Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Melikecim ben adet gününden 15 gün önce başladım. 15 gün boyunca öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce içiyorsun. 2 su bardağı klorsuz suyu (ben hazır su kullandım) kaynatıyosun. İçine bir tane orta boy soğanı 4'e bölüp koyuyorsun. tam 5 dakika kapağını kapatıp kaynatıyorsun. sonra ılık olarak içiyorsun. Diğer seferde adete 10 gün kala uyguluyorsun. ama canım bunu yaparken çocuk meselesinden biraz kendini soyutlamaya çalış.İnşallah 2.'ye gerek kalmadan hamile kalırsın canım.Ben birincide kalmıştım. birde geçenlerde bir arkadaştan bir vitamin duydum. Söylediğine göre 10 yıl çocukları olmayan 2 kişi kullanmış ve çocukları olmuş. Ben denemedim.Araştırmadımda. Araştırırsam burada sizlerede yazarım. Birde vitamin olduğu için yan etkisi olacağını sanmıyorum.Rabbim inşallah biz çocuk hasretiyle yanan kadınlara bir an önce evlat sahibi yapar.:Saruboceq:

amiiiin hayırlısıyla...
tamam yapıcam bende...şu vitaminide öğrende bizede söyle balalım neymiş merak etti kafama görede içmemde bi dr sorarız...

kızlar bu sogan suyu çok yararlıymış ibrahim saraçoglu söylüyordu bende yapcam ama daha yapmama adetim daha yeni bitti öbür ay bende başlarım

günaydın herkese. ya ben çok kötüyüm beklemek beni çok geriyor.eltim doğum hazırlığı yapıyor aldığı güzel o minik kıyafetleri gösterdi acaba ben nezaman bu hazırlığı yapıcam. gel artık bebişim

merhaba arkadaslar benımde 1 hafta kaldı hıc gunler gecmıyor
esraie senı cok ıyı anlıyorum gecen gun bebek kıyafetlerı satan bır magazaya gırdık
nerdeyse aglayacaktım oyle guzel bır yelek begendımkı ama alamadım....
gercı benım bu ay pek umudum yokk herseyın hayırlısı
allah hepımızın kucagını doldursun ınsallah

kızlar sizleri çok iyi anlıyorum..daha önceki sayfalarda da daha detaylı yazılar yazdım..sakın ola umutsuz olmayın..

ben hamile bir arkadaşım varsa evine misafirliğe gidemezdim yaa,herkesin içinde çozukları sevemezdim insanlar bana acıyarak bakar diye...neler neler...

çok zor bir durum çok iyi anlıyorum.bende yaşadığım için ama şuan 10 haftalık hamileyim..

inanın birden bire bir bakacaksınız hamilesiniz..gerçekten böyle olacak..ama sakın strese girmeyim nolur.bu sizi olumsuz etkiler buna izin vermeyin ve rahat olmaya çalışın zorlayın kendinizi kafanızdaki tüm olumsuzlukları atın,başka şeylerle meşgul edin kafanızı..ve olumlu düşünün..

allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin.. inşallah son adet kanamalarınızı görürsünüz de testleriniz hep pozitif çıkar..

Merhaba arkadaşlar bugün dr gittim hormon tahlillerim yapıldı.
TSH 3.71
LH 7.73
ESTRADİOL 70
PROGESTERON 0.2
PROLAKTİN 19.81

Doktorum iyi olduğunu söyledi. Ultrasonla baktı bugün adet olalı 12.gün ama hale bir yumurta oluşmamış. Yada geç oluşacak dedi. Büyük ihtimalle yine adetin gecikecek . Eğer bebek düşünüyorsan korunmayı bırak ve bekle dedi. 3 ila 6 ay içinde olmazsan gel destek tedaviye başlarız ama senin kendiliğinden olmaz dedi. Üzüldüm ya önceki düşen bebeğim kendiliğinden olmuştu hemde 5 yıl yasmin kullandıktan sonra. Bende soğan kürüne başlayacam bu akşam. Birde hayıt tohumu içecem. Bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak.

Canım inan çok üzüldüm. Ama sakın ümidini yitirme. Banada aynı şeyleri söylemişlerdi. Hem de 5 yıl boyunca. Ben de senin gibi yasmin kullandım 5 sene boyunca. Bıraktığım gibi tedaviye başladı. Aslında doğum kontrol hapından sonra bir süre beklenmesi gerekiyormuş. Ben 5 sene kullandığım için bir sene beklemem gerekiyormuş. Ama benim doktor hemen tedaviye başladı. Sonuçta olmadı ve tamamen hayal kırıklığı. Yediğim iğnelerle ve çektiğim acılarla kaldım. Sonunda soğan suyu kullandım. Hamile kaldım. Tabi doktorun sayesinde bu defada bebeğimden oldum. Demekki hayırlısı buymuş.

