- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.681
hayırlı cumalar arkadslar...
boyle guzel bırgunde tum duarımız kabul olması dılegıyle:Saruboceq::Saruboceq:
benıde arnıza alırsınız demı...lıstenızde yer alabılırmıyım
sonunda kurtaj sonrası ılk adetımı oldum....hihoyyyt
yasakda kaktı..calsımalara baslıyacaz:jeyyar:
yıne gecıkme olmazsa muhtemel adet tarıhım 28 nısan
:teselli:
öncelikle çok geçmiş olsun !!! çoğunlukla hemen kürtaj arkası hamile kalan çok arkadaşım var seninde başına gelir inşallah
AHHHH canım çok üzüldüm ama ne yapcan olmuş bir kere sen ümidini yitirme ve denemeye devam et kürtaj dan sonra hemen yine hamile kalan arkadaşım çokmirmirmirmir
umarım en yakın zamanda yine:CüvCüv:
canım geçmiş olsun nezaman kürtaj oldun bana doktor 3 ay dedide sen nekadar bekledin
herkese ii akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3aydır takip ediyordum sizleri ama aranıza yeni katılabildim bende 3ay öncesi bi düşük yaşadım ama yeniden istiyoruz bu duyguyu yaşamayı ve bugün adet olmam gerekiyodu olmadım test yapmaya korkuyorum hayırlısı baklım
Allah hepimize hayırlısını versin
mrb kızlar hayırlı cumalar ben aranıza yeni katılıyorum 1ay önce düşük yaptım kalbi durmuştu bebeğimin hayatımın en kötü günlerinden biriydi hala adet olmadım anne olmak istiyorum eylülüde bebeğimi kucağıma alıcakken ne oldu hala çok üzgünüm tekrar nezaman olucak diye düşünmek kahrediyor beni
herkese hayırlı cumalar fıstıklaarr..
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuşş, hoşgeldiniz diyorumm.
bizim topikimiz şans getirecek herkese...
melikeciim coşalım tabiii, coşmadan olmaz bu işleerrr:))
fundişim takvimin çok güzel olmuşş, kokooş seniii:)
canlarım çok vaktim yok bugün bi uğrayıp kaçıyorumm, dr'a gittik bugüün bebişimin herşeyi yolunda bayağı büyümüş kereta..
sat'a göre doğum 26 hazirandı şimdi normal olursa 17 haziran gözküyor, ben sezryan istiyorum 7-10 haziran arası dedi dr.
bakalım hepimiz için hayırlısı olsuunn.
herkesi öptüümm..
sağol güzel nilayıcım inşallah en büyük dileğim
ayy inşallah esracım :Saruboceq:
özlemcim çook sağol güzelim inşallah yaşarım hayırlısıyla o güzel mutluluk coşkusunu
melikecim üzülme olur mu?
doğru zamanı bekliyor bebişin..
aylincim sağol güzelim bir an evvel hayırlısıyla gelse şu doğru zaman sizi görünce coşmamak elde değil
hoşgeldin zeyn77 sanırım adın zeynep maşallah ne güzel kocaman kızın var...inşallah ona en yakın zamanda kardeş gelir sımsıkı tutunur sana hayırlısıyla
maşallah fundacım kocaman bebiş hemen kaldın hamiş galiba şu iğneyi bendemi denesem ne?evde pregnyl 5000 var tek tüp
kızlaaar siz ne tatlı ne içten arkadaşsınız yaa sizi ben niye önceden tanımadım hep okurdumda üye olmak aklıma gelmezdi mirmirmirmir çook teşekkür ederim bana çok güzel teselliler veriyosunuz Allah ailenize akrabalarınıza gelecek her türlü şerden sizleri korusun Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün elinizde olan tüm güzellikleri ağzınız yanmadan tadıp şükretmenizi nasip etsin amin
hepinizi gerçek hayatta tanıyor gibiyim sanki o kadar candansınız kii öpüyorum sizleri Şeniz
bunlarda hem yeni hemde kıdemli annelere hediyem olsun a.s.
