Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mart 3 canım

Arkadaşlar bugün kürtajın 44. günü ve hala gelen giden yok. Doktor 4 gün önce gelmek üzere demişti ama tık yok. Ben de beta hcg testi yaptırdım 496 çıktı sonuç yaa. Daha bu hormonlar beni terketmemiş bundan mı olmuyor acaba? Bu kadar uzun süre bu hormon kalır mı vücutta 44 gün oldu yoksa bir yapışıklık falan mı oluştu acaba? Zaten dört sene üstüne zar zor aşılamayla hamile kaldım öyle bir şey varsa ömrü billah bir daha hamile kalamam herhalde. Çok üzgünüm çok:1no2:
Buradan da araştırdım genelde herkes en geç 42. günde falan olmuş. Benimki kadar geciken var mı acaba?

canım ya betan çok yüksek ya sanki 3 haftalık hamile değeri dr bu değer için ne diyor.

peluse canım benim betam 60 gün sonra düşmüştü ama benim dış gebelikti ama o 60 gün boyunca betam 0 olana kadar kanmam kesilmedi sen kürtaj oldunmu

Canım doktora değeri söylemedim. Bugün yaptırdım testi çünkü. Ama pazartesi günü idrar testinin pozitif çıktığını söyledim doktor olabilir hormon değeri düşmemiştir dedi. Zaten ultrasonda baktı bir şey yok dedi.
Burada da rapunzel yaptırmıştı sanırım adet olamadığı için hcg onunki çok düşük çıkmıştı.Benimki niye böyle oldu ki anlamadım.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

osmak evet canım kürtaj oldum kürtajdan sonra bir hafta kadar kanamam oldu bitti. Benimki rahim içi gebelikti 9+1 günlükken kalbi durdu.

canım şimdilik iyi gidiyor inşallahda bir sorun olmaz sadece bel ağrım çok oluyor. azcık iş yapsam belim kopuyor.canım inşallah en yakın zamanda tekrar hamiş kalırsın

melikeciğim inşallah en yakın zamanda hamiş olacaksın ve bu benim içime doğuyor. hatta aralık annelerinde özlemle fundaya cevap yazıyordum senin adını yazdım.tatlım en yakın zamanda bebişini kavuşursun inşallah

canımm geçmiş olsun,hoş geldin.üzülme arkadaşım, bende eylül anneleri topiğindeydim,belki hatırlarsın.ALLAHIN izniyle tekrar hamiş kalırsın güzelim,umutsuz olma.kafandan attığın ay hamiş kalıyoruz,sende düşünmemeye çalış,kendine bi uğraş bul.sabret canım hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz..
canım benim geçmiş olsun.sabret tatlım RABBİM hepimize sabır veriyor unutma.inşş aşılama yaptırmadan hamiş kalırsın güzelim.
aşkolsun o ne demek öyle.her zaman aramızdasın, hoş geldina.s. ve adet olduğun için gözünaydın tatlım.bende düşükten 23 gün sonra adet oldum.tabii çalışmalarada başladım:jeyyar:RABBİM hepimize hayırlısıyla,tez zamanda,yeniden hamiş kalmamızı,sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin.:Saruboceq:
aylinim yeğenimizi görmüşsün maşallahne kadarda büyümüş.hayırlısıyla kucağınada alacaksın tatlişkom..:1hug:
canım 2 ay sonra düğünlerimiz başlayacak dedimki zaten sıpa gelmiyor bari düğüne yakın boyatayım dip boyası ile uğraşmayayım dedim ama bebişim gelmeye karar verdi
amaaan boş ver boyayı tatlım.bebişin geldi ya.doğunca boyatırsın.yeterki sağlıklı olsun miniğin yer onu teyzesiicokacimcoook
canım değerin niye hala düşmediki .:uhm:yapışıklık yoktur canım yaa,varsa bile bildiğim kadarıyla, rahim filmi çekilirken açılıyomuş.tatlım yaa git dra iyice bi araştır.. inşş fazla bekletmeden gelir meleğin:Saruboceq:

eee hanimişde benim cici annelerimm..nasılsınız kıslar bebişler ve keyifler ne alemde.
bende bugün tekrar gittim kan verdim.p.tesi sonuçlarını alacam kısmetse.salı günüde smer testimin sonucunu alacam vee doğru üniversite hast.kalan diğer testlerim için..

canım miniğimde teyzesini öper

kızlar teşekkür ederim tekrar çok sıcaksınız, benim üyleiğim 1 ay kadar oluyor ama "hamileyim "bölümünde yazıyodum, buranın da bana hitap ettiğini gördüm, hepinizi öpüyorum

mehtap gülü tabiki hatırladım evet eylülde anne olucaktım ismi bile eylül olucaktı okadar benimleydiki çok zor geldi

Selam arkadaşlar 1 aydan beri bir türlü foruma giremiyordum.:1no2: Hem çok güzel hem de hüzünlü haberlerimiz olmuş bu süre zarfında. tabi daha hepsini okuyamadım. Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Esraie canım hamile olduğunu görünce inan çok sevindim.Şeniz Hayırlısıyla inşallah bebişini kuzağına alabilirsin. Ama sana 2 önerim olacak. ilki cep telefonu çok fazla taşıma ve kullanma. ikincisi bilgisayarla çok fazla uğraşma canım. bu ikiside hamileler için çok tehlikeli. ve kendine çok dikkat et. belim ağrıyor diyorsun. iş falanda yapma. kendini yorma boşver. önemli olan senin bebişin canım. Hayırlı olsun. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin canım.

Ben de 28 şubatta düşük yapmıştım. 30 martta adet oldum. Bana 3 ay doktorum korunacaksın dedi.bu sürede düşük için bazı tahliller yaptırdım onlar normal çıktı. bir de üniversite hastanesinde protein C ve protein S tahlillerini yaptıracam. Rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda bu sevinci tattırır.:Saruboceq:

canım çok sağol. biliyorum bitanem ama buradan ayrı duramıyorum belki yeni hamiş haberi alır ve sevinrim diye bakıyorum. canımcım darısı başına tatlım

ıyı aksamlar kızlar aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız burada olmanızı ıstemezdık ama napalım
yasayacagımız varmıs allah bır daha yasatmasın hıcbırımıze

kızlar benım bu sabah mısafırım geldı adana dan annem ıst.dan dayım
bırkac gun cok mesgul olacam ugramaya calısırım
haaa bırde lekelenme bugun bıttı normal adet olmadı ınsallah sonum fundıs gıbı olur
guzel hamıslerımız kendınıze ve meleklere ıyı bakın
hepınızı cok opuyorum

bu dileklerin için saol zeyn77 bugünde adet olmadım dayanamayıp test yaptım ama negatif malesef acaba daha idrarda belirtileri oluşmadımı zaten bu ay yumurtlama günümü hesaplayadım hiç belirti olmadı ama kasıklarımdaki ağrrı devam ediyo bazende şiddetli oluyo kafam karıştı ya:uhm:bekliyelim bakalım

tesk ederım arkadslar yazdıgınız guzel seyler ıcın..
lıstenız banada ugurlu gelır de
hayırlısyla bebıkım bekletmez benı:ecrin_bebek:

hamıs arkadslar dualarım sızlerle..ınsalalh bebsılerınızı saglıkla kucagınıza alacaksınız..

peluse ozelınede yazdım ama benım beta degerım 0,600 cıktı..
8 haftalıkken kalp atımı durmustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…