Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ay cnm acaba hamişmisin kızzzz valla bende çok merak ettim ama idrar testinde genelde 1 hafta geçince çıkıyo.kız eğer hamişsen kanda çıkar şimdi he yaptırsana bhcg ay inşallah ya :Saruboceq:

ay cnm acaba hamişmisin kızzzz valla bende çok merak ettim ama idrar testinde genelde 1 hafta geçince çıkıyo.kız eğer hamişsen kanda çıkar şimdi he yaptırsana bhcg ay inşallah ya :Saruboceq:

inşallah canım hayatta en çok istediğim şey çocuk ama korkuyorum ilk deneyim kötüydü herkese istemiyorum diyorum ama aramızda kalsın deli oluyorum bebegim olsun diye :CüvCüv:

bende iyiyim canım valla bebiş durumları tam gaz devam ettı bu ay ama sonuc ne olur bılemem taktir Allah ın..... hayırlısı ve saglısı olcaksa bu ay olur inşallah.1 hafta var adet gunume.bakalım kartı yıycezmı yemıycezzmı?
canım gecmıs oösun inşallah bırdaha hıc bırımız yasamayız bu talıhsız olayı.test falan yapıldımı canım tekrarlayan düşük oldugu için? neyse tekrardan gecmıs olsun üzülme insallah birdaha hamıle kalırız ve kucagımıza almak yürüdügünü güldüğünü görmekte nasip olur inşallah
canım inşallah hamıssındır ama degılsende adet görmemen düşükten kaynalanıyordur muhtemelen.çünkü düşükten sonra kımı vaktınde oluyo kımı tarıhı ileri atıyo.senın için hayırlısı neyse öle olsun canım inşallah
umutcum tahlıllerın iyi cıkmıs cok sevındım.inşallah bırdaha içimizi acıtmadan gelır bebıslerımız ve saglıkla kucagımıza almak nasıp olur inşallah...............

Canım gecikmen çok büyük bir ihtimalle düşükten kaynaklanıyordur. 45 güne kadar bekleme süresi veriyor doktorlar. Benim de saat gibi 27 günde bir gelirdi adetlerim ama düşükten sonra 30 gün sürdü tekrar adet görmem. 2. adetim aynı eski düzende geldi hala da aynı düzende devam ediyor.
Bana sorarsan daha çok erken hamilelik düşünmek için. İzin ver vücudun biraz kendine gelsin. Adetlerin bir düzene girsin. Yoksa Allah korusun yeniden o acıyı yaşamanı hiçbirimiz istemeyiz:1no2:

kıslar yüreğim sızlarr.
nerelerdesiniz??
fikirevciğim düşükten sonra henüz adet olmadıysa beklemek gerekli. adetin olmadan birliktelik yaşadınız eşinle ve hamilemiyim diye şüphelniyosun di mi şekercim?
eğer doğru anladıysam adet olmadığın için yumurta oluşmamıştır diye düşünüyorum ben, bakalım belki birkaç güne kadar adet olursun..
Allah hayırlsını göstersin?

merhaba kızlar.yine artık olsun diye yeter diye düşnmeye başladım.heyecan yok ama uzamasını istemiyorum bekleyişlerimin.

son3gun kızlar dua edınn
ateşim düşmüş busabah olctum
şimdiye kadr yanıltmadı benı ateşolçme inş buay yanıltır eger ateşim düşük çıkmasaydı regl gunumde test yapmayı dşünüyordum ama 28indeyanı

canım birliktelik prezervatifleydi ama herkes prezervatif etkili korunma değildir deyince korktum vucudumda da gözle görülür bir değişim vardı ama dün gece agrıyla brlikte kırmızı kartı da gördüm sanırım vucudundaki değişiklik yaşlanmamla ilgili kaydirigubbakcemile5
artık beni de listenize ekler misiniz?

