Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hıımm anladım.benimde eşim mengenli anne tarafımda gerede ondan sordum.çok seviyorum bolu yu.bu sene çok gittim mengene

arkadaşlar buraya düşük yaptığım günün ertesinde yazmıştım. o zamandan beri pek girip de yazma fırsatım olmadı. bana iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok çok çok çok çok teşekkür ederim...
çok şükür artık çok daha iyiyim. sanırım adetim de artık bitiyor...
Allah isteyen herkese hayırlısıysa tabi ki evlat versin istiyorum...
buradaki herkesi öpüyorum. herkese tekrar tekrar teşekkür ederimm :)

rica ederiz tatlım,sen iyi ol yeterkii...
burda birimize bile yardımcı olabiliyosak,ona destek olup moralini azda olsa düzeltebiliyosak ne mutlu bizeyerimseniben

inşallah yakında iyi haberlerimizi paylaşmak nasib olur:Saruboceq:

öpüyorum canım seni:1hug:

amin canım..doktor 2 ay sonra gelin dedi..bakalım neler bekleyecek bizi............

bademim canım seni burada görmeyi hiç istemezdim aramıza hoşgeldin bile demeye dilim varmıyor..ege'n ve ada'n şimdi cennetteler tıpkı bizim kaybettiğimiz bebeklerimiz gibi...
3-4 ay sonra tekrar hamile kalmana izin verecek doktorun bencede..
sen inanarak iste olur gülüm bende kürtajımdan 3 ay sonra hamile kalıcam demiştim ve Allahıma şükür oldu..
oğluşunun görüntülerini hiç unutamıyorum kıpır kıpırdı offsenağlama

kızlar geçmişi tam okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir valla özlüyorum hepinizi..
çok öpüyorum bir ara sözleşip aynı saatte buluşalım şurda ya eskisi gibi:)

yarın doktora gidicem 5 hafta sonra oğlumu görücem detay ultrasona giricez hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim Allahın izniyle benim ve bebeğim için dua edin kızlar..

yarın doktora gidicem 5 hafta sonra oğlumu görücem detay ultrasona giricez hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim Allahın izniyle benim ve bebeğim için dua edin kızlar..

Canım oğlum ve kızım hep kalbimde..Görüntülerini cd lerini hiç bir zaman silmeyeceğim...

Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah canım...:Saruboceq:

Canım oğlum ve kızım hep kalbimde..Görüntülerini cd lerini hiç bir zaman silmeyeceğim...

saol bademcim inan temmuz annelerinde en çok seni görmek beni mutlu ediyordu..
şimdi pek fazla girmiyorum bile artık canım tartıştığım zaman bile sen vardın yanımda bana destek...
en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşlarım ve sen hamile kalacaksınız ben inanıyorum...

inşallah tatlım,güzel haberlerini burda bekliyoruz..
herşey yolunda olacak merak etme canım,sağ salim meleğini kucaklayıp mis kokusunu içine çekeceksin inşallah..
dualarımız sizlerle canım,rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin sizlere arkadaşım..bize ve isteyen herkesede hayırlı melekler tabikii:Saruboceq:
öpüyorum tatlişkom...:1hug:

amin canım ama unutmamak gerkiyo ki herşeyde mutlaka bi hayır var ve Allah ne zaman isterse ne zaman nasip ederse o zaman olcak yeter ki biz umudumuzu yitirmeyip beklemeyi bilelim bugün bi arkadaşımla görüştüm kız kazayla hamile kalmış istemediği halde ben yumurtlama gününü bulcam da şöyle olcak da böyle olcak da diye uğraşırken kız bi kerede hem de kazayla hamile kalmış yani Rabbim vericekse veriyo..en yakın zamanda mutlu haberlerini almak dileğiyle...

çok geçmiş olsun umarım en yakın ve hayırlı zamanda yeniden yaşarsın hamile kalma mutluluğunu ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebeklerini kucağına.bunlar bizim için bir imtihan umarım mükafatını alır ve bidaha yaşamayız bu tür acılar

kelebegım tesk ederım cevabım ıcın..
bende o kadr kararsız kaldımkı..
dr 3 ay korunman gerekecek...dedı.
zaten bebegım 2 yıl sonra gelmıstı...
ama sızlerı boyle gorunce...neden olmasın dıyorum..ama yıne aynı seylerı yasarım dıyede korkuyorum..

suan sanıırm 15 haftalık hamısısn...rabbım bu bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder..:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
rica ederiz arkadaşııım.burada birbirimize destek olucaz ki herşey güzel olsun.allah hepimize doğru zamanda sağlıklı bebekler vericek.

canımcııım güzel haberlerini bekliyorum inşallah.efemiz kocaman oldu annesine hoplayıp zıplıycak yarın
canım öncelikle geçmiş olsun .çok zor tabi iki kere aynı acıyı yaşaman 3. bebeğine sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah.bi an önce tedavine başla canım umutsuzluğa kapılma lütfen.bi an önce toparlanıp yola devam et olur mu.
acayip pozitifim.eşimde benim gibi düşünüyo bebişimiz çok yakında gelicek diyo bu akşam epey konuştuk bi o kadar da ağladık o acı günü hatırlayıp.ama ikimizde çook umutluyuz ve yine her cümlemde dediğim gibi rabbim hayırlısını diliyorum senden .ne olur yüzümü güldür ne olur...

