E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.301
Merhaba arkadaşlar . Bende PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.
Merhaba arkadaşlar ,
aranıza yeni katıldım. ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kalmıştım ama 9 haftalık bebeğimi kaybettim çok acıydı benim için. Şimdi yaklaşık 5aydır hamile kalmak için uğraşıyorum çok istiyorum ama bu seferde olmuyor arkadaşlar bana düşüncelerinizi yazın bekliyorum ben serap...
melikecim bugün nasılsın canım,moraller yerinde mi?
benim aşkım gelince nete giremiyorum dün hemen çıkmak zorunda kaldım..
esracım sen nerelerdesin tatlişikom,foto eklemek istiyosun sanırım ama ben hiç bilmiyorum canım yaa..
fundişimde burdaymış akşam,tatlım belirti filan yok mu,seninle adet günlerimiz yakın.benim göğüslerim acayip şişti ve sızlıyo.başkada bişe yok.gerçi aylardır her belirtiyi yaşadığım için bunu belirti saymıyorum.sadece canım tatlı istiyo bu yüzden adet olacağım kesinleşti sayılır..
mehtapcım sen nasılsın arkadaşım,grip olmuşsun geçmiş olsun..toparlandın dimi canım?
cancer umarım kırmızılar gelmez,bize müjdeyi verirsin bikaç güne kadar.hem 18.gün yumurtlamışsın testte çıkması imkansız şuan.bu ayda olmadı moduna girme şimdiden tatlım.inşallah bebeğin seninledir...
canım burdayım bugün buranın pazarı vardı pazar alışverişini yaptım
birde annem bendeydi ana kız kahvaltı yaptık çıktık biraz gezdik tatlım
Merhaba arkadaşlar . Bende PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.
ayyyy ne güzelll,bayılırım pazar gezmelerine...benim için en büyük stres topudur pazarlarsırnaşık şey
ne güzel annende yakınında,maşallah kıskandım sizi valla...
aaaaa canım benide dokyor müsvettesi 1 kez çağırdı ve yumurtlama zayıflığı var dedi 12. günde gitmiştim bak sen şu kadının ettiğine iyikide bırakmışım doktoruklava:
iyi yapmışsın tabi tatlım,bazı doktorlar malesef insanı daha çok strese sokuyo.hiç anlayışlı olmuyolar.inşallah süperrr bi doktor bulursun ve bidaha bırakmazsın...
muhasebe selam canım.kullan bakalım inşallah işe yarar.valla ben hi. denemedim her kes bişi diyo yook şunu al bunu ye şaşırdım valla.ben buğüne kadar sadece soğan suyu içtim.umarım şifa olur canım yediklerin.bende pko var ama kürtaj olduğuman beri allahıma şükür kistim olmadı adetlerimde en geç 37 gün geldi zaten dr lar 40 güna kadar normal sayıyolar.her şer de var bir hayır işte.daha önce adet bile olamazken şimdi şükür düzene bile girdi.ama tabi yumurtalarım yine zamanında büyüyüp çatlamıyor o ayrı.
ben şimdi tedavi görüyorum 12. gün dr gittiğimde yumurtalarım vardı bir sürü ama çok çok küçüklerdien büyüğü 10mm galiba diğerleri daha küçüktü.ama iğnerle kocaman oldular şükür.yani 12. günden sonra da büyüyolar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?