- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.941
canım dış gebelik böyle olurmuş tabii benim baya bir uzadı 8 haftalıkken anlaşıldı çünkü fr hatası ama ne yapalım sen nasılsın sanırım sen bu ay dr gitcektin ne yaptın
arkadaşlar öğlende kırmızı kartı yedim....yine dayanamadım eşimi aradım söyledim ona anlatırken başladım ağlamaya onunda kalbini kırdım...senağlama kızlar hakkaten dayanılmıyo yaaa çok ağlamamaya çalışıom gözlerim şişiyo 1 gün inmiyo herkes anlıyo diye...yoksa salıcam kendimi moral olarak tam salmış durumdayımda...ben her ay bu ay daha yakınım işte bu son adet bu kez olucak diyorum ama olmuyooosenağlama mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo kafamı dağıtayım diyorum tv açıyom reklamda bebek çıkıyo başlıyom ağlamayasenağlama herkes noldu sana melike ne düşünüon bu kadar dio kimseye açılıp söylemek istemiyorum çünkü yaşayan anlar takma gibi klasik laflar duymak istemiyorum...birde adetlerimde çok azaldı 1/5 yıldır yani düşükten sonra neden anlamadım haplardan sanırım...canlarım çok dua ediyorum bu dualarımız ahirette karşımıza çıkacakmış inşş döktüğüm gözyaşlarıyla düşürdüğüm bebeğimde gelir o mükafatı düşünüyorum...ama bi an şeytana da uyduğum oluyo!!!rabbim bizi onun hilesinden korusun...yazarken coştum kızlar senağlama hepinizi öpüyorum ne olur ALLAHım biz çocuğun kıymetini güzelliğini çoook iyi anladık bizlerede o kokuyu nasip et...(amin)
kızlar dr şüphe ettiği durum sanırım gerçekleşcek.beni gastroloji uzmanına sevk etti.
endomysıum/gliadin ıgA negatif
endomysıum/gliadin ıgG negatif
GLİADİN ıgA pozatif 41,956
GLİADİNıg g negatif
fakat şu pozatif şey yüzünden gitcem gitmem lazım çünkü ialç emilimini bozuyormuş bu hastalık bakalım ne çıkcak.dr çok yüksek değil ama araştırılsın dedi.
sanırım ÇÖLYAK OLDUM
dr bunda düşük yapabileceğini söyledi
canım çok geçmiş olsun,değerlerden bişe anlamadım ama umarım herhangi bi hastalık çıkmaz.doktordan güzel heberlerle dönersin inşallah.
canımm geçmiş olsun dr'dan hayırlı haberlerle dönersin inşallaaahh..
herkese merhabalar kızlarrr,hepiniz iyisiniz umarım adet olan arkadaşlarım üzülmek yok yola devamkaydirigubbakcemile3 az kaldı meleklerimize kavuşmaya.
mehtapcım canım benim yaa senin adına nasıl mutluyum anlatamam,allahım tamamına erdirir inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini dünyaya getirirsin.haklısın şekerim stres sıkıntı yok,işin sırrı bu.inşallah artık bende takmamaya çalışcam bu ay.
yeliziiim,inşallah bugün yarın senden güzel haberler alırız tatlım.sakın sevinçten havalara uçup bize haber vermeyi unutma olur mu?
eminecim mrb,inşallah bebişlerimiz bizi çok bekletmez,hemencecik yerleşirler orta katımızakaydirigubbakcemile2 inşallah korunma süren göz açıp kapayana kadar geçer.
umutluyuz arkadaşım,sağol tatlım.evet sanırım bi iş kafamı dağıtır tabi bulabilirsem.hayırlısı olsun canım.
eee herkes nerelerde bakiiim?
misafirim vardı bi kaç gündür yatılı,dün gece onları gönderdim bugün bütün gün temizlik yaptım,size bi bakayım dedim daha bisürü ütü var beni bekleyenkafamçokkarıştı
buralardayım ben kızlar,öpüyorum hepinizi....
