Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mrb kızlar nasılsınız? bende ıyyıım bebişim güzel güzel buyuyodur inşalah.hala ınanmıyorum 13.haftanın içindeyız.zaman nasıl gectı hıc anlamadım.
ayy bıkac gun ugramadım,baya yazısmıssınız galıba,hersayfayı degıl ama ara ara okudum yenı düşük yasayan arakadaslar olmus sakın kendınızı paralamayın,meleklerınız sıze gelcek enkısa zamanda.kırmızı kartı gelenler olmus nolur üzülmeyın enazından yumurtlayabıldıgınız için sevınmelısınız
özlemcım nolur takma kafana,hersey yoluna gırcek ınsallah,enazından düzenlı adet oluyon onada şükür.biliyon bizim bebişler bırasssscık nazlı.inşallah 2009da bu topikte herke hamile kalmıs olcak hepinize dua edıyorum
mehtapcım senın lekelenmen devam edıyomu?bebeiş yerlestı dımı artık bıdaha nezaman gidiyorsun doktora.hadı hayırlı haberlerle gel inşallah

yelizcım bazen lekelnmeler adetten sayılmıyoı ama sen ilaç kullanacagın için doktoruna danısmalısın.neyse vaktınde gelmesı cok iyi olmus hadı bakalım buaydan baya ümitliyiz ozaman maclara devam kacırmak yok ona göre

Merhaba kızlar... Ben geçen ay 4. düşüğümü yaşadım. Bebeklerim en fazla 9 hafta yaşadılar ve kalpleri durdu ve kürtajla sonuçlandı hepsi. Umudumu kaybetmedim, ama korkularım var tabii ki. Doktorum beklememe gerek olmadığını ama bir an önce tüp bebeğe karar vermemi önerdi. Yapılan test sonuçları normal çıktı. Yani ters hiçbir şey yok. Ama yaşamıyorlar işte. Doktorumun teşhisi yaşımdan dolayı yumurtalarımın kaliteli olmaması. Bu arada yaşım 42. Maalesef geç evlendim ve sonuç bu oldu. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah. Hamile arkadaşlarımında sağlıklı bir hamilelik geçirmesini ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına almasını diliyorum. Bu arada kürtajdan sonra adetime 8 gün kala adet oldum ve bugün bitti. Şimdi korunup korunmamakta kararsızım. Ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası. Kalbimin bir tarafı hemen dene tekrar diyor, diğer yanı ise bekle ve tüp bebek yap diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.

bence doktorunun tavsiyesine uyup tüp bebek yap.gene aynı şeyi yaşamaman açısından en iysi bu gibi geldi bana.üstüste üzüntü yaşamışsın canım ben 1tane kaybettim hala daha içim sızlıyo.hamile kalmak istiyorum bir yandanda korkuyorum.ben 36 yaşındayım.yaştan ötürü cesaretim kırılıyo bazen.inşallah birdaha yaşamayız bu üzüntüyü.

canım birşey daha soracaktım.bu testleri ssk hastaneleri yapıyomu?sen nerde yaptırdın?pahalımı testler?

çokk geçmiş olsun.bunca şeye rağman halaa pozitif olmanız çok güzel olması gerekende bu zaten.adetlerinizde düzenli sanıyorum bu yönden şanslısınız.umarım tekrar hamile kalıp sağlıkla bebişinizi dünyaya getirirsiniz.bence doktorunuz ne diyosa onu dinlemelisiniz.sağlıklı günler a.s.

kıslar merhaba nasılsınız? hepinizi tek tek öpüyorum..
ben iyim canımsen nasılsın herşey yolundadır umarım.bende öpüyorumkaydirigubbakcemile3
,

gözün aydın pınarcım.herşeyin yolunda olması çok güzel.dualarım seninle canım.doktorundan da güzel haberlerle dön inşallah

aahh gülüümm sağol yaa bende hepinize dua ediyorum...birbirimizi hiç tanımıyoruz ama dua birliğimiz var ne güzel manevi destek dimi tatlım...evet bende inanıyorum hepimiz hamiş kalıcaz inşallah...ayy ben dün ne yaptım biliyomusunuz eşimle buluştuk çarşıya gidecektik telefonumda saate bakarken bebişinin resmine bakıp teyzoş yesin seniii dedim eşimde hadi yalovaya gidelim dedi gittiiikk!!!öptüm kokladım az önce döndüm...sizleri merak ettim neler yaptınız diye bağımlılık yaptınız özledim sizleri yahuu:1hug:Şeniz

tuğba canım nasılsın tatlım.canım lekelenmem 2 gün sürdü RABBİME şükürler olsun daha yok.ama düşük tehlikem varya ahh o bi geçsede rahatlasamm..kasığımın sol tarafı yanma ve ağrı yapıyo.yata kalka iş yapmaya çalışıyorum.geçen p.tesi devlet hastanesine gittim.durumumu anlattım kan ve idrar testi verdim.salı günü sonucunu alıp dr'a gösterecem,dr sonuca bakalım ultrasonada girersin dedi..çarşamba günüde özelde kontrolüm var,bakalım her iki dr'un diycekleri aynımı..inşallahh hayırlısıyla düşük tehlikem tez zamanda geçer,şu sıkıntım stresim biterr..

casnım lekelenmeni ilk gün sayıyorsun, bebeiş yoksa kırmızı kartı zamanında yemek iyidir, bir an önce çalışmalara başlamak açısından yaneedelikafadulden

oy oyyy senin fasulye 13 haftalık mı oldu maşallah ona biz de napalım, ev,iş, koca derken zaman geçiyor, üçgene bi de bebek eklemeye çalışıyoruz var gücümüzle, pil bitmeden gelse artık de mi?

canım çok geçmiş olsun, bence aynı acıları tekrar yaşamaktansa tüp bebekle pgt yöntemini dene, doktorun bu konuda bizden daha uzman tabiki, inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın, tekrar geçmiş olsun.:çok üzgünüm:

saol fundacım, artık önümüze bakıcaz, bir taraftan çok zor bir taraftan çok kolay...sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor hayat?

kızlar gerçekten bağımlılık yaptı bu site.Kendimi rahatlamış hissediyorum sizlerle konuşunca ve hergün girme ihtiyacı duyuyorum.Umarım hepimiz biran önce emellerimize ulaşırız mutluluklarımızı da böyle paylaşırız.

ehhheee bağımlılık yaparız biz bööle benim de dünyalar tatlısı bi yiğenim var nazar değmesin, ben de h.sonu ankaraya gidip onu biraz yiyip gelicem, ben kürtaj olup eve geldiğim zaman da bendeydi, ilaç gibi gelmişti valla, bence çok iyi yapmışsınız melikecim, sürekli planlı yaşamak da sıkıyo insanı...

mehtapgülüm dualarımdasın sen veminik mercimeğin, inşallah herşey yolunda gidecek tatlım, bi an önce salı gelse de rahatlasak yahuuukaydirigubbakcemile5

haklısın canım da ben yakında kocadan dayağa yiycem, napıyorsun sen sürekli bilgisayarın başında diyo, daha önce hiç alıştırmadığım için garipsiyo tabiiidelikafadulden

haklısın canım da ben yakında kocadan dayağa yiycem, napıyorsun sen sürekli bilgisayarın başında diyo, daha önce hiç alıştırmadığım için garipsiyo tabiiidelikafadulden

canım benimki de bırak artık bilgisayarı diyor ben ayrılamıyorum başından ben de dayağı yiyecem valla artık mor gözlere üye oluruz birliktedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…