S
sumy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.621
evet canım hiç adet olmadım günüm 3 gün geçti normaldeki düzenime göre
çünkü 28 günde bir oluyordum
ben 4.haftaya girmeden düşürmüşüm bebeği
doktor adetinle attın dedi kan testi değerim 5 günde 300lerden 1e düştü
dün idrar testi yaptım sonuç negatif
ama kabızım, rahim bölgemde dönemsel kasılmalar oluyor, 2 gündür yemediğim ne varsa yiyorum uyku halim ağırlaştı
folik asidi bırakmıştım, bu hafta yeniden başladım
ay cnm acaba hamişmisin kızzzz valla bende çok merak ettim ama idrar testinde genelde 1 hafta geçince çıkıyo.kız eğer hamişsen kanda çıkar şimdi he yaptırsana bhcg ay inşallah ya :Saruboceq:
bende iyiyim canım valla bebiş durumları tam gaz devam ettı bu ay ama sonuc ne olur bılemem taktir Allah ın..... hayırlısı ve saglısı olcaksa bu ay olur inşallah.1 hafta var adet gunume.bakalım kartı yıycezmı yemıycezzmı?beni düşündüğün için çok sevindim tubacım evet bu sene hastaneden çıkamadım allahın taktiri demekki bunlarıda yaşıcakmışız allah bir daha göstermesin böyle acılar ayağım için kesin ameliyat dicek çünkü ilaçla tedavi edilebilecek bişey değil kemik yamulmuş mecbur ameliyat bakalım belki şu an gerek yok der hayırlısı bakalım
sen nasılsın tuğbacım bebiş durumları ne alemde
a.s.
canım gecmıs oösun inşallah bırdaha hıc bırımız yasamayız bu talıhsız olayı.test falan yapıldımı canım tekrarlayan düşük oldugu için? neyse tekrardan gecmıs olsun üzülme insallah birdaha hamıle kalırız ve kucagımıza almak yürüdügünü güldüğünü görmekte nasip olur inşallahmeraba kızlar ben aranıza yenı katıldım hepinize çok geçmiş olsun bende geçen yıl 9 haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybettim kürtajla alındı yeniden hamiş oldum ama oda beni bıraktı allahım inşallah hepimize sahlıklı ve uzun ömürlü bebişler versin.
canım inşallah hamıssındır ama degılsende adet görmemen düşükten kaynalanıyordur muhtemelen.çünkü düşükten sonra kımı vaktınde oluyo kımı tarıhı ileri atıyo.senın için hayırlısı neyse öle olsun canım inşallahmerhaba
ben size daha öncede yazmıştımgeçen ay düşük yaptım prezervatifle korunuyoruz diye
düşüğüm 23 ekimde gerçekleşti kanamam 25 ekimde başladı şu an tam bir ay geçti hala adet olmadım kürtaj olmadım düşük kendi kendine gerçekleşti ve ben 28 günde bir düzenli adet oluyordum
dün idrar testi yaptım negatif ama adet belirtim yok ilk gebeliğimde adet günümden 2 gün önce çizgi çıkmıştı bu sefer negatif sol göbek kısmımda agrı var ve sanki hareketlenme hissediyorum göğüs uçlarımda da 2 gündür koyulaştı sürekli tatlı ihtiyacım var ki pek sevmem ayrıca dün şalgam suyunu şişeyle içtim durum garip geldi bana bile :) sizce hamile olmam mümkün mü?
