- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.881
aslında biraz canım sıkkın hemşocum.dün kötü bir haber aldık bir arkadaşımız ikinci kez düşüğünü yaptı .ayn dönemlerde hamileydik, benden önce düşük yapmıştı oda.ikinciye hamile kaldı ve dün kanaması olmuş akşam saatlerinde kürtaj oldu.canım çok sıkıldı.halini düşünemiyorum.
allahım herkese hayırlısını versin.
sen izmirdemisin canım geldiniz mi .
arkadaşkar hepinizin bayramını kutluyorum.sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirminizi diliyorum hepinize.öpüyorum kıslar her birinizi ve sizleri çook seviyoruuum.:1hug:a.s.
selam kızlar söze nasıl baslasam bıulemeıyorum ama ben hamıleyım galıba :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 ayy hala ınanamıyorum negatıf dedıgım test dun aksam pozıtıf olmus şok oldum bıtane daha hayalet bı çizgi olusmus.sevıncten ne yapacagımı sasırdım busabah tekrar yaptım yıne hemen 2.cizgi cıktı yıne sılık ama cıktı yanı.
Allah ım sorunsuz saglıklı ve hayırlı bı hamıleleık gecırmek nasip eder inşallah.Allah ım isteyen herkeze versın.ben sımdı anneme gıdıyorum aksam üstü gelırım konusuruz yıne.sevıncımı paylasmaya ıhtıyocım var kaydirigubbakcemile2 a.s.
fundacım saol arkadasım güzel dilerlerin ve tebriğin için :1hug: valla cok şaşkınım aslında.hala inanamıyorum.şansımamıdır nedır doktorum dogum izninde diğer bayan doktorlarda bayram izninde.heralde anca haftaya gıdıcem doktora ama nasıl dayanıcam bılmıyorum.inşallah hersey yolundadır aklıma kötü şeyler getirmek istemıyorum ama keseyı görmek ve kalp atıslarını duymayı coook istiyorum.
aslında herseyın hayırlısı Allah ım hayırlı ve saglıklı bı hamıleleık sonunda bebegımı saglıkla kucagıma almak nasip eder inşallah
busefer ayagımı ben sürüyorum ve sizi peşime getiriyorumdur inşallah... Allah bu duyguyu yasamayı bütün arkadaslarıma nasip etsın ama en dogru zamanda inşallah a.s.
:1hug: Tesekkur ederım canım Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallah.canım kanaman falan yok dımı.oh oh 8 haftayıda doldurdun cok güzel inşallah 8.ayıda doldurup 9.ayda kucagına almak nasip olur.... hepimize sorunsuz bır hamıleleık dılıyorum arkadaşlar kartı gelenlerede 2009 için coook iyi gececegını hissedeiyorum.cok hamişimiz olcakk coookkkcanım ne güzel bir haber bu hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizde 8 haftayı doldurduk hayırlısıyla inşallah bundan sonrasındada hiçbir sorun olmaz sağlılklı sıhhatli olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız.
:1hug: saol canım valla evet süper bı haber inşallah doktora gıdıncede güzel haberlerle dönerim ve sevıncımı dahada güzel yasarım.aman allahım bu ne kadar güzel bi haber
minik kelebeğim tugbam
hayırlı olsun bitanem öptüm seni miniş anne :):teytey::teytey:
slm kızlar hepinizin kurban bayramınız mubarek olsun ben 3 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı yedim ve adetim hiç gecıkmezdi düşükten sonra bile gecikmemişti buda beni çok umutlandıırdıama malesef olmadı 26 27 günde bir olan ben 30 uncu günde oldum moralim sıfır iki gündür yıkıldım resmen çok umutlanmıştım bide benle birlikte hamile kalan çok yakın arkadaşım dün dogum yaptı onun adına çok sevindim tabi allah bebegine ve ailesine saglık huzur versin ama buda üzdü beni aklıma kendi bebişim geldi iki gündür ruh gibiyim yüregim durup durup acıyo resmen yaa işte böyle beni sizden başka anlıyan olmıycagı içinde sizlere anlatıyorum yoruldum evet uzun zaman olmadı seneler olmadı ama çok yıprandım hepinizi öpüyorum yeni hamişere saglıklı hayırlı evlat diliyorum bizlerede rabbim nasip etsin iyi bayramlarrr herkezee
hepinizin bayramı mübarek olsun ben birşey sormak istiyorum düşük yapanlar
benimde düşk tehlikem varda azaldı doktor çok artarsa parça parça bişeyler gelirse lel demişti
bu düşen parça nasıl olacak beyazmı ne renk yada kan pıhtısı gibi kırmızı içi pıhtılımı biri cevap vereblirmi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?