- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.681
Melike kısss bacım nerelerdesin? Topladın mı bakiim biraz? Yaaav ben çok hastayım, grip olmuşum fena halde evde yatıyorum, fırsatten istifade size yazayım dedim ama yoksunuz?
Mehtapgülüm canım, biraz iyileşebildin mi? Biz burdayız hep, sen gel boşver başkalarını, her işte bir hayır vardır canım benim...
Fundişim canım, neler yapıyorsun, başladı mı tedavi, nasıl gidiyor?
Osmakcım sen nasılsın, bir ses ver :)
kızlar kızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi:teytey::teytey:
güzel arkadaşlarım benim nasılsınız
her gün gelirim 1 sayfa zorla ilerler,2 gün girmedim ne etmişiniz öyle yaf bacılar canlılık gelmiş topiğe
bir sürü yeni arkadaşımız gelmiş hepiniz hoşgeldini kıslar ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum .umarım bundan sonra burada hep güzel konuları paylaşırız,biliyorum acıları henüz taze olan arkadaşlarım var şu an onlar için herşey çok negatif ama zaman herşeyin ilacı arkadaşlar.öncebiz iyi olucaz ki meleklerimiz bizlere sağlıkla gelebilsinler.a.s.
canım mehtapcım benim kimler üzdü seni gülüm ya.bizler senin arkandayız burada var olmamızın nedeni iyi ve kötü tecrübelerimizi burada paylaşmak.isteyen okur istemeyen okumaz tercih meselesi.biz kimsenin burada canını sıkmaya gelmiyoruz.paylaşmaya destek olmaya geliyoruz.senii çok seviyoruz bi tanem .sen bize anlat canım takma sen o kendini bilmezleri.bizler varız burda kapı gibi kıs.kaydirigubbakcemile3
canlarım beni merak eden arkadaşlar olmuş okudum hepinizi ama toptan yazayım dedim üşendim azcuk, ayrı ayrı yazmaya.ben iğnelerime başladım yani tedavim tüm hızıyla sürüyo.cuma günü kontrolüm var umarım yumoşlar istediğimiz gibi büyüyolardır.
adet olan arkadaşlarım olmuş kıslar lütfen üzülmeyin ben her adet olduğumda demek ki diyorum bu ay benim için hayırlı değildi ki adet oldum. çünkü hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum.en kısa zmanda kıslar her birimiz güzel haberlerimizi vericez burada.herşeyin vakti zamanı var .
kıslar her birinizi ayrı ayrı öpüyorum.güzel haberler vermek ve duymak dileğiylea.s.
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Prettybaby..........................13 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC..............................17 mart
Frabjous.............................25 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
Esraie.................................3 nisan
.
HAMİŞ LİSTEMİZ
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
kızlar kızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi:teytey::teytey:
güzel arkadaşlarım benim nasılsınız
her gün gelirim 1 sayfa zorla ilerler,2 gün girmedim ne etmişiniz öyle yaf bacılar canlılık gelmiş topiğe
bir sürü yeni arkadaşımız gelmiş hepiniz hoşgeldini kıslar ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum .umarım bundan sonra burada hep güzel konuları paylaşırız,biliyorum acıları henüz taze olan arkadaşlarım var şu an onlar için herşey çok negatif ama zaman herşeyin ilacı arkadaşlar.öncebiz iyi olucaz ki meleklerimiz bizlere sağlıkla gelebilsinler.a.s.
canım mehtapcım benim kimler üzdü seni gülüm ya.bizler senin arkandayız burada var olmamızın nedeni iyi ve kötü tecrübelerimizi burada paylaşmak.isteyen okur istemeyen okumaz tercih meselesi.biz kimsenin burada canını sıkmaya gelmiyoruz.paylaşmaya destek olmaya geliyoruz.senii çok seviyoruz bi tanem .sen bize anlat canım takma sen o kendini bilmezleri.bizler varız burda kapı gibi kıs.kaydirigubbakcemile3
canlarım beni merak eden arkadaşlar olmuş okudum hepinizi ama toptan yazayım dedim üşendim azcuk, ayrı ayrı yazmaya.ben iğnelerime başladım yani tedavim tüm hızıyla sürüyo.cuma günü kontrolüm var umarım yumoşlar istediğimiz gibi büyüyolardır.
