D
denizinsesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.101
merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım... (((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok... (( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum ((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...
çok geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm.duygularını çok iyi anlıyorum.umarım bir daha yaşamazsın bu kötü tecrübeyi.korkkmakta haklısnda bende çok korkuyorum çünkü.ama bunu bir daha yaşaycaz diye bi kural yok.içimizi ferah tutalım ve umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyelim.tekrar geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım... (((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok... (( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum ((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...
merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım... (((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok... (( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum ((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...
tesekkur ederım arkadasım zaten kımse pek merak etmemıs benı cok darıldım ben herkeze,sen nasılsın bebısmız nasıl bakalım,canım ya mıden bulanıyomus ınsallah cok fazla artmadan kesılır bulantıların tatlımkızlar bir türlü denk gelemedik..
aylin,funda canlarım nasılsınız?
hülyayla narende yok bu aralar nasılsınız kızlar nasıl gibiyor hamilelik?
nerimancım kuzenin nasıl oldu canım?
nihalcim eşin çıktımı hastaneden?
tuğbanında kocası dün operasyon geçirmiş geçmiş olsun canım...
burcu,anne funda,yeliz,kadriye,mehtap,Zeytohnm diğer bütün arkadaşlar hepinize selamlar öpüldünüz...
saol canım esım ıyı suan benı pek merak etmemıssınız ama neyse darıldım size birazcık :dilcikar: yerimsenibenkıslarrr herkese günaydın.
nilaycım aylincim hülyacım narencim güzel hamişlerim benim iyisiniz demi.yok bi yaramazlık
nihalcim siz nasıl oldunuz canım eşinin sağlığı ne durumda.toparlanabildimi biraz
tuğbacım eşin ameliyatını olmuş sanırsam geçmiş olsun.acil şifalar canım.
yelizcim ,anne funda,burcu,mehtap,zeynep ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah.kucak dolusu sevgiler...kaydirigubbakcemile3
saol canım suan ıyı coktann ayaklandı bıle,kurtludur bıraz duramaz yerınde :roflol:tubişim eşin ameliyat olmuş seninde,çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır.
.
fundacım fıstığım datluu kurabiyem beniimmm.kıslaar herkeze iyi geceler.ben galiba adet olucam bu yakınlarda buğün sabah çok belim ağrıdı.suratımdada kocaman bi sivilce çıktı.bu ayda olmadııııııııı.demek ki hayırlsı değilmiş.
ben yatıyorum kıslarrr tekrar iyi geceler.
geçmiş olsun canım Allah aynı acıyı yaşatmasın tekrar.. :teselli:meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim.sizlerin yazılarını okuyunca yazmak istedim
ben bebegini kaybetmiş biri olarak sizleri anlıyorum ama ben ölü bebegimi 1 ay taşımışım karnımda zor bi durumdu benimkide
benzer olayı bende yaşadım canım nisan ayında 24 haftalık bebeğimi aynı senin gibi, aniden kasılma paat diye su gelmesi ve kanamayla doğurdum. ne olduğunu anlayamamıştım bile.merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım... (((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok... (( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum ((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...
tubiş hoşgeldin datluuumm..bu arada armamıza baya bı arkadas katılmıs herkeze öncelıkle cok gecmıs olsun diyorum ve aramıza hosgeldınız kızlar.inşallah hepimiz burdan hamıs oldugumuzu haykırcaz ve saglkıklı bebekler dünyaya getırcez.bu arada ben tugba,herkeze tekrardan merhaba şekerler.....
dimi yanı hayatım,öle valla ben bu aykı macın sıkı takıpcısıyım alacam kesın,bılıyon gecen ay kayınvalıdem için hastanedeydım malum gunlere denk gelmeıstı ondan tutmadı galıba :) :):)
tamam canım,ama benım mısafırım gelmıcek ben gıdıyorum şekerim günümüz varda kızlarla :):)
hadı öptüm sanada kolay gelsın canımcım.
ahh canım olsun gülüm üzülme bir dahaki aya kaldı bakalım inşallah o zaman verirsin güzel haberi..günaydın aylıncım nbr,hee bu arada vatan mıllete hayırlkı osun kartı yedık,bu ayda sahadan atıldık.... inşallah önümüzdekı maclar cok cetin geccek ve ben bu macı alcam.kupamda mınık melegım olcak inşallah :hooray: :ecrin_bebek: yanı napıyoruz bu ay calısmalara tam gaz devam edıyoruz inşallah Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek:hadı bakalım önümüzdekı ayı özetledım inşallah sonuda böle güzel olur kaydirigubbakcemile3
boncukçu güzeli nasılsın canımcım..inşallaah canım benim..
Allah gönlüne göre versinn..
haydi sen misafirlerine hazırlık yap bende boncuklarımı yapayım birazz..
öptüüm..
tabikide kazanırsın maç dediğin ne ki şekercimm, 2 dakikalık cilveye bakarrrrrr:)))
fundacım nasılsın fıstık ezmem...
hülyacım sen nasıl oldun bulantıların devam ediyormu?
naren senin nasıl gidiyor hamilelik canım
neriman senin kan testi sonucuna ne oldu kısss aldınmı?
yelizcim ilaç kullanmaya devam ediyormusun ne zaman gideceksin doktora canım?
nihalcim senin eşin eve çıkmış canım çok sevindim inşallah daha iyidir durumu..
burcu,nuray,anne funda ve diğer tüm kızlar sizler nasılsınız?
ahh canım olsun gülüm üzülme bir dahaki aya kaldı bakalım inşallah o zaman verirsin güzel haberi..
boncukçu güzeli nasılsın canımcım..
benimde k.validemle k.pederim gelicekler akşam yemeğine sabahtan beri temizlik yaptım cam sildim sarma sardım yemek falan derken çok yoruldum bir bakıyım dedim fıstıklarım napıyor diye..
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?