- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.921
arkadaşlar öğlende kırmızı kartı yedim....yine dayanamadım eşimi aradım söyledim ona anlatırken başladım ağlamaya onunda kalbini kırdım...senağlama kızlar hakkaten dayanılmıyo yaaa çok ağlamamaya çalışıom gözlerim şişiyo 1 gün inmiyo herkes anlıyo diye...yoksa salıcam kendimi moral olarak tam salmış durumdayımda...ben her ay bu ay daha yakınım işte bu son adet bu kez olucak diyorum ama olmuyooosenağlama mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo kafamı dağıtayım diyorum tv açıyom reklamda bebek çıkıyo başlıyom ağlamayasenağlama herkes noldu sana melike ne düşünüon bu kadar dio kimseye açılıp söylemek istemiyorum çünkü yaşayan anlar takma gibi klasik laflar duymak istemiyorum...birde adetlerimde çok azaldı 1/5 yıldır yani düşükten sonra neden anlamadım haplardan sanırım...canlarım çok dua ediyorum bu dualarımız ahirette karşımıza çıkacakmış inşş döktüğüm gözyaşlarıyla düşürdüğüm bebeğimde gelir o mükafatı düşünüyorum...ama bi an şeytana da uyduğum oluyo!!!rabbim bizi onun hilesinden korusun...yazarken coştum kızlar senağlama hepinizi öpüyorum ne olur ALLAHım biz çocuğun kıymetini güzelliğini çoook iyi anladık bizlerede o kokuyu nasip et...(amin)
Allah gönlüne göre versin ben3 düşük yaptım 1 yılo arayla ama heray ped almazdım bu ay gelmicek nasıl olsa derdim adet basladıgında aglaya aglaya temizlik yapardım ama hamile kaldım ama düşük yaptım kafana takmamaya çalış söylemesi kolay bilirim...
geçen hafta 5 haftalık hamileydim.çok seviniyodum. en çokda 8 yaşındaki kızım istiyodu kardeşi olucağına çok seviniyodu.alışverişe gittiğimizde kızım taşıyodu poşetleri anne sen taşıma diyip elimden alıyodu.evde de bana hiç iş vermedi anne sen yapma sen oraya çıkma diyip üzerime titriyodu.bende daha çok kızım için ikinci bebeği istiyorum.herkezin kardeşi oluyo benim niye olmuyo diye üzülüyodu.geçen hafta öncesi az az kanamam vardı.DR. normal dedi bebek keseye yerleşiyo dedi.ama ogün karnım sabahdan akşama kadar karnım ağrıdı geçer diye yattım sonra kalkdığımda lavobaya gittim düşmüştü .çok şaşırdım.DR. a gittik.düştüğünü söyledi.o gün akşamı eve geldiğimizde çok üzüldüm kızımada sakın üzülme dedim sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm dedi.hem sağlıksız proplemli doğsaydı daha çok üzülürdük dedim oyüzden düştü dedim biraz üzüldü ama ben sana okadar yardım ettim niye düştü dedi sonra anlayışla karşıladı.3 ay sonra yine olur dedim.öyle ikna oldu.benim kızımdan önce 1 aylıkken yine düşük olmuştu kalan parcaları almışlardı . ama sonra kızım oldu.şimdiki düşükde iyiki parçalar felan kalmadı.ALLAH büyük kızımında bi kardeşi olur inşallah yakında.demekki nasip değilmiş.allahtan ümit kesilmez.demekki böyle olması gerekiyomuş.bidaha hamile kalırsam kimseye söylemeyecem anneme bile.ben herkeze söyledim sevinçden nazar da değebilir.senağlamasenağlama allahım hiç çocuğu olmayanlarada ver yarabbim.
