldun bulantıların devam ediyormu?
naren senin nasıl gidiyor hamilelik canım
neriman senin kan testi sonucuna ne oldu kısss aldınmı?
yelizcim ilaç kullanmaya devam ediyormusun ne zaman gideceksin doktora canım?
nihalcim senin eşin eve çıkmış canım çok sevindim inşallah daha iyidir durumu..
burcu,nuray,anne funda ve diğer tüm kızlar sizler nasılsınız?
canim benim iyi olmana cok sevindim... beni merak etmissiniz canlarim ama ben cuma aksami ve c.tesi siteye giremedim zaten evde de yoktuk hic dün, bugünde gezdik yeni geldik sayilir...dün sabah dr umu aradim ve ben kani p.tesi vermistim, hesaplarima göre p.tesi 2+6 yada 3 haftalik di herhalde, dr um testin negativ ciktigini söyledi ve daha erken oldugunu ekledi, bende gicik kaptim tamam dedim kapattim telefonu.yani negativ di test arkadaslar, ama ben ümidimi yitirmiyorum, belirtilerim bu ay cok belirgin ama hamislige baglamamaya calisiyorum, allahtan cok yogun calisiyorum zaman cabuk geciyo:)) kafama takmiyorum, agrilarim oldugunda belkide kirlenecem diyorum, olsun ya daha 3.ayimiz önümüzde bol bol zaman var, saglik ve hayirli olsun da zaman bizim icin farketmez.. belirtilerimi sizinle paylasmak istiyorum (gectigimiz 2 ay karsilasmamistim hic) kasik agrilarim batmalar bicak saplanir gibi, dün is yerinde migdem bulandi bütün gün, ara ara bas dönmelerim oluyo, acliga gelemiyorum ( bu cok kötü) adetime daha 4 gün var beklemedeyim, bunlarin hepsi kirlenmeye de isaret olabilir, migde bulantisi ve bas dönmesi haric diger seyler le her ay karsilasiyorum. dr unda negativ demesi hevesimi kirdi ama yinede heycanla beklicem 6 kasimi. 6 kasim ne bereketli kizlar ya bir sürü hamisimiz cikar insallah.. iste bende durumlar böyle kizlar. gec yazdigim icin özür dilerim ama bu sayfa beni deli edecek.. bazen sinirden bidaha girmicem diyorum ama sizleri cok özlüyorum.. simdi yemek yemeye gidiyorum kizlar ama buralardayim...
nerimancım saol canım benim çok teşekkür ederimm.
senin henüzçok erken olduğu için çıkmamıştır kanda, biraz daha bekle canım. günün geçsiinn, iyi haberler bekliyoruumm..
kızlar merhaba nasılsınız arkadaşlar hamişlerimiz nasıl herşey yolundamı demiyorum inşallah herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. benimde yarın adet günüm karnım ağrıyor ama aynı zamanda daha önce hissetmediğim ağrılar da oluyor anlamadım valla hayırlısı artık birkaç gün içinde belli olur zaten Allah bol sabır versin bekleyenlere hepimize ve sonunda hayırlısıyla muradımıza erelim inşallah:Saruboceq:
nihalciim hoşgeldin canım, eşine inan çok üzülüyorum.herkez burda anlaşılan bi ben eksiktim bende geldim nasılsınız kızlar burnumda tütüyosunuz ya gerçekten size çok alışmışım çok özledim hepinizi eşim daha iyi yaralar çok büyük iyileşmesi aylar alır önemli olan onun kurtulmasıydı fakat acı veriyo yaraları eşime bazen o acıyı bile paylaşim yeterki iyi olsun çabuk toparlasın diyorum haftalardır öyle çok acı çektiki bilemessiniz
ee hamilelerimiz napıyo karnınızın resimlerini çekinde görelim kızlar merak ettim bakın ilk karnınız pıtladığında resimleri istiyorum ona göre bu benim teyzelik hakkım dimi ama
bide kızlar yarın doktora gidiyorum benim boğazlarım çok kötü şişmiş tedavi görmem lazım ama önce kanda gebelik testi yaptırcam hamileliği ekarte etmem lazımki ona göre ilaç kullanim
oğluşda hasta çok fazla balgamı var inşallah ciğerlerine inmemiştir onuda götürücem yarın
bunu yapanlar cezalarını bulsunlar inşallaahh. senide oğluşuna öpüyorum canımm, haberlerini tazarsın olur muu??
