- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.081
saol tatlım inşallah öyle olacak darısı başına canım..Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Bu bebiş bu sefer annesini hiç üzmeyecek, sağlıklı, topaç gibi doğacak inşallah:1hug:hihoyyyt
:dance::dance::dance: ayy canım benım cok ama cook sevındım inan herseyın yolunda olmasına.demek cok hareketlı,yaramaz yerım ben onu.ayy nılaycım bence senınkı kızz,ama hıc farketmez saglıklıya en önemlısı bu.cok ama cok sevındım bakalım bı prensımız gelıyo sırada prensesmı var ne :sm_confused:
öpüyorum canım senı cok sevındım :1hug: a.s.
saol tatlım inşallah öyle olacak darısı başına canım..
nilaycım dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.hadi bakalım prenses mı gelıyo prens mı annesi onu sevecektır emınım.hersey gönlünüzce olsun umarım herkes iyidir.hamişler iyi bakın kendinize.bebiş bekleyenler Allah bizede en kısa zamanda nasıp etsın hepinizi öpüyorum canlarım
selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı
ben hamıle olduğumu öğrendiğimde ilk küçüklük kıyafetlerimi çıkardım rahmetlı annem ayırmıştı.eğer kız olursa bunlardan giydiririm diyordum yepyenı duruyorlar.ama nasıp olmadı ne diyelım ondan hep sağlıklısı olsun.o minicik kıyafetleri görünce içim acayıp olmuştu.ayy dedim bebişim bukadar küçük mü olacak demiştim....ben giydim şimdide bebişim mi demiştimm.
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten üzüldüm bebeğine.takdir-i ilahi .nedeni bellimiydi peki canım.merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı
selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..
hihoyyytKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden
cvanım gözünaydın hayırlı olsun.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hihoyyytKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden
burkocum canım gözünaydın çok sevindim.hayırısı olsun.dikkat et kendine bundan sonra hayatım.....maşallah
burkocum çok sevindim canım hayırlı olsun...
herkes yavaş yavaş bu güzel haberi verecek inşallah...
tebrık ederım arkadasım sorunsuz bır hamılelık gecırıp :CüvCüv:
bebegını saglıkla kucagına alman dılegıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?