Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

güzelim doktorun şüphe ettiği nedir? çölyak hastalığını duymuştum ama ayrıntılı bilmiyorum, neyle ilgili?

Bu arada kızlar benim tahliller çıktı, protein s ve c normal, yani kanda pıhtılaşma sorunum yokmuş:teytey: ama IFA ve DI diye bir test var onlar pozitif çıkmış, romatizmal bir rahatsızlık mı geçirdin dedi hayır dedim, bu testin antikorlarını gösteren tahlillerim normal, doktor bağışıklık sistemiyle ilgili bir sorun olabilir ama antikorlar normal görünüyor dedi, şimdilik beni bebe aspirinine başlattı, hamile kalırsam inşalaaaaaak:lepi: tekrar anrikor tahlillerim yapılacak ve ona göre ilaca başlatacakmış, yarın ayrıntılı konuşucam doktorumla bana dua edin canlarım.:çok üzgünüm:

sağolasın duaların için teşekkür ederim ALLAH razı olsun gülüm...aslında çoooooookkk mutsuzum eşimede öle söylüyorum ben önceden eşime şebeklikler yapardım bebek taklidi yapardım kocamın sırtına atlar evde gezdirirdim kendimi çılgın biriydim bi ortama girince pozitif enerji yayardım bi espri patlatırdım yıkılırdı ortalık ama şimdiii nooo:1no2: hiç içimden gelmiyo yaaa ne gülmek ne alışveriş ne eylence hiç bişi beni mutlu etmiyo...işte böle polyanna oynuyom...kötü tepkiler aldım içime kapandığım için beni kimse anlayamadı çünkü yaşamadılar yaşadığım sıkıntıları...bir arkadaşımla aramız açıldı sürekli giderdim gitmemeye başlayınca onun çocuğunu kıskandığımı söyledi hemde o zamanda daha 1 ay önce düşük yapmıştım normaldi bu durumum dimi?ben nasıl güveneyim ki daha insanlara!!!bende işte benim gibi sıkıntısı aynı olanla paylaşıyorum işte sizlerle yani başkada yok bide kız kardeşim onuda üzmek istemiyorum fazla bişeyde anlatamıyorum canım kardeşim bi yandan doğurmaya çalışıyo bi yandanda bana dua ediyomuş kıvırcığım o benim yaaa...ooff ağladım yine işte senağlama
kafamı dağıtacak şeyler bulmaya çalışıyorum işte duygusal şeyler izlemiyorum hep güldüren şeylere bakıyom vs vs işte...öptüm seni canım benim a.s.

ooohh ohh maşallah ne güzel haber sevindim tatlım yarında güzel haberlerle gelirsin inşallah güzelim:1hug:

ooohh ohh maşallah ne güzel haber sevindim tatlım yarında güzel haberlerle gelirsin inşallah güzelim:1hug:

inşallah melikecim ama bak şöyle düşün, eşinde veya çok sevdiğin bir yakınında sağlık problemi olsa bu yaşadıkların, bebek sıkıntın onların yanında hiç kalacak, gelecekte kimbilir hangi sevdiğimiz yanımızda olmayacak, aslında yaşadığımız her an bir nimet, eşin sağlıklı, sen sağlıklısın, bundan daha büyük nimet gerçekten yok, bebeğin olmasa hayatına mutlaka ki güzellikler katacak ama sen bunun daha ne olduğunu bile bilmiyorsun, eşinle gez eğlen, hayatın yaşadığın her saniyenin tadını çıkar, ben bu şekilde düşünüyorum ve yapmaya çalışıyorum, seni anlamayan insanlara bir şeyler anlatmak zorunda değilsin, boşver, seni anlayan, kendini iyi hissedeceğin insanlarla görüş, bu bencillik değil, onların ne dediğine kulağını tıka, önemli olan sensin ilk etapta, şöyle düşün, melikeyi ne mutlu eder, ilk önce bunları bul ve sonra başkalarını takmadan bunları yapmaya başla bence

ne çok yazmışım aaaaaa:1shok:

canım en azından pıhtılaşman yokmuş doktor korunmayı bırakınca mı bebek aspirinini kullan dedi sana ve acaba haile olunca iğne verecek mi şimdiden sor bunları doktoruna hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah

canım korunmayı bıraktığım için aspirin verdi, hamile kalırsam inşallah tekrar antikor testlerimi yapıp ona göre heparine başlatacak sanırım, ama ondan önce ben tahlillerimle bir prof var ona da gitmeyi istiyorum, biraz sağlamcıyım anlayacağın, hakkımda hayırlısı artık.

inşallah mehatpcım sen nasılsın tatlışımmmŞeniz
nasıl olayım canım yaa...dr iş yapmayı,yürümeyi ve ağır kaldırmayı yasakladı.bende yata kalka iş yapıyorum.gerçi kızım ve eşim yardım ediyo ama benimle onlar birmi.onların yaptığı işi beğenmiyorum.RABBİM'in izniyle şu düşük tehlikemi bi atlatsammmm..süreklide baş dönmem var.
mehtap _gülü bunada şükürki degerim 5000 lerden düştü ay biran önce tedaviye baslamak istiyorum ben ya aaaa
canım gerçekten bunada şükür. inşallah değerin biran önce düşerde, tedavine başladığın ay hamiş kalırsın tatlım..
canım benim takma kafanı böyle apuk supuk laflara.hadlerini bilmeyen terbiyesiz insanlar.karşısındakinin düşüncelerini hiçe sayarlar.üzülmüşmü düşünmezler.sen amaaaaann s.aşağı kasım paşa de kafana takma.RABBİM tez zamanda yüzünü güldürsün ve hepsini utandırsın inşallah..

