Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar işi garantiye alın ateş ölçmeyi falan bırakın her gün eşinizle beraber olun mesela ben öyle yaptım. faydasını da gördüm. inş size de faydası olur.

Canımcım ateş işi insanı biraz strese sokuyor, şahsen bende öyleydi, o nedenle gün gün takp etmemiştim, sadece reglim gecikince ne zaman gelecek diye bakmaya başlamıştım ve ateşim hep 36,7 üzeriydi.

Ebrar sana katılıyorum, en güzeli muhtemel olan zaman aralığında gün aşırı eşinle beraber olmak, ben hamiş kaldığım ay hangi günler bilmiyorum ama reglimin 10. ve 22. günleri arası 2-3 günde bir eşimle birlikte olmuştuk, bizimki biraz da çıkmadık candan ümit kesilmez modundaydı ama o ay oldu, eee demek ki ümit kesmemek gerekiyormuş.delikafadulden

arkadaşlar bu hamile kalanlar bişey yapmadamnı kaldılar acaba...tedavi hap falanmı...gonaphone kullanan varmı???:uhm:

kızlarrrr benide aranıza alın 2 düşük ve 1 dış gebelik geçirdim şuan betahvg 0 olması bekleniyor ondan sonra arastırma baslıcak şu süreçte sizdende bilgi almak istiyorum yarın dr gitcem inşallah betam 0 olmuştur

osmakcım sen zaten bizim aramızdaydın.epeydir uğramıyodun ama .tekrar hoşgeldin
hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolundadır.
arkadaşlar bu hamile kalanlar bişey yapmadamnı kaldılar acaba...tedavi hap falanmı...gonaphone kullanan varmı???:uhm:

melikecim genelde bizim listedeki hamileler kendiliğinden kaldılar .ama aralarında belki tedavi olan vardır ama çoğunluk kendiliğinden.
gonaphone ni bengeçen sene kullanmıştım tedavi sürecim onunla başlamıştı ama hiç bir faydasını görmedim.3 ay kullandım ama hiç cevap alamadım

melikecim genelde bizim listedeki hamileler kendiliğinden kaldılar .ama aralarında belki tedavi olan vardır ama çoğunluk kendiliğinden.
gonaphone ni bengeçen sene kullanmıştım tedavi sürecim onunla başlamıştı ama hiç bir faydasını görmedim.3 ay kullandım ama hiç cevap alamadım
[/QUOTE]

hadi yaa bende bu ay 3. kulllanışım eğer olmassa aşılama yapalım demişti dr eşimde pek aşılama taraftarı diil normal olucak içime doğuyo diyor..bende artık daha oyalanmak istemiyorum...ilk ay 1 tane yuttum 2. ayda 2 tane yuttum şimdi yine tek yuttum kis yapar diye korkuyorum...bide geçen adetim çok az oldu 3 gün kahverengi testtede bişi çıkmadı...peki şimdi sen bişi kullanıyomusun canım ???
inşallah bu ay hamiş haberleri çok alıcaz bacım ben ümitliyimhihoyyyt

Son düzenleme:

hadi yaa bende bu ay 3. kulllanışım eğer olmassa aşılama yapalım demişti dr eşimde pek aşılama taraftarı diil normal olucak içime doğuyo diyor..bende artık daha oyalanmak istemiyorum...ilk ay 1 tane yuttum 2. ayda 2 tane yuttum şimdi yine tek yuttum kis yapar diye korkuyorum...bide geçen adetim çok az oldu 3 gün kahverengi testtede bişi çıkmadı...peki şimdi sen bişi kullanıyomusun canım ???
inşallah bu ay hamiş haberleri çok alıcaz bacım ben ümitliyimhihoyyyt[/QUOTE]

melike güzelim aşılamayla hamilelik ihtimali normale göre çok artmıyor, %5 daha fazla şans veriliyor, ona çok bel bağlama bence, bir de insanı çok strese sokan bir süreç, ilaçla tedavi çok daha rahat oluyor, neden acele ediyorsun, ne kadar oldu düşük yapalı?

