Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım dış gebelik böyle olurmuş tabii benim baya bir uzadı 8 haftalıkken anlaşıldı çünkü fr hatası ama ne yapalım sen nasılsın sanırım sen bu ay dr gitcektin ne yaptın

anladım hayatım.ben iyim canım bu ay dr gitmiycem doktorum hastaneyi ssk yı bıraktı zorunlu görev için başka bir ilçeye verildi 1 ay orda tabi 24 saat nöbetleri var benimle ilgilenemiycek bu ay .bu yüzden önümüzdeki aya kaldı benim tedavim.herşeyin hayırlısı artık bekliyorum canım

tatlişkom bir ay tatildesin hı? bak içime doğdu nasıl olsa bu ay olmaz diye düşünerek rahat rahat çalışacaksın yaaa,işte bebişin gelip göbüşüne yerleşecek arkadaşım.
bu ay olmadı öbür ay,olmadı diğer ay,kocişlere bol bol doyacazkaydirigubbakcemile3
umutsuzluğa kapılmak yok,ben 3 adet oluşumdada umutlarımı yitiriyorum ama bi kaç güne topluyorum kendimi.
mehtapcığımında dediği gibi stres yok,düşünmek yok canım.işin sırrı cidden bu...

canım üzülme lütfen elbette bizlerde tekrar aynı güzel duyguları yaşayacağız bigün.sabır arkadaşım,şuan sadece dua ve sabr etmeliyiz.allahım o mutluluğu bizede yaşatacak inşallah.umutsuzluğa kapılıp kendimizi bırakmayalım yeterki.
öpüyorum canım seni...

canım çok geçmiş olsun,değerlerden bişe anlamadım ama umarım herhangi bi hastalık çıkmaz.doktordan güzel heberlerle dönersin inşallah.

mehtap _gülü bunada şükürki degerim 5000 lerden düştü ay biran önce tedaviye baslamak istiyorum ben ya aaaa

slm ozlemcım ellerıne saglık oh mıs gıbı olmustur evın yatılı mısafırden sonra cok ıs cıkar
benımde var ınce bır temızlıgım ama beklıyorum kırmızılar gelmezse bırkac gun sonra test yapıcam ona gore temızlık bugun adet gunum suana kadar bırsey yok benım duzenlı degıl ya beklemıyorum da zaten
sagol canım ıyı dıleklerın ıcın hayırlısı neyse o olsun opuyorum

canım arkadaşım benim,inşallah kırmızılar gelmez yerine bebekk haberi alırız bitanem.inan dua ediyorum senin için.artık mutlu haberleri verme sırası bize geldi tatlişkom,sen ayağını sürü biz arkandan gelelim inşallah.
ahhh sorma canım yaaa,benim misafirler benim evimi çok seviyolar galiba gelince hep burda kalmak istiyolar.severim misafir ama herkes bir olmuyo malesef çooook rahat insanlar bunlar.emrivaki yaptılar aslında gece 12de yoldayız deyip geldiler,3 gün kaldılar,bu arada 1 haftadır söz verdiğim akrabalarımı iptal etmek zorunda kaldım,laf çaktırdım akrabam gelecek die kırılacaklar die ödüm koparak yok yine kalmaya devam.baktım olmuyo aradım utana sıkıla iptal etmek zorunda kaldım.
öyle işte canım manevi yöndende çok çöktüm bu 3 günde inan.
ev kalabalık olsun misafiim olsun çok severim ama işte bu tarz anlayışsız insanları ağırlamak çok zor oluyo.inanırmısın akrabalarımı iptal edince çok utandım vücudum yara dökmüş ertesi gün.ayyy kastıkça kastım kendimi anlıcan.
neyse canım dikkat et kendine,yorma fazla kendini bu aralar.mucxxxxx.