canımm bende üzülüyordum, aynen senin gibi kendimi kaptırıyodum.ama baktım RABBİM zamanını bekliyo,herşeye boşverdim.hatta bu ay düzenli bile çalışmadık,verecek olan RABBİM zamanı gelmiş düşüğümün senesinde hamiş kaldım..RABBİM hepinizin yüzünü tez vakitte güldürsün canlarım..
özlemcim teşekkür ederim tatlım.MEVLAM tez zamanda seninde yüzünü güldürsün fıstığımm..

kızlar birşey soracaktım kanpıhtılaşmasına bakılan testin adı nedir?ben yaptırdımmı bilmiyorum bir sürü şey yapıldıda.
kanpıhtışaması diyemi yazılıyo teste yoksa farklı bir adlamı yazılıyo?

teşekkür ederim canım söylediklerinde sana hak veriyorum evet sağlığımız yerinde her ne kadar ailem uzakta olsa onlarda iyi çok şükür...beni anlamayanlara bişey ispat etmeye çalışmıyorum artık anladım anlayamıyorlar...beni neyin mutlu ediceği sorusunun cevabıda (ecrin_bebek:)) bana kızacan ama
ne çok yazdım dedin yaa şu son 2 gündür bana bak çenem ne kadarda düştü :asigim:

Merhaba arkadaşlar bende 28 kasımda kürtaj oldum 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Ama 2 aydan bu yana adet olmadım sadece adet olmam gereken günde sadece kahverengi lekelenme oluyor adet kanı yok. perşembe dr gittim doktorumu da değiştirdim.ultrasonla baktı sen tedaviylemi hamile kalmıştın dedi hayır 5 yıl yasmin kullandım mayısta bıraktım ama yine korundum bıraktım bir kez adet olup normal yolla hamile kaldım dedim. Senin normal yolla hamile kalman mucize dedi. PKOS var sende genelde böyle hastalar tedaviyle hamile kalıyor dedi. Şaşırdım EVlenmeden öncede adetlerim düzensizdi zaten dedim. Adet olamamı bu yüzden olabilir birde kürtajdan sonra nadiren rahimde yapışıklık olabiliyor dedi. Climen verdi 21 gün kullan adet olman gerekiyor 7 gün içinde dedi. Olursan adetliyken hormon tahlillerini yaparız olmazsan da gel histeskoropi dedi galiba onunla rahime bakacaz dedi. Çok üzüldüm ya rahim filmi mi oluyor o acaba. Eğer yapışıklık varsa nasıl tedavi ediliyor bilen var mı acaba?

canım antikor testi ne pıhtılaşmayla ilgili mi hamile kalmadan önce yaptırsan olmuyormuymuş.bende de pıhtılaşma çıkmadı ama hamile kalınca heparin iğne veriririz dedi doktor acaba zararı yok mudur?canım birbirimizi haberdar edelim bu konuda.teşekkür ederim.

faktör 5 faktör 2 proteinc protein s htrc benim bildiklerim bunlar ama birkaç tane daha var sanırım pıhtılaşmayla illgili

fundacım kan pıhtılaşması için bakılan testler protein s ve protein c, APTT, umarım yarımcı olur.

çenem düştü diyorsun, ben bi başlasam var ya sayfalar yetmez...inşallah gönlündekine kısa sürede kavuşursun melikecim, dualarım seninle:Saruboceq: hepimizin umutla beklediği o güzel melekler, rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hayırlısıyla, biraz umutlu olmaya çalış canım, daha önce nasıl olduysa inşallah yine olacak, tamam mı?kaydirigubbakcemile5

canım pıhtılaşma yok ama IFA, DI denilen bir test var onlar bende pozitif çıktı, o testlerin tamamlayıcısı olan antikor testleri de normal çıktı, her ikisi birbirine uygun çıkmadı o nedenle doktor pek anlam veremedi ve hamile kalınca antikor testlerini tekrarlayalım dedi, ben bu tahlil sonuçlarımı bir de bi prof var ona götürücem eğer hasta olursam veya hamile kalırsam, her iki halde de 2 hafta sonra oluyor, görüşünce gelişmeleri yazarım güzelim, doktorum bana da hamile kalınca heparine başlatabilirim dedi, iyice araştırmadan bir şey yapmak istemiyorum.

canım geçmiş olsun, histeroskopide bildiğim kadarıyla rahme minik bir kamerayla girilip yapışıklık varsa açıyorlar, rahim filmine göre daha acısız ve enfeksiyon riski olmayan, doktorların tercih ettiği bir yöntem, bir arakadaşım 3 düşük yaşamıştı, bu operasyonu yaptılar ve ardından hamiş kaldı, şimdi nur topu gibi bir kızı var, sen de korkma ama bence sendeki pko dur, ondan reglin gecikiyordur hem pko da öyle doktorun abarttığı gibi bir durum değil, bir çok pkolu var normal hamiş kalıp doğuran, sakın ümitsizliğe kapılma.

slm kızlar hepınıze ıyı pazarlar
benım dun lekelenme basladı bugunde karnım agrıyor benım kırmızılar gelıyor sanırım
bu ay da bos gectı ama gununde geldı sayılır demek kı yumurtam catlamıs buda bır gelısme
benım ıcın o yuzden cok uzuldum denemez
kızlar ben sımdı ılk gunumu dunden mı sayıcam ılac baslamak ıcın kafam karıstı tam oldu sayılmaz
dr.umu arayıp sormam gerek heralde bugunde tam baslamazsa oyle yapıcam artık

sızler nasılsınız hersey yolundadır ınsallah hepınızı cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…