Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sagol canım evet nezamandır giremiyorum nete canım hiç bişeye bakmak istemiyodu bu ayy artık yarın kartı yesem bile bi heycan oldu bakalım yarın sabah test yapıcam kendim çıkıcakmı listedede düzeltmişsin benim günümü sagol inşallah rabbim hepimize saglıklı eli ayagı düzgün evlatlar nasip etsin sevinemiyorum bile korkudan günümün geçtigine ama bakalım hayırlısı olsun rabbim hepimize nasip etsin bebişlerr

kuzular bu sabah test yapıcaktım ya dayanamadım dun geceden yaptım

ee tabı sonuc koca BI NEGATİF oldu..........

artık benım umutlar bıdahakı aya kaldı.

nıyede böle gecıktı adetım anlamadım en gec dün sabah olmam lazımdı yıne sapıttı galıba anlıycagınız.

neyse artık sogan kürü ve incir kürü benı bekler bu ay desenenize

hadı artık ama bu ay cok verımlı olcaktı kızlar verin hamıiş haberlerinizi topiğimiz şenlensinnnn :teytey: sositososito :teytey:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
zeytohnm......................03 aralık
neriman83.....................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
burko............................21 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
BTRLKC......................... ?????
funda72.........................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

Son düzenleme:
minik_kelebek canım bazen idrar testi de tam sonuç vermiyorum bence bugun olmazsan 48 saat içinde bir kez daha dene oldukça geçti çünkü günün umarım test yanılmıştır

tubacım ilk idrarla yapsan daha iyi olmazmıydı bide sabah yap bakalım belki çıkar ben 12. gün yaptığım halde silik çıkmıştı sen bence sabah gene dene

fıkırevı ve nıhalcım aslında haklısınız,idrar testı bazen yanılıyor ama negatıf cıkınca aldım agzımın payını kaydirigubbakcemile3 ya şaka bı yana benım ılk hamılelıgımdede 10 gun gecmıstı ve sabah ılk ıdrar olmasına ragmen yınede cok silik cıkmıstı.aslında bugun olmassam yarın sabaha tekrar yaparım belkı.neyse işte duruma göre yani.Allah ım hayırlısını ve saglıklısını versın inşallah.......

merhaba kızlar bugun adet gunum sabah test yaptım 5-10 dk sonra çift cıktığını gördüm.gebelik ihtimali olabilirmi

merhaba kızlar bugun adet gunum sabah test yaptım 5-10 dk sonra çift cıktığını gördüm.gebelik ihtimali olabilirmi

aaaaaaaaaaaaaa :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: kızzz hamilesin yaaaa :teytey:

amanınnnnnn bı hamişimiz daha cıktı.kız hemen git kanda baktır bakalım degerın kacmış. bence kesın hamılesın zaten adet gununse normal sılık cıkması,ayy cok sevındım canım hadı hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagına almakta nasip olur canım :1hug:

zaten kanda 0 çıktı. ama döllenmenin 7. gününden itibaren artarmış yani adete 5 gün kala öğrenilebilirmiş. hayırlısı valla doktor kafanda sorun yapma bak nasıl olacak diyor ama insanın elinde değil ki...

geçmiş olsun arkadaşım. ard arda yaşamışsın sende talihsizlikleri.allah sabır versin çok zor gerçekten.

teşekkür ederim canım..ALLAH hepimize sabır versin..şimdi kolamen de 2. ayım eğer bu ay da başarısız olursa aşılama ya geçeceğiz artık..bu arada hemşerimsin :)izmir de oturuyormuşsun ..

bu arada tarihleri kim yazıyoo bilmiyorum (yeniyim ya henüz) ama beni de ekler misiniz?21/12/2008 :) şimdiden teşekkürler..

canım hamilelik olmasa çift çizgi çıkmazdı ilaç falanda kullanmadıysan kesin hamilesin tebrik ederim canım hayırlı olsun

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
zeytohnm......................03 aralık
neriman83.....................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
ebrar06.........................14 aralık
burko............................21 aralık
beyazbeyaz...................21aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
BTRLKC......................... ?????
funda72.........................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

ilaç kullanmadım hiç.bakalım kızlar cok gec belirdi çizgiler emin olamadım ama 3 testte aynı sey oldu.hamile kalınca iğnelerede başlamam gerektiği için kan testi yaptırdım 1 saate cıkar sonuç.

teşekkür ederim :dance:

kızlaaaar, nasılsınızz??
kaçgündür bilgisayarımız yok evde, anneme geldimde bakim noluyo dedim.geçmişi okuyamadım ne var neler yok bakalım..
herkesin keyfi yerinde mi?

nbr aylıncım,haberler bendeydı ama sana dedıgım gıbı sonuc negatıf dun gece yaptım işte fakattttt hala yemedım kartı.mactayım yaneee,bellı olcak bakem kaldırcammı kupayı aslında umutlar bıttı tabı bıdahakı aya kaldı ama dıyorum kartı yiyene kadar ümit var... eger olmassam tekrarlıycam testi.yanee kocaaa kırmızı çizgi gözüme gözüme girdi hala ben tekrar test yapmaktan bahsediyorum :roflol::roflol::roflol:
uleeyyyynnnnnnnnn ne pozitif karıyım görüyonuz dimi :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…