adet olan arkadaşlarım olmuş kıslar lütfen üzülmeyin ben her adet olduğumda demek ki diyorum bu ay benim için hayırlı değildi ki adet oldum. çünkü hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum.en kısa zmanda kıslar her birimiz güzel haberlerimizi vericez burada.herşeyin vakti zamanı var .
kıslar her birinizi ayrı ayrı öpüyorum.güzel haberler vermek ve duymak dileğiylea.s.[/QUOT
canım aramıza tekrar katılmana sevindik yokluğun belli oluyor. bu ay tedavin inşallah olumlu sonuç verecek senin haberinle biz biraz mutlu olacaız. yeni arkadaşalr var listeye eklenmek için bekliyorlar canım ellerinden öper. kendine iyi bak sositososito
Melikeciğim bu klomifen tarzı ilaçları ne kadar zamandır kullanıyorsun? Bildiğim kadarıyla bu ilaçların altı aydan fazla kullanılması rahim tabakasını inceltiyormuş. Çok sağlıklı değil yani. Bir de yine bu ilaçları kullanırken doktor acaba kontrol ediyor mu rahim kalınlığını? Ben ne zaman kullansam kalınlaşmıyordu. Böyle bir yan tesiri varmış. Uzun süreli kullanımda da bu etki kalıcı olabiliyormuş. Embriyonun yerleşmesi için rahim tabakısının belli bir kalınlıkta olması çok önemli.
Aşılama neden içine sinmiyor canım?
Eşinin sperm sayısı normalse eğer aşılama denesen diyorum. Yumurtaları iğneyle geliştirerek.Ama bir süre vücudunu dinlendirsen de iyi olur birkaç ay kendi haline bıraksan. Belki bu süreçte gelir bebeğin tahlil sonucuna bakılırsa döllenme olmuş zaten ama sanırım tutunamamış.
Ben dört sene üstüne aşılamayla hamile kaldım sonu hüsran oldu ama en azından hamile kalabildim.
eşimle ilk tanıştığım anda evlenseydim 8 yaşında çocuğum olurdu:uhm:kaydirigubbakcemile5 insanın eşide isteyince biran önce olsun deniliyor ablacığım
pınarcım yazdıklarını dikkatlice okudum tatlım çoook haklısın.ben zaten bu sürecin yani ilaçla tedavi sürecinin stresli olacağını bildiğim için çok gerekmedikçe yanaşma taraftarı değilim.doktorumda aynı şeyi söylüyo zaten.bende eylüle kadar beklicem,kiii inanıyorum o vakte kadar hepimizin göbüşlerine bebişlerimiz yerleşmiş olacak ben inanıyorum.inşallahhhh..
geçmiş olsun bu arada tatlım,grip olmuşsun.dikkat et kendine canım.
merhaba arkadaslar
benımde ılk bebegımın 12.haftasında kalbi durdu ve
kurtaj oldum 4 ay önce............
sımdı korunma sürem bitti.
aranıza geldım benıde lısteye ekleyebılırmısınız?
adet tarıhım gelırse 13 mart
ınsallah melegım en kısa surede gelır kı
uzuntum bıraz olsun hafıfler
tabı benle beraber tum bekleyenlere
Selam arkadaşlar.Yorumlarınızı okudum ve benim için yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Geçen gün yazdığımda bebeğimin karnımda öldüğünü ve düşük yapmayı beklediğimi söylemiştim. Normal olarak düşük yapamadım. İlaçla düşük yaptırdılar.Cumartesi sabah 5 gibi bebeğim beni terketti.2 aylıktı.Çok üzüldüm.Ama üzüntüye hiç birşey kar etmiyor. bebeğimin olacağı gün ve karnımda öleceği gün gözlerimin önünden gitmiyor. Öyle bir ağrı hissediyorsunuz ki ağrı kesici kar etmiyor.Ama o ağrı bile bebeğinizin sizi terk etmesi kadar acı vermiyor. Bu psikolojiyi nasıl atlatırım bilmiyorum ama bildiğim tek şey benim talihsiz meleğim beni bırakıp gitti. Bu arada lütfen arkadaşlar doktorunuzu çok iyi seçin. Benim ilk doktorum düşük tehditim olduğu halde (ki bunu anlamamış) bana bol bol yürüyüşü önerdi. Bende enfeksiyon çıktığı halde ilaç vermek istemedi. Bebeğimi 5.5 haftalıkken karnımda gördüğü halde 10 gün sonra göremediğini söyledi.işte ondan sonra doktorumu değiştirdim ama ne fayda. Bebişimin kalp atımları çok zayıftı.Belkide benim bebeğim doktordan dolayı öldü.Şimdi bir bebek görsem oturup ağlamaya başlıyorum.Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Benim gibi bu acıyı yaşayan arkadaşlar Allah sabır versin gerçekten çok zor ve Rabbim inşallah böyle bir acıyı ne bir daha sizlere ne de bana yaşatır.
