- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.061
canım iyim uğrayamadım haklısın kayın validem ameliyat oldu ona koşturup durduk.buğün evdeyim de bi bakayım topiğimize dedim.sen nasılsın canım.nasıl gidiyo
hihoyyyt özlemciim çalışmalar bereketli olsuuun datluuuummgüzel güzel haberler bekliyoruuuuzzz...
ben dün dr kontrolune gittim, orda bi kızcağız geldi yanıma ben sizi kk'dan tanıyorum aylin di mi isminiz dedi, bende özleem yoksa sen misin dediiiiiimmm şakkıdı ama tutmadııı kafamçokkarıştı bi an çok sevinmiştim sensin diye.. inşallah birgün karşılaşırız canımcıımm öpüyorum seniiiii a.s.
fundişin arkadaşı gelmiişş çay içiyolaaarr sırnaşık şey sırnaşık şey
bende bir hafta önce 3 aylik bebegimi kaybettim.ilk bebegimdi.uzun zamandan beri onun gelmesini bekliyorduk.esimle okadar sevinmistik ki,sevincimiz yarim kaldi.bir korku vardi bebegimi kaybedecegime dair.hapsurmaya bile korkuyordum.ve korktugum basima geldi.icim yaniyor.allah tekrar bunlari yasatmasin yarabbim.hickimseye yasatmasin.hamile oldugumu ne kendi aileme ne esimin ailesine söylememistik.bu hafta dr.kontrolünden sonra söyleyecektim.iyiki söylememisim.cok üzüleceklerdi .allah isteyen herkese tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin.tekrar bebek sahibi olmayi düsünüyorum.buradan insaallah o mutlu haberi veririm............
canım çok geçmiş olsun ALLAH sabırlar versin...neden bu kadar korktunki bi şey olacak diye ilk bebekmiydi...benim hiç aklıma gelmemiştide düşer falan diye
hihoyyyt özlemciim çalışmalar bereketli olsuuun datluuuummgüzel güzel haberler bekliyoruuuuzzz...
ben dün dr kontrolune gittim, orda bi kızcağız geldi yanıma ben sizi kk'dan tanıyorum aylin di mi isminiz dedi, bende özleem yoksa sen misin dediiiiiimmm şakkıdı ama tutmadııı kafamçokkarıştı bi an çok sevinmiştim sensin diye.. inşallah birgün karşılaşırız canımcıımm öpüyorum seniiiii a.s.
hiiiiii bitanemmm benim yaaa,keşke ben olsaydım hakkaten,ama bekle sen beni tanımıcaksın ya ben sana bi anda canımmm die yapışcam aylin hanımın kapısındaasengözlerimebaksanab inşallah o gün yakındır tatlımmm:1hug:
ben hemen hemen 3 aydır aylin hanıma gitmedim canım,malum kriz bizide vurdu,özel sigortamda yok.ama onun gibi doktor bulamadım,bu ay sonunda ona gidicem tekrar.inşallah güzel haberlelrle gitmeyi nasib eder rabbim.
sen nasılsın,miniğim nasıl? hep güzel haberlerini ver bize inşallah yavruşum.
sen hamişsin uykulusun,ben hamiş bile kalmadan uykucu bi tip oldumm yaa,valla bende öğlene kadar uyuyorum,günün yarısı gidiyo.akşamda kociş gelince yapışıyorum kene gibiiii(fundişimin kulakları çınlasın):roflol:
dikkat et canım kendine sen,yorma kendini hiç.öpüyorum tatlımmma.s.
bende bir hafta önce 3 aylik bebegimi kaybettim.ilk bebegimdi.uzun zamandan beri onun gelmesini bekliyorduk.esimle okadar sevinmistik ki,sevincimiz yarim kaldi.bir korku vardi bebegimi kaybedecegime dair.hapsurmaya bile korkuyordum.ve korktugum basima geldi.icim yaniyor.allah tekrar bunlari yasatmasin yarabbim.hickimseye yasatmasin.hamile oldugumu ne kendi aileme ne esimin ailesine söylememistik.bu hafta dr.kontrolünden sonra söyleyecektim.iyiki söylememisim.cok üzüleceklerdi .allah isteyen herkese tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin.tekrar bebek sahibi olmayi düsünüyorum.buradan insaallah o mutlu haberi veririm............
haydiiii,bekliyorum sizi kızlarrr...