Ama sen sakın ümitsizliğe kapılma. İnan moral çok önemli. eğer hap kullanıyorsan bırak ve bir süre kendiliğinden olmasını bekle. Soğan suyunu kullanabilirsin. Bir de ben ibrahim saraçoğlundan incir kürü duydum. Sitesindede yorumlara baktım ve o şekilde hamile kalan çok insan var. İstersen sende başta soğan sonrada incir kürünü dene. Ama asla ümidini yitirme. Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder hepimize.

Çok teşekkür ederim canım. Bu akşam soğan suyuna başlıyorum bakalım adetime etki edecekmi bu ay. Allahım hepimize bebiş nasip eder inşallah.

]BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Pretty baby.........................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

selam kıslar.bu arada soğan suyundan bahsetmişsiniz ben denedim ama bi değişiklik görmedim.hala tırt:roflol:
herkes iyidir umarım.ben buğün konrtolüme gittim ama durum pek parlak değil şimdilik.sabahta e2 testini yaptırdım oda düşük çıktı, oysa ki yükselmesi gerekiyodu .yumoşlarda tırt . 2 tane büyümüş onca yumurtanın arasından ama onlarda istediğimiz büyüklükte değil şu an .salı gününe kadar iğnelerime devam edicem,salı tekrar kan tahlili ve muayenem var.umarım o güne kadar benim inantçı yumoşlar büyür.aksi takdirde umutlar önümüzdeki aya kalıcak.ne diyelim hayırlısı.elimizden geleni yapıyoruz nihayetinde.benden haberler şimdilik bu kadar .
sizler iyimisiniz kızlar.

canlarım bugün dr gittim muanemi oldum dr bol bol konuştum dış gebelikten sonra rahimim yumurtalıklarım tertemişmiş çok güzel dedi ama beni endişelendiren şey 1 kimyasal gebelik 1 dış gebelik 1 de 7 haftalık düşük yaşadım dr ARASTIRMA YAPMICAM bazı hormon tahlillerim 2, düşükten sonra yapılmıştı günde 3 folic asit 1 tane aspirin ve adet düzenleyici verdi 3 ay korun ondan sonra 6 ay hamile kalamazsan tekrar konuşup bazı testler isticem dedi hormonel bi sorunun olsa yumurtlaman böyle olmazdı ve 3 kere hamile kalamazdın dedi diger 2 düşük düşük deil sen şu an 1 düşük yaptın dedi lakafam çok karıştı doktorumada güveniyorum ama kafam karıştı

canım inşallah yumoşlar büyür hayırlısı inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan umarım güzel süprizler bizi bulur

selam tatlım rahimin ve yumurtalıkların temiz çok güzel bişi bu.doktoruna güveniyosan sorun yok sonuçda işinin ehli biriyse ne yaptığını da biliyodur.umarım korunma süren bittikten sonra çok uğraşmadan bebişin geliverir.

evet canım büyüdü oğlum zaman çabuk geçiyor..kıyamam canım benim kısmet inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş olursun..

mehtapcım nasıl oldun canım moralin nasıl toparlandınmı?
canım epey toparlandım gibi,ama kanama hala devam. artık bitsede dr gidip düşüklerimin sebebini araştırsam..sen nasılsın tatlişkom bebiş nasıl?aylincim hastaymış çok geçmiş olsun dileklerimi iletiver canım..
canıımm çok sevindim RABBİM sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
fundişiiiimm üzülme kıs,dur bakalım belkim birden bire büyüyüverir hemide ikiz olur inşşş..
tabii tatlım biz elimizden geleni yapalım takdir MEVLAMIN..
canıım hadi gözün aydıın.bak rahimde tertemizmiş,inşallah 3 ay sonra hemencecik hayırlısıyla hamiş kalırsın tatlım..RABBİM bu acıları bizlere tekrar yaşatmasın..canım dr güveniyorsan sorun ne?

mehtapcım tatlım nasılsın .toparlanabildin mi biraz.herşey yolunda mı

canıımm burdamısın?bizim topik çok boynu bükük kalmış yaa..kimseler uğramıyo artık..
tatlım iyi olmaya çalışıyorum.ne yapayım RABBİM verdi RABBİM aldı.dua etmekten başka yapacak birşey yok canım..dr bana 2 ay korunma süreci vermişti yaa.ben 1 ay korunsam nolurki:uhm:yarın 10 gün oluyo düşük yapalı,kalıyo 20 gün olurmu kıs:uhm:zaten hemen hamişde kalamıyorum,2 düşüğümün arası tam 1 yıl.valla benim kociş artık düz duvara tırmanıyorum diyo,ocak 7'den beri tık yok hep yasak hep yasak,eeh 20 gün daha yook belki hemen hamiş kalırım hayırlısıyla hee..artık kafayı tırlatacam bebiş diyeelaelaelaelaelae
RABBİM hepimize tez zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aa aaa bu kızlar neredeymiş bakalım...kızlar gülben ergen yine hamişmiş hemde ikiz ne güzel kaydirigubbakcemile3

mrb bende dun bebegımı dusurdum 2 haftalıktı ama benımsemıstım,encok sevındıgımse kurtaj olmadan dusmesıydı,acaba nezaman hamıle kalırım 1 adet donemımı beklesemmı arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım varsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…