- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.861
selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.
amın canım Allah isteyen herkeze nasıp etsın inşallah bilmiyorum cok heycanlıyım yınede dktora gıtmeden kendımı fazla kaptırmıyım dıyorum ama işte neyse.
canım benim hayırlı olsun ben emindim zaten senin hamile olduğundan allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin
gelgit arkadaşaım sana da hayırlı olsun umarım hayırlı bir şekilde evladını alırsın kucagına
bu arada sweet baby'den haber yok ya da ben takipte yanıldım umarım ondan da mutlu haberler alırız benim tahminim o kadar mutlu ki bize yazacak vakit bulamadı :)
evet arkadaşlar DARISI BAŞIMIZA hepinize güzel bir bayram taili diliyorum tğm keşkelerinizin gerçek olması dileğiyle :içelim:
saol canım Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın ınsallah.valla soktayım testim negatıftı ertsı gun aylınle konusmustuk azcık testı evır cevır öle bırak dedı kaydirigubbakcemile3 bende dık koydum aksama bı baktım 2.cızgı cıkmıstı.busabah tekrar yaptım busefer 2 dakkada cıktı 2.cızgı ama yıne cok sılık.neyse öyle işte canım.ya valla doktorum bı problem yok demıstı ama ben gıttıgımde kan pıhtılasmasına baktırmak istiyorum,inşallah bı sprun cıkmaz,saglıkla alırız bebişlerimizi kucagımızacanım benim tebrik ederim bayram şekeri oldu bu bebişler bize.inşallah sorunsuz olur gebeliklerimiz.benimde öyle oldu akşam yaptım önce cıkmadı diye attım sabah yaptım cıktı çöpçülük yapıp çöpten aldım akşamkını gene cıkmıs.hamilesin yani.çok sevindim.cok güzel birşey.herhangi bir sorunun yoksa bayramı bekle ama ben gibi kullanmna gereken bişey varsa özele gidip test yaptır bence bu arada folik asit kullanıyorsun değilmi. ay hadi kızlar bayramdan önce haberler gelsin.bu ay bereketiyle gelecek sanırım.
saol canım Allah isteyen herkeze nasip etsın inşallah,hamıle olanlarada hayırlı saglıklı bı 9 ay sonunda saglıklı bebısler nasip etsın.tebrik ederim canım..sağlıklı bir hamilelil geçirmeni vee hemencecik bebeğini kucağına almayı diliyorum..
herkese iyi hafta sonları.
kelebekçim canım tubişim ben biliyordum zateeeennn:)))
nası bağırdım dün, inan bu sabah mesajı okuyuncada aynı çığlığı attım yani:)
çook sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahhh..
gelgitçim sanada çok sevindim, uarım sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bebişler nasip eder Allah'ım hepimize..
bu testlerin bir çöpe uğraması gerekiyor sanırım pozitif olması için benimkide öyle olmuştu, çöpten bulmuştum 2.çizgiyi. tubişte öyle olmuş:))
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
:1hug: canım sevıncımı benle paylastıgına okadar emınımkı sen her nekadar konusamadım desende ben hıssedıyorum canım.Allah hepimize saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallahselam kızlar bir kaç gün girmedim iki tane hamişimiz daha olmuş süper valla..
gelgitcim tebrik ediyorum canım çok sevindim..
tubişim burdanda tebrik ediyim canım dün akşam konuşurken elim yandığı için kötüydüm biraz tam konuşamadım nasıl sevindim anlatamam tatlım sende hamişsin artık bayram hediyeside ancak bu kadar güzel olabilir...Allah bebeklerimizi korusun sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun...
canım benım inşallah peşimizden gelen sen olucaksın,güzel duaların dileklerın için ayrıca cook cok tesekkur ederım.Allah hepimize saglıklı hayırlı bı hamılelık gecırmek ve bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallahtubişiiiimmm,canım benim ya tebrik ederim,inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin,bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah.valla nasıl mutlu oldum anlatamam canım.ben biliyodum ya bu ay bereketli ay maşallah:CüvCüv:
gelgitcim senide tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah.mutluluğunuzu paylaşıyoruz.
bayram şekerlerimizz geldiiii
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
kızlar belki bu ara siteye giremeyebilirim,hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum.mutlu ve huzur dolu bir bayram geçiririz inşallah.
hepinizi öpüyorum canlarımma.s.:1hug:
ıhalcım saol canım,iyi bakıcam yegenıne emın ol,ya doktora bıle gıtmedım daha inşallah kötü bişe cıkmazda sevıncım yarım kalmaz.... sıra sizde sekerım busefer be sürteyim ayagımı gelın peşime olurmu kuzuuularrrrrrtubacım canım çok sevindim allah tamamına erdirsin canım inanki çok mutlu oldum senin adına ben demiştim dimi yiğenim yolda diye kendine çok dikkat et fazla yürüme yorma kendini beslenmenede dikkat et tamammı canım iyi bak yiğenime haaaaaa
tugba tbrkederim saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım herkezin bayramını kutluyorum
selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.
herkese merhaba arkadaşlar umarım hepiniz çok iyisinizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?