- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.101
sorma melikeciim meşhur olmuşumm:))aylincim meşhur olmuşun datlum :1rolleyes:
dr gitmişsin nasılmış senin minik tosbaaan
inşallah cnım umarım görüşürüz birgüün..hihoyyyt özlemciim çalışmalar bereketli olsuuun datluuuummgüzel güzel haberler bekliyoruuuuzzz...
ben dün dr kontrolune gittim, orda bi kızcağız geldi yanıma ben sizi kk'dan tanıyorum aylin di mi isminiz dedi, bende özleem yoksa sen misin dediiiiiimmm şakkıdı ama tutmadııı kafamçokkarıştı bi an çok sevinmiştim sensin diye.. inşallah birgün karşılaşırız canımcıımm öpüyorum seniiiii a.s.
hiiiiii bitanemmm benim yaaa,keşke ben olsaydım hakkaten,ama bekle sen beni tanımıcaksın ya ben sana bi anda canımmm die yapışcam aylin hanımın kapısındaasengözlerimebaksanab inşallah o gün yakındır tatlımmm:1hug:
ben hemen hemen 3 aydır aylin hanıma gitmedim canım,malum kriz bizide vurdu,özel sigortamda yok.ama onun gibi doktor bulamadım,bu ay sonunda ona gidicem tekrar.inşallah güzel haberlelrle gitmeyi nasib eder rabbim.
sen nasılsın,miniğim nasıl? hep güzel haberlerini ver bize inşallah yavruşum.
sen hamişsin uykulusun,ben hamiş bile kalmadan uykucu bi tip oldumm yaa,valla bende öğlene kadar uyuyorum,günün yarısı gidiyo.akşamda kociş gelince yapışıyorum kene gibiiii(fundişimin kulakları çınlasın):roflol:
dikkat et canım kendine sen,yorma kendini hiç.öpüyorum tatlımmma.s.
bu uyku işi nolcak anlayamadım özlemcim, mirmirmirmir sürekli uyuyan bir kadın oldum kaydirigubbakcemile3
çalışmalar içinn bol şans canımcım, bereketli olsun inşallaahh. güzel haberlerini bekliyoruumm Şeniz
mehtabım burdaki arkadaşlara dua ediyorum ama sana ayrıcada dua edicem sen yinede çok üzme kendini hayırlı ve sağlıklı olması önemli öyle değilmi tatlım...sen yeterki 10 gün hiç kalkma boşver işi gücü kalsın bebişin daha önemli öpüyorum seni rabbim yardımcın olsun a.s.
mehtapcım,canım benim yaa,nolur üzme kendini,bebeğini düşün tatlım,o da seninle herşeyden etkilenir çünkü.dua edicez canım,allahım bebeğini sana bağışlasın,hiç bi ksilik çıkmadan sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.
aklına kötü şeyler getirmemeye çalış,hep iyi şeyler düşün.sakın en ufacıkta olsa iş yapmaya kalkma canım..siz iyi olun yeterki herşey hallolur.
dualarımız seninle unutma...:teselli:
sorma melikeciim meşhur olmuşumm:))
minik tosbaam iyi canım, önümüzdeki salı ileri düzey ultrasonumuz var, sabırla bekliyoruuzz...
sen nasılsın canımcım kaydirigubbakcemile5
aahh canım benim emin olki güzel haberlerle gelicen inşallah....bende iyiyim datlum iş ev arası git gel rutin...sizleri iyiki tanıdım yaa valla hepiniz ne tatlı ne şirin kişilersiniz herkes içten bunu hissetiriyorlar hepinizi çoook seviyorum ALLAHa emanet olun öptüm:1hug:
arkadaşlar merhaba benim de günüm bugün daha tık yok.
kiizzlaaaaaaaaaaaarr ben geldiiiim
ugrayamiyorum kusura bakmayin ama hep aklimdasiniz, zaten bir kac gün kapsama alanina alinmistim yanlis bir anlasma yüzünden.bu yüzden foruma giremedim..okuyamadim bile.
gecmisi okuyamadim henüz, isten geldim, misafirim gelcek.
ben bugün erken de olsa kirmizi karti yedim canlarim. yani tam yedim demiyeyimde, ayiptir söylemesi kahverengi biseyler geldi, ama pesi gelir herhalde. gerci hic karnim falan agirmiyo..
bu ay biliyorsunuz, yumurta takibim olmustu, hersey güzel gelisti ve catlatma ignemi de vuruldum, fakat olmadi, olsun hayirlisi olsun, hic önemli degil. benim bebegiim nazli olacak belli oldu, cani ne zaman isterse o ay gelsin kuzuum..
yeni gelenlere hosgeldin diyorum..
hasta olanlarada gecmis olsun..
hamisleriiim nassiniiiiz? bebisler kocaman olmus ya, yolu yariladiniz, allahim vaktinizde saglikla kucaginiza versin insallah..
kocamaaan öpüyorum
kiizzlaaaaaaaaaaaarr ben geldiiiim
ugrayamiyorum kusura bakmayin ama hep aklimdasiniz, zaten bir kac gün kapsama alanina alinmistim yanlis bir anlasma yüzünden.bu yüzden foruma giremedim..okuyamadim bile.
