Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hülyacım geçer onlar zamanla uzan dinlenmene bak dikkat et kendine...

kızlar hala adet olmadım ümitlenmeye başladım ama adet ağrılarımda var o yüzden kafam karışık hamile arkadaşlar sizde adet ağrısı ne kadar sürdü hamilemiyim acaba test yapmaya korkuyorum kan testi yaptırsam burada yok sabır sabır sabır...

selam kızlar...
ben bugün bebeğimin kesesini gördüm herşey çok güzel maşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..kan verdim 8 tane bişeye bakılacakmış hamilelerde bakılırmış ama ne bilmiyorum...pazartesi alıcam sonuçlarımı hayırlısı olsun..

nilaycım çok sevindim hadi bakalım yiğenimizin iyi haberlerini alıcaz daha inşallah herşey yolunda gidecek canım ben inanıyorum

ay canım ya valla kusuruma bakma.inşallah unuttuğum yoktur diyede yazdıklarıma da şöyle bi göz geçirdim ama yine de seni atlamışım.ay kıyamam ya bi dr. la görüşseydin .olmadı mide bulantıların için bi ilaç yazardı sana.dikkat et kendine.öpüyorum canım.

selam canım.umudumu kaybetti de ne demek hiç duymamış olayım mehtap.yok öyle bişey ya.hem o kendini bilmezlarede hiç takılma.seviyesiz yaratıklar.görmemişler.canım sen ve eşin sağlıklaı ve huzurlu olun yeter.başkalarının dediklerinede kulak asmayın.sevgiler.

selam silvi.öncelikle geçmiş olsun.umarım tedavinden bu ay olumlu saonuç alırsın ve hamiş müjdeni buradan duyurabilirsin

selam kızlar bende dertli anlelerdenim bekliyorum benimde 3 günüm kaldı hayırlısı artık kısmet . minik kelebek inşallah hamişsindir test yaptınmı canım merak ettim günün geçtimi....
selam serdi.hoşgeldin.epeydir göremiyorduk seni.nerelerdesin

selam canım.yaşadıklarımız gerçekten kötü tecrübeler.ama sonucunda anneliği tatmışsın.allah bağışlasın yavrunu.allah bize de nasip etsin inşallah.

ay canım benim ya çok sevindim.nihayet yani hepimiz rahatladık böylelikle.hadi bakalım sıra geldi pıt pıt atan kalbinin sesini duymaya.maşallah fıstıkıma.

ayliiiiiin kuzum yazışamıcakmıyız şimdi biz yaaaa.hemde 1 hafta olamaaaaaz.
alpeeeeer geri getir bilgisayarııııııkaydirigubbakcemile

merhaba kızlar! yeni hamiş haberi var mı? benimde üç günüm kaldı! hadi hayırlısı bakalım! test yaptım dün belki çıkar diye bir şeyler ama maalesef yoktu! fakat iştahım bu ara çok açık, bir uyku hali, göğüslerde hassasiyet, arada karnımda ağrı var! sizce hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi?:CüvCüv: :CüvCüv: CADIARZU

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

denizinsesi..................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
minik kelebek..............
yaprak57.....................
mehtapgülü...................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay

geçmiş olsun cnm bnm ya bak rabbim yıne yuzune gulmuş hemencecık oluvermış acını azda olsa bu hamilelğinde unuturrsun bızlerede nasıp eyle rabbım

bu arada hamişlerimize allah kurtarsın dimeyi unutmadan gitmem asla allahın izniyle doya doya kucağınıza almak nasip etsin yavrularınızı !

funda canım çok teşekkür ederim sizleri ben bir arkadaştan öte kardeşlerim gibi görüyorum.valla bu kk da olmasa nasıl tanışırdık bilmem iyiki varsın kk:enbuyukkk:.KIZLAAAAAAAAR SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM:1hug:.sizlerle dertlerimi paylaşmak beni stresten uzaklaştırıyor canlarım yaa:teselli:.nilay canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.birde küçücük kalbinin sesini duydunmu senden mutlusu olmaz canım.hülya canım kıyamam sana mide bulantısı çok kötü. bende senin gibi oluyorum 4 ay yataktan hiç kalkmadan yatıyorum.ALLAH yardımcın olsun tatlım.aylin sen nasılsın canım 1 hafta yazışmak yokmu?olsun tatlım en azından akşamları girebileceksin.tuğba canım sen nasılsın sanada teşekkür ederim canım bakalım bu ay nasıl maç yapacağım.yazımı okumuşsundur canım çok sıkkın.öyle dalmışımki tabakları elimden düşürdüğüm gibi önce tezgahın üzerine ordan elime vurdu avucumun içi yarıldı hemen polikliniğe gittik4 dikiş attılar. yeliz tatlım sen ne yaptın başladınmı çalışmalara?neriman,nihal sizler nasılsınız.eşin nasıl oldu canım,oğluşunda hastaydı.hadi kıslar ya yokmu yeni bir hamiş haberi.bu arada yeni arkadaşlarımız gelmiş.geçmiş olsun hoş geldiniz kızlar.MEVLAM bir daha göstermesin hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin.bu arada funda canım beni eklemeyi unutmuşsun 30 kasım datluuum.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız eşim iyi sayılır yarın kontrole gidicez oğluşum hala hasta ilaçlarına devam ediyo bense kendimi kötü hissediyorum çok uykum var bıraksalar akşama kadar uyurum yorgunum düzelmeye çalışıyorum içimide boşaltamadımya buda sıkıntı yapıyo ama geçicek herşey yoluna giricek inanıyorum

slm kızlarr nasılsınız nilaycım çok sevindimm miniginin iyi olmasına ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin 6 kasımcılarr nerdesiniz bende 6 kasım mı beklyiorum yarını mam ümidim yok amam belim karnım agrıyo sanmıyorum bakalım kısmet hayırlısı güzel haberler bekliyorum hepinizdenn

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

denizinsesi..................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
minik kelebek..............
yaprak57.....................
mehtapgülü...................30 kasım

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay

mehtapcım ekledim canım tarihini.ay canım geçmiş olsun ya elini kesmişsin.dikkat et bi tanem .bozma morelini lütfen.yeter ki senin sağlığın yerinde olsun gerisi allahın izniyle gelir.öpüyorum canım

bi 6 kasımcı olarak burdayııııım.amaaaa buğün umudum biraz daha azaldı.gündüz epey kasıklarım ve belim ağrıdı.evet canım hakkımızda hayırlısı bu a olmazsa önümüzdeki aya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…