- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.601
slm canım,biz tanışmadık sanırım,ben özlem.bende bu ay adetten bir hafta önce kartı yedim,birazcık üzüldüm,çok kafama takıyorum ondan 1 hafta öne kaydı adetim.sende kafana takma arkadaşım,inşallah önümüzdeki ay hepberaber güzel haberlerimzi vercez.
öpüyorum senia.s.
kıslar ben çıkıyorum siz geliyorsunuz bi karşılaşamadık ama yaa böylede olmazki.yelizcim rabbim büyük canım inş hayırlısıyla yeğenlerin biran önce sağlıklarına kavuşurlar.canım ya MEVLAM gönlüne göre versin. inş dilediğin gibi yumoşlar yeni büyüyorlardır sendende hamiş haberini alırız.bu arada yelizcim ben sana hep yazıyorum ama sen görmüyosun yaaa..
yeliiizz çok merak ediyorum sizin ufaklıkları canım..
Allah uzun ömürler versin sağlıkla büyürler inşallaaaaahh..
yumoşlarda kocaman büyüyüp hemen çatlarda bebiş gelir inşallahh..
mehtapcım evet birtürlü karşılaşamadık, doğru söylüyosunn.
iyisin di mi mehtapcım??
bızımde tek dılegımız saglıkla buyumelerı canım allah dualarımız duyar ve kabul eder ınsallah senın mınık tosbaan nasıl annesını rahatsız etmıyor sanırım
hepımıze saglıklı ve hayıtlı evlatlar nasıp etsın rabbım
yelızcım bebıslerın iyi olmasına cok sevındım inşallah riskli dönemı atlatırlar hayırlısıyla sonra mıncıklıya mıncıklıya seversınız inşallah.valla bu ay ben iyi calıstım ama artık oluruna bıraktım canım bune ya kafayı bozduk yumurtlamayla tuttumu tutmadımı bılmem ne.relax olmaya karar verdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım sagol ne guzel yazmıssın o gunlerı gormeyı cok ıstıyoruz
bende hep dusunuyorum neden bu kadar uzerıne dusuyoruz yıllarca bekleyen ınsanlar var bız bır kac ay olmadı dıye harab edıyoruz kendımızı olacagı varsada olmuyor yanındayım canım artık bende cok dusunmeyecem hakkımızda hayırlısı olsun
selam canlarım...
kaç gündür giremiyorum yataktan çıkamadım baş ağrısından geçmek bilmedi bulantıda yaptı migrenim tuttu bugün daha iyiyim Allaha şükür..
sizler nasılsınız herkes sormuş beni sağolun kızlar çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum..
nılaycım cok gecmıs olsun canım ya bılırım ben o mıgren agrısını ılk hamılelıgımde
benımde tutmustu 20 saat falan gecmemıstı dr.u aradım mınoset alabılırsın demıstı
aldım agrım gectı ama kanama basladı dr. ılacla ılgısı yok dedı ama yınede cok mecbur kalmadıkca ılac almamak lazım dıkkat et canım kendıne yatman gerekıyorsa yat dınlen bebıslere hersey deger
canım bende sana takılıyorum.ben kendimi örgü örmeye verdim,valla çokda iyi geliyor stres topu gibi.yerimsenibenzaten bu ay pek takmadım relax olmaya çalıştım.kasık ağrımıda sürekli akıntım olduğu için,üşütmüşümdür diye artık ona yoruyorum.a.scanım dediğin gibi keyifleri bilir nazlılarımızın ne zaman isterlerse buyursun gelsinler.:1hug:buarada mehtapcım banada öle oldu valla,19unda kasıklarıma bı agrı gırdı 20sindede devam ettı.bana göre yumurtladım.sonra 22sinde basladı hala devam edıyo valla ben bu işten bişe anlamadım -tatlicadiarzu- aman ilkine yumurtladık diyelım bu agrıyada bebiş yerleşiyo diyelım.ama yerleşmezsede keyfı bılır napalım(hep biz kovaladık o kactı şimdi biz nazlanalım belkı gelır bizim nazlı bebişlerkaydirigubbakcemile3) neyse kuzular oluruna bırakalım relax relax ben işe yarayacagına inanıyorum kaydirigubbakcemile5[/SIZE]
evet uzun zamandır görüşemedik nihalcim.
nasılsın canım?
kemik hastanesini gitmedin mi daha önce, eklemlerin ağrıyo diyodun..
eşin nasıl oldu??
güzel haberlerini bekliyorum canım..
ayy yakalayamadın canım ben cıktım sanırım sen gelmısın :çok üzgünüm: neyse bugun bı ara denk gelırız belkı,bune canım herkez sözleşmiş gibi yarım saat arayla gırıyo kımse denk gelemıyo kaydirigubbakcemile3 valla atla şekerim arkamatubişiiiim,ay yakaladım birinizi çok şükür.
cnm,valla haklısın sana bende katılıyorum,valla artık stres sıkıntı yok,hiç beklenmedik bi zamanda gelecek meleklerimiz.inşallah.
benim adet tarihim 19 aralık cnm.
eee ne var ne yok arkadaşım?
