Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ama canım eger doktorun karından bakıyorsa cok normal gözükmemesi.yanı tabı doktordan daha ıyı bılcek halımız yok ama benım hep alttan baktı ilk zamanlar karından baktıgında bebısım 9hafatlık olması lazımdı ama ozaman 7+4 cıkmıstı anca gözükmüştü yanı karından.ki Allah ıma şükürler olsun normal vaktını yakaladı sayılır delikafadulden

hem ne demek o öyle zoruma gıdıyor falan.10 guncuk canım ya sna yardıma gelen hos dip köşe temızlemıcek 2 cesıt yemek yapsın evını bı süpürsün tamamdır.göz acıp kapayıncaya kadar gecer sen üzülme.inşallah yoluna girer hersey bıan önce canım.:1hug:

:1hug: :1hug: :1hug:

aa kızarım ama bak umudum yok falanda ne demek olacak ınsallah yeterkı dogru zamanda gelsınler haa bı ay önce haa 3 ay sonra yeterkı saglıklı olsun minnoşlarımız.bende herzaman dua edıyorum canım hepiniz için inşallah dualarımız kabul olcak ve saglıkla hayırlısıyla gelcek bebişleriniz

evet pazartesı ıcın bı haftadır şafak sayıyorum :roflol: inşallah hayırlı haberlerle dönerim.evet cok merak edıyorum cınsıyetını.hıc farketmez kız yada erkek yeterkı saglıklı olsun.öncelerı içime kız doguyodu ama artık %50 eşit hissedıyorum.gecen gıttıgımde 11+3 düm doktor baktı ama görmedı pazartesı ınsallah 13+4 olucam ozaman bellı our inşallah.ve 2li sonuclarımı alıcam merakla beklıyorum inşallah onlarda güzel cıkar rahat bı nefes alırım :1rolleyes:

bel fıtığı vardı canım.şimdi iyiye gidiyo .
hayırlısı olsun canım.bereketli olsun hepimiz için

canım benim .dua ediyorum canım hepinize hamile olan bütün arkadşlarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar diye.sen umudunu yitirme canım .sakın kalkma dinlen.bebeğin sana tutunucak ve büyücek.hakkında hayırlısı olsun tatlım.

]BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Neriman83.........................9 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Bumuyani............................9 mart
Karamelek...........................
cancer................................
Ceny80.............................
Prenses03........................
sweet baby......................
beyazbeyaz........................
funda72............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

tesekkur edrım canım yaa subat ayı 28çekıyorya gunum taa 9una attı.ama anpalım bundad vardır bı hayır

çok geçmiş olsun canım,rabbim bi daha yaşatmasın o acıyı.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
mutlu haberlerini yakın zamanda alırız inşallah..a.s.

sagol canim.Allah kimseye yasatmasin o aciyi cok zor.tekrar o mutlulugu yasarim insaallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.o mutlu haberi insaallah hepimiz buradan veririz...

canım arkadaşlarım ALLAH hepinizden razı olsun.canımm yatıyorum ama çokk sıkılıyorumm..ben sürekli iş güç yapan ,çocuklarımı kimseye muhtaç etmemeye çalışan bir anneyim.şimdi birisi gelip ev işi yapsın,çocuklarla ilgilensin diye beklemek beni kahrediyor..
tuğba canım karından ultrasonla bakılıyorum.inşallah tatlım inşallah bebeğim hayırlısıyla benimle kalır,gelişir,sağlıklı olurr..RABBİM'in izniyle şu günleri bir atlatabilsemm..:Saruboceq:
hepinizi çooook çoook öpüyorum kıslarr..ara sıra girip bi ce derim.kendinize iyi bakın,hepiniz ALLAH'a emanet olunnnnnnnn..[/QUOTE]

mehtabım canım benim yapılan ibadet dua falan pek söylenmez ama bilmeni istedim bu akşam senin adını söyleyerek dua ettim rabbim hayırlı ve sağlıklısını versin diye inşallah tatlım ama sen yat buraya gelmesende olur biz seni 10 güncük özleriz nolcek:çok üzgünüm:
ismini söyleyipte dua ettiklerim var ama söylemeyim şimdi adını unuttuklarım bana darılır ama tüm kk dakiler diyede ekledim rabbim hayırlısını versin hamişleride bi nefeste kurtarsın inşallah...

