- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.501
canım dr değişmiş hay allah alıştığın bi dr tabi çok daha farklı oluyo.mecburen yeni bi dr yola devam ediceksin canım.bu arada bebişlerin durumunun iyi olmasına da çok sevindin tatlım ya allahı sağlık versin onlara.daularım sizinle.yaa kızlar bugunlerde hıcbısey yolunda gıtmıyor nedense cok sıkıldım artık
bugun dr.a gıttım yumurta takıbı ıcın bıde ne olsun dr degısmıs cok canım sıkıldı
tam guvendıgım ve tecrubelı bır dr buldum dıye ıcım rahatlamıstı bende muayene olmadan gerı geldım
olsaydım tekrar eynı sorular tekrar muayene v.s.bıde dr. oyle demıstı boyle yapacaktık dıyınce kızıyorlar hersey basa dondu of ya napacam bılmıyom bu ayı sadece kendı calısmalarımızla gecırecez
artık napalım
ablamın durumu daha ıyı kaybettıgımız bebegı turkıyeye gonderdıler bugun topraga verıldı yavrum canım benım rahatca yatsın ıkızlerde de sımdılık ıyı hersey yolunda ama heran bır komplıkasyon olabılırmıs ama ınsallah olmaz allahım onları bıze bagıslar
kızlar sızlerle sohbet etmeyı ozledım yav bır randevu mu ayarlasak kı
mehtap gülü bu arada fundaaa senin yumoşlardan naber kız bi haber ver yaa.[/QUOTE .!.:canım benim yumoşlar tembel tembel yatmaktalar.cuma günü tekrar gidicem dr.bakalım bi yol katedebilmişlermi benim serseriler
inşallah tatlım ama benim bünyen alışmıyor progestana sen günde 1 tane içiyorsun ben 6 tane içiyorum...bitsin canım daha iyi rahat rahat geçirirsin hamişliğini..evet yelizcim söylemiştin ama evham bir düştümü insanın içine rahat edemiyo.
gördüm tosbaamı rahatladım kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım, moralin yerinde mi?
evet progestan çok baş dönmesi yapıyor, ama benim bünyem alıştı galiba hiç başım dönmüyor midemde bulanmıyor erken bitti benim belirtiler kaydirigubbakcemile3
inşallah canım sendende güzel haberler alıcaz.
ayy nılaycım gelmıs nbr canım,
inşallah tatlım ama benim bünyen alışmıyor progestana sen günde 1 tane içiyorsun ben 6 tane içiyorum...bitsin canım daha iyi rahat rahat geçirirsin hamişliğini..
canımcım denk gelemedik((
inşallah biranönce geçer canım, 3 tane içiyorum bende ama dedim ya alıştım galiba..
arada kocişlerin gitmesi iyi oluyo annişlerde kalmaya bahanemiz oluyo:)selamlaaar..,nasılsınız kuzular..
ben iyiyim yarın sabah alper antalyaya gidecek kongre varmış.
onun eşyalarını falan hazırladım, özlicem kocişimi:))
benim kociş hep takım elbise giyiyo gömlek yıkayıp ütülemekten yoruldum artıkın yaaaa:)))
taa pazar günü dönecek bende o zamana kadar annemde kalıcam, içten içe seviniyorum aslında:)))
ama annemlerdede net var ordanda yetişirim size yani..
fundacım yumurtalar için yarın gitcektin di mi canım.. inşallah güzel haberlerle dönersiin tatlımm..
kızlaaaaaaarr topicimiz çok altlarda 2. sayfalardan topluyoruuuuuuummmm:)))))
evet tatlım 3 tane içiyorum bende.sen 3 tanemi içiyorsun ben 1 tane sanıyordum..