ayy canım valla cok merak etmıstım neyse tatlım gecmıs olsun migren için cok fena bı agrı dıye bılıyorum Allah yardım etsın canım.bende rüzgara falan cıkınca sinüzitten dolayı cok agrır basım.oyuzden koruyorum kendımı.sende kendıne dıkkat et canım mıgrenı ne azdırır bılmıyorum ama inşallah bıdaha agrımaz başın :teselli:selam canlarım...
kaç gündür giremiyorum yataktan çıkamadım baş ağrısından geçmek bilmedi bulantıda yaptı migrenim tuttu bugün daha iyiyim Allaha şükür..
sizler nasılsınız herkes sormuş beni sağolun kızlar çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum..
canım bende sana takılıyorum.ben kendimi örgü örmeye verdim,valla çokda iyi geliyor stres topu gibi.yerimsenibenzaten bu ay pek takmadım relax olmaya çalıştım.kasık ağrımıda sürekli akıntım olduğu için,üşütmüşümdür diye artık ona yoruyorum.a.scanım dediğin gibi keyifleri bilir nazlılarımızın ne zaman isterlerse buyursun gelsinler.:1hug:
canım sagol ne guzel yazmıssın o gunlerı gormeyı cok ıstıyoruz
bende hep dusunuyorum neden bu kadar uzerıne dusuyoruz yıllarca bekleyen ınsanlar var bız bır kac ay olmadı dıye harab edıyoruz kendımızı olacagı varsada olmuyor yanındayım canım artık bende cok dusunmeyecem hakkımızda hayırlısı olsun
nihalcım eşinin iyi olmasına cok sevındım,merak etmiştik senı nezamandan berı girmeyınce.sendede bişe cıkmaz inşallah hatta amelıyata bıle gerek kalmadan iyi olursun inşallah canım,hastane yollarında kaldın bu sene.
beni düşündüğün için çok sevindim tubacım evet bu sene hastaneden çıkamadım allahın taktiri demekki bunlarıda yaşıcakmışız allah bir daha göstermesin böyle acılar ayağım için kesin ameliyat dicek çünkü ilaçla tedavi edilebilecek bişey değil kemik yamulmuş mecbur ameliyat bakalım belki şu an gerek yok der hayırlısı bakalım
cnm çok geçmiş olsun ben geçmişi okuyamadım bayadır giremiyorum.ne oldu ayağına niye yamuldu kemik.ay cnm inşallah gerek kalmaz ameliyata.çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
merhaba
ben size daha öncede yazmıştımgeçen ay düşük yaptım prezervatifle korunuyoruz diye
düşüğüm 23 ekimde gerçekleşti kanamam 25 ekimde başladı şu an tam bir ay geçti hala adet olmadım kürtaj olmadım düşük kendi kendine gerçekleşti ve ben 28 günde bir düzenli adet oluyordum
dün idrar testi yaptım negatif ama adet belirtim yok ilk gebeliğimde adet günümden 2 gün önce çizgi çıkmıştı bu sefer negatif sol göbek kısmımda agrı var ve sanki hareketlenme hissediyorum göğüs uçlarımda da 2 gündür koyulaştı sürekli tatlı ihtiyacım var ki pek sevmem ayrıca dün şalgam suyunu şişeyle içtim durum garip geldi bana bile :) sizce hamile olmam mümkün mü?
canım bu genetik bi sorunmuş halluks valgus diye bişey internetten yazarsanız ayrıntılı görebilirsiniz malesefki ameliyattan başka çaresi yokbeni düşündüğün için çok sevindim tubacım evet bu sene hastaneden çıkamadım allahın taktiri demekki bunlarıda yaşıcakmışız allah bir daha göstermesin böyle acılar ayağım için kesin ameliyat dicek çünkü ilaçla tedavi edilebilecek bişey değil kemik yamulmuş mecbur ameliyat bakalım belki şu an gerek yok der hayırlısı bakalım
cnm çok geçmiş olsun ben geçmişi okuyamadım bayadır giremiyorum.ne oldu ayağına niye yamuldu kemik.ay cnm inşallah gerek kalmaz ameliyata.çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
önce ayağım düzelsinde sonrada bebiş tedavisine başlim diyorum bi an önce düzelsem
yarın 10 da randevum var bakalım nolcak ona göre önümüzdeki ay bebiş tedavisine başlıcam :CüvCüv: ve inşallahda hepimiz yakında:CüvCüv: böyle olucaz
meraba kızlar ben aranıza yenı katıldım hepinize çok geçmiş olsun bende geçen yıl 9 haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybettim kürtajla alındı yeniden hamiş oldum ama oda beni bıraktı allahım inşallah hepimize sahlıklı ve uzun ömürlü bebişler versin.
canım bu genetik bi sorunmuş halluks valgus diye bişey internetten yazarsanız ayrıntılı görebilirsiniz malesefki ameliyattan başka çaresi yok
önce ayağım düzelsinde sonrada bebiş tedavisine başlim diyorum bi an önce düzelsem
yarın 10 da randevum var bakalım nolcak ona göre önümüzdeki ay bebiş tedavisine başlıcam :CüvCüv: ve inşallahda hepimiz yakında:CüvCüv: böyle olucaz
cnm anladım.bakalım yarın ne dicekler ay inlşallah biran önce kurtulursun bitanem.bak yarın mutlaka bizi haberdar et olurmu.inşallah geçer gider.bebişlerimizde biran önce gelir
f
cnm düşükten sonra hiç adet olmadım demek istiosun deilmi fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?