Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aylincim meşhur olmuşun datlum :1rolleyes:
dr gitmişsin nasılmış senin minik tosbaaan
sorma melikeciim meşhur olmuşumm:))
minik tosbaam iyi canım, önümüzdeki salı ileri düzey ultrasonumuz var, sabırla bekliyoruuzz...
sen nasılsın canımcım kaydirigubbakcemile5

canım arkadaşlarım ALLAH hepinizden razı olsun.canımm yatıyorum ama çokk sıkılıyorumm..ben sürekli iş güç yapan ,çocuklarımı kimseye muhtaç etmemeye çalışan bir anneyim.şimdi birisi gelip ev işi yapsın,çocuklarla ilgilensin diye beklemek beni kahrediyor..
tuğba canım karından ultrasonla bakılıyorum.inşallah tatlım inşallah bebeğim hayırlısıyla benimle kalır,gelişir,sağlıklı olurr..RABBİM'in izniyle şu günleri bir atlatabilsemm..:Saruboceq:
hepinizi çooook çoook öpüyorum kıslarr..ara sıra girip bi ce derim.kendinize iyi bakın,hepiniz ALLAH'a emanet olunnnnnnnn..[/QUOTE]
mehtapcııım herşeyin hayırlısı olsun tatlım, güzel haberlerini alırıız inşallaah, dualarım seninle..

nerimancım senin şu pozitifliğine hayranım ben olsam zır zır ağlardım yaaa...lekelenme olmuş belki başka bişeydir hee yerleşiyodur belki bebiş...hayırlısı olsun inşallah.klomeni bende kullandım yaa hiçte istemiyom adetlerimi mahfetti benimde çok azaldı ama ilk onunla hamiş kalmıştım sen yumurtluyosan klomene gerek olmaması lazım aslında???kendine iyi bak canım a.s.

pretty women benide listeye al gülüm.bende hamis kalmak isteyenlerdenim.hedef ikinci liste.gerci ilk bebegimi kaybettim.hayirlisi bakalim...........

canım hala adetın sökülmedimi? yanı şimdi senı heveslendırmek istemem ama bazen kahverengı lekelenmeler hamişlik belırtisi olabılıyor.ama belkıde ilaç kullandıgın için böle olmustur.hayırlısı olsun daha bı catlatma iğnesı olsun.buayda clomene baslarsan önümüzdekı ay ınsallah ceeeeee der bebişin :1hug: zaten senın kadar pozitif olan bırınide bebişi cok bekletmez die düşünüyorum.öpüyorum canım Şeniz

Mü’minlerin ölen küçük çocukları cennette bir dağdadır. Kıyamet günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını İbrahim Peygamber ve hanımı Sare üzerine almıştır.
Hadis (Müsned).

pretty women benide listeye al gülüm.bende hamis kalmak isteyenlerdenim.hedef ikinci liste.gerci ilk bebegimi kaybettim.hayirlisi bakalim...........
tatlım geçmiş olsuun.hemen alıyorum listeye senide inşallah uğurlu gelir listemiz. :1shok: canım öyle kaldım yani nasıl oluyomuş böyle bişi ki.daha neler duyucaz acaba burada .bu arada hoşgeldin denizeliklim

canım neriiiiiii hoşgeldin.ösledim yaf.ama tam adet kanaması değil kahverengi demişin .kırmızı rengi görmeden ümidini kesme bence canım.nolur nolmaz.benim ilk hamileliğimde kahverengi lekelenmeler olmuştu hemde 3 gün ben adet oluyorum sanmıştım.ay inşallah öledir seninde.ama bebişte yoksa üzülmek yok tamam mı.önümüzdeki aya gelir nazlı bebeğin inşallah.bende öpüyorum canım seni çok
Şeniz

cnm fundacım benim bu ay olmadı tatlım yeni tarihim 24 şubat ..hakkımızda hayırlısı..

ay canım ya bende dört gözle senden haber bekliyodum.hayırlısı değilmiş canım üzülme olurmu.hemen ekliyorum tarihini.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Funda72............................6 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Cancer..............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Kanarya...............................
Karamelek...........................?
Ceny80................................?
Prenses03............................?
sweet baby...........................?
beyazbeyaz..........................?
k.ayşeşahin...........................?
cerensesil..............................?
zeytohnm...............................?
frabjous..................................?
tuğba_ŞEKER........................?
ceren4142..............................?
hpt_ honey.............................?
JULIA.....................................?
DRAJEE................................?
Reno.....................................?
kkeezzbbaann........................?

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

arkadaşlar isimlerinin yanına soru işareti koyduğum arkadaşlar hiç uğramıyolar topiğimize.ben listeyi temizlemek taraftarıyım .gelenlerin isimleri yazsın.sildiğimiz arkadaşlardan uğrayan olursa tekrar ismini yazarız listeye.sizler ne dersiniz.uygunsa fikrinizi belirtin lütfen

Ama ama:çok üzgünüm:bizi de silmezsin değil mi canımcım? Ben hep takip ediyorum yazdıklarınızı ama cevap verebileceğim bir konu çıkmadığı için birşey yazmıyorum. Buradan çıkıp da hamileler kısmına geçecek arkadaşları dört gözle bekliyorum:sm_cool:

Ben de iki kez düşük yaptım.Daha pozitif sonuca sevinemeden kaybettim.Sanki hep böyle olacakmış gibi geliyor.Tekrar hamile kalırsam,sevinebilir miyim bilmiyorum.Ama sevinebileceğimi hiç sanmıyorum.Çünkü onu kaybetmek çooooooooook zor oluyor.Yaşamayan anlayamaz.

Merhaba bir aylık düşükte kürtaja gerek varmıdır?

Canım bana da kesin kürtaj demişlerdi ama birkaç doktora gittim.En sonunda bir doktor rahmime zararsız bir ilaç koydu adet söktürüyomuş onunla düştü yani kürtaja gerek kalmadı ama diğer doktorları dinleseydim boş yere kürtaj geçirecektim.

selamlar herkese....
bende yanında soru işareti olanlardanım maalesef...işlerin yoğunluğundan çok uzun süredir giremiyorum siteye...bugün müsait oldum sonunda :) arkadaşlar geçmişi okumaya başladım...harika yaaaa bayağı bir hamişimiz var artık çok ama çok sevindim...yeni arkadaşlar var...onları da tanıyacağım inşallah okudukça geçmişi...herkese tüm yaşadıklarından dolayı bir kez daha geçmiş olsun diyorum ve herekese en yakın zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum...a.s

hamile arkadaşlarımıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorummm...

bana gelinceeee uzun bir aradan sonra bekleme sürem doldu...bir sürü test,bir sürü araştırma derken doktorum aspirin ile hamile kalabileceğimi söyledi...

bir hafta önce aspirine başladım ve sonunda korunmayı bıraktım...

yani artık listeye tarihimi ekleyebilirsin fundacımmm

24.02 adet tarihim...dilerim kartı yemem...ama tabiki daha ilk ay....olmayadabilir....

kızlar ya çoook özlemişim sizleri...

hoşgeldin burcuuu.hadi bakalım sende balşıyosun deplasmana .hayırlı ve bereketli olsun inşallah.hemen ekliyorum tarihini canım.
öpüyorum çok bir daha bu kadar arayı açma tamam mıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…