Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

herseyın yolunda olmasına çok sevındım canım.paşamız gelıyo haaa hihoyyyt Allahım hayırlı doğum versin.ikinizde sağlıklı olun.Allahım herkese hayırlısını versin

inş bizde görürüz kucağımıza alacağımızı günleri minik bebişleri....

amiiin canım ben biliyorum hepimizin olacak bebişleri zamanlarını bekliyorlarr....
Allah hepimize hayırlısını versin..

slm kızlar nehabersınız hersey yolunda sanırım
benım kocıs ızıne ayrıldı o yuzden cok sık gelemıcem heralde pek evde durmuyoruz tum yılın acısını cıkartıyoruz sagolsun gezdırıyor benı kocacım ama yınede ugrarım arad sızlerden haber almayınca merak edıyorum aklım sızde oluyor esıme bahsedıyorum sızlerden
hepınızı cok opuyorum kendınıze ıyı bakın tamam mı

bu arada benım adet hala gelmedı rahatsız edecek derecede beyaz akıntı var dr.normal dedı enfeksıyon falan degıl dedı bugun ılacıma baslıyorum ınsallah ıyı gelır de rahatlarım hoscakalım

aylincim bebişinin sağlıklı olmasına vedeeee erkek olmasına çok sevindim canııım.Rabbim tek avazda kurtarıp,o pamuk gibi yanaklarından öpmeni,misss kokusunu koklamayı nasip etsin bitanem canım arkadaşım benim.
merhaba bende ocak 26 da 9 haftalık bebeğimi düşürdüm

canım geçmiş olsun Rabbim fazla bekletmeden bebişini kucağına almayı nasip etsin. ee kıslar nasılsınız artık görüşemiyoruz.kıslar bize nazarmı değdi nee şimdide kız kardeşim eşiyle kaza yaptı.arabalarının önü komple gitti Allaha şükürler olsunki bişileri yok,sadece kardeşimin korkudan bacakları tutuldu.Rabbim kimseye,dert,keder, kaza vermesin. hepinizi çok çoooook öpüyorum.

yelizcim oh oh gezin tabii tatlım.ilacın hayırlı olur ve en kısa zamanda bebişin sana gelir inşşş canımcım sende kendine iyi bak tatildede bol bol çalış tatlım.

canım benim beğendin kuzucum arog'u ama 2.yarısı daha eğlenceliydi.klasik bir cem yılmaz filmi.
erkekimiz geliyooo deseneee.hayırlısı olsun canım .allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.
geçmiş olsun canım.ama merak etme bence.düşüklerden sonra kanamanın gecikmesi normal bişi.sen boşu boşuna stres yapma kendine arkadaşım.rahat ola.s.

slm kızlaarrrr,herkes nasıl bakalım bugün?ben iyiyim,temizliğimi ütümü yaptım şimdi oturdum takılıyorum.çay içiyorum bide:) eee hadi toplanın yaaa,kimsecikler yok,topiğimiz yalnız kaldı,bendeee

slm kızlaarrrr,herkes nasıl bakalım bugün?ben iyiyim,temizliğimi ütümü yaptım şimdi oturdum takılıyorum.çay içiyorum bide:) eee hadi toplanın yaaa,kimsecikler yok,topiğimiz yalnız kaldı,bendeee

selam canlarım nasılsınız?umarım herkes çok iyidir... öle böle diil bir diyete girdim arkadaşlar anlatamam..kesinlikle 1 ay içinde 10 kg vermem lazımm:))):sm_cool:

beyazbeyaz nasıl bi diyetmiş bu arkadaşım.1 ay içinde verilen o on kilo sonra 20 kilo olarak sana geri dönmesinde...hem ne bu acele?bu arada kıslar nasılsınız ay niye kimse girmiyo yaaa.............