canım dış gebelik böyle olurmuş tabii benim baya bir uzadı 8 haftalıkken anlaşıldı çünkü fr hatası ama ne yapalım sen nasılsın sanırım sen bu ay dr gitcektin ne yaptın[/QUOTE][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
arkadaşlar öğlende kırmızı kartı yedim....yine dayanamadım eşimi aradım söyledim ona anlatırken başladım ağlamaya onunda kalbini kırdım...senağlama kızlar hakkaten dayanılmıyo yaaa çok ağlamamaya çalışıom gözlerim şişiyo 1 gün inmiyo herkes anlıyo diye...yoksa salıcam kendimi moral olarak tam salmış durumdayımda...ben her ay bu ay daha yakınım işte bu son adet bu kez olucak diyorum ama olmuyooosenağlama mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo kafamı dağıtayım diyorum tv açıyom reklamda bebek çıkıyo başlıyom ağlamayasenağlama herkes noldu sana melike ne düşünüon bu kadar dio kimseye açılıp söylemek istemiyorum çünkü yaşayan anlar takma gibi klasik laflar duymak istemiyorum...birde adetlerimde çok azaldı 1/5 yıldır yani düşükten sonra neden anlamadım haplardan sanırım...canlarım çok dua ediyorum bu dualarımız ahirette karşımıza çıkacakmış inşş döktüğüm gözyaşlarıyla düşürdüğüm bebeğimde gelir o mükafatı düşünüyorum...ama bi an şeytana da uyduğum oluyo!!!rabbim bizi onun hilesinden korusun...yazarken coştum kızlar senağlama hepinizi öpüyorum ne olur ALLAHım biz çocuğun kıymetini güzelliğini çoook iyi anladık bizlerede o kokuyu nasip et...(amin)
teşekkür ederim arkadaşlar cevap yazdığınız için.umutluyuz.anjelic.pretty women.hepinize teşekkürler.ümidimizi kesmememiz lazım.allah olmayanlara isteyen herkeze hayırlısını versin inşallah.ben düştüğü günün akşamı ve bi hafta moralim bozukdu ama sonra kendimi toparladım.ALLAH eşimize bize kızıma sağlık versin.önce sağlık .sağlık herşeyin başında gelir.ama çokda üzücü tabii bi anda sevinçliyken mutluyken birden pat diyee gidiveriyooo .umutlar hayaller ucup gidiveriyo hiçde kolay değil.hamile kalamamak da üzücü hiç hamile kalamayanlarda var . ama hamile kalıp düşük yapmak daha üzücü bence .bilmiyorum ben 5 haftalık düşük yaptım bunda üzüntünün etkisi varmı acaba .çok haberler izledim filistindeki ölen o çocuklara çok üzülüp çok ağladım.düşük yaptıkdan sonrada filistindeki ölen çocuklar aklıma geldikce daha çok üzüldüm .daha çok ağladım.ben 5 haftalık bebek için üzüldüm ya çocuklar 4 yaşında 5 yaşında kundakdaki ölen çocuklar allah o analara babalara allah sabır versin.evlat acısı allah kimseye vermesin.amin.
sağol fundacım ama napiim çok üzüldüm yaa size yazıncada koptum ağladım ağladım rahatladım şimdi...illaki heray aynı şeyi yaşıyorum eşimde alıştı zavallım onu çoook seviyorum çok anlayışlı onu üzdüğüme üzülüyorum tabi en yakın en iyi arkadaşım o benim...güzel arkadaşım hangi ay umutlanmıyoruz kii takmıyomuş gibi davranıp kendimizi kandırıyoruz...tabi ki hayırlısı ve sağlıklısı olsun biliyorum bende rabbim zamanını biliyor sabret diyorum kendime ama ilk tepkim şeytanice oluyor kötükedihüso beni kandırıyo yaaa...ALLAH bizi onun tuzaklarında korusun...evet canım ben eskisi gibi güçlü değilim sanki herşey bitti gibi pes ediyorum ama bu işte 1 günlük sürüyor çok şükür...inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı tombişler verirde anlatırız yaramazlıklarını inşallah...öptüm canım tesllin için teşekkür ederim :1hug:
Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır sadece okur olarak takip ediyordum, ilk gebeliğimde çok faydalandım; her ne kadar 8 hafta sürmüş olsa da...