canım iyiyim ne olsunnn 2 ay süren kanamam bitti derken tekrar başladı hemde bayaa bir tabii tahlillerde ertelendi sen nasılsın preseedları kullandınmı ovülasyon testide almıştın demi
ben her gün burdayım tatlım sen yoksun özledim seni pınarım:1hug: ben maşallah bu ay iyiyim hayret yaa kendime inanamıyorum önceki gibi çok yıkılmadım alıştımmı bilmem...ben ne yapıcamı bilmiyorum artık hangi dr gidicem ne yapıcam bilemiyorum oluruna bırakayım dedim artık zaman kaybı olmasınıda istemiyorum geçen sene 6/7 ay hiç bişi yapmadım öyle oluruna bıraktım oda olmadı sonra dr gittim yine hap kullandım oda olmadı gülüm 2 sene olacak düşük yapalıhandi dr gitsem tahlillere bakıp bişey yok deyip hemen klimofen tedavisi yapıyo o haplarda mahfetti beni içtiğim sürece adet olamadım yaaff çok şükür bu ay içmemiştimde ne var ne yok temizledim vala kaydirigubbakcemile3 ne yapıcam ben tatlım en son gittiğim dr 3 ay ganophen işe yaramazsa aşılama yaparız dedi oda içime sinmiyo be gülüm bi akıl ver bacı
öpüyorum seni şekerim :1hug:
kızlar slm herkese,benim test sonuçları çıktı.bana yorumlayabilir misiniz?
e2 36,7
fsh 6,5
LH 7,4
inşallah bi problem yoktur,haftaya gidicem doktora.
talihsiz melek geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın anjelic canım Allah gönlüne göre versin preseedler inşallah vesile olurda bebişini kucagına alırsın
nilayyy maşşalaah bebişin 22 haftalık olmuş bende temmuz annelerindeydim ama olmadı Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin
Selam arkadaşlar o güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim hepimiz içinde hakkımızda ne hayırlıysa onu verir inşallah. Melikecim ben 6 yıllık evliyim. Üniversite okuduğum için çocuk istememiştik.evliliğimin ilk yıllarında pco hastası olduğumu öğrendim. Doktor bana çocuk yapmamı önermişti ve ileride sıkıntı çekersin. Çocuğun olmayabilir demişti. Tabi ben hem okul hem de yaşımın küçük olmasından dolayı istemedik. Ayrıca eşimde okuyordu. 5 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Geçen yıl bıraktım ama bu defa çocuk olmadı. Aslında normalmiş ilaç kullandığım için.Doktorum böyle düşünmedi ve hemen tedaviye başladı. klomen falan kullandım olmadı. daha sonra yumurta çatlatma iğnesi, yumurtaların gelişmesi için her akşam göbekten vurulan iğneler.tabi bir kaç ay böyle devam etti. Sonra doktor bana aşılamayı önerdi. Ben de o kadar yorulmuştum ki bir de onu kaldıramam diye yaptırmadım. Bir kaç ayda böyle devam etti.en sonunda bir arkadaş bana soğan suyunu önerdi.15 gün boyunca devam ettim ve bittikten 5 gün sonra hamile kalmıştım.bence sende dene. Zaten bir zararı yok. Ayrıca eşinde ısırgan otu çayı ve keçiboynuzu kullanabilir.Sperm kalitesini artırıyormuş. Bence denemekten zarar gelmez. Bu şekilde çok fazla tanıdığım kişi var ve bu sayede hamile kaldılar ve bebişlerinide doğurdular. benim bir talihsizlik oldu. Herşeyde bir hayır vardır. Ben buna inanıyorum.eğer yapmak isterseniz arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırım.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?