- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.781
tatlım üzülmemek,kafaya takmamak elde değil ama sabretmek ve bu acıyla başa çıkmak zorundayız.
yeniden hamile kalmak istiyosak bunu başarmalıyız,stres çok etkiliyo çünkü bunu biliyosun.
az kaldı canım inşallah yakında mutluluk haberlerimizi paylaşıcaz,hem daha test için çok erken inşallah meleğin seninledir.ama adetini 3 gün geçmesini bekle o zaman tekrar yap.şimdiden kendini harab etme.
bu ay kaçıncı ayın tatlım?
bu arada benim eşimde bana kızıyo okuyosun yazılanları,hamileleri,üzülüyosun strese giriyosun,interneti kapatacam valla diyo ben biraz üzülme belirtisi göstersem.kaydirigubbakcemile
cok dogru dıyosun sabredıyoruz ama bazen ıste ınsan dayanamıyor
ıns burda hep beraber cıglıklar atarız
hala adet olmadım ıns olmam allahımda sızlerle sevıncımı paylasırım
bebegımı kaybedelı 5 ay oldu
ben artık esım evdeyken gırmıyorum buraya gıcık oluyor bu sayfayı gorunce
oda uzulmeme dayanamıyor bebek lafı hamıle lafı actırmaz hıc yanımda
herseyın hayırlısı allahtan
canım o hormon ne oluyo sonradanmı cıktı bu sorun sende,nıye yuksek cıkıomus sebep ne çaresı yokmu
evet zor ama allahtan gelende vardır bır hayır
en yakın arkadasımla bız beraber hamıle kalmıstık
o ıns 18 martta doguracak yazık ben uzulmeyeyım dıye hıc anlatmıyor bısey
benım bebegımın karnımda öldu ve hısbır belırtı yokdu
dr kontrolumde ogrenmıstım sok olmustum
ama arkadasım ıcın cok mutluuyum o saglıklı sıhhatlı dogurcak ıns
kıslar ben buğün dr gittim
e2 testimin sonucu çok iyi çıktı 762
yumoşlar büyümüş yarın çatlatma iğnemi vurulucam ,ondan sonraki günde maçlara başlıycaz:jeyyar:
bir dahaki kontrolümde p.tesi.ondan sonra beklemeye başıycaz artııık.
bu arada dr hamiş kalırsam aspirin içeceğimi söyledi.ay çok heyecanlıyım inşallah mutlu sonla biter bu ay ki koşuşturmam.dua edin kıslarr.
ee kıslar sizlerden ne haber nasıl gidiyo bakim.herkesin keyfi yerindedir inşallah.kimsenin morelini bozuk görmek istemiyorum çünkü.herkes mutlu olsuuuna.s.
teşekkür ederim kıslar inşallah bu ay güzel haberler verebilirim sizlere..
esraie cim ben kürtaj olalı 8 ay oldu.bu süre içinde hiç korunmadık anladık ki benim yumoşları dürtmeden bu iş olmuycak.bu ay gittim dr.
esraie LH/FSH oranın kaç? Sonuç üçten yüksek olursa pko ihtimali söz konusu. Bir de pko bir belirtiler bütünüdür. Hormon tahlilleri, yumurtalıklarda ultrasonla farkedilen pko görüntüsü, düzensiz adet veya adet olamama, kilo, tüylenme gibi belirtileri vardır. Bunlar arasında en önemli iki belirti düzensiz adet ve hormon sonuçları. Pko hastalarında vücutta bariz bir LH hormonu baskınlığı vardır. Bu yüzden LH/FSH oranı çok önemli. Ama dediğim gibi tek başına bununla karar verilmiyor adet düzeni ve ultarson görüntüsü de çok önemli.
Tahlil sonuçlarınla doktora göründüğün zaman kafandaki pek çok sorunun cevaplanacağı kanaatindeyim.
esraie LH/FSH oranın kaç? Sonuç üçten yüksek olursa pko ihtimali söz konusu. Bir de pko bir belirtiler bütünüdür. Hormon tahlilleri, yumurtalıklarda ultrasonla farkedilen pko görüntüsü, düzensiz adet veya adet olamama, kilo, tüylenme gibi belirtileri vardır. Bunlar arasında en önemli iki belirti düzensiz adet ve hormon sonuçları. Pko hastalarında vücutta bariz bir LH hormonu baskınlığı vardır. Bu yüzden LH/FSH oranı çok önemli. Ama dediğim gibi tek başına bununla karar verilmiyor adet düzeni ve ultarson görüntüsü de çok önemli.
Tahlil sonuçlarınla doktora göründüğün zaman kafandaki pek çok sorunun cevaplanacağı kanaatindeyim.
Kızlar nasılsınız bakiim? Ben uğradığım zaman sizler olmuyorsunuz, siz geldiğiniz zaman da ben :jeyyar:
Melikecim, özlemcim keyifler nasıl,moraller iyi gördüğüm kadarıyla hep böyle olun canlarımhihoyyyt
Fundişim çalışmalara başlamışsın artık, hadi rast gele canımdelikafadulden Bu arada benim beklenen regl tarihini 19 marta çeker misin, ben de geç ovulasyon oldu da, boşuna heyecan yapmayalım
Esraie canım, panik olacak hiçbir şey yok güzelim, bri kere hormon testleri reglin 2. veya 3. günü yapılır, başka gün yapılanlar bildiğim kadarıyla net sonuç vermiyor, sen hormon testlerini tekrarlat ama iyi bir doktor bul, aynı çıkarsa zaman geçirmeden tedaviye başla, hayırlısıyla herşeyin çaresi var, derdin bu olsun cadıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?