E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.701
slm canlarım,hayırlı cumalar hepinize..
aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hoşgeldiniz.çok geçmiş olsun rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın hiçbirimize inşallah.
elbet yeniden hamile kalıp mis kokulularınıza kavuşacaksınız..rabbimden umut kesilmez canlarım,içinizi ferah tutun..
ben ve hamiş arkadaşlarımda hayırlısıyla meleklerimizi sağ salim kucağımıza alıp,sağlıklı bir şekilde büyüdüklerini görebililiriz inşallah..
melikecim güzel duaların için sağol canım,iyiki birbirimizi bulmuşuz evet,inşallah hep devam eder dostlğumuz.senin mutlu haberini alıncada halay çekicez unutmahihoyyyt
esracım,en son adet tarihinden itibaren hesaplıyosun gebeliğini.nette hesaplayıcılar var.istersen sen en son adet tarihini yaz ben bakayım canım..cetvel işinide aralık topiğinde anlattıım,bak istersen yapamazsan ayarlarız sanada şööölee en janjanlısındankaydirigubbakcemile3
mehtapcım daha iyi olmana sevindim canım,tüm testlerini yaptır için rahatlasın,inşallah hiç bişiiicikk çıkmaz arkadaşım..
fundammm,canım ne süslü olmuş cetvelin öleee.eee sanada bu yakışır tatlişkomm
Arkadaşlar bugün kürtajın 44. günü ve hala gelen giden yok. Doktor 4 gün önce gelmek üzere demişti ama tık yok. Ben de beta hcg testi yaptırdım 496 çıktı sonuç yaa. Daha bu hormonlar beni terketmemiş bundan mı olmuyor acaba? Bu kadar uzun süre bu hormon kalır mı vücutta 44 gün oldu yoksa bir yapışıklık falan mı oluştu acaba? Zaten dört sene üstüne zar zor aşılamayla hamile kaldım öyle bir şey varsa ömrü billah bir daha hamile kalamam herhalde. Çok üzgünüm çok:1no2:
Buradan da araştırdım genelde herkes en geç 42. günde falan olmuş. Benimki kadar geciken var mı acaba?
Canım doktora değeri söylemedim. Bugün yaptırdım testi çünkü. Ama pazartesi günü idrar testinin pozitif çıktığını söyledim doktor olabilir hormon değeri düşmemiştir dedi. Zaten ultrasonda baktı bir şey yok dedi.
Burada da rapunzel yaptırmıştı sanırım adet olamadığı için hcg onunki çok düşük çıkmıştı.Benimki niye böyle oldu ki anlamadım.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
esrai baktım netten gebelik haftanı 4+3 sün canım muhtemel dogum yapacagın tarihAralık 8, 2009
canımm geçmiş olsun,hoş geldin.üzülme arkadaşım, bende eylül anneleri topiğindeydim,belki hatırlarsın.ALLAHIN izniyle tekrar hamiş kalırsın güzelim,umutsuz olma.kafandan attığın ay hamiş kalıyoruz,sende düşünmemeye çalış,kendine bi uğraş bul.sabret canım hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz..mrb kızlar hayırlı cumalar ben aranıza yeni katılıyorum 1ay önce düşük yaptım kalbi durmuştu bebeğimin hayatımın en kötü günlerinden biriydi hala adet olmadım anne olmak istiyorum eylülüde bebeğimi kucağıma alıcakken ne oldu hala çok üzgünüm tekrar nezaman olucak diye düşünmek kahrediyor beni
canım benim geçmiş olsun.sabret tatlım RABBİM hepimize sabır veriyor unutma.inşş aşılama yaptırmadan hamiş kalırsın güzelim.benim de bebişim eğer tutunabilseydi bugün yarın kucağıma alacaktım.. annesi-babası-bebek hepimiz nisan doğumlu olucaktık( nisan geldiğinde aklıma geleceğini biliyodum ama bu kadar içimin acıyacağını bilmiyodum.. hala hamile kalamadım onca ilaca iğneye rağmen.. yine iğne oluyorum, ilk kez aşılama yaptırıcaz. inşallah bu ay uğurlu gelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin..
aşkolsun o ne demek öyle.her zaman aramızdasın, hoş geldina.s. ve adet olduğun için gözünaydın tatlım.bende düşükten 23 gün sonra adet oldum.tabii çalışmalarada başladım:jeyyar:RABBİM hepimize hayırlısıyla,tez zamanda,yeniden hamiş kalmamızı,sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin.:Saruboceq:hayırlı cumalar arkadslar...
boyle guzel bırgunde tum duarımız kabul olması dılegıyle:Saruboceq::Saruboceq:
benıde arnıza alırsınız demı...lıstenızde yer alabılırmıyım
sonunda kurtaj sonrası ılk adetımı oldum....hihoyyyt
yasakda kaktı..calsımalara baslıyacaz:jeyyar:
yıne gecıkme olmazsa muhtemel adet tarıhım 28 nısan
aylinim yeğenimizi görmüşsün maşallahherkese hayırlı cumalar fıstıklaarr..
