Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bide ben bi arkadaşa çörek otu bal tarçın karışımını önermiştim hamile kalmış 3 aylık olmuş ama ben hala kullanamadım yarın gidip alcam hepsini

yanii.ama bende tık yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrısının dışında.yok canım henüz bi ses çıkmadı kimseden bekliyoruz.benimde bu cumartesiye kadar olmam gerek.ben 35 günde oluyorum adet.henüz test de yapmadım.buğün 31.günüm.ama sende bir sürü belirti var.olabilirsin :uhm:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

denizinsesi..................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
gül84...........................19 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
minik kelebek..............
yaprak57.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay

evet aslında benim internet hesaplayıcısına göre 5 kasım diyo son ü ayın ilk günlerini yazınca ama ben yinede 26 günde bir oldugum için 6 kasım diyorum bakalım kısmet ama benimde kasık bel agrılarım varr oldu olcak gibiyim oyüzden ihtimal vermiyorum ALLAH saglıklı hayırlısını versin bakalım artık olmadı dedigin gbi önümüzdeki aylara bakıcazzz

kıslar benide ekleyin listeye ben bi sene önce düşük yaptım hala bişey yok rengli tarihim 19 kasım
hoşgeldin gül.geçmiş olsun sanada canım.ekledim senide listeye hayırlı olsuuun
kociş şimdi geldi kaptım bilgisayarııı, bi okuyayımm bakim neler olmuş bugüünn:))
hoşgeldin kuzu kapamaaaaaa.oh be nihayet .kıs 2 gündür görüşemedik.ösledim seniii

neriman ne yaptı acaba bi arkadaş daha var 6 kasım nerimannnnnn nerelerdesinn güzel haberlerrrr verr hadiiiiiiiiiiiiiiii

valla canım hamişlik belirtisiyle adet ağrıları hemen hemen aynı belirtiler.ben o yüzden muallakta kaldım.önceki gebeliğimde kasıklarım ve belim acayip ağrıyodu üstelik lekelenmelerimde vardı.ben adet olcam diye bekliyordum oysa ki hamileymişim.yine aynı belirtileri yaşıyorum ama emin değilim.bekliyorum şimdilik.

derincim ne zor günler atlattın biliyorum, umarım bizlerde mutlu sonu yaşayabiliriz...
yanımda olduğunu hissetmek çook güzel, çok teşekkür ederimm.
burdaki dayanışma olmasa atlatamayız bu günleri...

hülyacım beyaz leblebi dene bakalım.
belki bastırır mideni..
nilaycım yerim ben minik keseyii.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.

ayliiiiiin kuzum yazışamıcakmıyız şimdi biz yaaaa.hemde 1 hafta olamaaaaaz.
alpeeeeer geri getir bilgisayarııııııkaydirigubbakcemile
geldi kuzum geldiiiiiii:)))
cuma akşamına kadar böyle tatlım((
bu arada hamişlerimize allah kurtarsın dimeyi unutmadan gitmem asla allahın izniyle doya doya kucağınıza almak nasip etsin yavrularınızı !
saol canım, teşekkürleerr..

mehtapcım ne tatlı şeyler yazmışsın, çok saol canımın içi bu samimiyetin için..
bende herkesi çoooooook seviyoruumm..

az şeymi yaşadınız nihalcim, gelmiş geçmiş olsun.
şimdi kendini toplama zamanı...

hoşgeldin gül.geçmiş olsun sanada canım.ekledim senide listeye hayırlı olsuuun
hoşgeldin kuzu kapamaaaaaa.oh be nihayet .kıs 2 gündür görüşemedik.ösledim seniii
tam kapama oldum fundiiişş..
alpi erken çıkıyo diye beni annemede bırakamıyo..
otobüslede ben gidemiyorum...
evde kaldım..
napim kitap okuyorum, dvd seyrediyorum:)))
sizin yerinizi almıyo tabiikiiiiii:))

Son düzenleme:

aaa mehtapcim olmuyo ama bölyekötükedihüso umudunu yitirme lütfen, etrafindaki bos konusan insali da hiiiic sallama, bosver sen onlari konusup dursunlar, bi taraflarindan cikar, yukarda allah var herseyi görüyo sen hic merak etme.. üzülme canim bir gün bizde coook güzel koca göbisli fotolarimizi burda birlikte paylascaz insallah..

oyyy kurban olur teyzesi yegenine masallah minigimize annesi bak ne cok akilli kendine güzel ve rahat 9 ay gecirecek bir yer hazirlamis annesi allahim saglikla kucagina versin bitanem

bizde seni cok seviyoruz mehtapcim, bu arada cok büyük gecmis olsun, umarim canin cok yanmiyodur..

selam nihalcim, oglusuna büyük gecmis olsun, insallah hemen iyilesir, tabiiki esinde. insallah en kisa zamanda eski sagliginiza kavusursunuz..