6 haftalıkken başlayan düşük tehlikesi sonunda 1 ay önce maalesef bebeğimizi 8 haftalıkken kaybettik. O iki hafta çok ağrılı sancılı geçti, bebek gelişiyordu onun açısından bir problem görünmüyordu ama sonunda kalbi durdu...Ne kadar belli etmiş olsa da yine de gitmesi bizi üzdü, ama her işte bir hayır vardır dedik. Allah bunu yaşayan herkese sabrını da versin inşallah.. O bize ne veriyorsa, biz kullar bilmeliyiz ki verdiğinde bizim için bir yarar muhakkak vardır...Neyse, müdehale ile alındı kalan parçalar, doktor o günden 30 ila 40 gün sonra adet göreceğimi söyledi ama ben 20. gün adet oldum... Tekrar bebek istiyoruz hayırlısıyla, endişelenmiyor da değilim tabi ilk bebeğimizde yaşadıklarımız dolayısıyla... Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Teşekkür ederim Melike, biz hep hayırlısı diyerek dua ettik demek ki buymuş hayırlısı dedik sonunda, çünkü Rabbim hakikaten yaşanması gerekeni yaşatıyor kullarına...Kuzenim senelerce tedavi gördü hamile kalamadı erken menopoz dendi herşeyi denediler olmadı, en son bir kalp rahatsızlığı tespit edildi ki doktoru bebeği düşünmesini bile yasakladı bu kalple bu vücut hamileliği kaldırmazdı demiş...Biz onun için de hep hayırlısı diye dua etmiştik, Allah onu bize bağışladı bu açıdan bakınca..Yani ümitsizliğe kapılmak bir şey getirmiyor, ümidin hep hayırlısının olmasından yana olsun,Allah yardımcın olsun, hepimizin yardımcısı olsun...
canım benim geçmiş olsun...ben yazını okuyunca ağlıyodum kızının sana destek olmasını ve ben sana okadar yardım ettim niye düştü demesi dahada ağlattı yavrum yaa nakadarda abla olmak istiyor onların duaları kabul olur güzelim merak etme hiç değilse hamile kalıyorsun ve hiç değilse şeker bi kızın var ALLAH bağışlasın...rabbim hayırlı ve sağlıklı evlad nasip etsin...:1hug:
btrklc sanırım sende benim gibi temmuz adaylarındaydın o testler hakkında bir bilgim yok geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz
canım geçmiş olsun hoş geldin.RABBİM sabırlar versin inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalır bebişini sağlıcakla kucağına alırsın..geçen hafta 5 haftalık hamileydim.çok seviniyodum. en çokda 8 yaşındaki kızım istiyodu kardeşi olucağına çok seviniyodu.alışverişe gittiğimizde kızım taşıyodu poşetleri anne sen taşıma diyip elimden alıyodu.evde de bana hiç iş vermedi anne sen yapma sen oraya çıkma diyip üzerime titriyodu.bende daha çok kızım için ikinci bebeği istiyorum.herkezin kardeşi oluyo benim niye olmuyo diye üzülüyodu.geçen hafta öncesi az az kanamam vardı.DR. normal dedi bebek keseye yerleşiyo dedi.ama ogün karnım sabahdan akşama kadar karnım ağrıdı geçer diye yattım sonra kalkdığımda lavobaya gittim düşmüştü .çok şaşırdım.DR. a gittik.düştüğünü söyledi.o gün akşamı eve geldiğimizde çok üzüldüm kızımada sakın üzülme dedim sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm dedi.hem sağlıksız proplemli doğsaydı daha çok üzülürdük dedim oyüzden düştü dedim biraz üzüldü ama ben sana okadar yardım ettim niye düştü dedi sonra anlayışla karşıladı.3 ay sonra yine olur dedim.öyle ikna oldu.benim kızımdan önce 1 aylıkken yine düşük olmuştu kalan parcaları almışlardı . ama sonra kızım oldu.şimdiki düşükde iyiki parçalar felan kalmadı.ALLAH büyük kızımında bi kardeşi olur inşallah yakında.demekki nasip değilmiş.allahtan ümit kesilmez.demekki böyle olması gerekiyomuş.bidaha hamile kalırsam kimseye söylemeyecem anneme bile.ben herkeze söyledim sevinçden nazar da değebilir.senağlamasenağlama allahım hiç çocuğu olmayanlarada ver yarabbim.
