- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.061
beyazcım ben kendi adıma iyi sayılırım bitanem.sen nasılsın? ayy kıslar yine kimse yok kızmaya başladım heeeklava:nerdesiniz toplanın artıkııık.
Yakın zamanda diyetisyenlerle bolca haşırneşir olmuş bir insan olarak ben de birkaç öneride bulunayım:
1. Karbonhidrat düşmanınız değildir, önemli olan kaliteli karbonhidrat tüketmek
2. Kesinlikle açlık hissinizin oluşmasına izin vermeyin, sonra saldırırsınız
3. En önemli püf noktası akşam 7den sonra meyve, süt ya da yoğurt harici birşey yememek. Meyve olarak da sabahları elma, akşamları muz(ama en fazla yarım muz). Elma uyku açar, muz uyku getirir
4. Akşam yemeği kilo almada önemli bir faktör olduğundan akşam yemeğe oturmadan önce karnınızı zararsız yiyeceklerle doyurun (havuç, salatalık, peksimet üzeri ince dilim peynir tavsiye ederim)
özlemcim iyi olmana çok sevindim, hiç bişeyin seni üzmesine izin verme olur mu tatlım.. :1hug:
nilayla arasıra konuşuyoruz baş ağrıları hala geçmedi göz dr'una gitmişti acaba gözlerimden dolayı mı oluyor diye ama gözleriyle alakalı bir sorun çıkmadı. herhalde bebiş yapıyor inşallah biranönce geçicek ağrıları..
ben hiç bişey hissetmiyorum canım ne tekme ne hareket, geçen sefrkinde 13-14. haftalarda hissetmeye başlamıştım hatta eşimde elini karnıma koyunca farkediyordu ama şimdi tık yok..
herhalde ilerleyen zamanlarda hissetcem bi aksilik olmazsa. 3. ayımız doldu henüz kilo almasım canım bende geçen seferkinde 5 kilo almıştım ilk 3 ayda ama meğer kilo değil ödemmiş. şimdilerdede karnım hep aç napıcam bilmiyorum yemek yiyorum bir saat sonra tekrar kazınıyor midem. bende pilav makarna hamur işi gibi şeyler yemeyip sebze yemeği sulu yemek çorba falan yiyorum hep. artık başlayacağım herhalde kilo almalaraa..
üüüf kızlar ya benim de bir derdim var. bebeğimi çok merak ediyorum acaba yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye korkmaya başladım. bi diyorum tansiyonum normal yükselmiyor bu iyi haber diyorum. sabahları hep ayaklarımı kontrol ediyorum acaba şişiyolar mı diye :sm_confused: sonra yine erken doğum yaparsam diye korkuyorum :a015: Allah'ım hepimize hayırlısını göstersin canlarım, öyle böyle günleri devirip neler yaşayacağımızı göreceğiz..
fundişcim nasıl oluyo bu lahana suyu yani tarifini verirmisin canımcım. bide tere tohumu bal karışımı ne kadar aay tariflerini verinde bizde çıtır olalım yaaa..
canım bak şimdi tarif edeyim hemen:
3-4 adet lahana yaprağını 3 su bardağı kaynayan suyu koy 7 dk haşla.ılık olarak suyunu iç
diğer bir tarif de :1 çay kş. tere tohumunu 1 çay kş. bal la karıştırıp sabahları aç karnına ye.
canlarııımmmm,herkese selamlarr.
verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim,bugün bomba gibiyim maşallah.çok daha iyi hissediyorum kendimi.bu aralar hassaslaştım,ağlamak istiyomuş bünyem sanırım,biraz ağlayınca rahatlayıverdim:1rolleyes: hepinize çok teşekkür ederim,çoook seviyorum sizi.
mehtapcım,canım demek anneanneymiş bizim mehtabımız.maşallah ya,sen çok iyi yürekli bir annesin,yaptığın iyilikler gerçekten çok güzel.allahım dualarını kabul etsin inşallah,kızına bizden slm söyle,torununuda bol bol öp.
özlemcim unutma kafana tokadan başka bişi takmıycaksın tamammı tatlım...Amin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:aleykümselam kızıma selamını söylerim canım,torunumuda koklaya koklaya öperim..zaten yavrum benim öpmemden bıkıyo saçımı çekiyokaydirigubbakcemile
beyazcım ben kendi adıma iyi sayılırım bitanem.sen nasılsın? ayy kıslar yine kimse yok kızmaya başladım heeeklava:nerdesiniz toplanın artıkııık.
özlemcim iyi olmana çok sevindim, hiç bişeyin seni üzmesine izin verme olur mu tatlım.. :1hug:
nilayla arasıra konuşuyoruz baş ağrıları hala geçmedi göz dr'una gitmişti acaba gözlerimden dolayı mı oluyor diye ama gözleriyle alakalı bir sorun çıkmadı. herhalde bebiş yapıyor inşallah biranönce geçicek ağrıları..
ben hiç bişey hissetmiyorum canım ne tekme ne hareket, geçen sefrkinde 13-14. haftalarda hissetmeye başlamıştım hatta eşimde elini karnıma koyunca farkediyordu ama şimdi tık yok..
herhalde ilerleyen zamanlarda hissetcem bi aksilik olmazsa. 3. ayımız doldu henüz kilo almasım canım bende geçen seferkinde 5 kilo almıştım ilk 3 ayda ama meğer kilo değil ödemmiş. şimdilerdede karnım hep aç napıcam bilmiyorum yemek yiyorum bir saat sonra tekrar kazınıyor midem. bende pilav makarna hamur işi gibi şeyler yemeyip sebze yemeği sulu yemek çorba falan yiyorum hep. artık başlayacağım herhalde kilo almalaraa..
üüüf kızlar ya benim de bir derdim var. bebeğimi çok merak ediyorum acaba yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye korkmaya başladım. bi diyorum tansiyonum normal yükselmiyor bu iyi haber diyorum. sabahları hep ayaklarımı kontrol ediyorum acaba şişiyolar mı diye :sm_confused: sonra yine erken doğum yaparsam diye korkuyorum :a015: Allah'ım hepimize hayırlısını göstersin canlarım, öyle böyle günleri devirip neler yaşayacağımızı göreceğiz..
Hepimkize eçmiş olsun .ben de 2 ay önce kürtaj oldum.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu.şimdi umutla hamile olup sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeyi diliyorum.allah yardımcımız olsun
Hepimkize eçmiş olsun .ben de 2 ay önce kürtaj oldum.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu.şimdi umutla hamile olup sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeyi diliyorum.allah yardımcımız olsun
selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..
selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?