- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.581
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
funda72.......................16 kasım
burko...........................24 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
yaprak57.....................
sumy.........................
minikkelebek(özlem)..... 19 aralık
serdi............................
k.ayşeşahin..................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
:roflol: amanın kafa gitti valla neyse yıne msjımın sonunda agustos demısım neyse canım siz anladınız onu yerimseniben:roflol:
kız tuğbiş bizim haziran annelerinde ne işimiz var.
geçtiiii
anca ağustos tutturursak
ayy canım cokk cook gecmıs olsun annene inşallah en hafıf sekılde atlatır gecıs dönemını.benım annemde yazın gırdı menapoza ilk zamanlar bi anda ates basıyodu darlanıyodu falan şimdi şimdi cok iyiaay çooooook özledim goncamı valla, oda beni özlemiş bayağı anladım hareketlerinden Şeniz Şeniz
annem iyiydi valla ama bugün korkuttu bizi. 3 ay önce menepoza girdi annem. bayağı etkiledi onu ama. bugünde uzun aradan sonra adet gibi bişey oldu ama çoook sancılandı. ağladı annecim sancıdan zor geçirdik, kaçtane ilaç içti anca.. ona üzüldüm ama şimdi iyiymişş..
:asigim: evet biraz öle ama neden şaşırdıgımı anladım,sen narenı arada hazıran annelerınde görüyom yazıssın ya en sın o msjı okuyunca öle yazmısım galıba :roflol:bu tubiş varya aşık aşııııııkkk:roflol:
tbişcim inşallaaahhh ağustos annelerinee :sm_cool:
aa gecmıs olsun özlencım,ama sen bakarsın kocana gul gıbı,hemencecık iyileiverirslm kızlar ben geldiiiim,fundişim benim adet tarihim 19 aralık cnm,listeye ekler misin?
muhabbetin tam ortasına girdim,iyisiniz dimi kızlar.benimde kociş yattı,çok hasta 2 gündür,hastanedeydik bütün gün,gıda zehirlenmesi olmuş,şimdi daha iyi çok şükür.
bende yalnız kaldım,size katiliim dedim,fırsat bu fırsat die.
aylincim,benim anneminde menapoza girdikten 4 ay sonra kanamaları olmuştu,ama doktor çok normal,yavaş yavaş bitecek kanamalar demiş,içiniz rahat olsun.çok geçmiş olsun.
merhaba arkadaşlr nasılsınız
arada atkıp etmeye calışıyorum hersey yolunda dimi son 5gune girdik bızde içimde bı heycan var aklıma geldıkce yuregım hop ediyor yaa
merhaba benim gibi bu hayal kırıklığını yaşayan bayanlar
bende bebeğimi kaybettim hemde 3. kez bütün tahlıllerimiz yapıldı ama bir sorun görülmedi yani her şey normal ama bebeğim beni 8 haftalıkken terk etti. en son rahim filmi çektirdim yine bir şey yok. benim gibi bunları yaptıran ve şimdi bir çözüm bulan arkadaş varsa yardım bekliyorum. insanlar için en zor olan acılardan birini yaşıyoruz Allah kimseye yaşatmasın yardımcımız olsunsenağlama:çok üzgünüm:
merhaba benim gibi bu hayal kırıklığını yaşayan bayanlar
bende bebeğimi kaybettim hemde 3. kez bütün tahlıllerimiz yapıldı ama bir sorun görülmedi yani her şey normal ama bebeğim beni 8 haftalıkken terk etti. en son rahim filmi çektirdim yine bir şey yok. benim gibi bunları yaptıran ve şimdi bir çözüm bulan arkadaş varsa yardım bekliyorum. insanlar için en zor olan acılardan birini yaşıyoruz Allah kimseye yaşatmasın yardımcımız olsunsenağlama:çok üzgünüm:
Kızlar aynen beklediğim gibi kırmızı kartı gördüm bu ay. Listede yeni adet tarihimi değiştirir misiniz? 21 Aralık:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?