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuşş, hoşgeldiniz diyorumm.
bizim topikimiz şans getirecek herkese...
melikeciim coşalım tabiii, coşmadan olmaz bu işleerrr:))
fundişim takvimin çok güzel olmuşş, kokooş seniii:)
canlarım çok vaktim yok bugün bi uğrayıp kaçıyorumm, dr'a gittik bugüün bebişimin herşeyi yolunda bayağı büyümüş kereta..
sat'a göre doğum 26 hazirandı şimdi normal olursa 17 haziran gözküyor, ben sezryan istiyorum 7-10 haziran arası dedi dr.
bakalım hepimiz için hayırlısı olsuunn.
herkesi öptüümm..
amaaan boş ver boyayı tatlım.bebişin geldi ya.doğunca boyatırsın.yeterki sağlıklı olsun miniğin yer onu teyzesiicokacimcoookcanım 2 ay sonra düğünlerimiz başlayacak dedimki zaten sıpa gelmiyor bari düğüne yakın boyatayım dip boyası ile uğraşmayayım dedim ama bebişim gelmeye karar verdi
canım değerin niye hala düşmediki .:uhm:yapışıklık yoktur canım yaa,varsa bile bildiğim kadarıyla, rahim filmi çekilirken açılıyomuş.tatlım yaa git dra iyice bi araştır.. inşş fazla bekletmeden gelir meleğin:Saruboceq:Arkadaşlar bugün kürtajın 44. günü ve hala gelen giden yok. Doktor 4 gün önce gelmek üzere demişti ama tık yok. Ben de beta hcg testi yaptırdım 496 çıktı sonuç yaa. Daha bu hormonlar beni terketmemiş bundan mı olmuyor acaba? Bu kadar uzun süre bu hormon kalır mı vücutta 44 gün oldu yoksa bir yapışıklık falan mı oluştu acaba? Zaten dört sene üstüne zar zor aşılamayla hamile kaldım öyle bir şey varsa ömrü billah bir daha hamile kalamam herhalde. Çok üzgünüm çok:1no2:
Buradan da araştırdım genelde herkes en geç 42. günde falan olmuş. Benimki kadar geciken var mı acaba?
canımm geçmiş olsun,hoş geldin.üzülme arkadaşım, bende eylül anneleri topiğindeydim,belki hatırlarsın.ALLAHIN izniyle tekrar hamiş kalırsın güzelim,umutsuz olma.kafandan attığın ay hamiş kalıyoruz,sende düşünmemeye çalış,kendine bi uğraş bul.sabret canım hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz..
canım benim geçmiş olsun.sabret tatlım RABBİM hepimize sabır veriyor unutma.inşş aşılama yaptırmadan hamiş kalırsın güzelim.
aşkolsun o ne demek öyle.her zaman aramızdasın, hoş geldina.s. ve adet olduğun için gözünaydın tatlım.bende düşükten 23 gün sonra adet oldum.tabii çalışmalarada başladım:jeyyar:RABBİM hepimize hayırlısıyla,tez zamanda,yeniden hamiş kalmamızı,sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin.:Saruboceq:
aylinim yeğenimizi görmüşsün maşallahne kadarda büyümüş.hayırlısıyla kucağınada alacaksın tatlişkom..:1hug:
amaaan boş ver boyayı tatlım.bebişin geldi ya.doğunca boyatırsın.yeterki sağlıklı olsun miniğin yer onu teyzesiicokacimcoook
canım değerin niye hala düşmediki .:uhm:yapışıklık yoktur canım yaa,varsa bile bildiğim kadarıyla, rahim filmi çekilirken açılıyomuş.tatlım yaa git dra iyice bi araştır.. inşş fazla bekletmeden gelir meleğin:Saruboceq:
eee hanimişde benim cici annelerimm..nasılsınız kıslar bebişler ve keyifler ne alemde.
bende bugün tekrar gittim kan verdim.p.tesi sonuçlarını alacam kısmetse.salı günüde smer testimin sonucunu alacam vee doğru üniversite hast.kalan diğer testlerim için..
Selam arkadaşlar 1 aydan beri bir türlü foruma giremiyordum.:1no2: Hem çok güzel hem de hüzünlü haberlerimiz olmuş bu süre zarfında. tabi daha hepsini okuyamadım. Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Esraie canım hamile olduğunu görünce inan çok sevindim.Şeniz Hayırlısıyla inşallah bebişini kuzağına alabilirsin. Ama sana 2 önerim olacak. ilki cep telefonu çok fazla taşıma ve kullanma. ikincisi bilgisayarla çok fazla uğraşma canım. bu ikiside hamileler için çok tehlikeli. ve kendine çok dikkat et. belim ağrıyor diyorsun. iş falanda yapma. kendini yorma boşver. önemli olan senin bebişin canım. Hayırlı olsun. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin canım.
Ben de 28 şubatta düşük yapmıştım. 30 martta adet oldum. Bana 3 ay doktorum korunacaksın dedi.bu sürede düşük için bazı tahliller yaptırdım onlar normal çıktı. bir de üniversite hastanesinde protein C ve protein S tahlillerini yaptıracam. Rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda bu sevinci tattırır.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?