gecmisi okuyamadim henüz, isten geldim, misafirim gelcek.
ben bugün erken de olsa kirmizi karti yedim canlarim. yani tam yedim demiyeyimde, ayiptir söylemesi kahverengi biseyler geldi, ama pesi gelir herhalde. gerci hic karnim falan agirmiyo..
bu ay biliyorsunuz, yumurta takibim olmustu, hersey güzel gelisti ve catlatma ignemi de vuruldum, fakat olmadi, olsun hayirlisi olsun, hic önemli degil. benim bebegiim nazli olacak belli oldu, cani ne zaman isterse o ay gelsin kuzuum..
yeni gelenlere hosgeldin diyorum..
hasta olanlarada gecmis olsun..
hamisleriiim nassiniiiiz? bebisler kocaman olmus ya, yolu yariladiniz, allahim vaktinizde saglikla kucaginiza versin insallah..
kocamaaan öpüyorum
tatlım geçmiş olsuun.hemen alıyorum listeye senide inşallah uğurlu gelir listemiz.pretty women benide listeye al gülüm.bende hamis kalmak isteyenlerdenim.hedef ikinci liste.gerci ilk bebegimi kaybettim.hayirlisi bakalim...........
:1shok: canım öyle kaldım yani nasıl oluyomuş böyle bişi ki.daha neler duyucaz acaba burada .bu arada hoşgeldin denizeliklimkızlar bişey soracam az önce doktordan geldim geçen hafta idrar testim pozitif çıkmıştı birkaç gün bekleyip tekrar test yaptım dört gün üst üste negatif çıktı pozitif çıktığı gün sancılarım vardı ve kasığım ağrıyordu ama hiç kanamam olmadı bu gün doktor bhcg yaptı ve negatif çıktı bana çok erken bir gebeliğin düşükle sonuçlanmış olduğunu söyledi çok küçük olduğu için kanama olmıyabilirmiş vücut tarafından emildiğini söyledi böyle bir durumu ilk defa duydum kanamasız düşük olabilirmi bir fikri olan lütfen yazsın kafayı yemek üzereyim.
canuuuum benuuum, geldim, siteden uzaklastirilmistim, yanlis anlasilma..neyse hallettik..
karti yedik be fundisiim.. olsun ya, napim, bu ay calismalarimizda cok güzel olmusttu, ilk bir hafta hergün dedi dr um sonra gün asiri dedi, ve dediklerine uyduk, ama nazli bebegimiz henüz istemiyo herhalde..hayirlisi olsun..
bende simdi 5.günümde clomene baslicam kizlar.. bakalim.. ya aslinda fazlada böyle hormonlar ilaclar tedavi falanistemiyorum, allak bullak oluyo insan. bak 1 tanecik catlatma ignesiyle bile 3 gün erken regl oldum..
bakalim artik, önümüzdeki maclara bakicaz kaydirigubbakcemile ki gelsin
sende ne var ne yok?
bu arada yeni koordinatlarimi vereyim sekerim : 6 mart diyelim hadi.. bende sasirdim anacim artik, normalde hep 32 günde bir olurdum bu ay 29. günümde geldi..
öpüyorum fistigim
cnm fundacım benim bu ay olmadı tatlım yeni tarihim 24 şubat ..hakkımızda hayırlısı..
arkadaşlar isimlerinin yanına soru işareti koyduğum arkadaşlar hiç uğramıyolar topiğimize.ben listeyi temizlemek taraftarıyım .gelenlerin isimleri yazsın.sildiğimiz arkadaşlardan uğrayan olursa tekrar ismini yazarız listeye.sizler ne dersiniz.uygunsa fikrinizi belirtin lütfen
Merhaba bir aylık düşükte kürtaja gerek varmıdır?
Merhaba bir aylık düşükte kürtaja gerek varmıdır?
arkadaşlar isimlerinin yanına soru işareti koyduğum arkadaşlar hiç uğramıyolar topiğimize.ben listeyi temizlemek taraftarıyım .gelenlerin isimleri yazsın.sildiğimiz arkadaşlardan uğrayan olursa tekrar ismini yazarız listeye.sizler ne dersiniz.uygunsa fikrinizi belirtin lütfen
selamlar herkese....
bende yanında soru işareti olanlardanım maalesef...işlerin yoğunluğundan çok uzun süredir giremiyorum siteye...bugün müsait oldum sonunda :) arkadaşlar geçmişi okumaya başladım...harika yaaaa bayağı bir hamişimiz var artık çok ama çok sevindim...yeni arkadaşlar var...onları da tanıyacağım inşallah okudukça geçmişi...herkese tüm yaşadıklarından dolayı bir kez daha geçmiş olsun diyorum ve herekese en yakın zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum...a.s
hamile arkadaşlarımıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorummm...
bana gelinceeee uzun bir aradan sonra bekleme sürem doldu...bir sürü test,bir sürü araştırma derken doktorum aspirin ile hamile kalabileceğimi söyledi...
bir hafta önce aspirine başladım ve sonunda korunmayı bıraktım...
yani artık listeye tarihimi ekleyebilirsin fundacımmm
24.02 adet tarihim...dilerim kartı yemem...ama tabiki daha ilk ay....olmayadabilir....
kızlar ya çoook özlemişim sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?