- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.021
bende gonaphene kullandım 3 ay bende de bi işe yaramadı bu ganol-f bende kullansam acep olurmu???canım innnnşallah bu ay bebeşinde sana kene gibi yapışır hamiş olursun yaa...sen çok iyi kalpli sabırlı bir anne aday adayısın
moral olarak tabi ki adet olduğum günkü kadar zır zır ağlamıyorum ama yüreğimdeki acı hiç dinmedi onada bi örtü çekip sahneye çıkıyorum ben önceden şiir yazardım bir şiirimin adı maskeli kız dı tıpkı öyle maske takmak zorundayım...sürekli mutsuz görünememki insanları kendimden mi uzaklaştırayım kendine iyi davran a.s.
melikecim doktorunla konuş bence bunun için tatlım rahim filmi çekilmişmiydi senin.bu arada gonal- f le tedaviyi ssk 2 kez ödeyebiliyo.epey pahalı bi iğne bu.ben hakkımı bitirdim .daha önce kullanıklarımdan arta kalan iğnem var onu vurulucam bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay.
eğer yine tutmazsa cebimizden ödücek bir daha ki sefere.
canım ya lekelenmen durduysa bu ıyıye işaret cok sevındım.oo zaten kasıkta tek taraflı agrıyorsa buda süper.çift taraflı agrırda adet sancısı gıbı olursa bırazcık tehlıkelı ama tek taraflı bende hala devam edıyo.halaaa bebişim sol tarafımda sanırım yavas yavas yukarı cıkcak inşallah.guzel haberlerını beklıyoruz canım hayırlı haberlele gel doktordan :1hug:tuğba canım nasılsın tatlım.canım lekelenmem 2 gün sürdü RABBİME şükürler olsun daha yok.ama düşük tehlikem varya ahh o bi geçsede rahatlasamm..kasığımın sol tarafı yanma ve ağrı yapıyo.yata kalka iş yapmaya çalışıyorum.geçen p.tesi devlet hastanesine gittim.durumumu anlattım kan ve idrar testi verdim.salı günü sonucunu alıp dr'a gösterecem,dr sonuca bakalım ultrasonada girersin dedi..çarşamba günüde özelde kontrolüm var,bakalım her iki dr'un diycekleri aynımı..inşallahh hayırlısıyla düşük tehlikem tez zamanda geçer,şu sıkıntım stresim biterr..
oy oyyy senin fasulye 13 haftalık mı oldu maşallah onabiz de napalım, ev,iş, koca derken zaman geçiyor, üçgene bi de bebek eklemeye çalışıyoruz var gücümüzle, pil bitmeden gelse artık de mi?
özlemcim ben iyim tatlım başladım çalışmalara.kocişin peşinden hiç ayrılmıyorum.kenem benim diye seviyo artık benidelikafadulden
olursa olur ,olmazsa önümüzdeki ay nasıl olsa başlıyorum tedaviye .
bende 2 gündür hastanedeyim buğün kayınvalidem ameliyat oldu az önce geldik eve yorulmuşum vallahi.şimdilik herşey yolunda
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz canım ve hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun ,en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum.
özlemcım süpersin canım aynen böyle bomba gıbı ol,üzülmekte neymıs canım,bak enzından yumurtluyorsun gecen ay olmadı inşallah buay olur.sana güzel maclar diliyorum hadı bakalım buay ınsallah kaldırırsın kupayı :)) :1hug:
son 1gun arkadaşlr ...artık lıste tutmuyonuzmu
canım ya lekelenmen durduysa bu ıyıye işaret cok sevındım.oo zaten kasıkta tek taraflı agrıyorsa buda süper.çift taraflı agrırda adet sancısı gıbı olursa bırazcık tehlıkelı ama tek taraflı bende hala devam edıyo.halaaa bebişim sol tarafımda sanırım yavas yavas yukarı cıkcak inşallah.guzel haberlerını beklıyoruz canım hayırlı haberlele gel doktordan :1hug:
:1hug: :1hug: :1hug: saol canım evet benım fasulye gercekten baya büyüdü.hepiniz için dua edıyorum ınsallah bebeişler zamanında ve saglıkla gelsınler.herseyın hayırlısı,aaa oda ne demek pil bitmeden falanklava: valla oklava gelıyo bak
arkadaşlar bende 2 düşük yaptım düşük yapalı 3 ay oldu ve tekrar hamile kalmak istiyorum allah herkese sağlıklı bebekler versin inşaallah benim 4 yaşında bir kızım var allaha şükür ama oda erken doğmuştu .bende kan pıhtılaşmasından oluyormuş düşükler.tedavisi varmış.allah herkesin gönlüne göre versin.AMİİİİİİN...
bu topiğede kimsecikler uğramaz oldu yahu noldu kızlar nazarmı değdi
nerde bu topiğin kurucuları???:uhm:
arkadaşlar bende 2 düşük yaptım düşük yapalı 3 ay oldu ve tekrar hamile kalmak istiyorum allah herkese sağlıklı bebekler versin inşaallah benim 4 yaşında bir kızım var allaha şükür ama oda erken doğmuştu .bende kan pıhtılaşmasından oluyormuş düşükler.tedavisi varmış.allah herkesin gönlüne göre versin.AMİİİİİİN...
ah canım ben burdayım ama hakkaten neden kimse uğramıyo bu aralar üzülüyorum valla.ne zaman topikimize uğrasam kimsecikler yokkkk:1no2: biraraya gelip muhabbet edemicez artık demekkiiibenneyaptımki
sen nasılsın güzelim?
melikecim, minik kelebekcim maalesef kimse uğramıyo, ben de geliyom bi iki çiziktiriyom gidiyom napiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?