- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.101
tekrardan hayırlı olsun canım sende agustos annelerındesın,insallah saglıkla kucagımızada almak nasip olur kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyytKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden
hihoyyytKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden
hihoyyytKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden
canım beni ocak listesine alabilirsinnn :çok üzgünüm: yeni tarih 21 ocak
selamlar canım arkadaşlarım dün hiç gelemedim özledim sizi..
fundişim bende sinemaya gitmek istiyorum, bakalım belki yarın akşam gideriiz. beğendin mi arog'u?
biz dün dr'a gittik teyzeleri herşey yolunda bebişimin erkek olacağı kesinleşti gördük pipiyii:)))
tubişim hiiç merak etme canım Allah'ın izniyle herşey yolunda olacak..
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bendeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm allahıma şukurler olsunnnnnnnnnnnnn
kızlar şimdi farkettim ne cici listeniz var bende katılmak isterim açıkcası 27 ekimde bende 8 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtajla aldırmak zorunda kaldım..buay son korunma süremiz sonrasında inşallah bende bu listede olmak isterim..
hamiş olanlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:) nazlı bebeği olanlarda enkısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle.
kızlar kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyor kimileri doğru mudur?
ay hadii kızlar inşallah siz bana moral oldunuz güç oldunuz daha da zaten hiç inancım umudum bitmedi ama sizler bunun kanıtısınhihoyyyt
aaaaaaaaaa cok sevındım listemız çoştuuuuuu :sm_cool: sositososito:sm_cool: süper cok ama cok sevındım hayırlı ugurlu olsun sendemı yoksa agustos annesı oluyosun
canım merhaba hoşgeldın öncelıkle.inş en yakın zamnda melegıne yenıden kavusursun.benım 20ay oldu sneın gibi kurtaj oldum hala beklıyorum ama dediğin gibi rahım temızlendıgı için hemen hamile olanlar var.bende rahımd e aprca kalmış dediler sonarsında ayra oluşmuş.kurtajdan sonra dogumdan sonra olabılrmış.temmuzda yaar dondurttum.şimdi yenıden tedavıye başladık.tahlıller verdı.kan tahlılı ultason falan begın neden oldugunu anlamak içinmiş onalrı yaptrıcaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?