Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kıslar valla bu kulüp bende bağımlılık yaptı artık eşimle uyuyamaz oldum o bensiz uyuyo bense sat 2 lere kadar bakıp duruyorum bakıncda rahatlıyorum ee bazende işler aksıyo ama napim yaa benimde boş gebelik düşüğümden sonra 3 haftaya giriyo yumurtalıklarım sızlıyo inşllah yumurtluyorumdr ben korunmuyorum ama eşim pek istemiyo aynı şeyleri yaşamamak için 2 vya 3 ay geçsin diyo ben ce sanki hemen olcakmı olsun ölesine denicem bakalım dün cumaydı türbeye gidip hamiş olmak isteyenlere dua ettim namazdada duanın kabul olması için besmeleyle duaya başlıcakmışsın ve peyganber efendimizde sallahavat getirip duanın ardından amin dicekmişsin onu öğrendim ben sebebsiz infeltiliteyim yani dr yapcağı bişi yok allah kalmış birbirimize de dua edelim böle daha çabul hayrlı va kolay kabul olunurmuş ben allah allahım önce tüm isteyenlere sonra bana diyorum inşallah meleklerimizi koklarız

kızlar dr gittim degerim düşmüş çok şükür571 olmuş daha önceki 1900 ü dr deger 0lanınca arastırmaya baslarız dedi inşallah herşey yolunda gider

kızlar dr gittim degerim düşmüş çok şükür571 olmuş daha önceki 1900 ü dr deger 0lanınca arastırmaya baslarız dedi inşallah herşey yolunda gider
çok sevindim canımgözün aydın.bak yoluna giriyo herşey yavaş yavaş.

ee benı eklememıssınz listeye :)
,3 şubat.persembe gunude rahım fılmı cektırdım ben zor bişidi yaaa
kadrişcim listedesin iyi bak

çok teşekkürler.evet maalesef bu tür sorunlar çok var.şu ameliyatları bi olsam da sonuçları bi öğrensek.beklemek daha zor oluyo:Saruboceq: senin şu anki durumun nedir? tüplerde veya başka bi sorun varmı?

tüplerimden biri hala tıkalı,
rahimde hafif dönüklük var,
rahmim normalden biraz daha küçük,
yumurtalıklarım büyümüyo ve de çatlamıyo,
yok yok bendede demidelikafadulden
ama ben bunları hiç dert etmiyorum valla.bir kere hamile kalabildiğime göre yine kalıcam.sadece zamana ihtiyacım var

geçmiş olsun ceyda.umarım bundan sonra herşey yolunda gider hepimiz için

toba08 var canım oda sneın gibi kayebttı bebgıni ama simdi yenıden ahmiş umıtsızlıge sakın duşme dua et sadece sende cennet annesısın artık ole duusn cennette senı bekleyn bırı var artık zmanla gececek yarn canım hergecn ay bebgıne uzulmk yerıne yenısı için umitlneceksın gececek canım gceckk egrcekten bak inan bıze

Gerçekten cennette beni mi bekliyor bebeğim??? Hep böyle söylüyorlar.. Bu düşünce bazen su serpiyor yüreğime.. Ama yine de acıyor kalbim.. Geleceği düşünecek durumda değilim.. hele yeni bir bebeği ASLA!!! İkibuçuk aydır böyleyim.. Hiç mutlu değilim.. Teşekkürler canım benimle ilgilendiğin için..

bak canım neriman83 arkadaşımz dayardımcı oalbılır sna acıkacsı ben ona hayranım umıdıne nesesıne umıtlı olmasına..
hadı arkadaşlr KARAM35 arkadaşımıza yardımcı olalaım

EFENDIMIZ MUJDELIYOR; 3COCUGU OLEN CENNETLIKTIR DIYE SORUYORLAR 2COCUGU OLENDECENNETLIKMIDIR DIYE EVT DIYOR 2COCUGU OLEND ECENNETLIKTRI DIYE.SORUYORYA Ya rasulalah 1 çocugu olendemı cennetlıktır dıye efendımz evt dıyor ve eklıyor 1cocugu ölen de cennetlıktır hatta bu bebek düşük bile olsa.bebıgını kaybetıp buna sabreden.allahtan geldı diyen anne cennetlıktır diyor .eyy cennet anneelrı bırbırmıze dua edılm ben hergun sızlere dua edıyorum

