- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.501
çok sevindim canımgözün aydın.bak yoluna giriyo herşey yavaş yavaş.kızlar dr gittim degerim düşmüş çok şükür571 olmuş daha önceki 1900 ü dr deger 0lanınca arastırmaya baslarız dedi inşallah herşey yolunda gider
kadrişcim listedesin iyi bakee benı eklememıssınz listeye :)
,3 şubat.persembe gunude rahım fılmı cektırdım ben zor bişidi yaaa
çok teşekkürler.evet maalesef bu tür sorunlar çok var.şu ameliyatları bi olsam da sonuçları bi öğrensek.beklemek daha zor oluyo:Saruboceq: senin şu anki durumun nedir? tüplerde veya başka bi sorun varmı?
geçmiş olsun ceyda.umarım bundan sonra herşey yolunda gider hepimiz içinmrb ben kasım ayında 4,5 haftalık düşük yaptım,ilk hamileliğimdi.kendime çok zor gelebildim.Ama şu an daha iyiyim biraz toparladım kendimi.Bir doktor tsh hormonun yüksek ondan kaynaklanmış dedi.Diğer doktorlar o kadar yüksek olmadığını bu düşüğün spontana düşük olarak adlandırılıdığınını söyledi.Çoğu kadında bu oluyormuş aslında ama onlar adet gecikmesi zannedip geçiriyorlarmış.Her 4 kadından 1 inde oluyormuş.Son doktorum çok iyi bir doktor 4 gün sonra doktora gidicem tsh hormonuna (tiroit hormonu) baktırıcam.3 ay geçti tekrar deneyeceğiz.İnşallah tekrar aynı üzüntüleri yaşamam YAŞAMAYIZ.
Ne güzel... Ne mutlu... Hepiniz umut dolusunuz... Oysa ben!!!
sen nıye bukadr umutsuzssun canım nekadrdır denıyosunz[/QUO
Benim durumum sizinkilerden çok farklı aslında.. Ben doğumda bebeğimi kaybettim.. O günden bu yana günler ve geceler zindan oldu bana.. Yazdıklarınızı okuyorum.. Umutlarınızı, amaçlarınızı.. Belki bana, umutsuzluğuma bir faydası olur düşüncesiyle okuyorum yazılarınızı.. :1no2: Ama olmuyor işte!!! Herkese umut aşılayan "BEN"den eser bile yok ortada.. Belki birgün benim de sizler gibi güzel hedeflerim olur.. Ama şuan çok zor..senağlama
sen nıye bukadr umutsuzssun canım nekadrdır denıyosunz[/QUO
Benim durumum sizinkilerden çok farklı aslında.. Ben doğumda bebeğimi kaybettim.. O günden bu yana günler ve geceler zindan oldu bana.. Yazdıklarınızı okuyorum.. Umutlarınızı, amaçlarınızı.. Belki bana, umutsuzluğuma bir faydası olur düşüncesiyle okuyorum yazılarınızı.. :1no2: Ama olmuyor işte!!! Herkese umut aşılayan "BEN"den eser bile yok ortada.. Belki birgün benim de sizler gibi güzel hedeflerim olur.. Ama şuan çok zor..senağlama
Gerçekten cennette beni mi bekliyor bebeğim??? Hep böyle söylüyorlar.. Bu düşünce bazen su serpiyor yüreğime.. Ama yine de acıyor kalbim.. Geleceği düşünecek durumda değilim.. hele yeni bir bebeği ASLA!!! İkibuçuk aydır böyleyim.. Hiç mutlu değilim.. Teşekkürler canım benimle ilgilendiğin için..