slm kızlar,ben şuan pek iyi değilim.kayınvaldemle bazı problemlerim var ve şuan sinirimden ağlıyorum.yazması uzun hikaye...
içim açılsın diye size bi bakayım dedim.
hepiniz iyisinizdir umarım.
beyazcım diyetin umarım istediğin gibi devam eder.
mehtapcım canım sen nasılsın,evet bugünlerde kimsecikler uğramıyo buraya.
şuan öyle yalnızım ki,ailemden kimse burda değil sanırım beni şuan asıl üzen bu.
sabır allahım diye dua ediyorum hep.iyiki siz varsınız kızlar.

canım üzme kendini bu kadar bizlerde burada ailenin yerini tutamayız ama bi aile gibi olduk.kimseyle paylaşamadığımız şeyleri bile beraber paylaşıyor ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.canım ailen nerde oturuyo?ben iyi diyeyim iyi olayım.belim çok ağrıyo drdan randevu alacam,sanırım ki büyük ihtimal fıtıktan ameliyat diycek,ama ben adet olmayı bekliyorum dr'a gitmek için.tatlım aranızdaki mevzu özel deyilse sorabilirmiyim.....

beyazbeyaz nasıl bi diyetmiş bu arkadaşım.1 ay içinde verilen o on kilo sonra 20 kilo olarak sana geri dönmesinde...hem ne bu acele?bu arada kıslar nasılsınız ay niye kimse girmiyo yaaa.............
ben kendi adımaaa iyim canıım .:))sen neler yapıyosun canım

özlemcim sıkma bu kadar kendini ya.neymiş sorunları konuşarak halledilir merak etme .üzülme sen tatlışkoom.

özlemcim şimdi çıkmak zorundayım çocukları okuldan alcam.gelince açık olursan dertleşiriz bacım olurmu kendinide sıkma canım.hayat herşeye rağmen yaşamaya ve mutlu olmaya deyer bitanem..

çok sağolun kızlar,iyiki varsınız.benim olay biraz karışık,kayınvaldem bebek yapmamızı istemiyo kızının bi çocuğu var ondan başkasını sevemezmiş bide bunu bana söylüyo.daha bi çok laf söylüyo bu konuyla ilgili,bebeğimi kaybettiğimde bi damla gözyaşı dökmedi ve beni yapayalnız bırakıp gitti başka bi şehre.kimsemin olmadığını bile bile hemde,günlerce ağladım,bebeğime ayrı yandım kayınvaldemin yaptığına,dediklerine ayrı.
benim ailem adanada yaşıyo.çok uzun işte anlatacaklar.kısaca bahsettim,şimdide benden hiçbişe olmamış gibi davranmamı bekliyo her hafta sonu bizimle kalmak istiyo,aradı yine bugün yarın geliyoruz diye işim var dedim olsun sen yap dedi. çok bunaldım,eşim beni destekliyo ama nede olsa onun annesi bi yere kadar karşı geliyo.öyle işte mehtapcım.sanada çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bi durum olmaz bitanem.bende çıkıyorum,yarın burda olursanız dertleşiriz canlarım.
fundacım teşekkürler arkadaşım,evet takmamak gerek ama bazen aklıma geldikçe sinirden her yanım titriyo.biliyıorum sağlığım bozuluyo düşünmekten ama elde olmuyo bazen.inşallah bebeğim olunca herşeyi unutucam o benim en yakın arkadaşım olacak.beni yalnız bırakmayan tek kişi olacak.

minik kelebek canım hiççççç üzülme kenarım derim geçerim ben.işim yokta ona üzeleceğim beni takmayanı ben hiç takmam gun olur devran döner kimin kime düşüceği hiç belli omaz.gitsinde o kızının bebesini sevsin benim bebişimi kimse sevmesede olur ben seveyım eşim sevsin yter.hiçte umrumda olmaz.bazı durumları sinir bozucu kabul ediyorum ama sakın kendini yıpratacak kadar takma o kim oluyorda sevicimi kursağımda bırakacak.kusura bakma yazdım böyle ama tutamadım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…