- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.841
nbr aylıncım,haberler bendeydı ama sana dedıgım gıbı sonuc negatıf dun gece yaptım işte fakattttt hala yemedım kartı.mactayım yaneee,bellı olcak bakem kaldırcammı kupayı aslında umutlar bıttı tabı bıdahakı aya kaldı ama dıyorum kartı yiyene kadar ümit var... eger olmassam tekrarlıycam testi.yanee kocaaa kırmızı çizgi gözüme gözüme girdi hala ben tekrar test yapmaktan bahsediyorum :roflol::roflol::roflol:
uleeyyyynnnnnnnnn ne pozitif karıyım görüyonuz dimi :roflol::roflol::roflol:
inşallah sorunsuz bir gebelik gecirir ve sağlıklı bir bebeğim olur.tabi hepimizin.allahım isteyenlerin kucağını boş cevirmesin.
aldım canım az önce.eşim aldı daha doğrusu.4-5 haftalık gebe görünüyor demiş tekrarlasın demişler tsti.:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
hamileyim yanı
aldım canım az önce.eşim aldı daha doğrusu.4-5 haftalık gebe görünüyor demiş tekrarlasın demişler tsti.:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
hamileyim yanı
teşekkür ederim canım..ALLAH hepimize sabır versin..şimdi kolamen de 2. ayım eğer bu ay da başarısız olursa aşılama ya geçeceğiz artık..bu arada hemşerimsin :)izmir de oturuyormuşsun ..
aaa hemşehrimiyizz oleey gerçekten çok sevindim.bursaya gelin gittin sen o zaman.izmirde nerede oturuyodun canım.ben karşıyaka tarafında oturuyordum ama evlenince bayraklıya geldim.gerçi arada 10 dk mesafe var uzak değil :))
bursa ya gelin geldimm..ben de şirinyerde oturuyordumişyerimiz çankaya da...nasıl burnumda tütüyor İZMİR'im bir bilsennnn ahhh ahhh..hemen arife günü gelsin ve izmire aileme akvuşaötım diye can atıyorumm..hatta yolda manisayı geçipte bornova üzerinden izmir görünüyor yaa o anda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyoorrr...:sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kız ben sana dedım kesın hamılesın die.hadı hayırlı olsun bakalım,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın......inşallah bizlere bu sevıncı yasamak nasip oluraldım canım az önce.eşim aldı daha doğrusu.4-5 haftalık gebe görünüyor demiş tekrarlasın demişler tsti.
hamileyim yanı
canım Allah gönlüne göre versininşallah güzel sonuç çıkacak bu sefer..
bi çöpe at bakalım testi bu testler çöpten anlıyo :roflol: biliyosun ben atmuıştım sonra çöpten çıkarınca pozitif olduğunu görmüştüm :roflol:
kartın gelmemiş olmasıda gayet güzel haber umarım bu ay civciv çıkacak yumurtadan, hadi bakalım hayırlısı
gürbet eminim çok zordur hemşocum.bayramı burda geçirceksin demek .birazda olsa özlem giderirsin ailenle.eşimin akrabaları şirinyerdeler.kayınvalidem ve görümcem de evkada oturuyolar.çok iyi biliyorum oraları.dikkatli gelin bayram diye yollar çok kalabalıktır şimdi.
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
zeytohnm......................03 aralık
neriman83.....................06 aralık
Pretty women................08 aralık
selena...........................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
ebrar06.........................14 aralık
burko............................21 aralık
beyazbeyaz...................21aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
BTRLKC......................... ?????
funda72.........................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
ekledim senide selena arkadaşım.hayırlı olsun canım.hamiş müjdeni vermen dileğiyle
hamileyim yanı
selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.
selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?