ben dün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış büyümüş. doktor tam 7+4 de dedi. çok mutlu oldum ben onu çok özlüyorum hep gidip göresim var ya...

ebrarcım tebrik ederriim canım, maşallah bebeğine..
allah sağlık sıhhat versin canım benim..

kızlarr herkeze günaydınn nasılsınız bakim hıı ben bu gün diyetisyene gidicem bebiş yapamıyorum bari kilo verim dimi
nihalcım diyetisyen hee, ne güzel yaa. bende kilo almaya başladım iştahım çok açıldı, artık hiçbişeyden midem bulanmıyor herşeyi canım istiyor. biraz önce söylemesi ayıptır şekerpare yaptım sıcak mıcak demeden götürdüm valla, insanın gözü dönüyor ya -tatlicadiarzu-

canımcım ilk başlarda olur öyle şeyler, bende olmadı çünklü ben çok özlemiştim eşimi, 6 ay hamile kalmıştım 6 ay boyunca ilişki yasaktı, birde doğumdan sonra 40 gün yasak oldu nerdeyse yedi buçuk ay hasret kaldık birbirimize. :asigim:
gelip geçici bişeydir tatlım, herşey eski düzenine döner hiç merak etme..a.s.

:roflol: :roflol: ama fundiş ya sende çok güldürüyordun bizi :roflol::roflol: :roflol:

Ben de istiyorum o minik noktadan
inşallaaaaaah olucak canıııım

fazlam var hemde ne fazla kızlar itiraf ediyorum ben tombişim ama bundan sonra çıtır olucam
amanıııın nihalde bendenmiiiiişşş cokacimcoook
arkadaşlar bu hamile kalanlar bişey yapmadamnı kaldılar acaba...tedavi hap falanmı...gonaphone kullanan varmı???
kocamın peşinden ayrılmadım tatlişkoooom,başkada bişey yapmadım..
Allah burdaki tüm arkadaşlarıma ve isteyeen herkese nasip etsin inşallaaah, bizde kucaklarımıza alalım inşallaaah

merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum..bende yaklaşık 3 ay önce 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim,kalbi durmuştu.hamilelik dönemimde iki defa biraz kanamam olmuştu ve yapılan vajinal ultrasonda uterus bikornu mevcut olduğu tespit edildi.bana düşük yama veya erken doğum yapma riskimin çok olduğu söylendi ve dedikleri gibide maalesef bebeğin kalbi durdu ve akabinde kürtaj oldum.ve bana hsg yani rahim filmi önerildi.tekrar bakılan ultrasonda bu sefer uterus unikolli denildi!! bizde şaşırdık tabiiki.hem bikornu hem unikolli denildi diye.neyse film de kesinlik kazanır denildi.ve 3 gün önce film çekildim.filme görede rahimde septum yani perde olduğu anlaşıldı.perde de düşüklere neden oluyomuş.o yüzden histereoskopi ile vajinal yoldan ameliyet olup perde alınacak.aynı zamanda laparoskopi yani karından küçük bi delikten rahimin yapısına bakılacak.bu ameliyatlarıda adetimin bitiminde yapılacağını söylediler.sanırım bu ayın sonunda olacak.benim hikayemde böyle şimdilik.sizlere gelişmeleri bildirmeyi umuyorum.hepiniz sağlıcakla kalın..şimdiden herkese teşekkürler :)

Hoşgeldin aramıza, geçmiş olsun...Bir şey sorucam,rahim filminde varsa bir sorun çıkıyor mu? Ben rahim filmi çektirmiştim ama kafama takılıyor yine de...Bir de uterus unikoli ve bikorni ne demek? Dur bi google amcaya sorayım ben.