ben bişeye de dikkat çekmek istiyorum.çocuğu olmayan aileler zaten üzülüyolar .ama kaynana basıkısı,aile komşu baskısı oluyo.aileleri daha çok üzülüyolar.bizim kızımız 2 sene sonra oldu .kayın baba dünya gözüyle bi toruunum olsada görsem derdi hep tabii hakkı görmesi ama insanın elinde değil ister istemez üzülüyordum.komşunun da bi lafı hala aklımda bi proplemin varsa tedavisini gör hemen dedi.belki iyiliğim için söyledi ama beni yinede üzüyodu.amcamın kızının 1 kızı var şimdi bitane daha istiyolar 1 buçuk senedir olmuyomuş.kaynanası üzecek şeyler söylüyomuş doğuracaksan doğur kızda doğur razıyız demiş.büyüklerin böyle yaklaşması hiç doğru değil bu konular karı koca arasında olmalı.bi annenin elindemi kız erkek çocuk terçih etmesi .artık bu cahillikden kurtulalım.yeter.kızım 8 yaşında geçen hafta düşük yaptım.ama 4 senedir nerdeyse niye çocuk yapmıyosunuz niye almıyonuz bi çocuk daha.sürekli bu laflara maruz kaldım.ben çocuk istedim ama eşim istemedi.ama bu sene istiyorduk eşimde istiyodu.ama oda düştü bizi istemedi gelmek istemedi.ama 4. 5 sene çok insanların laflarına maruz kaldım.sanki gelip bebeğe onlar bakacak.kandır eşini yap bi çocuk dediler hep.bıkdım artık bebek lafından.anneannemde geçen eşiyle boğuşmuşturda ondan düşmüştür dedi .cahillik işteee
eşim hiç yaklaşmadı bana çok anlayışlı bi eşim var onu çok seviyorum.allah ayırmasın onu benden.

tatlım bu testleri ben pek anlamadım ama çölyakı int den araştırdım çok belirtileri var sende bu gibi belirtiler varmı güzelim hemen kendini hasta gibi düşünme bence bişeyin yoktur değer düşük diyosun hayırlı habelerle gel inşallah hem tek dr kalma böyle durumlarda öptüm canım

canım üzülme nolurr..şeytanada uymaklava:RABBİM elbette sanada bebiş verecek,zamanı var demek.bekle birtanem sabırlı ol, bu sabrın mükafatını RABBİM tez zamanda nasip etsin..

üzülmemek elde değil be mehtap gülüm o sadece o anlık kırmızı kartı görünce yıkılma anı işte napiim sanki her ay hamileyim gibi hareket ediyorum bi kere ağzım yandı yaa dikkat edeyim diyorum derkende hamiş moduna giriyom işte...ama bugün iyiyim iyi olmam lazım insanlara güler yüz göstermek sadakadır o yüzden pek sıkıntımı göstermem içime atarım...bi tek size anlatıyom ama sizede gülücükler yollayım şimdi :teytey::teytey:

sağol bitanem bir gün bizde kavuşacaz minik elli tontişlerimize biliyoruz ve inanıyoruz inşallah...ben eşime kavuşabilmek içinde çok sıkıntı çektim hatta ayrılık acısı bile çektim ama o zamanda inanıyodum bi gün evlenicez diye hep ALLAHa hayırlıysa olmasını dilemiştim çok şükürki kavuştuk ama şimdide aşkımız meyva vermiyo diye üzülüyoruz hayatta insanların isteği bitmez evlad arzusuda çok başkaymış...bende seni çok öpüyorum:1hug:

bu konuda sana katılıyorum insanlar başkalarının hayatına burun sokmayı çok severler meraktan herşeyi kurcalarlar...yardımcı olmak isteyenler hariç tabi kii.banada çok soran oluyor hele de bak kardeşin seni geçti sen hala tembellik yap demeleri şakada olsa kırıcı oluyo yani...ne yani kardeşim bebek için benimi beklicekti...anne olamadım ama tatlımı tatlı teyzesinin kuzucuğu var işte bizde onu seviyoruz
ben hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonrada düşürünce banada amaaan sen hamile sanıyosundur kendini yoktur öle bişi diyen de oldu hatta ben hamiş olduğumu öğrenince yalovaya anneme gittim tabi ki orda düşük yaptım 1 hafta sonra evime geldim görümcemde ankaradan gelmiş eve gelir gelmez yemeğe davet ettim onları k.nana elti ve görümceyi nese herşey hoş güzel oldu gittiler geçmiş olsun bile demek yok tabiki ertesi gün k.nana eşime demişki melike niye eltisine hoşgeldin deyipte öpmedi niye surat asıyodu demiş ayyy sinirden öldüm yaaa ben ne haldeyim bi düşünün yaa moralmı var yine bi incelik yapıp eve misafir çağırmışım aldığım nota bak...ALLAH kalbimi biliyor ben kimsenin kalbini kasıtlı olarak kırmam(eşim hariç) normalde iyi insanlar ama böyle anlayışsızlık vurdumduymazlık beni üzer yani
çok konuştum yaaa bende laf bitmez öpüldün

