- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.481
kızlar allah dan diliyorum hepinizde annelik sevgisini duygusunu sabrını ve eziyetini yaşayın:):) benimde iki tane kızım var ama kız kardeşim 2 tane düşük 1 ölü doğum gerçekleştirdi çok üzüldük o kadar doktorlar testler sonlanan gebeliklere bir yanıt alamadık ve çok tesadüf eseri kardeşimin düşük nedenlerini öğrendik kanındaki protein-s nin bebege ulaşmaması ve kanda pıhtılaşmayı saglayan maddenin olmaması ve plezantenin belli bri süre sonra bozulması vel hasıl hamile kalmadan önce 3 ay ve hamile kaldıktan sonrada 9 ay göbeğinden iyne yaptı zorlu ve bir okadar sıkıntılıydı hamilelik süreci yaptığı iğneler bagışıklık sistemini zayıflatıyordu doktorların söylediği geçiçi bir drum olması ve şimdi allaha şükürler olsun dünya güzeli 4 aylık kıvanç bebegini kucagına aldı umutsuzluğa kapılmayın inadına savaşın pes etmeyin inanın buna yeterki inşallah hepinizde anne olursunuz
kızlar hayırlı cumalar yarın son kez betaya bakılcak umarım deger sıfır olmuştur biran önce şu testler yapılsın artık düşük nedenlerini bileyim istiyorum
evet fundacım ilk kez vajinal ultrasonla muayene oldumm.ilk kez mi vajinal ultrasonla muayene oldun:1shok: anam benimki han kapısına döndü bee bakılmaktandelikafadulden
ay ne güzel yumoşların çatlıyo demekki herşey yolunda.sen çalışmalara tam gaz devam et canım yakında gelicek bebiş
göbekten kullanılan iğnelerden bende kullandım.insülin iğneleri gibi çok basit dr un önerdiği dozlarda enjekte ediyosun ondan sonra bol bol çalışıyosunyerimseniben.sonra hooop nasipse bebiş geliyooo
hakkımızda hayırlısı olsun canım. vakti zamanı ne zamanda o zaman gelsin bebeklerimiz.
bende çok öpüyoruum canım seniŞeniz
ayy canıımm ne güzel yaa,kar yağmış.ahh burdada yağsa,acayip soğuk tam kar soğu ama kar yokk.Günaydın hanımlar, bugün nasılsınız? Sabah bi kalktık her taraf kar, bizim oraya çok yağmış, arabayı zorla çıkardık işe geldik de akşama nasıl döneriz düşünüyorumCADIARZU Ben eve gidene kadar yağmasa olmaz mı?mirmirmirmir
Mehtapgülü inşallah gönlündeki doktoru bulmuşsundur :) Şimdi senden güzel haberler bekliyoruz, bol bol yumoşların olsun, çatır çatır çatlasınlar inşallaaaaah.
canım benim inşallah sorunsuz bi şekilde biter tahlillerin...düşük yaptıgımda benimde beta değerlerim her 2 güne bir kontrol ediliyordu,artık sürekli kan vermekten bunalmıştım ve hep derdim allahım bir an önce şu değer sıfırlansın yine...
hayat ne gariptir dimi,sıfırlanmasını isterken.. şimdide her şüphede değerimizin yüksek çıkmasını bekliyoruz,allaha dua ediyoruz değerimiz yüksek çıksında müjdeli haberler alalım diye...
allah hepimizin gönlüne göre versin,sağlıklı günler versin herşeyden önce....
Hoşgeldin aramıza, geçmiş olsun...Bir şey sorucam,rahim filminde varsa bir sorun çıkıyor mu? Ben rahim filmi çektirmiştim ama kafama takılıyor yine de...Bir de uterus unikoli ve bikorni ne demek? Dur bi google amcaya sorayım ben.
çok geçmiş olsun canım.bende rahim filmi çektirdiğim dönemde dr umdan duymuştum rahimde perde olabilceğini bende çıkmadı öyle bir sorun sadece tüplerimden birisi tıkalıymış.bir çok bayanda rastlanıyo bi tür sorunlar ama artık herşeyin bi çaresi var.umarım amerliyatın olumlu geçer .sağlıklı günler diliyorum .acil şifalara.s.
merhaba anjelic, hoşbuldum yerimseniben. rahim filminde yüzde yüze yakın bi sonuç elde edilebiliyo.fakat bazı rahim anomalileri ile perde olayı birbirinee benzer görüntüler verebiliyor.bu yüzdende laparoskopi denen yöntemle karından girilerek rahimin yapısına bakıp netleştiriliyor durum. uterus rahim demek zaten :smiley-cool: valla bu işler başına gelince doktor gibi öğrenip konuşmaya başlıyosun :1rolleyes: bikoru rahimin üst kısmında aşğıya doğru bi çentik, yarık olması anlamında bişey.yani rahmin normal yapısını küçültüyo.unikolli de rahim biraz yarım rahim gibi oluyo hatta güdük rahim filan da deniyo.bundada rahimin boyutları normalden küçük oluyo.seni aydınlatabilmişimdir umarım.senin sıkıntın ne tam olarak.aklına takılan tam olarak ne?rahim filminde ne çıktı?
Canım benim rahim filmi normal demişti bütün doktorlar, sadece 1 doktor net bir film değil demişti, o nedenle aklıma takıldı, tekrar çektirsem mi acaba diyorum, doktoruma sorucam gittiğimde.
protein kızkardeşine çok sevindim, ne güzel mutlu sonuca ulaşmış, darısı başımıza amin :) Bende de kan pıhtılaşması olabilir mi acaba? Reglimi olduktan sonra yapılacak o tahliller, hakkımda hayırlısı artık:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?