tatlım geçmiş olsun.hala düşmedimi değerin..inşallah tez zamanda düşer ve peşine hemencecik hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın canım..kızlarrr ben ne zamandır giremiyorum böbreklerimden çok kötü üşütmüşüm yataktan kalkamıyordum çok şükür iim şimdi benim degerler hala düşmemiş pzt gittim 68 olmuş yeni arkadaslarda gelmiş hepsine geçmil olsun Allah bir daha yaşatmasın Allah isteyen herkeze versin
canım üzülme nolurr..şeytanada uymaarkadaşlar öğlende kırmızı kartı yedim....yine dayanamadım eşimi aradım söyledim ona anlatırken başladım ağlamaya onunda kalbini kırdım...senağlama kızlar hakkaten dayanılmıyo yaaa çok ağlamamaya çalışıom gözlerim şişiyo 1 gün inmiyo herkes anlıyo diye...yoksa salıcam kendimi moral olarak tam salmış durumdayımda...ben her ay bu ay daha yakınım işte bu son adet bu kez olucak diyorum ama olmuyooosenağlama mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo kafamı dağıtayım diyorum tv açıyom reklamda bebek çıkıyo başlıyom ağlamayasenağlama herkes noldu sana melike ne düşünüon bu kadar dio kimseye açılıp söylemek istemiyorum çünkü yaşayan anlar takma gibi klasik laflar duymak istemiyorum...birde adetlerimde çok azaldı 1/5 yıldır yani düşükten sonra neden anlamadım haplardan sanırım...canlarım çok dua ediyorum bu dualarımız ahirette karşımıza çıkacakmış inşş döktüğüm gözyaşlarıyla düşürdüğüm bebeğimde gelir o mükafatı düşünüyorum...ama bi an şeytana da uyduğum oluyo!!!rabbim bizi onun hilesinden korusun...yazarken coştum kızlar senağlama hepinizi öpüyorum ne olur ALLAHım biz çocuğun kıymetini güzelliğini çoook iyi anladık bizlerede o kokuyu nasip et...(amin)
Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır sadece okur olarak takip ediyordum, ilk gebeliğimde çok faydalandım; her ne kadar 8 hafta sürmüş olsa da...
6 haftalıkken başlayan düşük tehlikesi sonunda 1 ay önce maalesef bebeğimizi 8 haftalıkken kaybettik. O iki hafta çok ağrılı sancılı geçti, bebek gelişiyordu onun açısından bir problem görünmüyordu ama sonunda kalbi durdu...Ne kadar belli etmiş olsa da yine de gitmesi bizi üzdü, ama her işte bir hayır vardır dedik. Allah bunu yaşayan herkese sabrını da versin inşallah.. O bize ne veriyorsa, biz kullar bilmeliyiz ki verdiğinde bizim için bir yarar muhakkak vardır...Neyse, müdehale ile alındı kalan parçalar, doktor o günden 30 ila 40 gün sonra adet göreceğimi söyledi ama ben 20. gün adet oldum... Tekrar bebek istiyoruz hayırlısıyla, endişelenmiyor da değilim tabi ilk bebeğimizde yaşadıklarımız dolayısıyla... Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
kızlar dr şüphe ettiği durum sanırım gerçekleşcek.beni gastroloji uzmanına sevk etti.
endomysıum/gliadin ıgA negatif
endomysıum/gliadin ıgG negatif
GLİADİN ıgA pozatif 41,956
GLİADİNıg g negatif
fakat şu pozatif şey yüzünden gitcem gitmem lazım çünkü ialç emilimini bozuyormuş bu hastalık bakalım ne çıkcak.dr çok yüksek değil ama araştırılsın dedi.
sanırım ÇÖLYAK OLDUM
dr bunda düşük yapabileceğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?