Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ama güzel olani 2007 ve 2008de kendiligimden hamile kaldim ama ikiside hüsranla bitti biri onbir haftalikken digeride sekiz haftalikken gelisemedikleri icin öldüler ve kürtaj olmak zorunda kaldim

canım herkezde göğüs hassasiyeti olacak diye bir şeyyok.inşallah bebiş vardır

hoşgeldin zeyn77a.s. Allah hepimize yeniden bu güzel duyguları yaşatır inşallah bian önce

canım erkekteki sorun tedavi ile geçiyor diye biliyorum keçi boynuzu falan yese

bende keciboynuzu buradan duydum ve hemen aldim subattan beri yapiyorum esime iciriyorum ama daha bir gelisme olmadi

bendede yumurtlama problemi var sogan suyunu denedim ama icemedim simdide adacayinin iyi geldigini okudum yarinda ona basliyacam hayirlisiyla

inşallah canım bir dahaki ay kırmızıları görmemen dileğiyle :1hug:

sağol güzel nilayıcım inşallah en büyük dileğim

inşallah bitanem son kez adet olursun ve bebişin göbeğini şişirir

ayy inşallah esracım :Saruboceq:

inşallahhhhh arkadaşım:Saruboceq:
umudunu yitirme sakın,er ya da geç sende bu mutluluğu yaşayacaksın rabbimin izniyle..

özlemcim çook sağol güzelim inşallah yaşarım hayırlısıyla o güzel mutluluk coşkusunu

melikecim üzülme olur mu?
doğru zamanı bekliyor bebişin..

aylincim sağol güzelim bir an evvel hayırlısıyla gelse şu doğru zaman sizi görünce coşmamak elde değil

hoşgeldin zeyn77 sanırım adın zeynep maşallah ne güzel kocaman kızın var...inşallah ona en yakın zamanda kardeş gelir sımsıkı tutunur sana hayırlısıyla

maşallah fundacım kocaman bebiş hemen kaldın hamiş galiba şu iğneyi bendemi denesem ne?evde pregnyl 5000 var tek tüp
kızlaaar siz ne tatlı ne içten arkadaşsınız yaa sizi ben niye önceden tanımadım hep okurdumda üye olmak aklıma gelmezdi mirmirmirmir çook teşekkür ederim bana çok güzel teselliler veriyosunuz Allah ailenize akrabalarınıza gelecek her türlü şerden sizleri korusun Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün elinizde olan tüm güzellikleri ağzınız yanmadan tadıp şükretmenizi nasip etsin amin
hepinizi gerçek hayatta tanıyor gibiyim sanki o kadar candansınız kii öpüyorum sizleri Şeniz
bunlarda hem yeni hemde kıdemli annelere hediyem olsun a.s.

hamiş kalmayı dört gözle bekleyen tüm arkadaşlarımada ayrıca bu buketler hediyem olsun a.s.
napiim başka çiçek yok kaydirigubbakcemile3

canlarım cumanız mubarek olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle dolsun bereketli uğurlu yürek coşkusuyla dolsun cümlemize amin

ay çokta şeker cetvelin güle güle kullan senin gibi süslü

merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun...inşallah parça kalmamıştır ne kadarlıktı bebeğin...

hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah kırmızı kartlar gelmez güzel haberlerini alırız bu topik çok bereketli

nilaycım çok şükür iyiyim bitanem.canım benim mutluluk gibisi varmı.RABBİM daima yüzünü güldürsün inşşş..oğluşunada hayırlı,sağlıklı ömürler nasip etsin YÜCE RABBİM..:Saruboceq:
ahh canımm sendedemi bel fıtığı var.çok zordur o ağrı,kendine dikkat et tatlım.kıs şimdiye kadar niye boyatmadın saçlarını.valla ben tekrar hamiş kalacam diye,tabii RABBİMİN izniyle,gittim saçlarımı boyattım,dişçiden randevu aldım.hayırlısıyla bebeişim gelince annesini güzel görsün yaaayerimseniben
merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum
canım geçmiş olsun,hoş geldin.inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalacaksın üzülme.yeterki sabırlı olalım tatlım.a.s.
tatlım hoş geldin,a.s.inşallah RABBİM artık bekletmeden ,hayırlısıyla tekrar annelik duygusunu yaşatır sana..canımm sen eşine keçi boynuzunu yedirmeye devam et, ayrıca fındık, fıstık,ceviz gibi şeyleride tüketsin.sende esra arkadaşımın yaptığı gibi,incir suyu iç..
ama güzel olani 2007 ve 2008de kendiligimden hamile kaldim ama ikiside hüsranla bitti biri onbir haftalikken digeride sekiz haftalikken gelisemedikleri icin öldüler ve kürtaj olmak zorunda kaldim
canım gelişememelerinin nedeni neymiş,dr bişey söylemedimi..

kıs fundacım aşkolsun yaa.bende tebrik etmiştim :dilcikar:
canım arkadaşım,tekrar tebrik ederim RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tekrar aynı acıları kimseye yaşatmasın YÜCE MEVLEM.:Saruboceq:
haydi şimdi halayaa bütün hamiş kalan arkadaşlarım için.:teytey::dance::sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2:hooray:

kıslaaar bugün dra gittim,düşüklerimin sebebi araştırılsın diye.önce smer testi aldılar,öyle canım yandıkikötükedihüsohala kanamam var.üstelik bugün yumoş günümdü.neyse daha sonra kan testi istediler yarın aç karnına gidip verecem,ama kan testinin hepsini devlet hast. yapmıyormuş,üniversite hastanesine gidecem,kalanınıda orada yaptıracam.hazır gitmişken diyetisyenede uğradım,yarın ayrıca onun içinde kan verecem.kansızlıktan öldürecek bunlar beni yaaklava:şu azcıcık fazla olan kilolarımıda(20:roflol:)vereyim bebişim gelmeden.kıslar benden bu akşamlık bu kadar.hepinizi seviyorum:asigim:,iyi geceler öptümmŞenizŞenizŞeniz

mrb kızlar hayırlı cumalar ben aranıza yeni katılıyorum 1ay önce düşük yaptım kalbi durmuştu bebeğimin hayatımın en kötü günlerinden biriydi hala adet olmadım anne olmak istiyorum eylülüde bebeğimi kucağıma alıcakken ne oldu hala çok üzgünüm tekrar nezaman olucak diye düşünmek kahrediyor beni

hayırlı cumalar canım gecmıs olsun inş en yakın zamanda hamış olursun

benim de bebişim eğer tutunabilseydi bugün yarın kucağıma alacaktım.. annesi-babası-bebek hepimiz nisan doğumlu olucaktık ( nisan geldiğinde aklıma geleceğini biliyodum ama bu kadar içimin acıyacağını bilmiyodum.. hala hamile kalamadım onca ilaca iğneye rağmen.. yine iğne oluyorum, ilk kez aşılama yaptırıcaz. inşallah bu ay uğurlu gelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…