- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.221
inşallah canım, allahtan hayırlısı tabiki, kısmet böyleymiş, şimdi yapmamız gereken kendimizi toparlayıp tekrar bebek için çalışmak:Saruboceq: inşşalah rabbim nasib eder tekrar o mutluluğu
cnm mrb :) ben netten çok araştırdım dr da sordum, 2 düşüğüm var, pzts gideceğim prof.a testler için, genetik testi yapılıyor sana ve eşine , ayrıca bünyen gebeliği yabancı madde gibi algılayıp antikor üretiyor olabilir , oda kanının pıhtılaşmasına dolayısıyla düşüğe neden oluyor bunada bakıyorlar tekrarlayan düşüklerde, genetikte bir problem çıkarsa pgt(genetik test) ile sağlıklı embriyolar ayıklanıp enjekte ediliyor anneye, nette araştırırsan daha detaylı bilgiler var,
yelizim nerelerde yaa,bu ara hiç uğramaz oldu.iyisindir umarım arkadaşım,özletme kendini bu kadar..
canım çok sevndim senn adına umarum sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa darısı bizimde başımıza inş:Saruboceq:
canım ben geldim evet kaç gündür yooktum geliyorum kimsecikler yook napim.:1no2:saol tatlım inşallah ben inanıyorum hepiniz hamile kalacaksınız hemde en kısa zamanda..
kızlar ya mehtap nerelerde çok merak ettim ne oldu acaba ses ver canım..
valla kimsecikler gelmiyor artık çok üzülüyorum fundişte yok ortalarda...
selam canım hoşgeldin.malesef çoğu belirti psikolojik ben kendimden çok iyi biliyorum.temmuzda kürtaj oldum bende.ben hiç korunmadım bu ay 7.ayım denemeye devam ediyorum .en kısa zmanda meleklerimizin gelmesi ümidiylemerhaba arkadaşlar
bende 5 ekimde kürtaj olmuştum doktorum bana 5-6 ay korunmam gerektiğini söylemişti ama ben geçen ay gittiğimde çocuk çok istediğimi söyledim ve bu ay için korunmayı bırakmamı söylemişti ben bıraktım ve çalışmalara başladım adetim 17-20 ocak ama çok ümitliydim dün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif halbuki belirtilerim de çok yoğundu demekki psikolojikmiş .....
selam ertenancım tesadüfki bnde 5 ekmde bebeğimi kaybetim ve senn gibi tekrar hamile kalmak istiorum doktorum üç ay dedi bana bende beklemek istemiorum açıkcası acaba tehlikeli bi durum yaratırmı yine başımıza böle kötü bi olay gelirmi die düşümüorum kara kara bu ay için çalışmalarra başlıcaz artık yeni bitti reglm bakalım allah herkese hayırlı hamilelikler yaşatsın inşş..sen kaç haftalık düşürdün bebeğinisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?