ahh gülüüm zor olmamı kocişi bırakıp işe gidiyorum bu yine iyi önceden 3 vardiyaydım eşim 2 vardiya biri gelir biri giderdi yani kriz nedeniyle bi kişi elendide 2 vardiya oldum...inşallah gezebiliriz amaan tatil bulduda napıcanı bilmiyo diceniz kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder hepimize bende 17 haftalık düşük yaptım ilk bebeğimdim 3 aralıkta düşük yaptım yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum düşükten sonra hiç korunmadık ama olmadı bende çok istiyorum hemen hamile kalmayı Allah hepimize sağlıklı zamanında kucağımıza alabileceğimiz bebekler nasip etsin

canımcım beni bugüne yazarmısın.6şubat günüm tahminimce.gelmez inşallah.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Funda72............................6 şubat
Neriman83.........................9 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Bumuyani............................9 mart
Karamelek...........................
cancer................................
Ceny80.............................
Prenses03........................
sweet baby......................
beyazbeyaz........................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

kızlar bişey soracam az önce doktordan geldim geçen hafta idrar testim pozitif çıkmıştı birkaç gün bekleyip tekrar test yaptım dört gün üst üste negatif çıktı pozitif çıktığı gün sancılarım vardı ve kasığım ağrıyordu ama hiç kanamam olmadı bu gün doktor bhcg yaptı ve negatif çıktı bana çok erken bir gebeliğin düşükle sonuçlanmış olduğunu söyledi çok küçük olduğu için kanama olmıyabilirmiş vücut tarafından emildiğini söyledi böyle bir durumu ilk defa duydum kanamasız düşük olabilirmi bir fikri olan lütfen yazsın kafayı yemek üzereyim.

çok ilginç yaaa ilk kez duydum...geçmiş olsun tatlım

kızlar nasılsınız bakalım ben gayet iyiyim büyüyor işte oğluşum 19. haftalık oldu hayırlısıyla..
hamileliğimin başlarındaki baş ağrılarım şimdilerde yine başladı biraz((
topiğimiz kalabalıklaşmış yeni gelen bütün arkadaşlara geçmiş olsun..
hadi kızlar bu ay güzel haberler bekliyorum bir sürü hamilemiz olsun inşallah...

kiizzlaaaaaaaaaaaarr ben geldiiiim
ugrayamiyorum kusura bakmayin ama hep aklimdasiniz, zaten bir kac gün kapsama alanina alinmistim yanlis bir anlasma yüzünden.bu yüzden foruma giremedim..okuyamadim bile.
gecmisi okuyamadim henüz, isten geldim, misafirim gelcek.
ben bugün erken de olsa kirmizi karti yedim canlarim. yani tam yedim demiyeyimde, ayiptir söylemesi kahverengi biseyler geldi, ama pesi gelir herhalde. gerci hic karnim falan agirmiyo..
bu ay biliyorsunuz, yumurta takibim olmustu, hersey güzel gelisti ve catlatma ignemi de vuruldum, fakat olmadi, olsun hayirlisi olsun, hic önemli degil. benim bebegiim nazli olacak belli oldu, cani ne zaman isterse o ay gelsin kuzuum..
yeni gelenlere hosgeldin diyorum..
hasta olanlarada gecmis olsun..
hamisleriiim nassiniiiiz? bebisler kocaman olmus ya, yolu yariladiniz, allahim vaktinizde saglikla kucaginiza versin insallah..
kocamaaan öpüyorum

canuuuum benuuum, geldim, siteden uzaklastirilmistim, yanlis anlasilma..neyse hallettik..
karti yedik be fundisiim.. olsun ya, napim, bu ay calismalarimizda cok güzel olmusttu, ilk bir hafta hergün dedi dr um sonra gün asiri dedi, ve dediklerine uyduk, ama nazli bebegimiz henüz istemiyo herhalde..hayirlisi olsun..
bende simdi 5.günümde clomene baslicam kizlar.. bakalim.. ya aslinda fazlada böyle hormonlar ilaclar tedavi falanistemiyorum, allak bullak oluyo insan. bak 1 tanecik catlatma ignesiyle bile 3 gün erken regl oldum..
bakalim artik, önümüzdeki maclara bakicaz kaydirigubbakcemile ki gelsin
sende ne var ne yok?
bu arada yeni koordinatlarimi vereyim sekerim : 6 mart diyelim hadi.. bende sasirdim anacim artik, normalde hep 32 günde bir olurdum bu ay 29. günümde geldi..
öpüyorum fistigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…