merhaba canim, seninle tanisamadik daha, ama yasadiklarimiz ayni, seni coook iyi anliyorum, cünkü bende bebegimi dogumda 38+4 de kaybettimsenağlama
suan sana ne desem bos, cünkü bende öyleydim, cok dogal, ama yinede kendini fazla yipratma bitanem, kendin icin esin icin toparlanmalisin.. ben neler cektim neler yasadim...senağlama bende mis kokulu kizimi yarenimi 6.12.2007 de dünyaya getirdim, ama sessizce.. sesini bende duyamadim, kahroldum kendimi paraladim, hayattan vazgectim.. ama bak 13 ay oldu kimseye belli etmesemde hala hergün aklima gelir,her gün aglarim, yine sessizce, kimse görmesin üzülmesin diye..tek tesellim kucagima aldim öptüm kokladim, fotograflarina bakiyorum, geri vermek istemedim ama aldilar onu benden.. sonra sonra kendime geldim allahim böyle istedi, kizimi cok seviyodu yanindan ayirmak istemedim kizim cennetin kapisinda beni bekliyo beklicek dedim, soranlara annem gelmeden girmem dicek dedim.. böyle seylerle avuttum kendimi.. hayata daha cok sarildim, aileme sarildim ve en büyük destekcim canim esim sarildim, sende öyle yap bitanem, yanliz olmaz.. onlarla sevdiklerinle atlataksiniz, onlarda üzülüyo unutma bunu ama seni böyle gördüklerinde bin kat daha cok üzülüyolar.. benim annem babam ailem bana bisey olcak diye korkularindan hastaneyi ayaga kaldirmislar, cünkü bebegimi ancak 2.5 günde dogurabildim cok zor oldu, beni zehirlicek diye cok korktular kiyamam. bak simdi de sürekli kizimin yanina gidip konusuyorum onunla, annecim bana en güzel meleklerden bitanesi yollarmisin diyorum, sana benzesin senin kadar güzel olsun diyorum... ben bu yolu sectim canim, aylincim de benim gibi, bak o simdi tekrardan hamile ve allahin izniyle saglikli bir sekilde oglusunu minik tosbaamizi kucagina alacak insallah.. bizde alicaz, hepimizin bir gün bebegi olacak, bugün yada yarin hic fark etmez, saglikli olsun yeter bize diyoruz hep.. ve hep birlikte fotograflarimizi koycaz buraya.. ben buna cok inaniyorum ne olur sende inan.. seni cook umutsuz gördüm, tamam acin daha cok taze ama kendine zaman ver salma kendini...
arkadaslar yazim cok uzun oldu, belki üzdüm sizleri ama kusuruma bakmayin.. yeni arkadasimiz icin yazmak zorundaydim... sizleri seviyorum..bir bün böyle ollucaz:CüvCüv: su sari kafali kalabiliyoda bizmi kalamicaz... hihoyyythihoyyyt
canım bnce hemn yenıs ıçın calışamya başlayın ve eşıen sımsıkı sarılamlısn bunu unutma onalr bızm yasam kaynakalrızm hayat arkadaşalrımz onalrın bize ihtıyacalrı var bzi evelnırken çocukyapmk için evelnmedık dımı eşimzlıe olmkiçin evlendık sneı gercktn anlıyoruz bzı nedesek boş gelıyor sna ama gerckten gcecek bugunlerSevgili neriman83 ve bumuyani... süpersiniz.. sonsuz teşekkürler size.. Neriman83... duygularımı öyle güzel dile getirmişsin ki... her ikinize de desteğiniz için minnettarım.. aslında ben çok güçlü bir insandım..insanım.. Ama bu acı bambaşka! Tam 'artık iyiyim' derken, gerçekler bir tokat gibi yüzüme vuruyor. Şuan öyle boşum ki.. aylar boyu aklım, gözüm, elim, ruhum bebeğimleydi.. benim bir parçam olmuştu.. onun için nefes almak, onun için yemek yemek, uyumak, dinlenmek, onun için yaşamak.. bambaşka duygular bunlar.. OĞLUŞUM gidişiyle bomboş bıraktı beni! Tükendim, yoruldum artık.. iyi olmak istiyorum.. hayatın içindeyim ama ne hayata ne de eşime kendimi verebiliyorum.. Oğluşumun sesini duyamadan, onu okşayamadan, öpemeden bıraktı gitti beni.. herşeyi hazırdı.. karyolası, o minicik giysileri.. evden doğum için ayrılırken, tüm eşyaları onun gelişini bekler vaziyetteydi.. evime döndüğümde hiçbirinden eser yoktu!!! Öyle büyük bir acı ki bu dostlar! Tarifi imkansız.. teselliler yetersiz... onsuz hayat anlamsız.. Oğluşumu çok özlüyorum be dostlar.. çok özlüyorum...
