- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.221
yanii.ama bende tık yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrısının dışında.yok canım henüz bi ses çıkmadı kimseden bekliyoruz.benimde bu cumartesiye kadar olmam gerek.ben 35 günde oluyorum adet.henüz test de yapmadım.buğün 31.günüm.ama sende bir sürü belirti var.olabilirsin :uhm:merhaba kızlar! yeni hamiş haberi var mı? benimde üç günüm kaldı! hadi hayırlısı bakalım! test yaptım dün belki çıkar diye bir şeyler ama maalesef yoktu! fakat iştahım bu ara çok açık, bir uyku hali, göğüslerde hassasiyet, arada karnımda ağrı var! sizce hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi?:CüvCüv: :CüvCüv: CADIARZU
bi 6 kasımcı olarak burdayııııım.amaaaa buğün umudum biraz daha azaldı.gündüz epey kasıklarım ve belim ağrıdı.evet canım hakkımızda hayırlısı bu a olmazsa önümüzdeki aya inşallah.
hoşgeldin gül.geçmiş olsun sanada canım.ekledim senide listeye hayırlı olsuuunkıslar benide ekleyin listeye ben bi sene önce düşük yaptım hala bişey yok rengli tarihim 19 kasım
hoşgeldin kuzu kapamaaaaaa.oh be nihayet .kıs 2 gündür görüşemedik.ösledim seniiikociş şimdi geldi kaptım bilgisayarııı, bi okuyayımm bakim neler olmuş bugüünn:))
valla canım hamişlik belirtisiyle adet ağrıları hemen hemen aynı belirtiler.ben o yüzden muallakta kaldım.önceki gebeliğimde kasıklarım ve belim acayip ağrıyodu üstelik lekelenmelerimde vardı.ben adet olcam diye bekliyordum oysa ki hamileymişim.yine aynı belirtileri yaşıyorum ama emin değilim.bekliyorum şimdilik.kızlar hala adet olmadım ümitlenmeye başladım ama adet ağrılarımda var o yüzden kafam karışık hamile arkadaşlar sizde adet ağrısı ne kadar sürdü hamilemiyim acaba test yapmaya korkuyorum kan testi yaptırsam burada yok sabır sabır sabır...
derincim ne zor günler atlattın biliyorum, umarım bizlerde mutlu sonu yaşayabiliriz...mrehaba arkadaşlar.size destek olmaya geldim.daha önce ayline yazmıştım.geçen sene bende aynen sizler gibi ikizlerimi kaybettim.çok üzüldüm ,bunalıma girdim derken doktorumunda yardımıyla kendimi sakinlerştirdim.ve bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.biz bi kere hamile olduk demekki biraz sabırla yine oabiliriz.allah yardımcınız olsun arkadaşlar.sevinçli haberlerinizi bekliyorum.bu arada aylincim takviminde günler geçtikçe sanki ben hamileymişim gibi heyecanlanıyor ve seviniyorum.
hülyacım beyaz leblebi dene bakalım.aşk olsun fundacım herlkezi yazmışsın beni sormamışsın darıldım giremiyorum diye unutuvermişsin ben çok kötüyüm hep yatıyorum yataktan kalkamıyorum migde bulantılarım çok çıkarıyorumda kafam kalkmıyo inaşşlah tez zamanda geçer jherkeze selamlar sevgiler
nilaycım yerim ben minik keseyii.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.selam kızlar...
ben bugün bebeğimin kesesini gördüm herşey çok güzel maşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..kan verdim 8 tane bişeye bakılacakmış hamilelerde bakılırmış ama ne bilmiyorum...pazartesi alıcam sonuçlarımı hayırlısı olsun..
geldi kuzum geldiiiiiii:)))ayliiiiiin kuzum yazışamıcakmıyız şimdi biz yaaaa.hemde 1 hafta olamaaaaaz.
alpeeeeer geri getir bilgisayarııııııkaydirigubbakcemile
saol canım, teşekkürleerr..bu arada hamişlerimize allah kurtarsın dimeyi unutmadan gitmem asla allahın izniyle doya doya kucağınıza almak nasip etsin yavrularınızı !