umutcum tahlıllerın iyi cıkmıs cok sevındım.inşallah bırdaha içimizi acıtmadan gelır bebıslerımız ve saglıkla kucagımıza almak nasıp olur inşallah...............rum yasayan varmı opt guzel haberlelrle bulusmak dılegıyleslm kızlar bende bayadır oldu gıremedım topiğe ıns hamısler ıyıdır sukurler olsun tum tahlıllerı tamamladık ve sonuc hersey normal cıktı bu duruma uzulsemmı sevınsemmı anlamadım hersey normalken 3 dusugum oldu ıns bıdaha yasatmasın mevlam denemeler ancak baslayabıldık sıze bı sorum olacak benım 3 aydır adet belırtılerım erken belırtı vermeye basladı ve adetım bazen 1 gun once bazende bırgun sonra gelıyo boyle bır due
evet canım hiç adet olmadım günüm 3 gün geçti normaldeki düzenime göre
çünkü 28 günde bir oluyordum
ben 4.haftaya girmeden düşürmüşüm bebeği
doktor adetinle attın dedi kan testi değerim 5 günde 300lerden 1e düştü
dün idrar testi yaptım sonuç negatif
ama kabızım, rahim bölgemde dönemsel kasılmalar oluyor, 2 gündür yemediğim ne varsa yiyorum uyku halim ağırlaştı
folik asidi bırakmıştım, bu hafta yeniden başladım
kıslar yüreğim sızlarr.
nerelerdesiniz??
fikirevciğim düşükten sonra henüz adet olmadıysa beklemek gerekli. adetin olmadan birliktelik yaşadınız eşinle ve hamilemiyim diye şüphelniyosun di mi şekercim?
eğer doğru anladıysam adet olmadığın için yumurta oluşmamıştır diye düşünüyorum ben, bakalım belki birkaç güne kadar adet olursun..
Allah hayırlsını göstersin?
inşallah canım, çok bekletmeden gelicek bebişin..merhaba kızlar.yine artık olsun diye yeter diye düşnmeye başladım.heyecan yok ama uzamasını istemiyorum bekleyişlerimin.
kadrişcim inşallah gelir bebeğin, Allah hayırlısını göstersin..son3gun kızlar dua edınn
ateşim düşmüş busabah olctum
şimdiye kadr yanıltmadı benı ateşolçme inş buay yanıltır eger ateşim düşük çıkmasaydı regl gunumde test yapmayı dşünüyordum ama 28indeyanı
şimdi o kırmızı kart seni çok rahatlatır..canım birliktelik prezervatifleydi ama herkes prezervatif etkili korunma değildir deyince korktum vucudumda da gözle görülür bir değişim vardı ama dün gece agrıyla brlikte kırmızı kartı da gördüm sanırım vucudundaki değişiklik yaşlanmamla ilgili kaydirigubbakcemile5
artık beni de listenize ekler misiniz?
25 aralık
ya aramızda kalsın ben çok istiyorum bebegimin olmasını
herkese istemiyorum olmasın erken diyorum ama YALAN
yok canım önceden adetlerin düzenliyse bir sıkıntı olmaz..merhaba kızlar ben de 17 eylülde 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. aşırı üzüldüm. 2 ay bekle dedi doktor ben korunmadım ama hamile de kalmadım. şimdi de korkuyorum acaba olmaz mı doktora gitsem mi diye düşünüyorum. 14 aralıkta adet olmam gerekiyor olmazsa problem değil ama olursa yine çok üzülcem. hayırlısını diliyorum Rabbimden bu olay beni psikolojik olarak çok yıprattı. kendi kendine olmuştu bebeğimiz sonradan bi problem olur mu ki..
28 günde bir oluyo bakalım hayırlısı beklemekten başka çaremiz yok.
son 2gun kızlar
ama ateşım düştü umidmde düştü benımde
düzeni bozulmadı benim adetlerim hep düzenliydi zaten 28 günde bir olur ama neden olmadığını merak ediyorum. acaba gününü mü tutturamadık
merhaba arkadaslar
bende bebegımı 12 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kaybettım 1,5 ay once
kurtajla aldılar bebegımı
sımdı bıraz okudumda ıkıncı gebelıkte yıne aynı seyı yasama oranı yuksekmı bızım ıcın
bırde neden oldugunu arastıran arkadaslarım sızde neden boyle oldugunu bulabıldınızmı?
eger yasadıklarınızı benımle paylasırsanız sevınırım
benım doktorum 6 ay korunma verdı bana
suan genetık testlerını yaptırıcam
sımdıden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?