- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.461
ya bana da öğretin bari şu ateş ölçme işini çok fransızım ben buna .
rica edrim canım .hiç birimizin gelmesin kırmızı kartları inşallah.
biraz cevabda geçiktim cnaım kusura bakma bir yandan yemek yapıyorum bir yandan toz alıyorum arada da buraya göz atıyorum.ee ancadelikafadulden
osmakcım sen zaten bizim aramızdaydın.epeydir uğramıyodun ama .tekrar hoşgeldinkızlarrrr benide aranıza alın 2 düşük ve 1 dış gebelik geçirdim şuan betahvg 0 olması bekleniyor ondan sonra arastırma baslıcak şu süreçte sizdende bilgi almak istiyorum yarın dr gitcem inşallah betam 0 olmuştur
arkadaşlar bu hamile kalanlar bişey yapmadamnı kaldılar acaba...tedavi hap falanmı...gonaphone kullanan varmı???:uhm:
kızlarrrr benide aranıza alın 2 düşük ve 1 dış gebelik geçirdim şuan betahvg 0 olması bekleniyor ondan sonra arastırma baslıcak şu süreçte sizdende bilgi almak istiyorum yarın dr gitcem inşallah betam 0 olmuştur
melikecim genelde bizim listedeki hamileler kendiliğinden kaldılar .ama aralarında belki tedavi olan vardır ama çoğunluk kendiliğinden.
gonaphone ni bengeçen sene kullanmıştım tedavi sürecim onunla başlamıştı ama hiç bir faydasını görmedim.3 ay kullandım ama hiç cevap alamadım
ben dün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış büyümüş. doktor tam 7+4 de dedi. çok mutlu oldum ben onu çok özlüyorum hep gidip göresim var ya...
nihalcım diyetisyen hee, ne güzel yaa. bende kilo almaya başladım iştahım çok açıldı, artık hiçbişeyden midem bulanmıyor herşeyi canım istiyor. biraz önce söylemesi ayıptır şekerpare yaptım sıcak mıcak demeden götürdüm valla, insanın gözü dönüyor ya -tatlicadiarzu-kızlarr herkeze günaydınn nasılsınız bakim hıı ben bu gün diyetisyene gidicem bebiş yapamıyorum bari kilo verim dimi
Kızlar bir şey sorucam, benin düşük-kürtajın üstünden 3 hafta geçti, dün ilk defa eşimle birlikte olduk korunarak, ama kendimi ilk başta çok garip hissettim, olaya yabancılaşma mı desem, soğuma mı bilmiyorum, garip bir duygu işte, sizler de bunu yaşadınız mı? Zamanla aşılıyor mu bu duygu?
:roflol: :roflol: ama fundiş ya sende çok güldürüyordun bizi :roflol::roflol: :roflol:arkadaşına da örerim canım ne demek.
aah aylinim bilmem mi o günleri ne güzel di ya.çok eğlenceli geçiyodu.hele o tuğbişin don paça adamın yanından fırlayıpta pc nin başına gelmesi.kopmuştuk ogün
inşallaaaaaah olucak canıııımBen de istiyorum o minik noktadan
amanıııın nihalde bendenmiiiiişşş cokacimcoookfazlam var hemde ne fazla kızlar itiraf ediyorum ben tombişim ama bundan sonra çıtır olucam
kocamın peşinden ayrılmadım tatlişkoooom,başkada bişey yapmadım..arkadaşlar bu hamile kalanlar bişey yapmadamnı kaldılar acaba...tedavi hap falanmı...gonaphone kullanan varmı???
merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum..bende yaklaşık 3 ay önce 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim,kalbi durmuştu.hamilelik dönemimde iki defa biraz kanamam olmuştu ve yapılan vajinal ultrasonda uterus bikornu mevcut olduğu tespit edildi.bana düşük yama veya erken doğum yapma riskimin çok olduğu söylendi ve dedikleri gibide maalesef bebeğin kalbi durdu ve akabinde kürtaj oldum.ve bana hsg yani rahim filmi önerildi.tekrar bakılan ultrasonda bu sefer uterus unikolli denildi!! bizde şaşırdık tabiiki.hem bikornu hem unikolli denildi diye.neyse film de kesinlik kazanır denildi.ve 3 gün önce film çekildim.filme görede rahimde septum yani perde olduğu anlaşıldı.perde de düşüklere neden oluyomuş.o yüzden histereoskopi ile vajinal yoldan ameliyet olup perde alınacak.aynı zamanda laparoskopi yani karından küçük bi delikten rahimin yapısına bakılacak.bu ameliyatlarıda adetimin bitiminde yapılacağını söylediler.sanırım bu ayın sonunda olacak.benim hikayemde böyle şimdilik.sizlere gelişmeleri bildirmeyi umuyorum.hepiniz sağlıcakla kalın..şimdiden herkese teşekkürler :)
ben şimdi bişi kullanmıyorum canım
ama ilk gebelikten önce gonephane le kalamayınca direk aşılamay ageçmedik biz
gonal-f diye iğneler var göbekten vuruyosun kendine onları kullandıktan sonra hamile kalabilmiştim
şimdi tekrar onları deniycez ama ben inat edip oluruna bırakmayı tercih ettim biraz daha direnicem.olmazsa artık tekrar iğnelere baş vurucaz.
merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum..bende yaklaşık 3 ay önce 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim,kalbi durmuştu.hamilelik dönemimde iki defa biraz kanamam olmuştu ve yapılan vajinal ultrasonda uterus bikornu mevcut olduğu tespit edildi.bana düşük yama veya erken doğum yapma riskimin çok olduğu söylendi ve dedikleri gibide maalesef bebeğin kalbi durdu ve akabinde kürtaj oldum.ve bana hsg yani rahim filmi önerildi.tekrar bakılan ultrasonda bu sefer uterus unikolli denildi!! bizde şaşırdık tabiiki.hem bikornu hem unikolli denildi diye.neyse film de kesinlik kazanır denildi.ve 3 gün önce film çekildim.filme görede rahimde septum yani perde olduğu anlaşıldı.perde de düşüklere neden oluyomuş.o yüzden histereoskopi ile vajinal yoldan ameliyet olup perde alınacak.aynı zamanda laparoskopi yani karından küçük bi delikten rahimin yapısına bakılacak.bu ameliyatlarıda adetimin bitiminde yapılacağını söylediler.sanırım bu ayın sonunda olacak.benim hikayemde böyle şimdilik.sizlere gelişmeleri bildirmeyi umuyorum.hepiniz sağlıcakla kalın..şimdiden herkese teşekkürler :)
slm kıslaaaar nasılsınız bakem.ooo bizim kıslar diyete başlamış.ah bide ben başlayınca yarım bırakmasam,ne süper olur valla.
.kıs tubiiş,ebraaar maşallah canlarım RABBİM sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.
aramıza yeni katılan arkadaşlar geçmiş olsun.hoş geldiniz.MEVLAM fazla bekletmeden tekrar hamiş kalırsınız inşallah..
beni hiç soran olmamış amaa men size tüstümm.
kıslar siz merak etmemişsiniz ama ben yinede yazayım.salı günü dr'a gittim,bu arada 8 yıllık dr'umu değiştirdim.bu kez dr'um bayan,ay çok tatlı öyle güzel ilgileniyoki,bayıldım valla.şikayetimi sordu,gebelik varmı dedi.ben yokzaten onun için geldim dedim.ilk kez alttan ultrasonla bakıldım ve çook utandım çooook..sadede geleyim,akıntı için ilaç verdi önce onu halladelim dedi,bu aralar yoğun akıntım olduğunu söyledim.meğer benim yumoş çatlamış. bu ay hamiş kalmazsan şubat'da adetin 3. günü gel yumoş takibine başlayalım dedi.daha önce yaptırmış olduğum tüm tahlillerimi gösterdim.fsh değerimin sınırda olduğunu söyledim,dr güldü(nedenini anlamadım) ve ilacın bitince klomene başlayalım dedi.olmazsa göbüşten iğne verecekmiş......kıslar dua edinde bu ay olsuuunnnnnnn.benim dualarım hepimiz içinnn.......
işte kıslar benden bu kadar hepinizi çook çook öpüyor ve hepinizi çook çoooook seviyorummmmmmmmmmm,canıııımmmm arkadaşlarımmm....
slm kıslaaaar nasılsınız bakem.ooo bizim kıslar diyete başlamış.ah bide ben başlayınca yarım bırakmasam,ne süper olur valla.
.kıs tubiiş,ebraaar maşallah canlarım RABBİM sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.
aramıza yeni katılan arkadaşlar geçmiş olsun.hoş geldiniz.MEVLAM fazla bekletmeden tekrar hamiş kalırsınız inşallah..
beni hiç soran olmamış amaa men size tüstümm.
kıslar siz merak etmemişsiniz ama ben yinede yazayım.salı günü dr'a gittim,bu arada 8 yıllık dr'umu değiştirdim.bu kez dr'um bayan,ay çok tatlı öyle güzel ilgileniyoki,bayıldım valla.şikayetimi sordu,gebelik varmı dedi.ben yokzaten onun için geldim dedim.ilk kez alttan ultrasonla bakıldım ve çook utandım çooook..sadede geleyim,akıntı için ilaç verdi önce onu halladelim dedi,bu aralar yoğun akıntım olduğunu söyledim.meğer benim yumoş çatlamış. bu ay hamiş kalmazsan şubat'da adetin 3. günü gel yumoş takibine başlayalım dedi.daha önce yaptırmış olduğum tüm tahlillerimi gösterdim.fsh değerimin sınırda olduğunu söyledim,dr güldü(nedenini anlamadım) ve ilacın bitince klomene başlayalım dedi.olmazsa göbüşten iğne verecekmiş......kıslar dua edinde bu ay olsuuunnnnnnn.benim dualarım hepimiz içinnn.......
işte kıslar benden bu kadar hepinizi çook çook öpüyor ve hepinizi çook çoooook seviyorummmmmmmmmmm,canıııımmmm arkadaşlarımmm....
melike güzelim aşılamayla hamilelik ihtimali normale göre çok artmıyor, %5 daha fazla şans veriliyor, ona çok bel bağlama bence, bir de insanı çok strese sokan bir süreç, ilaçla tedavi çok daha rahat oluyor, neden acele ediyorsun, ne kadar oldu düşük yapalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?