canım ya hoş geldin bile demeye dilim varmıyo. yazdıklarını temmuz anneleri topiğnde ağlaya ağlaya okudum.allahtan sabır diliyorum sana.
en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı diliyorum canım.bundan sonra senin için herşey daha güzel olur umarım.
benim doktorumda korunmanıza gerek yok demişti bizde hiç korunmadık bu zmana kadar.hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimiz için

geçmiş olsun canım...Allah sabırlar versin...ahh canım bayada büyükmüşler...kafaya takmamak elde değilki hepimiz iyiyiz desekte kendimizi bi nebze oyalıyoruz...ama dr gitmen lazım canım neden korkuyosunki sen hamile kalabiliyorsun sonuçta...böyle düşünme tatlım Allah hastalık verirse şifasınıda verir o şifayı aramamız lazım dimi güzelim...tedbir kuldan takdir Allahtan...sen yapman gerekeni yap sonrada tevekkül et...öptüm canıma.s.

acayip pozitifim.eşimde benim gibi düşünüyo bebişimiz çok yakında gelicek diyo bu akşam epey konuştuk bi o kadar da ağladık o acı günü hatırlayıp.ama ikimizde çook umutluyuz ve yine her cümlemde dediğim gibi rabbim hayırlısını diliyorum senden .ne olur yüzümü güldür ne olur...

fundacım pozitif olmana inanki çok sevindim bu bile yolun en yokuş kısmı bence inşallah hayırlı sağlıklı bebişine kavuşursun...yaa ağlama be gülüm kıyamam yaaa...inşallah bi gün hepimiz burda hamiş haberini yazarken sevinçten ağlıcaz :Saruboceq:yani illaki ağlıcaz

ooyy nilaycım inşallah tatlım güzel haberlerle gel :Saruboceq:

saol canım güzel dileklerın için,evet 15 küsür haftalıgım suan ve heycanla beklıyorum bebegımı.inşallah saglıkla hayırlısıyla gelcek.sende korkularını kafandan attıgın anda korunmayı bırakmalısın bence.çünkü bana doktorum demıstıkı, 10 haftadan önce olan düşüklerde rahım cok zarar görmez sen 1 ay korun kendını hazır hissedersen korunmayı bırak demıstı.ben zaten kendımı cok cabuk topladım şükür ve 3 ay denedık.sonra oldu Allaha şükür.hiç korkma bence burda 11 kadar kişi tekrar hamıle kaldık ve hepimiz devam edıyoruz hamılelıgımıze.Allah ın izniylede saglıkla kucagımıza alcaz inşallah.sizler içinde aynı seylerı diliyorum,kendını toparladıgın bır anda bebekle dolsun karınlarınız ve saglıkla kucagınıza alın inşallah:1hug:

kızlar merhaba ben de bebeğimi kaybettim daha cok ufaktı tabi kürtaj olmama gerek kalmadı doktor bebek yatağına yumurtalıklara baktı tertemız kuraja da gerek yok korunmanada dedi bu topici açtım ve ilk sayfaları okudum okurken de tereddüt ettin ya kötü şeyler yazdılarsa beni umutsuzluğu düşürürse bu yazılar diye ilk sayfada düşük yapanları okudum ve son sayfayı açtım ki minik kelebek hamile olduğunu okudum inanın tüylerim ürperdi Allah istedimi veriyor ben de en kısa sürede tekrar bebeğime kavuşucam daha kanamam bitmedi ayın 10 unda lekelenme başladı halen devam ediyor 10 gün oldu azaldı umarım biter. de bi daha ki aya yetişiriz. :))))

amın kelebekcım..sana ,esıne ve bebegıne allah uzun omurler versın...:Saruboceq:
bugun dr gıttım rahım temızlenmıs dedı ama 3 ay korun dedı..ben kendımı sanırm 1 ay sonra senın gıbı hazır hısedecegıme ınanıyorum...
ama ılk once kan pıhtılasması olabılır sende dedıler..ılk once ona bır baktırayım...
sonrası allah buyuk kısmetde varsa yıne gelır yoksa beklerım yıne...
ama herseyden once saglıkla gelsın...

Minik_kelebek, melike ve sessizdeniz destekleriniz için çok teşekkürler. Minik_kelebek Allah tamamına erdirsin hayırlısla canım. Bize de tekrar bu duyguları yaşatsın inşallah.
Doktorum dört ay korun dedi. Bu konudaki görüşler biraz farklı sanırım bazı doktorlar tekar kendinizi hazır hissettiğiniz zaman diyor, bazıları üç bazıları altı ay korunma süresi veriyor. Ben üç ay sonra tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Yaşım 33 çok fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Bakalım hayırlısı.

canım ben 7 haftalık düşük yaptım klomenle kalmıştım korunmana gerek yok hatta haplarıda tekrar kullan beklemene gerek yok demişti...yinede senin bileceğin tabi...ben hap 1 ay kullanmadım biraz rahim toparlansın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…