- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.181
hoşgeldin.çook geçmiş olsun.hepimiz yaşadık bu kötü tecrübeleri.bundan sonra herşey daha iyi olucak hepimiz için.ben buna inanaıyorum.sende umudunu yitirme lütfen.daha önce hamile kalabildiğine göre.tekrar kalabilirsin.vakti zamanı gelince herşey olur canım.stres yapma sen.slm bende aranıza yeni katıldım.8 ay önce düşük yaptım. 6 aydırda hamilelik için uğraşıyoruz.inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.Benim ümitlerim tükendi ya ilkinde hemen hamile kalmıştım.Tam 6 ay oldu ya
ooof kafam yarıldııısırnaşık şeysana katılıyorum yaprakcım millet dereyı görmeden paçaları sıvar bizimkiler dereden gecmeden paçaları asagı sıyırıyolar.tam sopalık bunlar tammmmm
ne demek canım hayırlı olsun .evet canım ben geçen ay 4 ünde olmuşrum adet.henüz kırmızı kartı yemedim.bekliyorum.gelmezsede ayın 10 undan önce test yapmay düşünmüyorum.çünkü benim adetim geç gelebiliyo.sonradan üzülmek istemiyorumteşekkür ederim pretty beni listeye yazdığın için! bu aralar pek siteye giremiyorum kursa gidiyorumda! listeye baktımda dün ve bugün günü gelenler var sonucu bende merak ediyorum inşaallah hayırlısı olur! bakalım benimki ne olacak pek ümidim yok ama!:1no2:
canimsin tesekkür ederim bitanem.bak bu senin icin a.s.. cok cok haklisin aslinda cok ümitliyim bu ay ama süpriz olsun diye öyle düsünim dedim ama senden fircayi yiyince vazgectim evet ben hamis adayiyim dedim cok sagol.. c.tesinden beri migdem bulaniyo eksime yapiyo acliga dayanamiyorum yada üsüttüm yada insallah allahim izin verdiyse hamileyim... ayyyy son 2 günüm kizlar...hayirlisi olsun..
selam kızlar...
benim doktorum gittiğim hastaneden dün istifa etmiş diye bugün gidemedim yine doktora...
benim evimin çok yakınındaki hastaneye geçiyormuş çok sevindim yarın başlıycak burda ve ben yarın artık bebeğimi görücem inşallah...
kızlar bugün sabahtan beri sol kasığımda hiç geçmeyen bir ağrı var ve ben korkmaya başladım başımda dönmeye başladı bugün...
slm minik_kelebek ben 8 ay onndce bebeyimi kaybetim karnımda olmuş ama nedeni bilmiyoruz hala hamilekalmak istiyom şu an klomen kulanıyorum inşalah gebe kalır hayırlısı umudun asla kesme canım elbette bir ggün bizimde bebeyimiz olur allahın izniyle .......arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
tubişcim nasılsın canım??hu huuu kımseler ugramamıs bugun funda aylın nılay ve dıgerlerı nerdesınız kuzularrrrrr????????
aaaaaa nerimancım sende baslama lütfen funda gıbı yok hasta olcam kesın yok svilce cıktı falan,kızıyorum ama bakklava: klava: klava: kartı görene kadar hamiş adayısın. belkıde görmessın ve hamıs olursun bellımı olur şekerim
mehtapcım olsun canım bende yedım kartı bu ay napalım umutlar öbür aya kaldı,ama bı umudumuz var enazından o yüzden beklıycez sabretcez ve nazlı bebıslerımız bıze gelcek inşallah......:1hug:
çok geçmiş olsuun, Allah gönlüne göre versin canım..slm bende aranıza yeni katıldım.8 ay önce düşük yaptım. 6 aydırda hamilelik için uğraşıyoruz.inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.Benim ümitlerim tükendi ya ilkinde hemen hamile kalmıştım.Tam 6 ay oldu ya
nalaycım, canım beniiimm.büyük gün yarın yanii.selam kızlar...
benim doktorum gittiğim hastaneden dün istifa etmiş diye bugün gidemedim yine doktora...
benim evimin çok yakınındaki hastaneye geçiyormuş çok sevindim yarın başlıycak burda ve ben yarın artık bebeğimi görücem inşallah...
kızlar bugün sabahtan beri sol kasığımda hiç geçmeyen bir ağrı var ve ben korkmaya başladım başımda dönmeye başladı bugün...