nilaycım çok şükür iyiyim bitanem.canım benim mutluluk gibisi varmı.RABBİM daima yüzünü güldürsün inşşş..oğluşunada hayırlı,sağlıklı ömürler nasip etsin YÜCE RABBİM..:Saruboceq:
ahh canımm sendedemi bel fıtığı var.çok zordur o ağrı,kendine dikkat et tatlım.kıs şimdiye kadar niye boyatmadın saçlarını.valla ben tekrar hamiş kalacam diye,tabii RABBİMİN izniyle,gittim saçlarımı boyattım,dişçiden randevu aldım.hayırlısıyla bebeişim gelince annesini güzel görsün yaaayerimseniben
canım geçmiş olsun,hoş geldin.inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalacaksın üzülme.yeterki sabırlı olalım tatlım.a.s.
tatlım hoş geldin,a.s.inşallah RABBİM artık bekletmeden ,hayırlısıyla tekrar annelik duygusunu yaşatır sana..canımm sen eşine keçi boynuzunu yedirmeye devam et, ayrıca fındık, fıstık,ceviz gibi şeyleride tüketsin.sende esra arkadaşımın yaptığı gibi,incir suyu iç..
canım gelişememelerinin nedeni neymiş,dr bişey söylemedimi..
kıs fundacım aşkolsun yaa.bende tebrik etmiştim :dilcikar:
canım arkadaşım,tekrar tebrik ederim RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tekrar aynı acıları kimseye yaşatmasın YÜCE MEVLEM.:Saruboceq:
haydi şimdi halayaa bütün hamiş kalan arkadaşlarım için.:teytey::dance::sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2:hooray:
kıslaaar bugün dra gittim,düşüklerimin sebebi araştırılsın diye.önce smer testi aldılar,öyle canım yandıkikötükedihüsohala kanamam var.üstelik bugün yumoş günümdü.neyse daha sonra kan testi istediler yarın aç karnına gidip verecem,ama kan testinin hepsini devlet hast. yapmıyormuş,üniversite hastanesine gidecem,kalanınıda orada yaptıracam.hazır gitmişken diyetisyenede uğradım,yarın ayrıca onun içinde kan verecem.kansızlıktan öldürecek bunlar beni yaaklava:şu azcıcık fazla olan kilolarımıda(20:roflol:)vereyim bebişim gelmeden.kıslar benden bu akşamlık bu kadar.hepinizi seviyorum:asigim:,iyi geceler öptümmŞenizŞenizŞeniz
bendede yumurtlama problemi var sogan suyunu denedim ama icemedim simdide adacayinin iyi geldigini okudum yarinda ona basliyacam hayirlisiyla
mrb kızlar hayırlı cumalar ben aranıza yeni katılıyorum 1ay önce düşük yaptım kalbi durmuştu bebeğimin hayatımın en kötü günlerinden biriydi hala adet olmadım anne olmak istiyorum eylülüde bebeğimi kucağıma alıcakken ne oldu hala çok üzgünüm tekrar nezaman olucak diye düşünmek kahrediyor beni
benim de bebişim eğer tutunabilseydi bugün yarın kucağıma alacaktım.. annesi-babası-bebek hepimiz nisan doğumlu olucaktık( nisan geldiğinde aklıma geleceğini biliyodum ama bu kadar içimin acıyacağını bilmiyodum.. hala hamile kalamadım onca ilaca iğneye rağmen.. yine iğne oluyorum, ilk kez aşılama yaptırıcaz. inşallah bu ay uğurlu gelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin..
hayırlı cumalar arkadslar...
boyle guzel bırgunde tum duarımız kabul olması dılegıyle:Saruboceq::Saruboceq:
benıde arnıza alırsınız demı...lıstenızde yer alabılırmıyım
sonunda kurtaj sonrası ılk adetımı oldum....hihoyyyt
yasakda kaktı..calsımalara baslıyacaz:jeyyar:
yıne gecıkme olmazsa muhtemel adet tarıhım 28 nısan
herkese hayırlı cumalar fıstıklaarr..
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuşş, hoşgeldiniz diyorumm.
bizim topikimiz şans getirecek herkese...
melikeciim coşalım tabiii, coşmadan olmaz bu işleerrr:))
fundişim takvimin çok güzel olmuşş, kokooş seniii:)
canlarım çok vaktim yok bugün bi uğrayıp kaçıyorumm, dr'a gittik bugüün bebişimin herşeyi yolunda bayağı büyümüş kereta..
sat'a göre doğum 26 hazirandı şimdi normal olursa 17 haziran gözküyor, ben sezryan istiyorum 7-10 haziran arası dedi dr.
bakalım hepimiz için hayırlısı olsuunn.
herkesi öptüümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?