- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.721
canlarım bugün dr gittim muanemi oldum dr bol bol konuştum dış gebelikten sonra rahimim yumurtalıklarım tertemişmiş çok güzel dedi ama beni endişelendiren şey 1 kimyasal gebelik 1 dış gebelik 1 de 7 haftalık düşük yaşadım dr ARASTIRMA YAPMICAM bazı hormon tahlillerim 2, düşükten sonra yapılmıştı günde 3 folic asit 1 tane aspirin ve adet düzenleyici verdi 3 ay korun ondan sonra 6 ay hamile kalamazsan tekrar konuşup bazı testler isticem dedi hormonel bi sorunun olsa yumurtlaman böyle olmazdı ve 3 kere hamile kalamazdın dedi diger 2 düşük düşük deil sen şu an 1 düşük yaptın dedi lakafam çok karıştı doktorumada güveniyorum ama kafam karıştı
canlarım bugün dr gittim muanemi oldum dr bol bol konuştum dış gebelikten sonra rahimim yumurtalıklarım tertemişmiş çok güzel dedi ama beni endişelendiren şey 1 kimyasal gebelik 1 dış gebelik 1 de 7 haftalık düşük yaşadım dr ARASTIRMA YAPMICAM bazı hormon tahlillerim 2, düşükten sonra yapılmıştı günde 3 folic asit 1 tane aspirin ve adet düzenleyici verdi 3 ay korun ondan sonra 6 ay hamile kalamazsan tekrar konuşup bazı testler isticem dedi hormonel bi sorunun olsa yumurtlaman böyle olmazdı ve 3 kere hamile kalamazdın dedi diger 2 düşük düşük deil sen şu an 1 düşük yaptın dedi lakafam çok karıştı doktorumada güveniyorum ama kafam karıştı
aa aaa bu kızlar neredeymiş bakalım...kızlar gülben ergen yine hamişmiş hemde ikiz ne güzel kaydirigubbakcemile3
mrb bende dun bebegımı dusurdum 2 haftalıktı ama benımsemıstım,encok sevındıgımse kurtaj olmadan dusmesıydı,acaba nezaman hamıle kalırım 1 adet donemımı beklesemmı arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım varsenağlama
selam kıslar.bu arada soğan suyundan bahsetmişsiniz ben denedim ama bi değişiklik görmedim.hala tırt:roflol:
herkes iyidir umarım.ben buğün konrtolüme gittim ama durum pek parlak değil şimdilik.sabahta e2 testini yaptırdım oda düşük çıktı, oysa ki yükselmesi gerekiyodu .yumoşlarda tırt . 2 tane büyümüş onca yumurtanın arasından ama onlarda istediğimiz büyüklükte değil şu an .salı gününe kadar iğnelerime devam edicem,salı tekrar kan tahlili ve muayenem var.umarım o güne kadar benim inantçı yumoşlar büyür.aksi takdirde umutlar önümüzdeki aya kalıcak.ne diyelim hayırlısı.elimizden geleni yapıyoruz nihayetinde.benden haberler şimdilik bu kadar .
sizler iyimisiniz kızlar.
canıımm burdamısın?bizim topik çok boynu bükük kalmış yaa..kimseler uğramıyo artık..
tatlım iyi olmaya çalışıyorum.ne yapayım RABBİM verdi RABBİM aldı.dua etmekten başka yapacak birşey yok canım..dr bana 2 ay korunma süreci vermişti yaa.ben 1 ay korunsam nolurki:uhm:yarın 10 gün oluyo düşük yapalı,kalıyo 20 gün olurmu kıs:uhm:zaten hemen hamişde kalamıyorum,2 düşüğümün arası tam 1 yıl.valla benim kociş artık düz duvara tırmanıyorum diyo,ocak 7'den beri tık yokhep yasak hep yasak,eeh 20 gün daha yook belki hemen hamiş kalırım hayırlısıyla hee..artık kafayı tırlatacam bebiş diyeelaelaelaelaelae
RABBİM hepimize tez zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kıslar.bu arada soğan suyundan bahsetmişsiniz ben denedim ama bi değişiklik görmedim.hala tırt:roflol:
herkes iyidir umarım.ben buğün konrtolüme gittim ama durum pek parlak değil şimdilik.sabahta e2 testini yaptırdım oda düşük çıktı, oysa ki yükselmesi gerekiyodu .yumoşlarda tırt . 2 tane büyümüş onca yumurtanın arasından ama onlarda istediğimiz büyüklükte değil şu an .salı gününe kadar iğnelerime devam edicem,salı tekrar kan tahlili ve muayenem var.umarım o güne kadar benim inantçı yumoşlar büyür.aksi takdirde umutlar önümüzdeki aya kalıcak.ne diyelim hayırlısı.elimizden geleni yapıyoruz nihayetinde.benden haberler şimdilik bu kadar .
sizler iyimisiniz kızlar.
saol anjelıc rahatladım bıraz,kan pıhtılasması için normal aspırınmı bebe aspırınımı kullanılıo bıde folıc hapı hakkında bılgın varmı hamıle olmadN önce kullanıldıgında ıyı oluyomus heralde
xxxx angel Allah bir daha yaşatmasın mehtap gülü dr hemen arastırmaya baslar saNDIm ondan kafam karışıtı kenine dikkat et öptüm hepinizide
merhaba arkadaslar benımde 1 hafta kaldı hıc gunler gecmıyor
esraie senı cok ıyı anlıyorum gecen gun bebek kıyafetlerı satan bır magazaya gırdık
nerdeyse aglayacaktım oyle guzel bır yelek begendımkı ama alamadım....
gercı benım bu ay pek umudum yokk herseyın hayırlısı
allah hepımızın kucagını doldursun ınsallah
saol anjelıc rahatladım bıraz,kan pıhtılasması için normal aspırınmı bebe aspırınımı kullanılıo bıde folıc hapı hakkında bılgın varmı hamıle olmadN önce kullanıldıgında ıyı oluyomus heralde
esrai canım prolaktinin biraz sınırda ama normal tsh da normal öbürküleri bilmiom canım
canım bakalım ben bu ay ümitliyim ama daha var nisan 3ü beklicem.
ınsallah canım sevınc cıglıkları atarsın burda
kendıme ve herkese dualarım
benim 27 idi prolaktin dr ilaç verdi seninki sınırlarda gibi bence normal bir deger tabii yaptırdıgın laboratuvara göre degişir referans aralıkları
canım bendeki referans aralığı 1,9 ile 25 arası. birde prolaktin yüksekliği hamileliği engelliyormuş.adet düzensizliği için yaptırdım.geçen ay şubat 3 bu ayda mart3 te oldum galiba düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?