25 aralık

ya aramızda kalsın ben çok istiyorum bebegimin olmasını
herkese istemiyorum olmasın erken diyorum ama YALAN

merhaba kızlar ben de 17 eylülde 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. aşırı üzüldüm. 2 ay bekle dedi doktor ben korunmadım ama hamile de kalmadım. şimdi de korkuyorum acaba olmaz mı doktora gitsem mi diye düşünüyorum. 14 aralıkta adet olmam gerekiyor olmazsa problem değil ama olursa yine çok üzülcem. hayırlısını diliyorum Rabbimden bu olay beni psikolojik olarak çok yıprattı. kendi kendine olmuştu bebeğimiz sonradan bi problem olur mu ki..

merhaba kızlar.yine artık olsun diye yeter diye düşnmeye başladım.heyecan yok ama uzamasını istemiyorum bekleyişlerimin.
inşallah canım, çok bekletmeden gelicek bebişin..
Allah gönlüne göre versin..

kadrişcim inşallah gelir bebeğin, Allah hayırlısını göstersin..

şimdi o kırmızı kart seni çok rahatlatır..
benim hep adet olmadan önce karnım, ellerim şişerdi.
belki değişiklikler onunla alakalıdır..
aslında çevrendekilere öyle söylemekle çok iyi yapmışsın.
ben nisanda hastanede erken doğum yapıp bebeğimi kaybedince herkes çok üzgündü, kimse üzülmesin diye ben hemen ham,le kalacağım bebeğimiz olucak merak etmeyin demiştim.
sonrada kimi görsem var mı bişey deyip duruyordu kaydirigubbakcemile3

yok canım önceden adetlerin düzenliyse bir sıkıntı olmaz..
hiç üzülme yine gelir bebeğin, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallaahh..

28 günde bir oluyo bakalım hayırlısı beklemekten başka çaremiz yok.

inşallah bir sorun olmaz..
ben6 aylıkken erken doğumla kaybettim bebeğimi 30 gün sonra adet oldum, sonrada hep düzenli gitti adetlerim..
Allah gönlüne göre versin,hepimzie sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh.

düzeni bozulmadı benim adetlerim hep düzenliydi zaten 28 günde bir olur ama neden olmadığını merak ediyorum. acaba gününü mü tutturamadık

canım daha yeni düşük yapmıssın o kadar korkma bende 2 defa düşük yaptım.5 aydır korunmuyoruz ve hala gebe kalamadım.kimi vucut geç toparlar.lkinden sonrada 6 ay korunduk sonrasındada 7 ay korunmasız ilişkide hamile kaldım yani tam 13 ay sy sonra hamile kaldım.şimdide 2. düşüğümden bu yana 10 ay geçti.sorun olacağını sanmıyorum korkma canım.inşallah en kısa sürede hamile kalırsın(RIZ) ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

merhaba arkadaslar
bende bebegımı 12 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kaybettım 1,5 ay once
kurtajla aldılar bebegımı
sımdı bıraz okudumda ıkıncı gebelıkte yıne aynı seyı yasama oranı yuksekmı bızım ıcın
bırde neden oldugunu arastıran arkadaslarım sızde neden boyle oldugunu bulabıldınızmı?
eger yasadıklarınızı benımle paylasırsanız sevınırım
benım doktorum 6 ay korunma verdı bana
suan genetık testlerını yaptırıcam
sımdıden tesekkurler

düzeni bozulmadı benim adetlerim hep düzenliydi zaten 28 günde bir olur ama neden olmadığını merak ediyorum. acaba gününü mü tutturamadık

bende düşük yaptıktan sonra adetlerim hamile kalmadan bi kaç ay sarkmaya başladı çıldırtıodu bu durum beni

test alıodum negatifff

ama ekimde inat ettim almadım

nilay al demişti onu dinleyip aldım ve sonuç şuan 10 haftalık hamileyimmm

umarım sende hemen hamile kalırsın gerci ben 8 ay korunmadıgımız halde hamile kalmadım ama

ilkinde de 8 ay sonuda hamile kalmıştım

galiba 8 ayda bi olgunlaşıo benim yumurtalar:roflol::roflol:

öncelikle çooook geçmiş olsun

hepimiz genelde aynı şeyleri yaşadıgımız için empati kurmamız kolay oluyor aslında

valla bizim dr 2 ay korunma vermişti yukrda anlattıgım gibi olmadı

senin neden durmuş kalbi canım bizde bişey cıkmadı patolojiye göndermiştik

dr korkma hepsi aynı olacak die bi sey söz konusu değil dedi

peki sende kanama falan olmuşmuydu canım

hersey normal giderken mi durdu bebeğinin kalbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…