benim doktoruma kalsa ilaçla ilgisi yok bebek yapıyor diyo ama ben ilaçtan diye düşünüyorum..evdeyken çok sorun olmuyorda dışardayken çok kötü oluyor başım dönünce sarhoş gibi-tatlicadiarzu-
saol yelizcim haberler sende var mı yeni gelişmeler?slm kızlar ne habersınız ya bısey sorcam
bu sayfa basındakı yenı mesajlar secenegı bende gorunmuyor sızde varmı
son msj yazılan konuları goremıyorum
haydi bakalım inşallah büyümüşlerdir.arada kocişlerin gitmesi iyi oluyo annişlerde kalmaya bahanemiz oluyo:)
ay allahtan benim kociş takım falan giymiyo zaten dünyanın ütüsünü yapıyorum her hafta bi de takımlarla deli olurdumartık
evet canım benim yarın gidicem dr.bakalım bi değişiklik varmı.dün kasıklarım baya ağrıdı ama buğün tık yok.amaan keyifleri bilir .sırnaşık şey
evet kuzucuum ya topiğimiz ne hallere düştüü:sm_confused:
adet oldum malsef hamile deılmıişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa);
maalesef canım topiğimiz can çekişiyo -tatlicadiarzu-kızlaaaaaaarr topicimiz çok altlarda 2. sayfalardan topluyoruuuuuuummmm:)))))
canım içmeden sarhos oluyosun desene,olsun bebiş için herseye deger kaydirigubbakcemile5sen 3 tanemi içiyorsun ben 1 tane sanıyordum..
benim doktoruma kalsa ilaçla ilgisi yok bebek yapıyor diyo ama ben ilaçtan diye düşünüyorum..evdeyken çok sorun olmuyorda dışardayken çok kötü oluyor başım dönünce sarhoş gibi-tatlicadiarzu-
adet oldum malsef hamile deılmıişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa);
maalesef canım topiğimiz can çekişiyo -tatlicadiarzu-
canım içmeden sarhos oluyosun desene,olsun bebiş için herseye deger kaydirigubbakcemile5
olsun canım önümüzdekı ay olur inşallah.sormusmuydum hatırlayamadım senın bu kacıncı ayın düşükten sonrakı.
iyiyim canım bu baslıkları düzenleme yapmıslar tekrardan ,valla bızımkının yerınbı zor buldum,hata önce bulamadım kendıme ait bütün msjlarımı arattım ordan buldum burayı kaydirigubbakcemile3 alışmak tuhaf olcak hamışlerden haberler bölümüne cok alısmıstımhoşgeldin kelebekçim
iyim ben kocişi bekliyorum sen nasılsın?
ayy canım ee bismillah daha bırıncı ayınmıs.bak ben 3.ayımdayım şekerim 10 gun sonra bellı olcak civciv cıkcakmı?inşallah sende bıdahakı aya hamıs olursun ,yaa aralıkta hepimiz hamıs oluruz inşallahhhhhhhhhhinş cnm ya çok uzuldum ama hala sıkıntıyı atamadım içimden bir ay oldu daha çalış çalış çalış
iyi canım evet calısmalar tam gazdı 6 gunden berı hergun -tatlicadiarzu- artık yoruldum bugunden itibaren gün aşırıya dönüp dinlenmek istiyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım 10 gun sonra bellı olcak civciv cıkcakmıay bizim kızlar toplanmaya başlamıııış.naber kızlar aylincim, yelizcim yeni mesajların ismi değişmiş, yararlı linkler olmuş ordan bi bakın canımcıklarım.aylin bende aynı dertteyim canım benim kocişte takım elbise giyiyo ay bende bıktım günaşırı ütü yapmaktan yaa.ah canım benim annemlerde kalma şansım yok çünkü üst katımda oturuyorlar.ara sıra kız kardeşlerimde kalıyorum tete oka.nilay içmeden sarhoşmu oldun kız? tubişcimde gelmiiş,senden naber canım çalışmalar tam gaz dimii?kızlar ya beni hiç sormayın p.tesi dr'a gitcem aşırı derecede kasık ağrım ve bel ağrım devam üstelik çok lazımmış gibi birde sarı bi akıntı eklendi.artık kesin üşüttüm diom.bide progestan tahlili istiycem inş yaparlarda yumoşlardan naber onuda öğrenirim.
slm arkadaşlrr sanırım topiğiniz geyikten buraya taşınmış
bayan merak arkadaşımızla bugün görüştüm kendisi 1.5 aylık Hamilemiş:CüvCüv:
listeniz varmış sanırım ordan isminin slinmesini istedii
umarım sizlerde bebişlerinize hayırlı zamanda kavuşursunuz:CüvCüv:
düşük tehlikesi olabileceğinden dolayı annesinde kalıyor..ordada net bulunmadığı için giremiyor...çoooook selamı var ben size haberlerini zaman zaman iletirim
sevgiler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?