çok geçmiş olsun canım.bende rahim filmi çektirdiğim dönemde dr umdan duymuştum rahimde perde olabilceğini bende çıkmadı öyle bir sorun sadece tüplerimden birisi tıkalıymış.bir çok bayanda rastlanıyo bi tür sorunlar ama artık herşeyin bi çaresi var.umarım amerliyatın olumlu geçer .sağlıklı günler diliyorum .acil şifalara.s.

slm kıslaaaar nasılsınız bakem.ooo bizim kıslar diyete başlamış.ah bide ben başlayınca yarım bırakmasam,ne süper olur valla.
.kıs tubiiş,ebraaar maşallah canlarım RABBİM sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.
aramıza yeni katılan arkadaşlar geçmiş olsun.hoş geldiniz.MEVLAM fazla bekletmeden tekrar hamiş kalırsınız inşallah..
beni hiç soran olmamış amaa men size tüstümm.
kıslar siz merak etmemişsiniz ama ben yinede yazayım.salı günü dr'a gittim,bu arada 8 yıllık dr'umu değiştirdim.bu kez dr'um bayan,ay çok tatlı öyle güzel ilgileniyoki,bayıldım valla.şikayetimi sordu,gebelik varmı dedi.ben yokzaten onun için geldim dedim.ilk kez alttan ultrasonla bakıldım ve çook utandım çooook..sadede geleyim,akıntı için ilaç verdi önce onu halladelim dedi,bu aralar yoğun akıntım olduğunu söyledim.meğer benim yumoş çatlamış. bu ay hamiş kalmazsan şubat'da adetin 3. günü gel yumoş takibine başlayalım dedi.daha önce yaptırmış olduğum tüm tahlillerimi gösterdim.fsh değerimin sınırda olduğunu söyledim,dr güldü(nedenini anlamadım) ve ilacın bitince klomene başlayalım dedi.olmazsa göbüşten iğne verecekmiş......kıslar dua edinde bu ay olsuuunnnnnnn.benim dualarım hepimiz içinnn.......
işte kıslar benden bu kadar hepinizi çook çook öpüyor ve hepinizi çook çoooook seviyorummmmmmmmmmm,canıııımmmm arkadaşlarımmm....

ilk kez mi vajinal ultrasonla muayene oldun:1shok: anam benimki han kapısına döndü bee bakılmaktandelikafadulden
ay ne güzel yumoşların çatlıyo demekki herşey yolunda.sen çalışmalara tam gaz devam et canım yakında gelicek bebiş
göbekten kullanılan iğnelerden bende kullandım.insülin iğneleri gibi çok basit dr un önerdiği dozlarda enjekte ediyosun ondan sonra bol bol çalışıyosunyerimseniben.sonra hooop nasipse bebiş geliyooo
hakkımızda hayırlısı olsun canım. vakti zamanı ne zamanda o zaman gelsin bebeklerimiz.
bende çok öpüyoruum canım seniŞeniz

melike güzelim aşılamayla hamilelik ihtimali normale göre çok artmıyor, %5 daha fazla şans veriliyor, ona çok bel bağlama bence, bir de insanı çok strese sokan bir süreç, ilaçla tedavi çok daha rahat oluyor, neden acele ediyorsun, ne kadar oldu düşük yapalı?[/QUOTE]

biliyorum canım benim...aşılama zaten benimde içim çok istemiyor ama napıcamki daha yahuu:uhm: ben 2 ay klomen kullandım 2. ayda kesin kalıcan dedi dr ve kaldımda ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı 2 temmuz 2007 de...yani bayağı oldu ama ben çok kendimi salmıştım moral yok insanlar la görüşmedim eski melike gitti yani çok neşeli çok gülen esprili biriydim...size katılınca kendime geldim biraz içimi birilerine dökmem lazım kimseye anlatamıyorum ki herkesin çocuğu var beni yanlış anlarlar diye...çok fazla ince düşünen biriyim bu huyumuda hiç beğenmiyorum...acele etmemin sebebide kendimi çok yanlız hissediyorum sanki hiç kimsem yokmuş gibiyim...senağlama eğer bir yavrum olursa onla ne güzel vakit geçirirdim beni o çok mutlu ederdi bir gülüşü miss kokusu yeterdi yani kısacası anne olmak istiyorum...inanki beni hiç birşey mutlu etmiyor artık...
ALLAH ım bugün çok ağladım yaa senağlama RABBİM bebek hasretiyle yanan yüreklere hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin hamiş olanlarımızında evlatlarını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin amiiin...hepinizi çok seviyorum :1hug:

