Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydın kızlar geçmiş olsun minik kelebek hadi hayırlısı umarım herşey yolunda gider Rabbim birdaha aynı acıları yaşatmasın aklına kötü şeyler getirme moralini yüksek tut

slm kızlar artık buradayız,yaa ismi biraz iç karartıcı bebegını kaybedenler die ama enazından bizim gibi bu talıhsız olayı yasayan arkadaslarla ortak bulusabılecegımız bı ortam.belkı listemıze yenı eklennen arkadaslar olur ve bu sayede hepimiz toplanırız topiğimiz şenlenır,nezamandan beri toplanamadık.kuzularrrr sizi beklıyoruz artık gelın kızlar nesesı yerıne gelsın topiğimizin

selam kızlar hayırlı olsun yeni topiğimiz yerimiz değişmiş yine
valla iyimi oluyo kötümü böyle bilmem
ilk yerimizden şutlandığımızdan beri eskisi gibi olamadık .dağıldık
umarım burası eskisi gibi herkesi toplar biraraya.
sevgiyle kalın güzel arkadaşlarıııım

evet canım bencede bıkere bı şutlandık sonra az biraz toparladık sonra yine şutlandık hepten dagıldık :çok üzgünüm: eskı sohbetlerımızı özledım valla,inşallah burası bize ugur getırır tekrar eskısı gıbı ardı arkası gelmeyen sohbetlere devam ederız.
ve inşallah bizim kuzular buraya bulurlar hemencecık

hee evet sen sogansuyu içiyodun canım dimi.ilk zamanlar cok zorlanmıstın ama bak alıssmıssın ne güzel.inşallah bu sogan kürü sana cok fayda etcek ve hamıs olcan inşallah
bakalım bende bu ay yersem kartı(Kİ İNŞALLAH YEMEM HAYIRLISIYLA HAMİŞ OLURUM İNŞALLAH)olmassa önümüzdekı ay sogan suyu denerım.... 15 gun içilcekmıs sonra bırakılcakmıs onu bılıyosun dimi.eger hamıle kalmassan adetının ilk gunu tekrar baslıcakmıssın.kız sen artık bırak istersen.yumutlarsın bebiş tutar bide,zararı olmasın kuzu

herkese merabalar kızlar,herkes iyidir umarım.
bugün kanamam devam edince korktum doktora gittim,kanda gebelik testi yaptılar,sonuç malesef negatif.bu kanama ise adet başlangıcıymış,1 hafta öne attı adetim yani.doktor bu tamamen stresten,sıkıntıdan dedi.rahmim,yumurtalıklar sağlıklı,kistte yok.çok kafana takmışsın dedi,rahat ol filan dedi işte.
hayırlısı böyleymiş diyorum,allahım inşallah en kısa zamanda verir meleğimi bana.
bi sonraki adet tarihim 19 aralık kızlar,listeye eklerseniz sevinirim.
bu arada topikimizi 15dakka aradım valla sitede,yine yollanmışız buralara.burası son olur inşallah.
çok öpüyorum kızlar hepinizi.

neyse canım hayırlısı neyse öle olsun artık.şimdi sen kesın adet oldun yanı ölemi,enazından kist falan yok yenıden.bu iyi bişe,canım evet stresten hersey oluyo,kımı adet olamıyo kımı erken oluyo.inşallah kafamızı tamamen bosaltırız ve hamıs oluruz en kısa zamanda hepimiz.takma kafana canım oldumu.öpüyuorum senı Şeniz

merhaba kızlar bende 2 sefer düşk yaptım şimdi 5 aydır korunmuyruz ve hala hamile değilim.

canım gecmıs olsun,nekadar zaman aralıklarla yaptın 2 düşüğü.Allah ım inşallah bu kötü tecrübeyı yasatmaz bizlere.bizde hayırlısıyla hamıle kalıp saglıklı bebişlerimiziz alırız inşallah kucagımıza.
herhangı bi arastırma yapıldımı düşük sebebıni bulmak için.

selam kuzularr.
yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsun..
tüm arkadaşlarıma uğurlu gelsiinn:)
hepinizi çok özledimm.
okuyayım bakim neler olmuşş....

aylın nbr canım ,evet inşallah bu yerımız bıze ugur getırır ve biz kuzular olarak sırayla hamiş oluruz....
buarada kızlar kk ya kazık caktık,topiciğimiz sabit olmus.... :)

özlemcim takma kafana tatlım.hayırlısı böyleymiş.önümüzdeki ay birlikte hamiş olcaz inşallah
merhaba kızlar bende 2 sefer düşk yaptım şimdi 5 aydır korunmuyruz ve hala hamile değilim.

geçmiş olsun arkadaşım.benimde 5 ay oldu kürtaj olalı ve ben hiç korunmadım ama hala hamile değilim.demek ki daha zamanı gelmemiş.
peki düşüklerinin nedeni bellimiydi.yoksa sebebsiz mi.araştırma yapıldı mı acaba .

bayadan beri ugramayan arkadaslar var nere kayboldu bu kızlar,naren bı göründü kayboldu,hamıslıgı nası gecıyo bı haber kaldık,nıhal ugramıyo bayadır yıne hastamı oldu bu kıza ne oldu
ya bıde nerimanı cok merak ettım bu kız nere kayboldu bı haftadır hıc ses yok
nılaycımda yok kacgundur merak ettım
bıde alalacele diye bı hamısımız vardı oda kayıplara karıstı.

aylın nbr canım ,evet inşallah bu yerımız bıze ugur getırır ve biz kuzular olarak sırayla hamiş oluruz....

ben gayet iyiyim canım benim.
iki gün annemde kaldım, bugün geldi alpi antalyadan beraber eve geldik..
sen nasılsın, iyi misin tatlım?
sabit olmamız benim çok hoşuma gitti:))

ayy fundişte gelmıs nbr canım nasılsın,ya bu bızım kayıp kuzulardan senın haberın varmı,hepsi toz oldular ama neriman girmeden durmazdı o nere gıttıkı merak ettım

selam kuzularr.
yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsun..
tüm arkadaşlarıma uğurlu gelsiinn:)
hepinizi çok özledimm.
okuyayım bakim neler olmuşş....

selam kıslar bende geldim.evet hayırlı olsun yeni yerimiz .nasılsınız kızlar.

ben gayet iyiyim canım benim.
iki gün annemde kaldım, bugün geldi alpi antalyadan beraber eve geldik..
sen nasılsın, iyi misin tatlım?
sabit olmamız benim çok hoşuma gitti:))

evet ya benım de cok hosuma gıttı şahsen bayıldım
kıskananlar çatlasın :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
boynaaa şutlanıyoduk heryerden artık kimse bızı süremez buralardan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

serdi...........................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
burko...........................24 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
yaprak57.....................
sumy.........................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

nareni arada haziran annelerinde görüyorum gayet iyiydi, inşallah hala iyidir..
yeliiiiiiz sennasılsın canımmm, çalışmalar başlamış hayırlı olsun..
nasıl başladığını anlatırsın birara :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…