merhaba günaydıınnn..Günaydın kızlar inşallah bbugün hepimiz için güzel bir gün olur inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız benim günüm geldi 2 gün öncesine kadar üstümde yoğun bir stres vardı ama şimdi daha rahatım eğer bugün adetim gelmezse 3 veya 4 gün test yapmıycam geçen yaptığımda moralim çok bzulmuştu olursakta hayırlısı artık Rabbim vereceği doğru zamanı bilir 6 kasım da pek yoğun maşallah ama ben inanıyorum bu 6 kasımda güzel haberler alıcaz hepinizi öpüyorum kızlar
haydi bakalım inşallaaah güzel haberler alıcaz bugünn, bende heyecanlandım şimdi..
nilaycıııım kaçtaydı randevun canım??
merak ederim şimdii hemen haber ver olur muu???
aay güzel haberlerle inşallaaaaahhh.
bende 4 ay once dusuk yapmisdim sonra tedaviye basladim bu ay tedavim bitiyor insallah onumuzdeki ay yeniden hamile kalmayi dusunuyorum ama nasil olucak kac ayay kalicam bilemiyorum insallah fazla beklemem
selam kızlar ben dr gidemedim bugün hastaneden telefon ettiler dr bütün gün ameliyatta olacakmış yarın saat 16:20 de randevum..
bütün gece uyuyamadım dr gidicem diye heyecanlandım bu gecede aynı heyecanla geçicek herhalde..
geçmiş olsun canım.inşallah canım allah gönlüne göre versin.benim bu ay 2.denemem.bakalım adet olucakmıyım.zaten benim ilk gebeliğimde tedaviyle olmuştu.sanırım yine öyle olucak.bende 4 ay once dusuk yapmisdim sonra tedaviye basladim bu ay tedavim bitiyor insallah onumuzdeki ay yeniden hamile kalmayi dusunuyorum ama nasil olucak kac ayay kalicam bilemiyorum insallah fazla beklemem
günaydın arkadaşlar.ben de 30 ağustosta düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef
tam 2 ay oldu
sonrasında regl olunca kanamam bitmek bılmedi ve doktorum bana primolut verdi.10 gün kullan.bitince regl olucan.sonra düzene girer dedi
primolut bitti ve bugün reglimin 2.günü.umarım sadece 5 gün dürer ve sonrasında biz de denemeye başlıycaz artık
yumurtlama düzenim çok güzeldi benim,hiç şaşmazdı filan.şimdi denge şaşmışmıdır bılmıyorum.umarım hemen hamile kalabılırım
bi de size sormak istediğim birşey var
ben haftanın 4-5 günü aktif olarak spor salonunda spor yapan biriyim.sizce hamilelik denemelerine başladığımda spora gitmeyi bırakmalımıyım??
çok zor bir dönemmiiş bu:çok üzgünüm:
Allah en kısa zamanda hepinizi bebişlerinize kavuştursun inşallaha.s.
sevgilera.s.
tuğbişcim üzülme hayatım hayırlısı böyleymiş bende yicem kırmızı kartı yakındır .önümüzdeki ay maça devam artık.bu ay dan acayip antremanlıyım zaten.:jeyyar:
ayy öyle canımnapalımk yedık işte kartı ama sen bı dakka dur bakalım senın daha var adetıne belırtılerıde kart yıycem dıye yorma kızarım bak sonra :mymeka: inşallah bu ay hamıs cıkarsın tatlım ama olmassa bıdahakı aya bırlıkte hamıs oluruz:1hug:
günaydın arkadaşlar.ben de 30 ağustosta düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef
tam 2 ay oldu
sonrasında regl olunca kanamam bitmek bılmedi ve doktorum bana primolut verdi.10 gün kullan.bitince regl olucan.sonra düzene girer dedi
primolut bitti ve bugün reglimin 2.günü.umarım sadece 5 gün dürer ve sonrasında biz de denemeye başlıycaz artık
yumurtlama düzenim çok güzeldi benim,hiç şaşmazdı filan.şimdi denge şaşmışmıdır bılmıyorum.umarım hemen hamile kalabılırım
bi de size sormak istediğim birşey var
ben haftanın 4-5 günü aktif olarak spor salonunda spor yapan biriyim.sizce hamilelik denemelerine başladığımda spora gitmeyi bırakmalımıyım??