slm ozlemcım ellerıne saglık oh mıs gıbı olmustur evın yatılı mısafırden sonra cok ıs cıkar
benımde var ınce bır temızlıgım ama beklıyorum kırmızılar gelmezse bırkac gun sonra test yapıcam ona gore temızlık bugun adet gunum suana kadar bırsey yok benım duzenlı degıl ya beklemıyorum da zaten
sagol canım ıyı dıleklerın ıcın hayırlısı neyse o olsun opuyorum
kızlar dr şüphe ettiği durum sanırım gerçekleşcek.beni gastroloji uzmanına sevk etti.
endomysıum/gliadin ıgA negatif
endomysıum/gliadin ıgG negatif
GLİADİN ıgA pozatif 41,956
GLİADİNıg g negatif
fakat şu pozatif şey yüzünden gitcem gitmem lazım çünkü ialç emilimini bozuyormuş bu hastalık bakalım ne çıkcak.dr çok yüksek değil ama araştırılsın dedi.
sanırım ÇÖLYAK OLDUM
dr bunda düşük yapabileceğini söyledi
canım üzülme lütfen elbette bizlerde tekrar aynı güzel duyguları yaşayacağız bigün.sabır arkadaşım,şuan sadece dua ve sabr etmeliyiz.allahım o mutluluğu bizede yaşatacak inşallah.umutsuzluğa kapılıp kendimizi bırakmayalım yeterki.
öpüyorum canım seni...
ben bişeye de dikkat çekmek istiyorum.çocuğu olmayan aileler zaten üzülüyolar .ama kaynana basıkısı,aile komşu baskısı oluyo.aileleri daha çok üzülüyolar.bizim kızımız 2 sene sonra oldu .kayın baba dünya gözüyle bi toruunum olsada görsem derdi hep tabii hakkı görmesi ama insanın elinde değil ister istemez üzülüyordum.komşunun da bi lafı hala aklımda bi proplemin varsa tedavisini gör hemen dedi.belki iyiliğim için söyledi ama beni yinede üzüyodu.amcamın kızının 1 kızı var şimdi bitane daha istiyolar 1 buçuk senedir olmuyomuş.kaynanası üzecek şeyler söylüyomuş doğuracaksan doğur kızda doğur razıyız demiş.büyüklerin böyle yaklaşması hiç doğru değil bu konular karı koca arasında olmalı.bi annenin elindemi kız erkek çocuk terçih etmesi .artık bu cahillikden kurtulalım.yeter.kızım 8 yaşında geçen hafta düşük yaptım.ama 4 senedir nerdeyse niye çocuk yapmıyosunuz niye almıyonuz bi çocuk daha.sürekli bu laflara maruz kaldım.ben çocuk istedim ama eşim istemedi.ama bu sene istiyorduk eşimde istiyodu.ama oda düştü bizi istemedi gelmek istemedi.ama 4. 5 sene çok insanların laflarına maruz kaldım.sanki gelip bebeğe onlar bakacak.kandır eşini yap bi çocuk dediler hep.bıkdım artık bebek lafından.anneannemde geçen eşiyle boğuşmuşturda ondan düşmüştür dedi .cahillik işteee
eşim hiç yaklaşmadı bana çok anlayışlı bi eşim var onu çok seviyorum.allah ayırmasın onu benden.
sağol bitanem bir gün bizde kavuşacaz minik elli tontişlerimize biliyoruz ve inanıyoruz inşallah...ben eşime kavuşabilmek içinde çok sıkıntı çektim hatta ayrılık acısı bile çektim ama o zamanda inanıyodum bi gün evlenicez diye hep ALLAHa hayırlıysa olmasını dilemiştim çok şükürki kavuştuk ama şimdide aşkımız meyva vermiyo diye üzülüyoruz hayatta insanların isteği bitmez evlad arzusuda çok başkaymış...bende seni çok öpüyorum:1hug:
melikecim bende senin gibi eşimle evlenmek için çok bekledim,çok sıkıntı çektim.ama bende hep inançlıydım,er ya da geç kavuşacaz diye.çok şükür allahıma kavuştuk,her geçen gün birbirimize daha çok bağlanıyoruz.