canım daha 4.ay bu ay olur inşalla.benımde 3.ayda tutmustu belkıde ilaça hıcc gerek bılemmm kalmıycak şekerim.doktorunun dedıgı muhtemelen yumurtlamaya yardımcı ilaçlardır.bilğiyorsun stres yüzünden yumurtlayamıyor ınsan.neyse hafdı hayırlı haberler ver bıze bu ay ınsallahkızlar bende evdeyim takılıyorum nette,bu arada adet bitti benim,çalışmalara başladıkkk:asigim:
hadi hayırlısı artık,bu ay 4.ayımız olacak.allahım çok bekletmez inşallah hiçbirimizi kızlar.sizin kaç ay olmuştu,kalabalığız ya unutuyorum yavruşlarrkafamçokkarıştı
bu ay olmazsa doktor yolları gözüktü bana,ilaca başlarız demişti doktor,ne ilacı acaba.klomen filan kullananlar varya kızlar onun gibi bi ilaç verir heral dimi,bu ilaç yumurtlamaya mı yardımcı oluyoki?
bi yardım etseniz arkadaşınıza,kafam karışık valla:bbo:
mınık fausulyede senı öpüyor şekerimmmm:ecrin_bebek:.valla bende temızlık falan hakgetire.bebiikimm cok daha önemli hep bi üstten yapıyorum okadar.ama artık dip köşe temıslıgı yapamam lazım bı pazartesı hayırlı habelrle döneyim doktordan bı kadın cagırıcam bıde annem olur.ohh bana iş kalmaz zateninşallah bitanem,güzel dileklerin için sağol.dualarınızı hissediyorum gerçekten,eminim diğer arkadaşlarda hissediyodur.allahım sağlıklı sıhhatli ve dediğin gibi doğru zamanda versin meleğimi bana inşallah.
bu ay içim çok rahat nedense,herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden,olmazsada üzülmek yok.diğer aya doktora gidicem,ilaca başlarız demişti.ne ilacı bilmiyorum,nasıl olsa olur die ayrıntı sormamıştım.kısmet işte,bebeğim gelsinde sağlıkla her ilacı kullanırım onun için.
sende dikkat et canım kendine ağır işler filan yapma sakın sen titizsin dayanamazsın gerçi benim gibi ama boşver sal gitsin arkadaşımkaydirigubbakcemile3
minik fasulyeyi ve seni öpüyorummm a.s.
kıslaaaar şimdi size anlatayım canlarımm.
canım yine sıkkın yine ağlıyorumm..senağlama
dün ve bugün dr'a gittim,daha önce yazmıştım birisi devlet hastn. birisi özel drlar.kan ve idrar tahlillerim çok şükür temiz çıktı. devlet hast. dr'uvitamin verdi megadyn.bugünde özeldeki kontrolüme gittim.dr baktı ve canlanmamış 6 haftalık olmasına rağmen çok küçük dedi.benden hiç besin alıp gelişememiş.çok aşağıda kasıkta.dr misal verdi,bir tarlayı ekersin toprak tarafını sularsın nasıl yeşerir gelişir,taşlı tarafı öylece kalır,işte senin bebeğinde rahimin verimsiz yerine yerleşmiş,10 gün hiç kalkmadan yat,ALLAH'tan umut kesilmez 10 gün sonra bakalım canlanıp beslenebilmişmi dedi,ve iğne verdi(clexane 8000) koldan bugün birini vuruldum,diğerini yarın vurulacam.inşallah işe yarar.kıslar noluuuur benim için dua edin,bebeğime birşey olmasıınn..senağlamasenağlamasenağlama
[QUOTE
mehtapcım canım geçmiş olsun.rabbim bebeğini korusun :Saruboceq::Saruboceq:
mehtabım burdaki arkadaşlara dua ediyorum ama sana ayrıcada dua edicem sen yinede çok üzme kendini hayırlı ve sağlıklı olması önemli öyle değilmi tatlım...sen yeterki 10 gün hiç kalkma boşver işi gücü kalsın bebişin daha önemli öpüyorum seni rabbim yardımcın olsun a.s.
mehtapcım,canım benim yaa,nolur üzme kendini,bebeğini düşün tatlım,o da seninle herşeyden etkilenir çünkü.dua edicez canım,allahım bebeğini sana bağışlasın,hiç bi ksilik çıkmadan sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.
aklına kötü şeyler getirmemeye çalış,hep iyi şeyler düşün.sakın en ufacıkta olsa iş yapmaya kalkma canım..siz iyi olun yeterki herşey hallolur.
dualarımız seninle unutma...:teselli:
canım dualarımız senınle.vajınalmı bakıyor doktorun karındanmı(bunu bıkere daha sormustum ama unuttum :çok üzgünüm: ) sen doktorunu dınle 10 gun boyunca yat dınlen canım.inşallah bebişin yerıne yerlesecek ve anneyı üzmeden kalbı pıt pıt atıcak inşallah.inşallah iğnende işe yarıycak cok fazla stres yapma bebişin bırakmıycak ınsallah anneyı :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?