Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hayırlı cumalar arkadslar...
boyle guzel bırgunde tum duarımız kabul olması dılegıyle:Saruboceq::Saruboceq:
benıde arnıza alırsınız demı...lıstenızde yer alabılırmıyım
sonunda kurtaj sonrası ılk adetımı oldum....hihoyyyt
yasakda kaktı..calsımalara baslıyacaz:jeyyar:
yıne gecıkme olmazsa muhtemel adet tarıhım 28 nısan

canım geçmiş olsun nezaman kürtaj oldun bana doktor 3 ay dedide sen nekadar bekledin

:teselli:
öncelikle çok geçmiş olsun !!! çoğunlukla hemen kürtaj arkası hamile kalan çok arkadaşım var seninde başına gelir inşallah

slm canlarım,hayırlı cumalar hepinize..
aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hoşgeldiniz.çok geçmiş olsun rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın hiçbirimize inşallah.
elbet yeniden hamile kalıp mis kokulularınıza kavuşacaksınız..rabbimden umut kesilmez canlarım,içinizi ferah tutun..
ben ve hamiş arkadaşlarımda hayırlısıyla meleklerimizi sağ salim kucağımıza alıp,sağlıklı bir şekilde büyüdüklerini görebililiriz inşallah..
melikecim güzel duaların için sağol canım,iyiki birbirimizi bulmuşuz evet,inşallah hep devam eder dostlğumuz.senin mutlu haberini alıncada halay çekicez unutmahihoyyyt
esracım,en son adet tarihinden itibaren hesaplıyosun gebeliğini.nette hesaplayıcılar var.istersen sen en son adet tarihini yaz ben bakayım canım..cetvel işinide aralık topiğinde anlattıım,bak istersen yapamazsan ayarlarız sanada şööölee en janjanlısındankaydirigubbakcemile3
mehtapcım daha iyi olmana sevindim canım,tüm testlerini yaptır için rahatlasın,inşallah hiç bişiiicikk çıkmaz arkadaşım..
fundammm,canım ne süslü olmuş cetvelin öleee.eee sanada bu yakışır tatlişkomm

AHHHH canım çok üzüldüm ama ne yapcan olmuş bir kere sen ümidini yitirme ve denemeye devam et kürtaj dan sonra hemen yine hamile kalan arkadaşım çokmirmirmirmir

umarım en yakın zamanda yine:CüvCüv:

AHHHH canım çok üzüldüm ama ne yapcan olmuş bir kere sen ümidini yitirme ve denemeye devam et kürtaj dan sonra hemen yine hamile kalan arkadaşım çokmirmirmirmir

umarım en yakın zamanda yine:CüvCüv:

sağol canım işte doktor 3 ay bekle dedi ama ben napıcağıma karar veremedim bitaraftan beklemek istemiyorum bitaraftanda aynı şey olur diye korkuyorum

uslu canım dr banada 3 ay korunma süresi verdi rahimimin dinlenmesi için ayrıcada geçmiş olsun 7 ben 3 ayı beklicem gibi gözüküyor arastırmaya gidicem çünkü eger ilk hamileliginde çabuk hamile kaldıysan bence 3 ay bekle derim

canım geçmiş olsun nezaman kürtaj oldun bana doktor 3 ay dedide sen nekadar bekledin

uslucum 18 subatta kurtaj oldum..kurtaj yapan dr 3 ay dedı..
rahım toparlanması ıcın
ama tedavıdekı dr guvenım sonsuz o da gerek yok dedı..korunmayahihoyyyt
zaten benım bebek 2,5 yılda zor geldı..:çok üzgünüm:
kendımıde hazır hısedıyorum yenıden..bakalım bu bebıkım ne zaman gelcek:sm_confused::sm_confused:
hemn hamıs kalma gıbı bır olayım olsaydı korunurdum ama nerde..
bızım uyusuk spermler yavas yavas anca buluyor yumurtayı:jeyyar:
bu arada sende eylul annelerı topıgındeydım..orda gormustum:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım...ben de yeniyim,inşallah güzel haberlerimizi alır veririz birbirimize...

canım hoşgeldin..o kötü günleri hepimiz yaşadık,en kısa zamanda mutlu anılarımızı paylaşıcaz...

herkese hayırlı cumalar fıstıklaarr..
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuşş, hoşgeldiniz diyorumm.
bizim topikimiz şans getirecek herkese...
melikeciim coşalım tabiii, coşmadan olmaz bu işleerrr:))
fundişim takvimin çok güzel olmuşş, kokooş seniii:)

canlarım çok vaktim yok bugün bi uğrayıp kaçıyorumm, dr'a gittik bugüün bebişimin herşeyi yolunda bayağı büyümüş kereta..
sat'a göre doğum 26 hazirandı şimdi normal olursa 17 haziran gözküyor, ben sezryan istiyorum 7-10 haziran arası dedi dr.
bakalım hepimiz için hayırlısı olsuunn.
herkesi öptüümm..

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım,doğum yaklaştı ne güzelll...sağlıkla kucağına al minik emiri inşallah arkadaşım..

canım bu yazdıkların emin olki karşılıklı çevremizdekilerle konuşamadıklarımızı birbirimizle konuşup paylaşıyoruz,birbirimize destek oluyoruz canımın içi:1hug:

canım 2 ay sonra düğünlerimiz başlayacak dedimki zaten sıpa gelmiyor bari düğüne yakın boyatayım dip boyası ile uğraşmayayım dedim ama bebişim gelmeye karar verdi

canım böyle düşünerek kendine en büyük eziyeti ve kötülüğü yapıyorsun. zaten düşündüğün müddetçe olmuyor kafana takmamaya çalış ve geçmiş olsun canım

canım bende ilk bebişimi düşürmeseydim şimdi kucağımda olacaktı ama taki kafama takmayı bırakyım hamile kaldım canım üzülme ve yeni bebişin için kendini hazırla

canım geçmiş olun en yakın zamanda bebeğini kucağına inşallah alırsın:Saruboceq:

canım bebişini sağlıcakla kucağına Allah'ında izni ile alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…