abla buyur 6 kasima gel 6 kasimaaa :roflol: devamini asaga yazcam fistikcim sabiiiiirrr

kociş şimdi geldi kaptım bilgisayarııı, bi okuyayımm bakim neler olmuş bugüünn:))

oyyy fistikum benum hosceldun daa... az bucuk da olsa hemseri sayiliriz.. vallah aylincim bugünlük asayis berkemal ama yarin icin söz veremicemlülülülülülü

aaahhh ahhhhh bende 6 kasim zede olarak olan biteni asaga yazicama.s

insallah önümüzdeki aylara bakmaya gerek kalmaz caniiiiimmmm insallahhhh

neriman ne yaptı acaba bi arkadaş daha var 6 kasım nerimannnnnn nerelerdesinn güzel haberlerrrr verr hadiiiiiiiiiiiiiiii

yettim garii yettim vercem simdi... ne kötüyüm hee..ama toptan yazim didiiim giii

fundi$im benim insallah bu seferde aynisidir be bitanem...insallahh

eveeeeeet gelelim fasülyenin faydalarina, canlarim benim kusura bakmayin ama isten geldim yemek yedik ee anca.. bi yandan yaprak dökümü bir yandan size yaziyorum. evet büyük gün yarin ama benimy elkenler suya iniyo kaleci istifa etti bu sebeplerden dolayi kartimi yiyebilirim yada yicem. ben bu ay atesimi de ölctüm, aslinda hep sabah ölcüp sabah yaziyorum ama meragima aksam yatincada ölcüyom, genelde hep sabahki gibi cikiyodu atesim, ve bu aralar baya bi iyiydi, hatta dün aksam tavan yaptim 37.1 cikti wow olduk, ama sabah 36.4 e düstü ( simdi yarin sabah ki atesimi cok merak ediyorum, gerci gerek de kalmadi cünkü bir kac saat dir kasik agrimin disinda dizlerime inen agri da basladi ve bu agri o agri ama olsun kismet degilmis, hayirlisi böyleymis artik ben ocaga kaldim gibi gözüküyo kizlar, bu ayki gidaklamam da ben tr deyim tam o tahrilere denk geliyo.. esimi paket yapip yanimdami götürsem netsem:roflol: hay kafama.. bilet alirken aklim nerdeydi ki sanki... durumlar böyle kizlar.. öpüyorum sizleri cok yazdim kusura bakmayin kafanizi sisirdim belki ama sizi cok seviyorummm:asigim:iyiki varsiniz

ay nerimancım okurken böylee yazıların içinde 37.1 görünce hcg değeri sandım, dedim bu kzı hamileeee...
öyle ateş ölçmekten falan anlamıyorum ben kart gelmediği sürece herkes hamişş...

ne kadarda dusunmek ıstemesemde gelıyor aklıma guzelım cunku goguslerım cok fena agrıyor gelecek de bıraz zorluyor acaba kansızlık gıbı bırsey olabılı mı kı kızlar ne dersınız
esım pekmez almıs bugun bır kac gun ıceyım dıyorum hem cok usuyorum belkı faydası olur

nılaycım gozunaydın canım melegının yuvasını gormusun darısı kendını ve pıt pıt atısını gormene

mehtapcım gecmıs olsun tatlım uzuldum elın ıcın kesıkte cok agrır ya

yedin benii nerimannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn heycanlı olduu ama böyle cvp vermenn:) belli olmaazz bakalım yarınn ne olcakk :):):) inşlallahh rabbimmmmmmmm saglıklı hayırlı evlatlar verir güzel haberlerr alma dilegiylee yarınn görüşürüzz kızlarr merakla yarını bekliyorumm vee bi hamiş haberi okumakk istiyorumm hadi hayırlısı olmadı ümifimizi kaybetmek yok tabiiii

ay nerimancım okurken böylee yazıların içinde 37.1 görünce hcg değeri sandım, dedim bu kzı hamileeee...
öyle ateş ölçmekten falan anlamıyorum ben kart gelmediği sürece herkes hamişş...

ooyy fistuk keskeeee insallaaahhh... bende anladigimdan ölcmüyom kiz, kendimce biseyler yapim diye iste... su kalcadan dize inen agri olmasa kesin kendimi hamis ilan edicektim bunca belitiyle ama kismet bakalim belki bu da normaldir hamilelikte dimi?
ayy ya icim gitti gitti var misin yok musun da güldali yarisiyo, canim benim ya yasadiklarini nasil da anlatiyo hayata ne güzel tutunmus ne kadar mutlu... yine allahima sükrettim kizlar, sagligimiz yerinde cok sükür... bi bebegimiz olsun coook istiyorum icim aciyo ama böyle seyler görünce duyunca allahim cok sükür biz saglikliyiz cocugumuz da olmuyo degil cünkü oldu diyorum, 2. sini de sen ne zaman kismet nasip edersen ne zaman hayirli bulursan o zaman ver... senağlama

slm bende yeni katıldım aranıza benimde ilk bebişimdi düşük yaptım ve iki gün önce kürtaj oldum beni aydınlatırsanız sevinirim

kızlar hepinize günaydın bu ay adet olmadığım için test yaptırdım 2.05 çıktıyani hamile değilim kesin sıkıntıdan gelmedi heralde neyse o gelen kahverengi şeyi adet olarak sayarsak ayın 24ü diye yazarsanız sevinirim olacağım gün şu an doktora gitmeyi düşünmüyorum nasibimde varsa olur kendi haline bırakmaya karar verdim
canım fundacım inşallah hamilesindir inanın sizler için hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…