- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.441
kızlar bende anjelic arkadaşa katılıyorum kesinlikle strese çok bağlı bebeklerimiz zaten gelcek zamanı biliyor tek bir gece korunmadan hamiş kalanlar nasıl kalıyor dimi? oyüzden salın kendinizi düşünmeyin açıkcası biraz rahat olmak lazım ben onu anladım..
fundacım inşallahh seninde güzel haberlerini duyarız buarada sanırım senin verdiğin kiloları ben alıyorum almamda gerekiyor biara annemler doktora sor kızım vitamin versin acaba zayıfsın diye mi oldu diye akıllarına geldi tabiki sordum doktora hiç alakası yok dediler..nilay arkadaşımm arkandayım şuan 44 kilo oldum inşallah bende hamiş kalayım razıyım 20 kilo alayım:)))
hay allah geçmiş olsun canım.dikkat et kendine sakın ihmal etme tedavini.beni eşimdede bir dönem panik atak vardı.bilirim zorluğunu.sabahlara kadar çok oturduğumuz oldu.sürekli konuşurdum onunla.slm kızlarr benn bayadır gelemiyorum bebege araverdim
düşün düşün stres stres derken panik atak olmuşum
ilaç kullanıyorum doktor bi süre korun dedi ilaç ladıgımi çin terepiyle halledip bir an önce başlamak isityorum ondan öncede jinekologa gitim hiç bişeyin yok eylüle kadar olmazsa gel demişti tam sevind,m derken bu çıktı hepinizi öpüyorum dua edin kurtulıyım şu illettenn rabbim gönlünüze göre vversinn
hala liste tutuyormusn bılmıyorum ama 3subat yenı tarıhım yarında rahım fılmı var cekılcek dualrınzı beklıyorum
kızlarr herkeze günaydınn nasılsınız bakim hıı ben bu gün diyetisyene gidicem bebiş yapamıyorum bari kilo verim dimi
slm kızlarr benn bayadır gelemiyorum bebege araverdim
düşün düşün stres stres derken panik atak olmuşum
ilaç kullanıyorum doktor bi süre korun dedi ilaç ladıgımi çin terepiyle halledip bir an önce başlamak isityorum ondan öncede jinekologa gitim hiç bişeyin yok eylüle kadar olmazsa gel demişti tam sevind,m derken bu çıktı hepinizi öpüyorum dua edin kurtulıyım şu illettenn rabbim gönlünüze göre vversinn
selamlaaar, sevgiler canım arkadaşlarımm.
ay nasıl özledim sizi anlatamıcaaam yaniiii:)))
fundişim artık kilo verme yeter tatlım ya, sanki fazlalığın varda.. senin bana ördüğün bereyle fotoğrafım varya oraya haziran annelerinden bir arkadaşım not yazmış funda bana ne örceen diye:))
nilaycım nasılsın canım? kilo alıcaz artık napalım, bende 2 kilo aldım:))
tubiş sevindim canım herşeyin yolunda olmasına, çok öpüyorum senide bebişinide..
yelizcim, nihalcim, nerimancım ne haberler var sizden. ben geçmişi okumadan direk yazdım buraya..
merve senin adınada çok sevindim canım, şimdi aksatmadan çalışma zamanı..
ay kızlar yaaa ramazanda sahura kadar muhabbet ediyoduk ya, çalışmalar yapılıyodu yineburda buluşuyoduk. bir iki kerede tuğbaya ne hemen geliyosun yat falan demiştik)))) hahahhahaa yazarken bile gülesim geliyo:)))))
herkesten güzel haberler bekliyorrruuuuumm, hepinizi çook öpüyoruumm..
ben dün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış büyümüş. doktor tam 7+4 de dedi. çok mutlu oldum ben onu çok özlüyorum hep gidip göresim var ya...
Kızlar bir şey sorucam, benin düşük-kürtajın üstünden 3 hafta geçti, dün ilk defa eşimle birlikte olduk korunarak, ama kendimi ilk başta çok garip hissettim, olaya yabancılaşma mı desem, soğuma mı bilmiyorum, garip bir duygu işte, sizler de bunu yaşadınız mı? Zamanla aşılıyor mu bu duygu?
nolsun mervecim aynı.gün sayıyorum.haftaya buğün hastalanmam gerekiyo.ama ben günü gününe olmam.bakalım bu ay nasıl olcak.ebrar çok sevindimmm canımm senin adınaa maşallahhh:CüvCüv:hihoyyyt
yok kız zayıf olmakta ii değil ya herkes zayıfsın ondan olmuştur diyolar halbukii ne alaka dimi görsün herkes kalayım hamiş hihoyyyt
fundacım sen ne alemlerdesin cnm?
Ben de istiyorum o minik noktadan senağlama
hadi bakalım canım inşallah tutmuştur .bak ben hiç anlmam o ateş muhabbetlerini haberin olsun .delikafadulden onu en iyi bumuyani(kadriye ) bilir.kızlar bu ay ateş ölçümü yapıyorum.inşallah doğru zamanı yakalayıp tutmuştur.
11 gün var bakalım ne olcak.yani yine akşınn kaydirigubbakcemile3günleri başlıyor.
ayyy bu heyecanı seviyom.ama inşallah doğuma geri sayım yaparız.sırnaşık şey
kızlar bu ay ateş ölçümü yapıyorum.inşallah doğru zamanı yakalayıp tutmuştur.
11 gün var bakalım ne olcak.yani yine akşınn kaydirigubbakcemile3günleri başlıyor.
ayyy bu heyecanı seviyom.ama inşallah doğuma geri sayım yaparız.sırnaşık şey
eline sağlık fundacımm umarımm gelmez hiç buay kartın..
ateş ölçme işlemini bende yapıyorum kızlar hatta hamile kaldığım ayın tablosu hamile ateş tablosunda var cidden hep yüksek çıktı 5gün gecikmede de düşmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?