Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hoşgeldin.çook geçmiş olsun.hepimiz yaşadık bu kötü tecrübeleri.bundan sonra herşey daha iyi olucak hepimiz için.ben buna inanaıyorum.sende umudunu yitirme lütfen.daha önce hamile kalabildiğine göre.tekrar kalabilirsin.vakti zamanı gelince herşey olur canım.stres yapma sen.

sana katılıyorum yaprakcım millet dereyı görmeden paçaları sıvar bizimkiler dereden gecmeden paçaları asagı sıyırıyolar.tam sopalık bunlar tammmmm
ooof kafam yarıldııısırnaşık şey
tuğbiş inşallah yanılan biz oluruz.ama hislerim öyle demiyo.hakkımızda hayırlsı olsun.buğün kahverengi lekem geldi.ama ağrım falan yok.ilk gebeliğimdede 4 gün kahverengi lekelenmem olmuştu bende adet olcağımı sanmıştım şimdiki gibi.acaba yine mi öyle olucak diyorum .ooff bilemiyorum
.

ne demek canım hayırlı olsun .evet canım ben geçen ay 4 ünde olmuşrum adet.henüz kırmızı kartı yemedim.bekliyorum.gelmezsede ayın 10 undan önce test yapmay düşünmüyorum.çünkü benim adetim geç gelebiliyo.sonradan üzülmek istemiyorum

bir sürü belirtin var nerimancım.valla bak senden yana ümitliyim.bende hiç bi belirti yook.sadece çok çabuk acıkıyorum.gerçi bu benim herzamanki halimsırnaşık şey

selam kızlar...
benim doktorum gittiğim hastaneden dün istifa etmiş diye bugün gidemedim yine doktora...
benim evimin çok yakınındaki hastaneye geçiyormuş çok sevindim yarın başlıycak burda ve ben yarın artık bebeğimi görücem inşallah...
kızlar bugün sabahtan beri sol kasığımda hiç geçmeyen bir ağrı var ve ben korkmaya başladım başımda dönmeye başladı bugün...

nilaycım gittim canım buğün dr sen.haber alamadım senden yaw.iyisin demi.dünde yoktun.merak attim seni fıstıklı lokum,

aylinim sen nasılsın kurabiyem.keyfin yerinde mi yavrucum.

mehtapcım kırmızı kartı yemişin canım hayırlsı olsun tatlım ya üzülme emi.önümüzdeki aya maça devam...

narencin nasılsun datluuum.bebişin iyimi.beni sormuşsun henüz yemedim kartı canım bekliyorum.

nihalcim sen nasıl oldun canım oğluşunla rahatsızlanmıştınız.yiyleşebildiniz mi canım.eşin de iyidir umarım

yelizcim canım sen nasılsın.farlutal bitti demi. adet olmadun daha demi şekerciiim

burcuuu sen yoksun ne zamandır.iyisindir inşallah.arada gelsene yaa

zeynepcim sende görünmüyosun.eski sohbetlerimizi ösledim yahu

tuğbişcim sen nasılsın canım.keyfin yerindemi.gün sayıyosundur şimdi maç için demiii

öslemcim sen yoksun eskisi gibi gelmiyosun artık.niye yalnız bırakıyosun bizi.

canım ilk haftalarda bu kasılmalar normal onda takılacak bişey yok korkmasen:Saruboceq::1hug:

selamlaaaaaarr..
önce bi selam yazayım sonra geçmişi okuyayım:))
eşimin toplantıları var bu hafta, onun için bilgisayarı yanında götürüyor..
uzun bir süre gündüz yanınızda olamıcaaamm, özlicem sizi:)))

nilaycim gecmis olsun canim, insallah kötü birsey degildir aklina kötü birseyler getirme fistigim olurmu?? hersey cok güzel olacak, yarin miniginin fotosuyla eve döneceksin insallah..

ayyy fundisim insallah ya, bak bende senden yana cok umutluyum, simdi birde lekenmem var ilk hamisliktede oldu deyince ümitlendim bak simdi.. insallah allahim hepimize nasip eder.. ama bu ay olmazsa diger ay olur insallah...benim persembe günüm ama gelmezse cuma test alip c.tesi yapmayi düsünyorum yada pazar günü.. dayanabilirsem.. :))) benden simdilik bukadar arkadaslar, banyoya girip yaticam.. sabah is var yine öööfffff. uyuyamazsam ugrarim... öpüyorumm

senağlama slm minik_kelebek ben 8 ay onndce bebeyimi kaybetim karnımda olmuş ama nedeni bilmiyoruz hala hamilekalmak istiyom şu an klomen kulanıyorum inşalah gebe kalır hayırlısı umudun asla kesme canım elbette bir ggün bizimde bebeyimiz olur allahın izniyle .......

tubişcim nasılsın canım??
katılıyoruuum kart gelene kadar herkes hamişş:)

çok geçmiş olsuun, Allah gönlüne göre versin canım..
inşallah güzel haberler verirssiiin, bekliyoruz..