melikecim bende senin gibi eşimle evlenmek için çok bekledim,çok sıkıntı çektim.ama bende hep inançlıydım,er ya da geç kavuşacaz diye.çok şükür allahıma kavuştuk,her geçen gün birbirimize daha çok bağlanıyoruz.
bebeğimi kaybettiğimde en büyük desteğim o oldu,bna çok düşkündür ama bebeğimi kaybedince bana daha çok bağlandı.çok üstüme düşer sağolsun.bide burda kendi ailemdem kimse yok,çok yalnızım eşimin ailesi burda yaşıyo ama bebeğimi kaybedince yani onlara en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olmadı kimse,amannn üzüldüğün şeye bak bi daha yaparsınız filan laflar söylediler.şimdiyse güzel bi söz bile duymuyorum onlardan nerdeyse,inşallah bebeğin olur biran önce gibi..
yani diceem,eşlerimiz en büyük destekçilerimiz.bu ay adet olunca o benden önce ağlamaya başladı biliyo musun,canım o benim.şimdi herşeyden çok istiyorum ona ikimizin bi parçasını hediye etmeyi.allahım inşallah tez zamanda o mutluluğu yaşatsın bize arkadaşım.dualarım hep bu yönde,isteyen herkes için...

Çok zor biliyorum ama kimsenin lafına bakmayın arkadaşlar sonuçta hayat sizin hayatınız, kimse sizin 24 saatinizi bilemez sizden başka.. Milletin ağzı torba değil ki büzesiniz... Kulaklarınızı tıkayıp "he" deyip geçin... Hiçbirşeyi kafanıza takıp dert etmeyin, zaten rahat olmak, çok düşünmemek yada stres olmamak gerekiyor çocuk için... Sonuçta o çocuğa doğana kadar da doğumdan sonra da bakacak olan annesinden başkası değildir...Biz 5 yıl bekledik, herkes niye yapmıyorsunuz yada sorun mu var falan dedi, biz kulaklarımızı tıkadık geçtik. İstediğimizde de Yaradan'a sığındık, hayırlısı dedik, oldu ama düştü sonuçta kısmet böyleymiş dedik umudumuzu da yitirmedik... İnşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Rabbim evlat hasretlerini dindirir hayırlı zamanda ve hayırlısıyla...

canımsın yaa...benimde eşimin beni çok sevdiğini bildiğim için onu sabırla bekledim zaten...eşim yengeç burcu çok duygusal kocacım benim bi gün komedi film izleyelim dedik jim carry nin yalancı yalancı filmini izliyoduk ben gülmekten kırılıyorum filmin sonunda baktım hiç sesi çıkmıyor anaaa bi bakarım ki ağlıyooo ooyy oyyy noldu kociş dedim baksana babasına oğluna yalan söylüyo onla ilgilenmiyo ben olsam ahhh dedi yawruuumm çok üzülmüştüm o an...çok belli etmez üzüntüsünü ben üzülmeyim diye...
nesse yaaa bu arada ben coştum yani yemekteyiz trabzonu izlerken kemençeye dayanamamda :teytey:anne tarafından var trabzon damarı oynamak olsunda:dance::dance::dance:

melikecim canım benim üzülme lütfen, bu kadar üzülürsen olacağı varsa da gecikir, kafanı dağıtacak bir şeyler bulsana canımcım, bu ateş yüreğe bi kere düştü mü sönmüyor biliyorum ama üzülsek de üzülmesek de sonuç değişmiyor, biraz yaşadığın anın, sağlıklı olmanın tadını çıkarmaya bak, dualarımdasın güzelim.

çok geçmiş olsun, benim de ilk bebeğimdi, o kadar çok arkadaş var ki burada bu durumu yaşayan, rabbim herkese sabır versin, bir şekilde kendimizi teselli edip yola devam ediyoruz, inşallah sabrımızın karşılığını minik melekler olarak alırız, tekrar geçmiş olsun canım.

nazcım eğer ovulasyon geç olursa tabiki şansın var, herzaman bir ihtimal vardır, sen regle 5-6 gün kalana kadar çalış, tabi pilin bitmezse ehheeeedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…