Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım kımyasal gebelık ve dış gebelık düşükten sayılmıyor oyuzden soylemıs doktorun,bende kımyasal gebelık yasadım hemde daha dün ve dr receteme adet gecıkmesı dy yazdı,kendını sıkıntıya sokma,Allahım en yakın zamanda bebişlerımızı saglıklı bı sekılde bıze yollar inş

Canım doktoruna güveniyırsan kafanı karıştırma bence, kan pıhtılaşmasına karşı aspirin kullanılıyor sana vermiş zaten, herşeyin yolunda olması da çok güzel, hadi bakalımhihoyyyt

aa aaa bu kızlar neredeymiş bakalım...kızlar gülben ergen yine hamişmiş hemde ikiz ne güzel kaydirigubbakcemile3

Yaaaav sanırım tedaviyle onunki de ama tedavi olmak sanki ayıpmış gibi inkar ediyorlar, ne saçma, bende antipati yaratıyor böyle durumlar, neyse hayırlı olsıun diuyelim kendisine, darısı bizim başımıza melike bacım, çok seyrek giriyorsun bak kısıyorum heeeesositososito

Canım çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla seninki kimyasal gebelik olmuş, öyleyse beklemene hiç gerek yok, yine de bi doktoruna sor derim...

Hıımmm fundişim canım senin yumoşlar çok inatçı anlaşılan, bi de bol süt içiyor musun acaba? Benim yumoşları süt ve bal çok etkliyoır bi dene istersen hem sağlıklıkaydirigubbakcemile3

Canım inşallah en kısa sürede hayırlısıyla tekrar gelir meleğin, benim doktorum ilk reglini olduktan sonra başlayabilirsin demişti, ben de öyle yaptım, olmadı o ayrı, nasip işi biliyorsun:Saruboceq:

canımın içi bizde bildiğin gibi bekliyoruz inşallah canım yumoşların kocaman olur ve bebişinin müjdeli haberini alırsın:1hug:

saol anjelıc rahatladım bıraz,kan pıhtılasması için normal aspırınmı bebe aspırınımı kullanılıo bıde folıc hapı hakkında bılgın varmı hamıle olmadN önce kullanıldıgında ıyı oluyomus heralde

xxxx angel Allah bir daha yaşatmasın mehtap gülü dr hemen arastırmaya baslar saNDIm ondan kafam karışıtı kenine dikkat et öptüm hepinizide

Endişelenme, benim doktorum bebe aspirini versi, bazıları coraspirin veriyormuş, ben folicacid kullanıyorum zaten, kullansan iyi olur canım, bebek düşünüyorsun zaten...

canım bakalım ben bu ay ümitliyim ama daha var nisan 3ü beklicem.

kızlar adet düzensizliği için dr tahlil verdi sonuçlarımı anlayanlayanlar bana açıklayabilirmi?
fsh 10.4 Lh8.27 prolaktin 21.5 tsh 2.36 serbest t3 3 serbest t4 1.62

merhaba kızlar nasılsınız hersey yolunda mı?
benım bıraz canım sıkkın cunku adet oldum
yenı tarıhım 7 nısan yıne bekleyenler lıstesınde yerımızı aldık
artık bıran once hamiş lıstesıne gecmek ıstıyorummmmm

hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlanmalı bebişin omur ilik sistemi için

ınsallah canım sevınc cıglıkları atarsın burda
kendıme ve herkese dualarım

canım yani benimki bir teselli adet düzensizliği bu ay geçti belki önümüzdeki ay bebiş gelir dedim prolaktin seviyeme kafam takıldı 22,5 gerçi sınırlar 24 veya 25 olmalı diyor bilmiyorum doktor görünce bakalım ne diyecek

benim 27 idi prolaktin dr ilaç verdi seninki sınırlarda gibi bence normal bir deger tabii yaptırdıgın laboratuvara göre degişir referans aralıkları

benim 27 idi prolaktin dr ilaç verdi seninki sınırlarda gibi bence normal bir deger tabii yaptırdıgın laboratuvara göre degişir referans aralıkları

canım bendeki referans aralığı 1,9 ile 25 arası. birde prolaktin yüksekliği hamileliği engelliyormuş.adet düzensizliği için yaptırdım.geçen ay şubat 3 bu ayda mart3 te oldum galiba düzeliyor

canım bendeki referans aralığı 1,9 ile 25 arası. birde prolaktin yüksekliği hamileliği engelliyormuş.adet düzensizliği için yaptırdım.geçen ay şubat 3 bu ayda mart3 te oldum galiba düzeliyor

merhaba canım bende cuma yaptırdım hormon testlerini bende prolaktin 19ç81 çıktı. referans aralığı 3.24 ile 29.12 arası altında da testlerin normal değerleri yaş ve cinsiyete göre hesaplanmıştır yazıyor.

Bu düşükten sonra korunma süresi işini ben hiç anlamış değilim arkadaşlar. Bana kürtajı yapan doktor en az dört ay dedi başka bir doktor üç ay. Hamileliğimi takip eden doktor da iki ay.
Bu arada Amerikan Hastanesi Kadın Doğum Hekimi Alper Mumcu'nun sitesinde bu konuyla ilgili açıklama şu şekilde:
Yeniden denemeye ne zaman başlanabilir?
Bazı çiftler düşük sonrası hemen yeni bir bebek için denemeye karar verirken, bazıları da bu kaybın yarattığı psikolojik travmayı atlatmak için zamana gereksinim duyarlar. Bu olayda doğru karar yoktur. Yeniden deneme zamanına karar verirken tek etken sizin duygularınızdır.

Genelde önerilen, düşük sonrası ilk adet kanamanızı gördükten sonra eğer isterseniz yeniden denemeye başlamaktır. İki gebelik arasında en az bir adet kanaması geçmeyen durumlarda takip eden gebelikteki düşük riskinin bir miktar arttığına dair bulgular olmakla birlikte düşük sonrası adet görmeden hemen hamile kalsanız da endişelenmenize gerek yoktur. Sağlıklı bir bebeğin doğumuyla sonuçlanan pekçok hamileliğin bu şekilde başladığını aklınızdan çıkarmayın.

demiş. Görüşler çok farklı ben de şaşırmış durumdayım ne yapacağımı. Zaten yaş 33, dört sene üstüne aşılamayla hamile kalmışım. Bir de 3-6 ay bekleyip mi tedaviye başlayacağım yeniden. Doktorlar çok farklı görüşte bu konuda. Düşük sonrası hemen hamile kalıp sağlıkla doğuran da var, bir sene bekleyip yeniden düşükte yapan var.
Ben de ilk adetten sonra çalışmalara yeniden başlamayı düşünüyorum. Tabii daha ileri gebelik haftalarında kaybedilen bebekler için korunma süresi daha uzun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…