nalaycım, canım beniiimm.büyük gün yarın yanii.
saat kaçta gidiceen??
hayırlı haberlerini bekliyoruuz.. ayrıca kasık ağrısı ve baş dönmesi benden hiç gitmedi kuzum. özellikle son günlerde leyla gibiyim, evin içinde bile yürüyemiyorumm.
olucak artık napalıııımm :sm_confused:

fundişim ne güzel sıralamışsssıııın herkesi, bende seni öpüyoruuuuuumm Şeniz

haydi bakalıııım herkesten güzel haberler bekliyoruuuuzzzz..
öptüüüm nerimancım senide, iyi uykulaaarr :1hug:

canım ilk haftalarda bu kasılmalar normal onda takılacak bişey yok korkmasen:Saruboceq::1hug:
ne biliyim canım daha gidemedim doktora bir türlü bir gün ameliyattaydı dr diğer gün istifa etti ondan taktım kafama biraz...
senin nasıl gidiyor hamişlik canım varmı bulantı baş dönmesi falan?
nerimancım bende yarın güzel haberlerle dönmeyi çok istiyorum Allahın izniyle..ne güzel demişsin bebeğimin fotosuyla gelirim inşallah..Şeniz

canım doktor öğleden sonra beni cepten ara dedi çünkü randevuları dolmuştu medical parktaki hastaları için ek mesai yapıcakmış sanırım akşam falan giderim zaten yarında gidemezsem yiycem artık kafayı...sen nasılsın canım ne zaman gideceksin bir daha doktora?

Ay 2 gün giremedim bi sürü yazmışsınız.Okudum ama doğru dürüst olmadıkafamçokkarıştı arkadaşlar reglime 2 gün var çook heyecanlıyım.Aramıza yeni katılan(gerçi ben de yeniyim) arkadaşlar üzmeyin kendinizi,Allaha şükür hamile kalabiliyoruz önemli olan bu her şey vakti gelince olur ve inş vaktin de de en güzeli olur oluyor da...

Kendimizi Üzmeyelim Strese sokmayalım

selam kızlar bende dertli anlelerdenim bekliyorum benimde 3 günüm kaldı hayırlısı artık kısmet . minik kelebek inşallah hamişsindir test yaptınmı canım merak ettim günün geçtimi....

serdicim ben coktan yedım kız kartı.artık beklıyoruz bakalım hele bıtsınde calısmalara baslıyım tam gaz inşallah.senınde 3 gun kalmıs hası hayırlısı canım

mrehaba arkadaşlar.size destek olmaya geldim.daha önce ayline yazmıştım.geçen sene bende aynen sizler gibi ikizlerimi kaybettim.çok üzüldüm ,bunalıma girdim derken doktorumunda yardımıyla kendimi sakinlerştirdim.ve bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.biz bi kere hamile olduk demekki biraz sabırla yine oabiliriz.allah yardımcınız olsun arkadaşlar.sevinçli haberlerinizi bekliyorum.bu arada aylincim takviminde günler geçtikçe sanki ben hamileymişim gibi heyecanlanıyor ve seviniyorum.

günaydın minik kelebek nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın,biraz karnım agrıyo malum durumdan dolayı uzanıyodum,senın tarıhın nezaman

canım ikizlerin için cok üzüldüm ama tekrar hamıs olmussun ve saglıkla dünyaya gelmıs bebegın.Allah analı babalı büyütsün canım.mallesef kötü bir tecrübe yasadık bırdaha yasamayız inşallah ve sorunsuz bı hamıslık sonunda saglıklı bı bebeklerımız olur bızımde inşallah.dua edıp beklıycez ve Allah ım en dogru zamanda göndercek meleklerımızı bize

aşk olsun fundacım herlkezi yazmışsın beni sormamışsın darıldım giremiyorum diye unutuvermişsin ben çok kötüyüm hep yatıyorum yataktan kalkamıyorum migde bulantılarım çok çıkarıyorumda kafam kalkmıyo inaşşlah tez zamanda geçer jherkeze selamlar sevgiler

canım üzülmek değilde artık ben umudumu kaybettim.ne biliim üzülemiyorum bile taaki arkadaşlarım,gelinimiz,ne o mehtap sen hala tutturamadınmı olmuyorki yapsan.dedikleri zaman o kadar çok zoruma gidiyorki anlatamam sanki kısırmışım hiç çocuğum yok gibi konuşuyorlar oturup ağlıyorum.hele birde iki akrabam hamiş kaldılar istemeden, ay bana hava atıp duruyorlar sinirden çatlamamak elde değil o kinayeli konuşmaları ay ay ne bilim işte umutsuzum artık.bugün dr a gittim göğsüm için ultrasona girdim sonucuna yarın bakacakmış bakalım hayırlısı inş kötü bişii çıkmaz.gitmişken birde k.d.a gittim düşük yaptığımı tekrar istediğim halde olmadığını söyledim kan testi verdim sonucunu yarın alıp gösterecem bakalım bu dr ne gibi bir tedavi uygulayacak amaan hayırlısı olsun artık ne diyiim.şu aralar evdede bir takım sorunlarımız varsenağlama içimden hiç maç yapmak bile gelmiyor gerçi daha kırmızılar gitmedi ama gidincede istemiyorum yani kararsızım.ne olur canım arkadaşlarım kusuruma bakmayın çok yazdım kafanızı ağrıttım ama sizde olmasanız ben ne yaparım bilmem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…