fundişim ne güzel sıralamışsssıııın herkesi, bende seni öpüyoruuuuuumm Şeniznilaycım gittim canım buğün dr sen.haber alamadım senden yaw.iyisin demi.dünde yoktun.merak attim seni fıstıklı lokum,
aylinim sen nasılsın kurabiyem.keyfin yerinde mi yavrucum.
mehtapcım kırmızı kartı yemişin canım hayırlsı olsun tatlım ya üzülme emi.önümüzdeki aya maça devam...
narencin nasılsun datluuum.bebişin iyimi.beni sormuşsun henüz yemedim kartı canım bekliyorum.
nihalcim sen nasıl oldun canım oğluşunla rahatsızlanmıştınız.yiyleşebildiniz mi canım.eşin de iyidir umarım
yelizcim canım sen nasılsın.farlutal bitti demi. adet olmadun daha demi şekerciiim
burcuuu sen yoksun ne zamandır.iyisindir inşallah.arada gelsene yaa
zeynepcim sende görünmüyosun.eski sohbetlerimizi ösledim yahu
tuğbişcim sen nasılsın canım.keyfin yerindemi.gün sayıyosundur şimdi maç için demiii
öslemcim sen yoksun eskisi gibi gelmiyosun artık.niye yalnız bırakıyosun bizi.
nilaycim gecmis olsun canim, insallah kötü birsey degildir aklina kötü birseyler getirme fistigim olurmu?? hersey cok güzel olacak, yarin miniginin fotosuyla eve döneceksin insallah..
ayyy fundisim insallah ya, bak bende senden yana cok umutluyum, simdi birde lekenmem var ilk hamisliktede oldu deyince ümitlendim bak simdi.. insallah allahim hepimize nasip eder.. ama bu ay olmazsa diger ay olur insallah...benim persembe günüm ama gelmezse cuma test alip c.tesi yapmayi düsünyorum yada pazar günü.. dayanabilirsem.. :))) benden simdilik bukadar arkadaslar, banyoya girip yaticam.. sabah is var yine öööfffff. uyuyamazsam ugrarim... öpüyorumm
ne biliyim canım daha gidemedim doktora bir türlü bir gün ameliyattaydı dr diğer gün istifa etti ondan taktım kafama biraz...canım ilk haftalarda bu kasılmalar normal onda takılacak bişey yok korkmasen:Saruboceq::1hug:
nerimancım bende yarın güzel haberlerle dönmeyi çok istiyorum Allahın izniyle..ne güzel demişsin bebeğimin fotosuyla gelirim inşallah..Şeniznilaycim gecmis olsun canim, insallah kötü birsey degildir aklina kötü birseyler getirme fistigim olurmu?? hersey cok güzel olacak, yarin miniginin fotosuyla eve döneceksin insallah..
ayyy fundisim insallah ya, bak bende senden yana cok umutluyum, simdi birde lekenmem var ilk hamisliktede oldu deyince ümitlendim bak simdi.. insallah allahim hepimize nasip eder.. ama bu ay olmazsa diger ay olur insallah...benim persembe günüm ama gelmezse cuma test alip c.tesi yapmayi düsünyorum yada pazar günü.. dayanabilirsem.. :))) benden simdilik bukadar arkadaslar, banyoya girip yaticam.. sabah is var yine öööfffff. uyuyamazsam ugrarim... öpüyorumm
tubişcim nasılsın canım??
katılıyoruuum kart gelene kadar herkes hamişş:)
çok geçmiş olsuun, Allah gönlüne göre versin canım..
inşallah güzel haberler verirssiiin, bekliyoruz..
nalaycım, canım beniiimm.büyük gün yarın yanii.
saat kaçta gidiceen??
hayırlı haberlerini bekliyoruuz.. ayrıca kasık ağrısı ve baş dönmesi benden hiç gitmedi kuzum. özellikle son günlerde leyla gibiyim, evin içinde bile yürüyemiyorumm.
olucak artık napalıııımm :sm_confused:
fundişim ne güzel sıralamışsssıııın herkesi, bende seni öpüyoruuuuuumm Şeniz
haydi bakalıııım herkesten güzel haberler bekliyoruuuuzzzz..