kızlar allah dan diliyorum hepinizde annelik sevgisini duygusunu sabrını ve eziyetini yaşayın:):) benimde iki tane kızım var ama kız kardeşim 2 tane düşük 1 ölü doğum gerçekleştirdi çok üzüldük o kadar doktorlar testler sonlanan gebeliklere bir yanıt alamadık ve çok tesadüf eseri kardeşimin düşük nedenlerini öğrendik kanındaki protein-s nin bebege ulaşmaması ve kanda pıhtılaşmayı saglayan maddenin olmaması ve plezantenin belli bri süre sonra bozulması vel hasıl hamile kalmadan önce 3 ay ve hamile kaldıktan sonrada 9 ay göbeğinden iyne yaptı zorlu ve bir okadar sıkıntılıydı hamilelik süreci yaptığı iğneler bagışıklık sistemini zayıflatıyordu doktorların söylediği geçiçi bir drum olması ve şimdi allaha şükürler olsun dünya güzeli 4 aylık kıvanç bebegini kucagına aldı umutsuzluğa kapılmayın inadına savaşın pes etmeyin inanın buna yeterki inşallah hepinizde anne olursunuz

Günaydın hanımlar, bugün nasılsınız? Sabah bi kalktık her taraf kar, bizim oraya çok yağmış, arabayı zorla çıkardık işe geldik de akşama nasıl döneriz düşünüyorumCADIARZU Ben eve gidene kadar yağmasa olmaz mı?mirmirmirmir

Mehtapgülü inşallah gönlündeki doktoru bulmuşsundur :) Şimdi senden güzel haberler bekliyoruz, bol bol yumoşların olsun, çatır çatır çatlasınlar inşallaaaaah.

biliyorum canım benim...aşılama zaten benimde içim çok istemiyor ama napıcamki daha yahuu:uhm: ben 2 ay klomen kullandım 2. ayda kesin kalıcan dedi dr ve kaldımda ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı 2 temmuz 2007 de...yani bayağı oldu ama ben çok kendimi salmıştım moral yok insanlar la görüşmedim eski melike gitti yani çok neşeli çok gülen esprili biriydim...size katılınca kendime geldim biraz içimi birilerine dökmem lazım kimseye anlatamıyorum ki herkesin çocuğu var beni yanlış anlarlar diye...çok fazla ince düşünen biriyim bu huyumuda hiç beğenmiyorum...acele etmemin sebebide kendimi çok yanlız hissediyorum sanki hiç kimsem yokmuş gibiyim...senağlama eğer bir yavrum olursa onla ne güzel vakit geçirirdim beni o çok mutlu ederdi bir gülüşü miss kokusu yeterdi yani kısacası anne olmak istiyorum...inanki beni hiç birşey mutlu etmiyor artık...
ALLAH ım bugün çok ağladım yaa senağlama RABBİM bebek hasretiyle yanan yüreklere hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin hamiş olanlarımızında evlatlarını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin amiiin...hepinizi çok seviyorum :1hug:[/QUOTE]

Canım ne kadar süredir istiyordun bilmiyorum ama bu kadar kendini soyutlama, sonuç olarak çocuk da bir rızık ve Allah dilediğine verir dilediğine vermez, ne yaparsak yapalım kısmetimiz değilse olmaz, olacağı varsa da gelecektir, biz elimziden geleni yapalım, ben de bebek istediğim ilk yılında çok takıyordum ama geldiğim aşamada eskisi gibi takmıyorum, rabbim sağlık versin, hayat çocuktan ibaret değil, sahip olduğumuz o kadar güzel şey var ki değerini bilmek gerek, yaşanılan hergün bir kazanç bizim için, tadını çıkar, bak benim doktorum 5-6 ay kendiniz deneyin, olmazsa tüp bebeğe gidersin dedi, ben de bir süre olruna bırakıcam olmazsa yine tedavi, olacak diye kendimi şartlandırmıyorum, rahat ol, hayatında olanları yeniden değerlendir, inan hayatımızda çok güzel şeyler var, biz bakmayı bilirsek, rabbim evladını tez zamanda gönderir inşallah, senin, benim ve burada bekleyen tüm arkadaşlarımın, aminkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…