- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.201
aşk olsun fundacım herlkezi yazmışsın beni sormamışsın darıldım giremiyorum diye unutuvermişsin ben çok kötüyüm hep yatıyorum yataktan kalkamıyorum migde bulantılarım çok çıkarıyorumda kafam kalkmıyo inaşşlah tez zamanda geçer jherkeze selamlar sevgiler
aşk olsun fundacım herlkezi yazmışsın beni sormamışsın darıldım giremiyorum diye unutuvermişsin ben çok kötüyüm hep yatıyorum yataktan kalkamıyorum migde bulantılarım çok çıkarıyorumda kafam kalkmıyo inaşşlah tez zamanda geçer jherkeze selamlar sevgiler
selam canım.umudumu kaybetti de ne demek hiç duymamış olayım mehtap.yok öyle bişey ya.hem o kendini bilmezlarede hiç takılma.seviyesiz yaratıklar.görmemişler.canım sen ve eşin sağlıklaı ve huzurlu olun yeter.başkalarının dediklerinede kulak asmayın.sevgiler.canım üzülmek değilde artık ben umudumu kaybettim.ne biliim üzülemiyorum bile taaki arkadaşlarım,gelinimiz,ne o mehtap sen hala tutturamadınmı olmuyorki yapsan.dedikleri zaman o kadar çok zoruma gidiyorki anlatamam sanki kısırmışım hiç çocuğum yok gibi konuşuyorlar oturup ağlıyorum.hele birde iki akrabam hamiş kaldılar istemeden, ay bana hava atıp duruyorlar sinirden çatlamamak elde değil o kinayeli konuşmaları ay ay ne bilim işte umutsuzum artık.bugün dr a gittim göğsüm için ultrasona girdim sonucuna yarın bakacakmış bakalım hayırlısı inş kötü bişii çıkmaz.gitmişken birde k.d.a gittim düşük yaptığımı tekrar istediğim halde olmadığını söyledim kan testi verdim sonucunu yarın alıp gösterecem bakalım bu dr ne gibi bir tedavi uygulayacak amaan hayırlısı olsun artık ne diyiim.şu aralar evdede bir takım sorunlarımız varsenağlama içimden hiç maç yapmak bile gelmiyor gerçi daha kırmızılar gitmedi ama gidincede istemiyorum yani kararsızım.ne olur canım arkadaşlarım kusuruma bakmayın çok yazdım kafanızı ağrıttım ama sizde olmasanız ben ne yaparım bilmem.
selam silvi.öncelikle geçmiş olsun.umarım tedavinden bu ay olumlu saonuç alırsın ve hamiş müjdeni buradan duyurabilirsinsenağlama
slm minik_kelebek ben 8 ay onndce bebeyimi kaybetim karnımda olmuş ama nedeni bilmiyoruz hala hamilekalmak istiyom şu an klomen kulanıyorum inşalah gebe kalır hayırlısı umudun asla kesme canım elbette bir ggün bizimde bebeyimiz olur allahın izniyle .......
selam serdi.hoşgeldin.epeydir göremiyorduk seni.nerelerdesinselam kızlar bende dertli anlelerdenim bekliyorum benimde 3 günüm kaldı hayırlısı artık kısmet . minik kelebek inşallah hamişsindir test yaptınmı canım merak ettim günün geçtimi....
selam canım.yaşadıklarımız gerçekten kötü tecrübeler.ama sonucunda anneliği tatmışsın.allah bağışlasın yavrunu.allah bize de nasip etsin inşallah.mrehaba arkadaşlar.size destek olmaya geldim.daha önce ayline yazmıştım.geçen sene bende aynen sizler gibi ikizlerimi kaybettim.çok üzüldüm ,bunalıma girdim derken doktorumunda yardımıyla kendimi sakinlerştirdim.ve bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.biz bi kere hamile olduk demekki biraz sabırla yine oabiliriz.allah yardımcınız olsun arkadaşlar.sevinçli haberlerinizi bekliyorum.bu arada aylincim takviminde günler geçtikçe sanki ben hamileymişim gibi heyecanlanıyor ve seviniyorum.
ay canım benim ya çok sevindim.nihayet yani hepimiz rahatladık böylelikle.hadi bakalım sıra geldi pıt pıt atan kalbinin sesini duymaya.maşallah fıstıkıma.selam kızlar...
ben bugün bebeğimin kesesini gördüm herşey çok güzel maşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..kan verdim 8 tane bişeye bakılacakmış hamilelerde bakılırmış ama ne bilmiyorum...pazartesi alıcam sonuçlarımı hayırlısı olsun..
iyiyim canım sen nasılsın,biraz karnım agrıyo malum durumdan dolayı uzanıyodum,senın tarıhın nezaman
ben yeni düşük yaptığım için günlerim şaştı ya o yuzden emın deılın tahmınıme gore kasım 26 27
bi 6 kasımcı olarak burdayııııım.amaaaa buğün umudum biraz daha azaldı.gündüz epey kasıklarım ve belim ağrıdı.evet canım hakkımızda hayırlısı bu a olmazsa önümüzdeki aya inşallah.slm kızlarr nasılsınız nilaycım çok sevindimm miniginin iyi olmasına ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin 6 kasımcılarr nerdesiniz bende 6 kasım mı beklyiorum yarını mam ümidim yok amam belim karnım agrıyo sanmıyorum bakalım kısmet hayırlısı güzel haberler bekliyorum hepinizdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?