mehtapcım ne tatlı şeyler yazmışsın, çok saol canımın içi bu samimiyetin için..funda canım çok teşekkür ederim sizleri ben bir arkadaştan öte kardeşlerim gibi görüyorum.valla bu kk da olmasa nasıl tanışırdık bilmem iyiki varsın kk:enbuyukkk:.KIZLAAAAAAAAR SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM:1hug:.sizlerle dertlerimi paylaşmak beni stresten uzaklaştırıyor canlarım yaa:teselli:.nilay canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.birde küçücük kalbinin sesini duydunmu senden mutlusu olmaz canım.hülya canım kıyamam sana mide bulantısı çok kötü. bende senin gibi oluyorum 4 ay yataktan hiç kalkmadan yatıyorum.ALLAH yardımcın olsun tatlım.aylin sen nasılsın canım 1 hafta yazışmak yokmu?olsun tatlım en azından akşamları girebileceksin.tuğba canım sen nasılsın sanada teşekkür ederim canım bakalım bu ay nasıl maç yapacağım.yazımı okumuşsundur canım çok sıkkın.öyle dalmışımki tabakları elimden düşürdüğüm gibi önce tezgahın üzerine ordan elime vurdu avucumun içi yarıldı hemen polikliniğe gittik4 dikiş attılar. yeliz tatlım sen ne yaptın başladınmı çalışmalara?neriman,nihal sizler nasılsınız.eşin nasıl oldu canım,oğluşunda hastaydı.hadi kıslar ya yokmu yeni bir hamiş haberi.bu arada yeni arkadaşlarımız gelmiş.geçmiş olsun hoş geldiniz kızlar.MEVLAM bir daha göstermesin hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin.bu arada funda canım beni eklemeyi unutmuşsun 30 kasım datluuum.
az şeymi yaşadınız nihalcim, gelmiş geçmiş olsun.kızlar nasılsınız eşim iyi sayılır yarın kontrole gidicez oğluşum hala hasta ilaçlarına devam ediyo bense kendimi kötü hissediyorum çok uykum var bıraksalar akşama kadar uyurum yorgunum düzelmeye çalışıyorum içimide boşaltamadımya buda sıkıntı yapıyo ama geçicek herşey yoluna giricek inanıyorum
tam kapama oldum fundiiişş..hoşgeldin gül.geçmiş olsun sanada canım.ekledim senide listeye hayırlı olsuuun
hoşgeldin kuzu kapamaaaaaa.oh be nihayet .kıs 2 gündür görüşemedik.ösledim seniii
canım üzülmek değilde artık ben umudumu kaybettim.ne biliim üzülemiyorum bile taaki arkadaşlarım,gelinimiz,ne o mehtap sen hala tutturamadınmı olmuyorki yapsan.dedikleri zaman o kadar çok zoruma gidiyorki anlatamam sanki kısırmışım hiç çocuğum yok gibi konuşuyorlar oturup ağlıyorum.hele birde iki akrabam hamiş kaldılar istemeden, ay bana hava atıp duruyorlar sinirden çatlamamak elde değil o kinayeli konuşmaları ay ay ne bilim işte umutsuzum artık.bugün dr a gittim göğsüm için ultrasona girdim sonucuna yarın bakacakmış bakalım hayırlısı inş kötü bişii çıkmaz.gitmişken birde k.d.a gittim düşük yaptığımı tekrar istediğim halde olmadığını söyledim kan testi verdim sonucunu yarın alıp gösterecem bakalım bu dr ne gibi bir tedavi uygulayacak amaan hayırlısı olsun artık ne diyiim.şu aralar evdede bir takım sorunlarımız varsenağlama içimden hiç maç yapmak bile gelmiyor gerçi daha kırmızılar gitmedi ama gidincede istemiyorum yani kararsızım.ne olur canım arkadaşlarım kusuruma bakmayın çok yazdım kafanızı ağrıttım ama sizde olmasanız ben ne yaparım bilmem.
selam kızlar...
ben bugün bebeğimin kesesini gördüm herşey çok güzel maşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..kan verdim 8 tane bişeye bakılacakmış hamilelerde bakılırmış ama ne bilmiyorum...pazartesi alıcam sonuçlarımı hayırlısı olsun..
funda canım çok teşekkür ederim sizleri ben bir arkadaştan öte kardeşlerim gibi görüyorum.valla bu kk da olmasa nasıl tanışırdık bilmem iyiki varsın kk:enbuyukkk:.KIZLAAAAAAAAR SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM:1hug:.sizlerle dertlerimi paylaşmak beni stresten uzaklaştırıyor canlarım yaa:teselli:.nilay canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.birde küçücük kalbinin sesini duydunmu senden mutlusu olmaz canım.hülya canım kıyamam sana mide bulantısı çok kötü. bende senin gibi oluyorum 4 ay yataktan hiç kalkmadan yatıyorum.ALLAH yardımcın olsun tatlım.aylin sen nasılsın canım 1 hafta yazışmak yokmu?olsun tatlım en azından akşamları girebileceksin.tuğba canım sen nasılsın sanada teşekkür ederim canım bakalım bu ay nasıl maç yapacağım.yazımı okumuşsundur canım çok sıkkın.öyle dalmışımki tabakları elimden düşürdüğüm gibi önce tezgahın üzerine ordan elime vurdu avucumun içi yarıldı hemen polikliniğe gittik4 dikiş attılar. yeliz tatlım sen ne yaptın başladınmı çalışmalara?neriman,nihal sizler nasılsınız.eşin nasıl oldu canım,oğluşunda hastaydı.hadi kıslar ya yokmu yeni bir hamiş haberi.bu arada yeni arkadaşlarımız gelmiş.geçmiş olsun hoş geldiniz kızlar.MEVLAM bir daha göstermesin hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin.bu arada funda canım beni eklemeyi unutmuşsun 30 kasım datluuum.
