Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Yaaaav sanırım tedaviyle onunki de ama tedavi olmak sanki ayıpmış gibi inkar ediyorlar, ne saçma, bende antipati yaratıyor böyle durumlar, neyse hayırlı olsıun diuyelim kendisine, darısı bizim başımıza melike bacım, çok seyrek giriyorsun bak kısıyorum heeee

ay sorma pınarcım sana katılıyorum...birde tedavi görüpte inkar eden lere uyuz oluyom yaa çok var böylesi bana sorana direk olmuyo Allah ne zaman verirse olur diyom hemen kusur kimde diyolar bende bi kusur yok nasip olmuyo işte diyom yemiyolar daha sinir oluyom...amaan neyse aştım ben artık takmıyom...kız benim annemin tarafındada babişkonun tarafındada ikiz var tedavi falan diil zaten önceden fırt diye kalıyolarmış sanırım bizim beslenmemiz çok kötü o yüzden bu zamanda hamiş kalmak çok zorlaşıyor hep suni şeyler yemekten ne kadar dikkar etsekte olmuyo işte...ben aslında bakıyorum her gün kk ya ama kimse olmuyo bide laf bulamıyom saçmalamayım diyom kaydirigubbakcemile3
pınarcım bu folik asitin hangisi daha iyi folicplus var folbiol var hangüsünü alsak sanırım bende novitamin yani...dudaklarım çok kuruyo tırnaklarım hemen kırılıyo...ne dersin bacım

kızlar adet düzensizliği için dr tahlil verdi sonuçlarımı anlayanlayanlar bana açıklayabilirmi?
fsh 10.4 Lh8.27 prolaktin 21.5 tsh 2.36 serbest t3 3 serbest t4 1.62

Canım bildiğim kadarıyla prolaktinde sınır 27 seninki normal seviyede, snırı aşmadan yüksek demiyor doktorlar, yalnız bak fsh olayı biraz kafamı karıştırdı, sınır 12 seninki yaşına göre daha düşük olmalıydı, doktoruna bi sor istersen, diğerleri için sınırı bilmediğim için bi yorum yapamıycam valla:uhm:

Canım sıkma canını, regl olmak da bir nimer, en azından ovulasyon olduğunu gösteriyor, vakti saati gelmemiş demekki daha, inşallah nisanda güzel haberi alırız senden:lepi:

peluse canım bence 2 regl dönemi beklmene gerek yok, benim doktorum şunu söylemişti, düşükten sonraki regl ile rahim kendisini toparlıyor, ondan sonra kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan başlayabilirsin, doktorların daha uzun süre önermeleri hastanın ruhen hazır olmadıklarını düşündükleri içindir demişti, kendini hazır hissediyorsan ilk reglden sonra başlayabilrisin, ben öyle yaptım ve henüz bir şey yok, pat diye olmuyor çünkü hepimiz biliyoruyz ve zaman çok önemli maalesef ben de sendenim

Yaaav canım bazı bayanlarda östrojem üretimi daha yüksek oluyor ve dolayısıyla bir ayda yumoş sayısı fazla olduğu için ikiz ihtimali yüksek oluyor ben kimsenin ikizi olmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın, bahsettiğimiz ünlü büyüğümüzün hayatını, bu yolda neler yaşadığını az çok biliyoruz o nedenle bana inandırıcı gelmedi, ben tedaviyle bebek sahibi olanlara yapılan ayrımcılığa karşıyım sadece, toplumda aleni veya gizli maalesef böyle bir durum var neyse çenem düştü Aslında vitamin eksikliği sorunun varsa bence doktora bi görün, vereceği vitaminler vardır, ben solgarın folicacidini kullanıyorum, midem hassas olduğu için iyi geliyor bana, boool balık ye ve süt iç ya da yoğurt ye, meyveyi yeşilliği eksik etme güzelimkaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsun pınarcım...tavsiyelerin için çok teşekkürler saydıklarının hiçbirini çokta düzenli yemiyorum :çok üzgünüm:
kızlar sayfada bi sorunmu var zor girdim siteye yer imlerindeydi sayfa olmadı bende oralardan buralardan uğraşarak girdim sizdede varmı bi sorun

^^^^KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN^^^^^

melikeciğim dr bana folibolü verdi ben onu kullanıyorum. çevre anlamazki niye olmuyor sorun kimde diye sormazlarsa sanki günaha girecek gibi hissediyorlar kendilerini. olur olmaz konuşup insanın sinir kat sayısnı arttırıyorlar en iyisi kulak tıkamak

selam kızlar,herkese iyi bir hafta diliyorum.nasılsınız,nerelerdesiniz akadaşlarım?
dün misafirlerim vardı,eşimin akrabasının eşi hamileymiş 3 aylık,geldi ve hamilelikle ilgili konuşunca içim bi tuhaf oldu.kahve yapıyodum o konuşurken ellerim titredi gözlerim doldu.ilk kez böyle oldum,yanlış anlıcaklar diye ödüm koptu hemen toparlanmaya çalıştım.kıskandı filan denmesin diye korktum daha önce böyle bişe yaşamıştım çünkü.oysa sadece çook özendim,keşke dedim hep.ama allahım sabır diye dua ettim hep.rabbim hepimize güç ve sabır versin canlarım.beni ancak siz anlarsınız diye yazdım bunları,maksadım sizide üzmek değil.
neyse eee tatlişkolarım sizde ne var ne yok?
ben saat 5te doktora gidiyorum.test sonuçlarıma bakacak ve muayene edecek inşallah bi problem çıkmaz.
hepinizi öpüyorum kızlarrrr.....

