Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

beyazcım ben kendi adıma iyi sayılırım bitanem.sen nasılsın? ayy kıslar yine kimse yok kızmaya başladım heeeklava:nerdesiniz toplanın artıkııık.[/QUOTE]

evet yaa nerde herkeslerrr sositososito ..ben de iyiyim çok şükür canım benim..kilo vermeye başladım yaa kendimi çok anlamsız bir mutluluk içinde hissediyorummm :asigim:

Yakın zamanda diyetisyenlerle bolca haşırneşir olmuş bir insan olarak ben de birkaç öneride bulunayım:

1. Karbonhidrat düşmanınız değildir, önemli olan kaliteli karbonhidrat tüketmek
2. Kesinlikle açlık hissinizin oluşmasına izin vermeyin, sonra saldırırsınız
3. En önemli püf noktası akşam 7den sonra meyve, süt ya da yoğurt harici birşey yememek. Meyve olarak da sabahları elma, akşamları muz(ama en fazla yarım muz). Elma uyku açar, muz uyku getirir
4. Akşam yemeği kilo almada önemli bir faktör olduğundan akşam yemeğe oturmadan önce karnınızı zararsız yiyeceklerle doyurun (havuç, salatalık, peksimet üzeri ince dilim peynir tavsiye ederim)

evet yaa nerde herkeslerrr sositososito ..ben de iyiyim çok şükür canım benim..kilo vermeye başladım yaa kendimi çok anlamsız bir mutluluk içinde hissediyorummm :asigim:[/QUOTE]
kıs gerçektenmi? ay canııım ne güzel ya kilo vermen.kaç kilo verdin canım tartıldınmı?ay bende zayıflamak istiyorum bende bende......

canım benim ne güzel yazmışsında,bide bunları ben yapabilsem çok süper olur.bak şimdi ben sana günlük yediklerimi anlatayım.... sabah pek kahvaltı yapmam ama sevdiğim bişi olursa, birazcık yerim..akşama kadar sadece bol bol nescafe içerim,eğer bi arkadaşa oturmaya gidersem tabii kek,e asla hayır demem. cokacimcoook akşam saat 8'de ne yemeği yaptımsa az az yerim.ama gel görki gece uyanır mukfağa koşar çukulata kaşıklarım....hadi gelde zayıfla........ :jeyyar:

canım benim ne güzel yazmışsında,bide bunları ben yapabilsem çok süper olur.bak şimdi ben sana günlük yediklerimi anlatayım.... sabah pek kahvaltı yapmam ama sevdiğim bişi olursa, birazcık yerim..akşama kadar sadece bol bol nescafe içerim,eğer bi arkadaşa oturmaya gidersem tabii kek,e asla hayır demem. cokacimcoook akşam saat 8'de ne yemeği yaptımsa az az yerim.ama gel görki gece uyanır mukfağa koşar çukulata kaşıklarım....hadi gelde zayıfla........ :jeyyar:[/QUOTE]

Vah vaahbenneyaptımkiGülüm böyle zayıflayamazsın ki:a015:Bir kere kahvaltı yapmadan zayıflamayı unut. İçecek olarak da en büyük dostun yeşil çay ve limonlu soda olacak (tabii mide sorunun yoksa). Kahve 1 fincanla sınırlamıştı benim diyetisyen

canım benim anlıyorum seni ama yine kötü şeyler yaşıcaksın diye bişi yok ki.bu sefer herşey yolunda gidicek allahın izniylesen içini ferah tut.

Hepimkize eçmiş olsun .ben de 2 ay önce kürtaj oldum.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu.şimdi umutla hamile olup sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeyi diliyorum.allah yardımcımız olsun

canım geçmiş olsun.bende ocak'ta 10 haftalıktı bebişim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.Rabbim inşş fazla bekletmeden önce karnını sonrada kucağını doldurur tatlım.dr'un korunma süresi verdimi canım.

aaa canım aklına kötü şeyler getirme ama hayırlısıyla sende bebişinde sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize.hep iyiyi düşün bitanem olur mu?bak burda nekadar güzel dostluklar oluşuyo.buda gecer bebeşini kucağına aldın mı tamam.nazar değmesin hiç birinize.Allahım yanınızda olsun.kendinize sevdiklerinize iyi bakın.iyi düşünün hersey iyi olsun.öptümm hepiniziiiii......:1hug:a.s.

Hepimkize eçmiş olsun .ben de 2 ay önce kürtaj oldum.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu.şimdi umutla hamile olup sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeyi diliyorum.allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun arkadaşım.benimde bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.rabbim güzel günler göstersin hepimize.umut dolu yüreğimiz hiiiç solmasıın

geçmiş olsun canım bu arada hoşgeldinnn....RABBİM bi daha böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize...benim ilk bebeğimde kalbi hiç atmıyo demişti dr.(tabi o bir muamma)..ikincisinde ise kalbi durdu 8 haftalık iken..inşallah en yakın zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..bi daha o acılı günlerimizi yaşamayız...

selamlar arkadaşlaar..
destek dolu mesajlarınız için çook teşekkür ederiim, bana arada bir geliyor öyle düşünceler sonra gidiyorr:))
annemlere gideceğiz birazdan çok öpüyorum sizi, iyi hafta onları diliyorum:))

selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Bu bebiş bu sefer annesini hiç üzmeyecek, sağlıklı, topaç gibi doğacak inşallah:1hug:hihoyyyt

:dance::dance::dance: ayy canım benım cok ama cook sevındım inan herseyın yolunda olmasına.demek cok hareketlı,yaramaz yerım ben onu.ayy nılaycım bence senınkı kızz,ama hıc farketmez saglıklıya en önemlısı bu.cok ama cok sevındım bakalım bı prensımız gelıyo sırada prensesmı var ne :sm_confused:

öpüyorum canım senı cok sevındım :1hug: a.s.

kızlar doktor su iç demiştiya. Suyumu içtim guzelguzel.sonra eşim geldı çıktık yola,benım sıkıntıdan korkudan tuvaletım geldi :)yolda durduk tuvalete girdim :)
sonra tekrardan başladım su içmeye hehe çok komık olduya ama allahtan doktor bişi dmedi sıkısıksın dedi,
kurtajdan sonra tahlıl yapılması gerkmış niye olmuş diye,ama bize yapılmamıştı haftaya pazartesiye gel hastaneey yaptırlaım tahlılleridedi.sonrasında başka tahlıller varmış yapılck onalrı özleden yaptırckmış hastanede yapıyomuş ama 8ay sonraya gun veriyolar dedi.beklemye egrk tabı okadr.ve en sonda rahım filmi dedi zor ve sıkıntılı olanı en sona sakladık dedi.eşimdende tahlıl istedi.odayaptırck haftaya pazartesi sonrasında göturcez artık nezman çıkarsa sonuçlar

merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı

canım benım cok gecmış olsunnn...
cok usuldum 5 aylık dusue...pekı canım sebebı neymış?yanı durduk yeremı dustu bebek,sana yasadıın uzucu olayı hatırlatmak gıbı olmasın ama bende hamıleyım 4,5 aylık ve cok korkuorum bu bebişimede bişi olcak dıe ılk bebişim içimde oldu we kurtaj olmak zorunda kaldım...hanı ılk 3 aydan sonra korkma derler ya 5 aylık dusugu duyunca bırascık sasırdım....gecmış olsun tekrar...inşşş tez zamanda ikinciyide gonlune gore werır Allahımm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…