çok zor bir dönemmiiş bu:çok üzgünüm:
Allah en kısa zamanda hepinizi bebişlerinize kavuştursun inşallaha.s.
sevgilera.s.
canim benim iyi olmana cok sevindim... beni merak etmissiniz canlarim ama ben cuma aksami ve c.tesi siteye giremedim zaten evde de yoktuk hic dün, bugünde gezdik yeni geldik sayilir...dün sabah dr umu aradim ve ben kani p.tesi vermistim, hesaplarima göre p.tesi 2+6 yada 3 haftalik di herhalde, dr um testin negativ ciktigini söyledi ve daha erken oldugunu ekledi, bende gicik kaptim tamam dedim kapattim telefonu.yani negativ di test arkadaslar, ama ben ümidimi yitirmiyorum, belirtilerim bu ay cok belirgin ama hamislige baglamamaya calisiyorum, allahtan cok yogun calisiyorum zaman cabuk geciyo:)) kafama takmiyorum, agrilarim oldugunda belkide kirlenecem diyorum, olsun ya daha 3.ayimiz önümüzde bol bol zaman var, saglik ve hayirli olsun da zaman bizim icin farketmez.. belirtilerimi sizinle paylasmak istiyorum (gectigimiz 2 ay karsilasmamistim hic) kasik agrilarim batmalar bicak saplanir gibi, dün is yerinde migdem bulandi bütün gün, ara ara bas dönmelerim oluyo, acliga gelemiyorum ( bu cok kötü) adetime daha 4 gün var beklemedeyim, bunlarin hepsi kirlenmeye de isaret olabilir, migde bulantisi ve bas dönmesi haric diger seyler le her ay karsilasiyorum. dr unda negativ demesi hevesimi kirdi ama yinede heycanla beklicem 6 kasimi. 6 kasim ne bereketli kizlar ya bir sürü hamisimiz cikar insallah.. iste bende durumlar böyle kizlar. gec yazdigim icin özür dilerim ama bu sayfa beni deli edecek.. bazen sinirden bidaha girmicem diyorum ama sizleri cok özlüyorum.. simdi yemek yemeye gidiyorum kizlar ama buralardayim...
tatlım tesekkür ederim iyiyim şimdilik 1 hafta sonra kontrole gitcem
tek sevindiğim nokta şimdilik kanama falan olmadı inş duyarım bebişimin kalp pıt pıtlarını ve görürüm kendisini
sen nie kendini yoruyosun tatlım ya oluyo mu hiç ilk aylar anne ve ebek arasındaki bağlar cok önemliymiş zorlama kendini nolurrrrr.
nıhalcım nasılsın canım bızde ösledık senı.eşinin iyleşmesıne cok sevındım.ama sende dıkkat et kendıne,bıde canım sen bu ay dogru dürüst adette olmadın dimi? yaptır kan tahlılı kesın olsun.oğlunada şifa diliyorum tatlım,öptümherkez burda anlaşılan bi ben eksiktim bende geldim nasılsınız kızlar burnumda tütüyosunuz ya gerçekten size çok alışmışım çok özledim hepinizi eşim daha iyi yaralar çok büyük iyileşmesi aylar alır önemli olan onun kurtulmasıydı fakat acı veriyo yaraları eşime bazen o acıyı bile paylaşim yeterki iyi olsun çabuk toparlasın diyorum haftalardır öyle çok acı çektiki bilemessiniz
kız sen nerelerdesın hıc gözükmüyon ya nbr? amın canım ınsallah Allah bızım gönlümüze göre verır inşallahherkeze selamlarr RABBİM hepimizin gönlüne göre versin kucaklarımızı boş bırakmasın öpyürum izleri
günaydın canım nbr;? hadı bakalım belkıde sıra sendedır busefer hamıs haberını senden alırız şekerim bellımı olur,adetın 3 gun gecsın bıde ozaman test yaparsın ve inşallah hamıssındır tatlım.ama olmassa bıdahakı aya hep beraber hamıs oluruz tatlım inşallah......Günaydın kızlar inşallah bbugün hepimiz için güzel bir gün olur inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız benim günüm geldi 2 gün öncesine kadar üstümde yoğun bir stres vardı ama şimdi daha rahatım eğer bugün adetim gelmezse 3 veya 4 gün test yapmıycam geçen yaptığımda moralim çok bzulmuştu olursakta hayırlısı artık Rabbim vereceği doğru zamanı bilir 6 kasım da pek yoğun maşallah ama ben inanıyorum bu 6 kasımda güzel haberler alıcaz hepinizi öpüyorum kızlar
ben uyanıyorum sabahın köründe kimseler yok burdaaa, aaaa nerde bu hatunlarr..
napim bende küseyim bari sizee...
yada telefonu olanları arayıp buraya çağırayım evet evet bu daha iyi fikir..
funda baak senin gibi renk renk yazdımm
gunaydın canım bız tanısmamıstık sanırım ben tugbagünaydınnnn kızlarrrrrr
gunaydın kıs funda sen nerelerdesınhu huuu günaydın.nsılsınız hanımlar.ben geldiim. kaydirigubbakcemile2
bende 4 ay once dusuk yapmisdim sonra tedaviye basladim bu ay tedavim bitiyor insallah onumuzdeki ay yeniden hamile kalmayi dusunuyorum ama nasil olucak kac ayay kalicam bilemiyorum insallah fazla beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?