özlemciğim umarım hayırlı haberlerle doktordan dönersin. senin o an neler hissettiğini dediğin gibi eniyi biz anlarız. çünkü bende öyle zamanlarda çok kötü oluyorum cumartesi günü ağlama komasına girmiştim. eltimin doğum hazırlıkları yapması içimi burktu. benim bebişim düşmemiş olsaydı 20 gün sonra doğacaktı. Allah en yakın zamanda muradımızı versin

sağol esracım,inşallah.gelince yazarım size.
canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bizi bebişlerimize.dualarım hepimizle.
tatlım sende yaptırmışsın testleri doktora gösterdin mi?

sağol esracım,inşallah.gelince yazarım size.
canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bizi bebişlerimize.dualarım hepimizle.
tatlım sende yaptırmışsın testleri doktora gösterdin mi?

canım bugün bende akşam 6da göstereceğim bakalım değerler ne çıkacak

adet tarıhım 13 mart kızlar
ama ben bugun dayanamadım test yaptım
NE YAZIKKI HAMILE DEGILIM
acaba cıkmayabılırmı 4 gun kala
hasta olmadım yıne bır umud dıyor ıste ınsan

adet tarıhım 13 mart kızlar
ama ben bugun dayanamadım test yaptım
NE YAZIKKI HAMILE DEGILIM
acaba cıkmayabılırmı 4 gun kala
hasta olmadım yıne bır umud dıyor ıste ınsan

hemen belli olmayabilir benim düşük olan 10 gün sonra çıkmıştı idrarda...hem erken yapmayın hiç diilse 4 gün gününüz geçsin arkadaşlar ben bu ay ne yaşadım biliyosunuz işte...inşallah vardır bebiş a.s.

özlemcim güzel haberlerle gel inşallah...seni çok iyi anlıyorum okurken bile için cız etti..hepimiz o duyguları yaşıyoruz ama sen yinede dışa vurma herkes anlayamaz seni kıskandığını düşünür ben öyle bi durumu yakın arkadaşımla yaşadımda..ben düşük yaptığımda o doğurdu doğal olarak ben o sıralar kimseyle görüşmedim içime kapandım oda kıskandığımı düşündü halbuki o benim aklıma bile gelmedi o acıyla onu düşünecek değildim...sevdiklerinden olma araya soğukluk girer...napıcan işte bizimde sınavımız sabır...emin ol o acının mükafatı büyük olacak yeterki neden ben dememeliyiz...evet bunları ben söylüyorum kaydirigubbakcemile3

aa aaa bu kızlar neredeymiş bakalım...kızlar gülben ergen yine hamişmiş hemde ikiz ne güzel kaydirigubbakcemile3
heee evet kaza kurşunuymuş.anasını satayım bu kaza kurşunu bi bize uğramıyoo
canımın içi bizde bildiğin gibi bekliyoruz inşallah canım yumoşların kocaman olur ve bebişinin müjdeli haberini alırsın:1hug:

saol bi tanem inşallah büyümüşlerdir yarın gidiyorum kontrole.

kızlar herkesin geçmiş kandilini ve de kadınlar gününü kutluyorum.yep yeni bir haftaya başladık hepimize uğurlu gelir inşallah.izmirde hava çok güzel,bahar kapımızı inceden çalmaya başladı ve ben her baharda olduğum gibi çoook mutluyum içimde kelebekler uçuşuyooo.hihoyyyt

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.hepinizi öpüyorum.çok fazla okumadım geçmişi.üstün körü şöyle bi göz geçirdim.sanırım yelizcim(adet olmuş)üzülme tatlışkoom.bak bana iğneleri yediğim halde tıık yoook.-tatlicadiarzu-herşeyin hayırlısı tatlım üzme kendini olurmu

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Pretty baby.........................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

Selam arkadaşlar.Öncelikle minik kelebek canım inan hepimizde aynı duyguları paylaşıyoruz. Bende bir çocuk gördüğümde ah keşke benimde olsaydı dediğim çok günler vardı. Rabbim verdi ama 2 ay sadece o mutluluğu yaşayabildim.:çok üzgünüm:demek ki hayırlısı buymuş diyorum.İnan sabretmemiz gerekiyor. Ben bir aralar tv'de bir bebek görsem oturup ağlıyordum. senağlama Gerçi şimdide çok farksız değilim. Etrafım hamile dolu. Benden sonra evlenenlerden 2 tane bile çocuğu olan var.Birde dönüpte sormuyorlar mı? Senin niye yok diye? birde böyleleri var. Anlatsan bile o ne anlar yaşamadıktan sonra. Canım biz bu acıyı yaşayanlar ancak birbirimizin halinden anlarız. O yüzden sıkma canını. Sadece dua et. İnşallah Allah herkesin kalbindekini verir.:Saruboceq: İnşallah bir kaç ay sonra burada sadece hamileliklerimizi konuşuruz.:CüvCüv: Sadece sabır ve dua.

oo fundişim gelmiişş... ayy funda kız yazı bende çok seviyorum benimde içim kıpır kıpır oluyo hee...kışın asosyalimkaydirigubbakcemile3
yaa gülüm o kurşunlar bizim göbüşede gelsin diye nelere katlanıyoz ama...:çok üzgünüm:
sen neler yapıyon noldu senin yumoşlara nazlanıyolarmı hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…