- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.081
ama canım eger doktorun karından bakıyorsa cok normal gözükmemesi.yanı tabı doktordan daha ıyı bılcek halımız yok ama benım hep alttan baktı ilk zamanlar karından baktıgında bebısım 9hafatlık olması lazımdı ama ozaman 7+4 cıkmıstı anca gözükmüştü yanı karından.ki Allah ıma şükürler olsun normal vaktını yakaladı sayılır delikafaduldencanım arkadaşlarım ALLAH hepinizden razı olsun.canımm yatıyorum ama çokk sıkılıyorumm..ben sürekli iş güç yapan ,çocuklarımı kimseye muhtaç etmemeye çalışan bir anneyim.şimdi birisi gelip ev işi yapsın,çocuklarla ilgilensin diye beklemek beni kahrediyor..
tuğba canım karından ultrasonla bakılıyorum.inşallah tatlım inşallah bebeğim hayırlısıyla benimle kalır,gelişir,sağlıklı olurr..RABBİM'in izniyle şu günleri bir atlatabilsemm..:Saruboceq:
hepinizi çooook çoook öpüyorum kıslarr..ara sıra girip bi ce derim.kendinize iyi bakın,hepiniz ALLAH'a emanet olunnnnnnnn..
tuğbacım,çok sağol tatlım güzel temennilerin için.umarım dediğin gibi ilaca gerek kalmadan gelip göbüşüme yerleşir bu ay meleğim.ama hiiiçç umudum yok biliyo musun,allahımdan umut kesilmez yinede dimii,her namazımda isteyen herkes için hayırlı evlatlar vermesini diliyorum rabbimden.inşallah kabul olur..
ah canım yerim o minnoşu ben,ay ay maşallah ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah.tabiki temizlik iş güç yapma bitanem, bu günleri dört gözle bekledin tadını çıkar sadece.hem bak annende yakınında o sana yeter.. pazartesi hayırlı haberlerle dön tatlım,ayyyyyy cinsiyeti belli olacak artık dimiiii,ah canım yaa hayırlısı olsun gerçi sağlıklı olsun yeterki ama insan meraktan çatlar valla,ne hissediyosun kız mı erkek mi? hadi bakalım pzartesi güzel haberlerini beklicez tatlişkom.
çoook öpüyorum seniiia.s.
hmm neyi vardıki tatlım kayınvalidenin belki söylemişindir ama hatırlayamadım
yinede çooook geçmiş olsun bir an evvel iyileşir inşallah...ben de iyiyim hayatım çalışmalara biz dün start verdik...haydi rastgeleyerimseniben
kıslaaaar şimdi size anlatayım canlarımm.
canım yine sıkkın yine ağlıyorumm..senağlama
dün ve bugün dr'a gittim,daha önce yazmıştım birisi devlet hastn. birisi özel drlar.kan ve idrar tahlillerim çok şükür temiz çıktı. devlet hast. dr'uvitamin verdi megadyn.bugünde özeldeki kontrolüme gittim.dr baktı ve canlanmamış 6 haftalık olmasına rağmen çok küçük dedi.benden hiç besin alıp gelişememiş.çok aşağıda kasıkta.dr misal verdi,bir tarlayı ekersin toprak tarafını sularsın nasıl yeşerir gelişir,taşlı tarafı öylece kalır,işte senin bebeğinde rahimin verimsiz yerine yerleşmiş,10 gün hiç kalkmadan yat,ALLAH'tan umut kesilmez 10 gün sonra bakalım canlanıp beslenebilmişmi dedi,ve iğne verdi(clexane 8000) koldan bugün birini vuruldum,diğerini yarın vurulacam.inşallah işe yarar.kıslar noluuuur benim için dua edin,bebeğime birşey olmasıınn..senağlamasenağlamasenağlama
çok geçmiş olsun canım,rabbim bi daha yaşatmasın o acıyı.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
mutlu haberlerini yakın zamanda alırız inşallah..a.s.
kolay gelsin güzelim,vardiyalı çalışmak zordur öyle tahmin ediyorum.allah kolaylık versin.
haftaya bol bol dinlenirsin sende,kocişine güzel sofralar hazırlar sonrada akşamları gezip tozarsınız goncanla.bence bu şekildede iyi bir tatil geçirebilirsin tatlımmm...
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
]BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Neriman83.........................9 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Bumuyani............................9 mart
Karamelek...........................
cancer................................
Ceny80.............................
Prenses03........................
sweet baby......................
beyazbeyaz........................
funda72............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................
.
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
kızlar bişey soracam az önce doktordan geldim geçen hafta idrar testim pozitif çıkmıştı birkaç gün bekleyip tekrar test yaptım dört gün üst üste negatif çıktı pozitif çıktığı gün sancılarım vardı ve kasığım ağrıyordu ama hiç kanamam olmadı bu gün doktor bhcg yaptı ve negatif çıktı bana çok erken bir gebeliğin düşükle sonuçlanmış olduğunu söyledi çok küçük olduğu için kanama olmıyabilirmiş vücut tarafından emildiğini söyledi böyle bir durumu ilk defa duydum kanamasız düşük olabilirmi bir fikri olan lütfen yazsın kafayı yemek üzereyim.
çok ilginç yaaa ilk kez duydum...geçmiş olsun tatlım
saol özlemcim.daha iyi şimdi .insanın neresi ağrıyosa canı orda valla.
valla çalışmalara start verdik bakalım artık.sen başladın mı maçlara:jeyyar:hepimize kolay gelsin canım bende çok öpüyorum
neriman tatlım nerelerdesin ses çıkmadı senden ne zamadır.herşey yolunda mı canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?