öptüüüm nerimancım senide, iyi uykulaaarr :1hug:
ooof kafam yarıldııısırnaşık şey
tuğbiş inşallah yanılan biz oluruz.ama hislerim öyle demiyo.hakkımızda hayırlsı olsun.buğün kahverengi lekem geldi.ama ağrım falan yok.ilk gebeliğimdede 4 gün kahverengi lekelenmem olmuştu bende adet olcağımı sanmıştım şimdiki gibi.acaba yine mi öyle olucak diyorum .ooff bilemiyorum.
canımcım inşallah yanılan sen olursunda şurda bi göbecikler atarız hepberaber sositosositosositososito ayy bıde ilk hamıslıgımdede öle oldu yazmısın ya ben hepten heveslendım.ama eger olmassa bu ay (ki olcan galıba) bıdahakı aya beraber hamıs olcaz diye sözlestık dimi fıstıklı lokumum
ayy canım valla dün hepinizi merak ettım ne aylın ne sen ne funda yoktunuz.nere gıttı bu hatunlar dedım. neyse bugun inşallah görürsün mınık yegenımızın kesesısı.bakarsın sana bı süpriz yapar kalp atıslarınıda duyarsın şekerim bellımı olur.hadı canım hayırlı haberlerını beklıyoruz inşallahhselam kızlar...
canım kasık agrın muhtemelen bebegın yerlestıgı için oluyordur.sen oraya odaklanma hayatım,ee bas dönmende cok normal çünkü sen hamıssın
valla gün sayıyorum şekercim acayip idmanlıyım bu ay maca hazırım yaneeeee kaydirigubbakcemile2hihoyyytŞeniz inşallah bu ay orta kata misafırım gelcek 9 aylıgına :CüvCüv:tuğbişcim sen nasılsın canım.keyfin yerindemi.gün sayıyosundur şimdi maç için demiii
ayy canımcım nbr valla merak ettım he,dün hıcbırınız yoktunuz yanı he,neyse eşinin toplantılşarı bıtınce görüşürüz yıne öpüyorum tatlımselamlaaaaaarr..
önce bi selam yazayım sonra geçmişi okuyayım:))
eşimin toplantıları var bu hafta, onun için bilgisayarı yanında götürüyor..
uzun bir süre gündüz yanınızda olamıcaaamm, özlicem sizi:)))
senağlama
slm minik_kelebek ben 8 ay onndce bebeyimi kaybetim karnımda olmuş ama nedeni bilmiyoruz hala hamilekalmak istiyom şu an klomen kulanıyorum inşalah gebe kalır hayırlısı umudun asla kesme canım elbette bir ggün bizimde bebeyimiz olur allahın izniyle .......
gecmıs olsun canım,umudumuz hhep var5 zaten o olmadan yasayamayız.bu ay olmadı öbür aya belklıyoruz inşallah gelır melegım.Allah hepimize hayırlı saglıklı bebekler nasip etsın inşallah......
iyiyim canım sen nasılsın,biraz karnım agrıyo malum durumdan dolayı uzanıyodum,senın tarıhın nezamangünaydın minik kelebek nasılsın
mrehaba arkadaşlar.size destek olmaya geldim.daha önce ayline yazmıştım.geçen sene bende aynen sizler gibi ikizlerimi kaybettim.çok üzüldüm ,bunalıma girdim derken doktorumunda yardımıyla kendimi sakinlerştirdim.ve bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.biz bi kere hamile olduk demekki biraz sabırla yine oabiliriz.allah yardımcınız olsun arkadaşlar.sevinçli haberlerinizi bekliyorum.bu arada aylincim takviminde günler geçtikçe sanki ben hamileymişim gibi heyecanlanıyor ve seviniyorum.
nilaycım gittim canım buğün dr sen.haber alamadım senden yaw.iyisin demi.dünde yoktun.merak attim seni fıstıklı lokum,
aylinim sen nasılsın kurabiyem.keyfin yerinde mi yavrucum.
mehtapcım kırmızı kartı yemişin canım hayırlsı olsun tatlım ya üzülme emi.önümüzdeki aya maça devam...
narencin nasılsun datluuum.bebişin iyimi.beni sormuşsun henüz yemedim kartı canım bekliyorum.
nihalcim sen nasıl oldun canım oğluşunla rahatsızlanmıştınız.yiyleşebildiniz mi canım.eşin de iyidir umarım
yelizcim canım sen nasılsın.farlutal bitti demi. adet olmadun daha demi şekerciiim
burcuuu sen yoksun ne zamandır.iyisindir inşallah.arada gelsene yaa
zeynepcim sende görünmüyosun.eski sohbetlerimizi ösledim yahu
tuğbişcim sen nasılsın canım.keyfin yerindemi.gün sayıyosundur şimdi maç için demiii
öslemcim sen yoksun eskisi gibi gelmiyosun artık.niye yalnız bırakıyosun bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?