bebeğimi kaybettiğimde en büyük desteğim o oldu,bna çok düşkündür ama bebeğimi kaybedince bana daha çok bağlandı.çok üstüme düşer sağolsun.bide burda kendi ailemdem kimse yok,çok yalnızım eşimin ailesi burda yaşıyo ama bebeğimi kaybedince yani onlara en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olmadı kimse,amannn üzüldüğün şeye bak bi daha yaparsınız filan laflar söylediler.şimdiyse güzel bi söz bile duymuyorum onlardan nerdeyse,inşallah bebeğin olur biran önce gibi..
yani diceem,eşlerimiz en büyük destekçilerimiz.bu ay adet olunca o benden önce ağlamaya başladı biliyo musun,canım o benim.şimdi herşeyden çok istiyorum ona ikimizin bi parçasını hediye etmeyi.allahım inşallah tez zamanda o mutluluğu yaşatsın bize arkadaşım.dualarım hep bu yönde,isteyen herkes için...
arkadaşlar öğlende kırmızı kartı yedim....yine dayanamadım eşimi aradım söyledim ona anlatırken başladım ağlamaya onunda kalbini kırdım...senağlama kızlar hakkaten dayanılmıyo yaaa çok ağlamamaya çalışıom gözlerim şişiyo 1 gün inmiyo herkes anlıyo diye...yoksa salıcam kendimi moral olarak tam salmış durumdayımda...ben her ay bu ay daha yakınım işte bu son adet bu kez olucak diyorum ama olmuyooosenağlama mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo kafamı dağıtayım diyorum tv açıyom reklamda bebek çıkıyo başlıyom ağlamayasenağlama herkes noldu sana melike ne düşünüon bu kadar dio kimseye açılıp söylemek istemiyorum çünkü yaşayan anlar takma gibi klasik laflar duymak istemiyorum...birde adetlerimde çok azaldı 1/5 yıldır yani düşükten sonra neden anlamadım haplardan sanırım...canlarım çok dua ediyorum bu dualarımız ahirette karşımıza çıkacakmış inşş döktüğüm gözyaşlarıyla düşürdüğüm bebeğimde gelir o mükafatı düşünüyorum...ama bi an şeytana da uyduğum oluyo!!!rabbim bizi onun hilesinden korusun...yazarken coştum kızlar senağlama hepinizi öpüyorum ne olur ALLAHım biz çocuğun kıymetini güzelliğini çoook iyi anladık bizlerede o kokuyu nasip et...(amin)
Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır sadece okur olarak takip ediyordum, ilk gebeliğimde çok faydalandım; her ne kadar 8 hafta sürmüş olsa da...
6 haftalıkken başlayan düşük tehlikesi sonunda 1 ay önce maalesef bebeğimizi 8 haftalıkken kaybettik. O iki hafta çok ağrılı sancılı geçti, bebek gelişiyordu onun açısından bir problem görünmüyordu ama sonunda kalbi durdu...Ne kadar belli etmiş olsa da yine de gitmesi bizi üzdü, ama her işte bir hayır vardır dedik. Allah bunu yaşayan herkese sabrını da versin inşallah.. O bize ne veriyorsa, biz kullar bilmeliyiz ki verdiğinde bizim için bir yarar muhakkak vardır...Neyse, müdehale ile alındı kalan parçalar, doktor o günden 30 ila 40 gün sonra adet göreceğimi söyledi ama ben 20. gün adet oldum... Tekrar bebek istiyoruz hayırlısıyla, endişelenmiyor da değilim tabi ilk bebeğimizde yaşadıklarımız dolayısıyla... Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
mrh arkadaşlar çalışmamızı yptık bu gece de.6şubata az kaldı haydi bakalım hayırlısıyla.gerçi yumoş günlerimiz geçti ama adetten bir hafta öncesi de yumoş günleri olabilir diyorlar. bu konuda bilgisi olan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?