kızlar nasılsınız eşim iyi sayılır yarın kontrole gidicez oğluşum hala hasta ilaçlarına devam ediyo bense kendimi kötü hissediyorum çok uykum var bıraksalar akşama kadar uyurum yorgunum düzelmeye çalışıyorum içimide boşaltamadımya buda sıkıntı yapıyo ama geçicek herşey yoluna giricek inanıyorum
slm kızlarr nasılsınız nilaycım çok sevindimm miniginin iyi olmasına ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin 6 kasımcılarr nerdesiniz bende 6 kasım mı beklyiorum yarını mam ümidim yok amam belim karnım agrıyo sanmıyorum bakalım kısmet hayırlısı güzel haberler bekliyorum hepinizdenn
kociş şimdi geldi kaptım bilgisayarııı, bi okuyayımm bakim neler olmuş bugüünn:))
bi 6 kasımcı olarak burdayııııım.amaaaa buğün umudum biraz daha azaldı.gündüz epey kasıklarım ve belim ağrıdı.evet canım hakkımızda hayırlısı bu a olmazsa önümüzdeki aya inşallah.
evet aslında benim internet hesaplayıcısına göre 5 kasım diyo son ü ayın ilk günlerini yazınca ama ben yinede 26 günde bir oldugum için 6 kasım diyorum bakalım kısmet ama benimde kasık bel agrılarım varr oldu olcak gibiyim oyüzden ihtimal vermiyorum ALLAH saglıklı hayırlısını versin bakalım artık olmadı dedigin gbi önümüzdeki aylara bakıcazzz
neriman ne yaptı acaba bi arkadaş daha var 6 kasım nerimannnnnn nerelerdesinn güzel haberlerrrr verr hadiiiiiiiiiiiiiiii
valla canım hamişlik belirtisiyle adet ağrıları hemen hemen aynı belirtiler.ben o yüzden muallakta kaldım.önceki gebeliğimde kasıklarım ve belim acayip ağrıyodu üstelik lekelenmelerimde vardı.ben adet olcam diye bekliyordum oysa ki hamileymişim.yine aynı belirtileri yaşıyorum ama emin değilim.bekliyorum şimdilik.
slm kızlar ben geldım herkesler burada ne guzel ahepınız ıyısınız dımı
bende ıyıyım ve hala beklemedeyım neden boyle oluyor anlamadım
ne kadarda dusunmek ıstemesemde gelıyor aklıma guzelım cunku goguslerım cok fena agrıyor gelecek de bıraz zorluyor acaba kansızlık gıbı bırsey olabılı mı kı kızlar ne dersınız
esım pekmez almıs bugun bır kac gun ıceyım dıyorum hem cok usuyorum belkı faydası olur
nılaycım gozunaydın canım melegının yuvasını gormusun darısı kendını ve pıt pıt atısını gormene
mehtapcım gecmıs olsun tatlım uzuldum elın ıcın kesıkte cok agrır ya[/QUO
canım bendede kansızlık vardı kan ilacımı içimedim aylarca sonra keçiboynuzu harnup pekmezini her sabah bardaga biraz koyup sulandırıp içiyodum zor oluyodu ama işe yaradı bende çok üşşürdüm ısıtamazdım bi türlü eelrimi ayaklarımı ama kan sayımı yaptırdım ve normal çıktı sanırım pekmezin sayesinde bide ibrahim saraçoglunun kürü var oda ıspanakla kerevizi kaynatıp suyunu içiyosun denemedim kan degerim normal çıkınca sitesinden bakabilirsin ama pekmez işe yarıyo geçmiş olsun canım öyle bi kaç günle olmaz sürekli içicen iyi olana kadarr
ay nerimancım okurken böylee yazıların içinde 37.1 görünce hcg değeri sandım, dedim bu kzı hamileeee...
öyle ateş ölçmekten falan anlamıyorum ben kart gelmediği sürece herkes hamişş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?