merhaba canim, seninle tanisamadik daha, ama yasadiklarimiz ayni, seni coook iyi anliyorum, cünkü bende bebegimi dogumda 38+4 de kaybettimsenağlama
suan sana ne desem bos, cünkü bende öyleydim, cok dogal, ama yinede kendini fazla yipratma bitanem, kendin icin esin icin toparlanmalisin.. ben neler cektim neler yasadim...senağlama bende mis kokulu kizimi yarenimi 6.12.2007 de dünyaya getirdim, ama sessizce.. sesini bende duyamadim, kahroldum kendimi paraladim, hayattan vazgectim.. ama bak 13 ay oldu kimseye belli etmesemde hala hergün aklima gelir,her gün aglarim, yine sessizce, kimse görmesin üzülmesin diye..tek tesellim kucagima aldim öptüm kokladim, fotograflarina bakiyorum, geri vermek istemedim ama aldilar onu benden.. sonra sonra kendime geldim allahim böyle istedi, kizimi cok seviyodu yanindan ayirmak istemedim kizim cennetin kapisinda beni bekliyo beklicek dedim, soranlara annem gelmeden girmem dicek dedim.. böyle seylerle avuttum kendimi.. hayata daha cok sarildim, aileme sarildim ve en büyük destekcim canim esim sarildim, sende öyle yap bitanem, yanliz olmaz.. onlarla sevdiklerinle atlataksiniz, onlarda üzülüyo unutma bunu ama seni böyle gördüklerinde bin kat daha cok üzülüyolar.. benim annem babam ailem bana bisey olcak diye korkularindan hastaneyi ayaga kaldirmislar, cünkü bebegimi ancak 2.5 günde dogurabildim cok zor oldu, beni zehirlicek diye cok korktular kiyamam. bak simdi de sürekli kizimin yanina gidip konusuyorum onunla, annecim bana en güzel meleklerden bitanesi yollarmisin diyorum, sana benzesin senin kadar güzel olsun diyorum... ben bu yolu sectim canim, aylincim de benim gibi, bak o simdi tekrardan hamile ve allahin izniyle saglikli bir sekilde oglusunu minik tosbaamizi kucagina alacak insallah.. bizde alicaz, hepimizin bir gün bebegi olacak, bugün yada yarin hic fark etmez, saglikli olsun yeter bize diyoruz hep.. ve hep birlikte fotograflarimizi koycaz buraya.. ben buna cok inaniyorum ne olur sende inan.. seni cook umutsuz gördüm, tamam acin daha cok taze ama kendine zaman ver salma kendini...
arkadaslar yazim cok uzun oldu, belki üzdüm sizleri ama kusuruma bakmayin.. yeni arkadasimiz icin yazmak zorundaydim... sizleri seviyorum..bir bün böyle ollucaz:CüvCüv: su sari kafali kalabiliyoda bizmi kalamicaz... hihoyyythihoyyyt
EFENDIMIZ MUJDELIYOR; 3COCUGU OLEN CENNETLIKTIR DIYE SORUYORLAR 2COCUGU OLENDECENNETLIKMIDIR DIYE EVT DIYOR 2COCUGU OLEND ECENNETLIKTRI DIYE.SORUYORYA Ya rasulalah 1 çocugu olendemı cennetlıktır dıye efendımz evt dıyor ve eklıyor 1cocugu ölen de cennetlıktır hatta bu bebek düşük bile olsa.bebıgını kaybetıp buna sabreden.allahtan geldı diyen anne cennetlıktır diyor .eyy cennet anneelrı bırbırmıze dua edılm ben hergun sızlere dua edıyorum
Sevgili neriman83 ve bumuyani... süpersiniz.. sonsuz teşekkürler size.. Neriman83... duygularımı öyle güzel dile getirmişsin ki... her ikinize de desteğiniz için minnettarım.. aslında ben çok güçlü bir insandım..insanım.. Ama bu acı bambaşka! Tam 'artık iyiyim' derken, gerçekler bir tokat gibi yüzüme vuruyor. Şuan öyle boşum ki.. aylar boyu aklım, gözüm, elim, ruhum bebeğimleydi.. benim bir parçam olmuştu.. onun için nefes almak, onun için yemek yemek, uyumak, dinlenmek, onun için yaşamak.. bambaşka duygular bunlar.. OĞLUŞUM gidişiyle bomboş bıraktı beni! Tükendim, yoruldum artık.. iyi olmak istiyorum.. hayatın içindeyim ama ne hayata ne de eşime kendimi verebiliyorum.. Oğluşumun sesini duyamadan, onu okşayamadan, öpemeden bıraktı gitti beni.. herşeyi hazırdı.. karyolası, o minicik giysileri.. evden doğum için ayrılırken, tüm eşyaları onun gelişini bekler vaziyetteydi.. evime döndüğümde hiçbirinden eser yoktu!!! Öyle büyük bir acı ki bu dostlar! Tarifi imkansız.. teselliler yetersiz... onsuz hayat anlamsız.. Oğluşumu çok özlüyorum be dostlar.. çok özlüyorum...
nerimancım, kadrişçimm çok teşekkürler canlarım benim için yazdıklarınıza.. karamcım canım bu acıyı unutmak mümkün değil, şu andaki hamileliğim için allah'ıma sağlık sıhhat için dua ederken kaybettiğim yavrumuda meleklerinden ayırma nolursun diyoruum.. hep aklımızda hep kalbimize oluyor ama yapacak bişeyimiz yokk. hep sabrettim hep dua ettim yeni vede sağlıklı hamilelik için. nerimancım çok güzel anlatmış, sabretmek gerekli canım benim. allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallaahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?