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

11.01.2009

sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
cancer............................28 ocak
Karamelek07..................30 ocak
melikee...........................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
bumuyani.........................3 şubat
Lolo..................................5 şubat
neriman83.........................9 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
Anjelic...........................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

yeliz canım ekledim seni,şubat'da RABBİM'in izniyle gelsin bebişin.:1hug:
hadi kıslar maça devammm şubat'ta gelecek inşallah hepimizin bebişleri:ecrin_bebek:

Sevgili neriman83 ve bumuyani... süpersiniz.. sonsuz teşekkürler size.. Neriman83... duygularımı öyle güzel dile getirmişsin ki... her ikinize de desteğiniz için minnettarım.. aslında ben çok güçlü bir insandım..insanım.. Ama bu acı bambaşka! Tam 'artık iyiyim' derken, gerçekler bir tokat gibi yüzüme vuruyor. Şuan öyle boşum ki.. aylar boyu aklım, gözüm, elim, ruhum bebeğimleydi.. benim bir parçam olmuştu.. onun için nefes almak, onun için yemek yemek, uyumak, dinlenmek, onun için yaşamak.. bambaşka duygular bunlar.. OĞLUŞUM gidişiyle bomboş bıraktı beni! Tükendim, yoruldum artık.. iyi olmak istiyorum.. hayatın içindeyim ama ne hayata ne de eşime kendimi verebiliyorum.. Oğluşumun sesini duyamadan, onu okşayamadan, öpemeden bıraktı gitti beni.. herşeyi hazırdı.. karyolası, o minicik giysileri.. evden doğum için ayrılırken, tüm eşyaları onun gelişini bekler vaziyetteydi.. evime döndüğümde hiçbirinden eser yoktu!!! Öyle büyük bir acı ki bu dostlar! Tarifi imkansız.. teselliler yetersiz... onsuz hayat anlamsız.. Oğluşumu çok özlüyorum be dostlar.. çok özlüyorum...

canım bnce hemn yenıs ıçın calışamya başlayın ve eşıen sımsıkı sarılamlısn bunu unutma onalr bızm yasam kaynakalrızm hayat arkadaşalrımz onalrın bize ihtıyacalrı var bzi evelnırken çocukyapmk için evelnmedık dımı eşimzlıe olmkiçin evlendık sneı gercktn anlıyoruz bzı nedesek boş gelıyor sna ama gerckten gcecek bugunler

neriman canım,ağlattın beni be bitanem.karam canım RABBİM sabırlar versin,üzülme güzelim.hemen hemen hepimizin başından geçti aynı olaylar inanki.mesela ben,bebeğim sakat diye 5 aylık,önce karnımda ilaçla kalbi durduruldu,yavrum sabaha kadar karnımda bi sağa bi sola vurdu durdu,meğer can çekişiyomoş oğluşum.sabaha kadar aynı devam etti.sabah dr gelip tamam ölmüş alın doğuma dedi ve suni sancıyla 3 saatte doğum yaptım,üstelik tek başıma ölü doğum diye hiç kimse ilgilenmedi.doğunca hemşireyi çağırdım geldi,aldı minicik bebeğimi,otopsiye gönderdiler,ne bebeğimi verdiler nede sakatlığının nedenini açıklayan bi rapor.düşün tatlım doğumdan sonra beni sedyeye alıp odadan çıkarttılar ve yeni doğum yapmış bi bayanın dikişleri atılıyomuş bebeğini benim ayak ucuma koydular.o anki acımı eminim anlayabiliyosunuzdur.(BÜYÜK ALLAHIM BU ACILARI DÜŞMANIMA BİLE YAŞATMASIN)ve ben o acıları asla unutmasamda.kalbime gömdüm.eşimin kızını koydum onun yerine,büyüttüm,evlendirdim.şimdi 1 yaşında torunum bile var.tekrar çocuğun olmadımı dersen oldu tabii.MEVLAM birini aldı,ama 1 kız 1erkek çocuğum daha var.şimdi burda ne arıyosun dersen.1 yıl önce düşük yaptım tekrar bebiş istiyorumm tabii ALLAH'IN izniyle.işte tatlım başınızı ağrıttım ama nericimin yazdıklarını okuyunca ağladım,dayanamadım bende hayat hikayemi kısaca özetledim.hepinizi çooooookkkk seviyorum kıslar,iyiki varsınız,iyiki kk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…